Andrew13_98 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το ltc απο τι αποτελειται? Υπαρχουν υπομοναδες του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Οχι δεν έχει.Κατεβάζεις το cgminer 3.7.2 το Litecoin wallet βρίσκεις ένα Pool π.χ https://wemineltc.com/ κάνεις εγγραφή και φτιάχνεις ενα bat αρχειο με τα settings και αρχίζεις το σκάψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το ltc απο τι αποτελειται? Υπαρχουν υπομοναδες του? Όλα τα νομίσματα έχουν 8 δεκαδικά ψηφία, 1 προς 100 εκατομμύρια της μονάδας δηλαδή. Μπορείς να το πεις Litoshi ( ) σε αντιπαραβολή με το αντίστοιχο του Bitcoin το Satoshi, που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του υποτιθέμενου δημιουργού του Satoshi Nakamoto. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 495 ευρω αυτα ειναι......παμε παλι απο την αρχη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Τι σκάβεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Άντε ξύπνησες; Έχασες το καλύτερο. Πάνε γράψου. http://qbc.akpool.net/index.php sgminer -k quarkcoin -o stratum+tcp://stratum2.akpool.net:1145 -u όνομα.όνομαWORKER -p passwordτουWORKER 1800 σε 6 ώρες έβγαλα Μη δώσεις σημασία που λέει μόνο για CPU και ότι θα σε διαγράψουν άμα πας με GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis6 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Καλημερα σε ολους παιδια! Διαβαζω απο χτες για ολο αυτο το "κολπο" με το mining αλλα δεν ειδα καπου και δεν εχω καταλαβει μερικα πραγματα. Με λιγα και απλα λογια απο αυτα που διαβασα καις ρευμα και μαζευεις coin(που υπαρχουν διαφορα) και μετα παιζεις σαν χρηματηστηριο με αγοροπωλησιες αυτων των coin σωστα? Απο κει και περα.. α)Τι κερδιζεις απο αυτα τα coin? β)Εξαργυρωνονται καπως? Πως κανεις δλδ αποσβεση στο ρευμα? γ)Υπαρχει καποιο eshop που αγοραζεις πραγματα με αυτα τα coin?Δλδ που χρησιμευουν? δ) Με το συστημα που εχω στην υπογραφη μπορω/αξιζει να ξεκινησω να δοκιμασω να δω τι ειναι ολο αυτο το mining ή να μην μπω καν στο κοπο?Ετσι απο περιεργια.. Σορρυ αν εχουν ξαναειπωθει ολα αυτα αλλα απ'οσα διαβασα αυτες οι αποριες μου δεν λυθηκαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 α) Κερδίζεις λίγα, εκτός αν αλλάξει η ισοτιμία. Τότε μπορεί να κερδίσεις αρκετά. β) Έχει ανταλλακτήρια που σου δίνουν ευρώ για αυτά τα νομίσματα. Τα βάζεις εκεί μέσα και τα αγοράζει άλλος και σου δίνει ευρώ. Τα ανταλλακτήρια είναι απλά μεσάζοντες και πέρνουν μια μικρή προμήθεια. γ)Υπάρχουν στο εξωτερικό eshop που δέχονται bitcoin κυρίως δ)Με την κάρτα γραφικών που έχεις μόνο για την εμπειρία αξίζει να ασχοληθείς. Ότι βγάζεις θα το καις σε ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Άντε ξύπνησες; Έχασες το καλύτερο. Πάνε γράψου. http://qbc.akpool.net/index.php 1800 σε 6 ώρες έβγαλα Μη δώσεις σημασία που λέει μόνο για CPU και ότι θα σε διαγράψουν άμα πας με GPU. Ακόμη με Invite είναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :mad: :mad: Τελικά είχα προλάβει πριν 2 μέρες και γράφτηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis6 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Σαφεστατος! Θα το δοκιμασω ετσι με αυτη την καρτα για την εμπειρια. Και μια ακομη ερωτηση.. Δλδ με μια καλη καρτα γραφικων 7970,280x και με μια κανονικη χρηση χωρις πολλα πολλα και διχως απροοπτα δλδ να κλεισουν site να σου φανε coin τι κερδος μπορει να εχει καποιος?Εχω καταλαβει οτι ολα ειναι ρευστα και παιζουν οι τιμες απο τη μια μερα στην αλλη αλλα κατα προσεγγιση αν μπορει να μου απαντησει καποιος. Ποιος ειναι ο τζιρος περιπου και ποσο το καθαρο κερδος αν αφαιρεσουμε το ρευμα που καιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Τους έκανα και 2% donation!!! Τα coin μολις μαζυονται καμποσα τα στέλνεις στο πορτοφόλι στον υπολογιστή σου δεν τα αφήνεις στο Pool Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Σαφεστατος! Θα το δοκιμασω ετσι με αυτη την καρτα για την εμπειρια. Και μια ακομη ερωτηση.. Δλδ με μια καλη καρτα γραφικων 7970,280x και με μια κανονικη χρηση χωρις πολλα πολλα και διχως απροοπτα δλδ να κλεισουν site να σου φανε coin τι κερδος μπορει να εχει καποιος?Εχω καταλαβει οτι ολα ειναι ρευστα και παιζουν οι τιμες απο τη μια μερα στην αλλη αλλα κατα προσεγγιση αν μπορει να μου απαντησει καποιος. Ποιος ειναι ο τζιρος περιπου και ποσο το καθαρο κερδος αν αφαιρεσουμε το ρευμα που καιει. Σίγουμε με 797η 280X είναι πολύ καλύτερα αλλά πρέπει να δοκιμάσεις σε dogecoin για αρχη να δεις πως είναι και μετά σε άλλα νομίσματα/Και φυσικά η ισοτιμία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Σαφεστατος! Θα το δοκιμασω ετσι με αυτη την καρτα για την εμπειρια. Και μια ακομη ερωτηση.. Δλδ με μια καλη καρτα γραφικων 7970,280x και με μια κανονικη χρηση χωρις πολλα πολλα και διχως απροοπτα δλδ να κλεισουν site να σου φανε coin τι κερδος μπορει να εχει καποιος?Εχω καταλαβει οτι ολα ειναι ρευστα και παιζουν οι τιμες απο τη μια μερα στην αλλη αλλα κατα προσεγγιση αν μπορει να μου απαντησει καποιος. Ποιος ειναι ο τζιρος περιπου και ποσο το καθαρο κερδος αν αφαιρεσουμε το ρευμα που καιει. Σχετικά είναι όλα.Δε μπορεί να σου απαντήσει κανείς με σαφήνεια γιατί μπαίνουν πολλοί παράγοντες στη μέση.Πιο συγκεκριμένα: πόσο πληρώνεις το ρεύμα, την ισοτιμία του νομίσματος που πουλάς, πόσες ώρες το αφήνεις ανοιχτό, τη δυσκολία του νομίσματος, ακόμα ακόμα και τον παράγοντα της τύχης σε περίπτωση που η απόδοση του κάθε μπλοκ στο νόμισμα που σκάβεις δεν είναι συγκεκριμένη (πχ σκέψου με την 7970 που είχα έβγαζα κατά μέσο όρο περίπου 100 νομίσματα την ώρα, με την 290 έπρεπε με την ίδια δυσκολία να βγάζω κάπου 140.Κι όμως την πρώτη μέρα που την έβαλα, μου έκατσαν τζούφιες αποδόσεις και έβγαλα 180 σε 3 ώρες, οπότε το γύρισα σε ltc ξανά.). Εγώ πάντως χοντρικά χοντρικά θα έλεγα πως με τις υπάρχουσες συνθήκες και με μια νορμάλ τιμή ανά κιλοβατώρα, σε 24ωρη χρήση του υπολογιστή, πάνω από 30ρι το μήνα καθαρά δύσκολα να βγει με μια 7970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Τους έκανα και 2% donation!!! Τα coin μολις μαζυονται καμποσα τα στέλνεις στο πορτοφόλι στον υπολογιστή σου δεν τα αφήνεις στο Pool Σε βλέπω... Μου έφαγες την 4η θέση άτιμε! Και κερδίζεις 30 με 70% παραπάνω από μένα . Τέλος πάντων Έβγαλα 4 Litecoin εκεί μέσα σε μερικές ώρες κι ακόμα έχω τα μισά QuarkBar για περαιτέρω συναλλαγές. Κι ακόμα συνεχίζει. Βρήκα και 45 μπλοκ Βάλε να σου στέλνει αυτόματα όταν φτάσουν τα 50, μην πέσει πάλι και χάσεις περισσότερα (αν κι εμένα για συνέχισε να μου στέλνει την προηγούμενη φορά που έπεσε για καναδυό ώρες μετά, δεν έχω παράπονο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 εχω 133 και ειναι ακόμη unconfirmed Πως θα καταλάβω οτι με κόψανε αν με κόψουνε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 εχω 133 και ειναι ακόμη unconfirmed Πως θα καταλάβω οτι με κόψανε αν με κόψουνε?? Δεν θα σε κόψουν. Τα unconfirmed θα γίνουν confirmed και θα σου τα στείλουν αυτόματα. Απλώς βάλε ένα μικρό νούμερο auto pay, 50 ας πούμε, ώστε αν πάει κάτι στραβά να μην χάσεις πάνω από αυτά. Εγώ έχω μόνιμα τουλάχιστο 200 unconfirmed και σε 15 λεπτά περίπου που γίνονται τα 50 από αυτά confirmed μου τα στέλνει. Περίμενε να ξεκινήσει η διαδικασία όμως γιατί τώρα ξεκίνησες και τα περισσότερα μπλοκ που συνείσφερες είναι unconfirmed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα