criminal87 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 αντε καιρος να δωσω το 1btc που μαζεψα....μιας και ανεβηκε η τιμη καλα ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το ltc αρχίζει και ανεβαίνει έφτασε τα 17 δολλάρια αισίως και συνεχιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εγω 11.5€ το βλεπω,και χθες ηταν 10. Ε οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 17.23 δολλαρια το litecoin αυτη τη στιγμη παιδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εγω 11.5€ το βλεπω,και χθες ηταν 10. Ε οκ 12,35€ σήμερα.Αν σταθεροποιηθεί στα 17 δολλάρια τότε θα ανέβει κι`αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τι δουλειά έχουν τα δολάρια και τα ευρώ; Για πραγματικά λεφτά μιλάμε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι πάω πάλι σε ltc η μένω quarkbar μετην ελπίδα ότι θα ανέβει εεεεε.Θα μου πείς λαχείο είναι.Τουλάχιστον δεν χάνω επαφή γιατι το pc στο μαγαζι δουλεύει ltc και του σπιτιού quarkbar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Για ότι μπορεί να σημαίνει αυτό, στη Κύπρο αυτή τη στιγμή πέφτει τρομερή διαφήμιση για τη πρώτη παγκοσμίως brick n mortar Bitcoin τράπεζα/εναλλακτήριο (ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί αυτό). http://www.neo-bee.com/index.php/en/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Νομίζω σημαίνει πολλά και που γίνεται η πρώτη και που γίνεται στην Κύπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι πάω πάλι σε ltc η μένω quarkbar μετην ελπίδα ότι θα ανέβει εεεεε.Θα μου πείς λαχείο είναι Ξέρεις τι κατάλαβα; Το μόνο καλό pool για το quarkbar απαγόρεψε το GPU mining, αλλά οι ίδιοι και οι φίλοι τους συνέχισαν. Το είδα αυτό. Ενώ είχαν ανακοινώσει την απαγόρευση μπήκα για λίγο και είδα τους γνωστούς με κάρτες γραφικών να συνεχίζουν, ενώ εμένα με έκοψε. Το κακό είναι ότι επειδή τα βγάζουν εύκολα, τα πουλάνε και φθηνά κι έτσι καταποντίστηκε η τιμή. Εγώ πρόλαβα να πουλήσω μερικά για 5000 το ένα, αλλά τώρα που είναι 1350 θα περιμένω. Στο κάτω κάτω είναι 5 φορές πιο σπάνιο νόμισμα από το RieCoin όσο και να βγαίνει πιο εύκολα, δεν νοείται να στοιχίζει 50 φορές λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εγω βγαζω με την κάρτα πάντως 150 με 200 την ημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εγω βγαζω με την κάρτα πάντως 150 με 200 την ημέρα Το θέμα είναι ότι με την κάρτα έβγαζα 400-500 την ώρα Το καταλαβαίνουν ότι χρησιμοποιείς το sgminer και το πετσοκόβουν. Με επεξεργαστή δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Με επεξεργαστή όχι δεν δοκίμασα πόσα βγάζεις την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Με μια 7970 τι ειναι καλο και αποδοτικο να ξεκινησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Eγώ θα πρότειναι Doge αλλα και ltc έτσι που ανεβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα