Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θέμα είναι πάω πάλι σε ltc η μένω quarkbar μετην ελπίδα ότι θα ανέβει εεεεε.Θα μου πείς λαχείο είναι.Τουλάχιστον δεν χάνω επαφή γιατι το pc στο μαγαζι δουλεύει ltc και του σπιτιού quarkbar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ότι μπορεί να σημαίνει αυτό, στη Κύπρο αυτή τη στιγμή πέφτει τρομερή διαφήμιση για τη πρώτη παγκοσμίως brick n mortar Bitcoin τράπεζα/εναλλακτήριο (ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί αυτό).

http://www.neo-bee.com/index.php/en/

• Like 1

Το θέμα είναι πάω πάλι σε ltc η μένω quarkbar μετην ελπίδα ότι θα ανέβει εεεεε.Θα μου πείς λαχείο είναι

Ξέρεις τι κατάλαβα; Το μόνο καλό pool για το quarkbar απαγόρεψε  το GPU mining, αλλά οι ίδιοι και οι φίλοι τους συνέχισαν. Το είδα αυτό.

Ενώ είχαν ανακοινώσει την απαγόρευση μπήκα για λίγο και είδα τους γνωστούς με κάρτες γραφικών να συνεχίζουν, ενώ εμένα με έκοψε.

Το κακό είναι ότι επειδή τα βγάζουν εύκολα, τα πουλάνε και φθηνά κι έτσι καταποντίστηκε η τιμή. 

Εγώ πρόλαβα να πουλήσω μερικά για 5000 το ένα, αλλά τώρα που είναι 1350 θα περιμένω. Στο κάτω κάτω είναι 5 φορές πιο σπάνιο νόμισμα από το RieCoin όσο και να βγαίνει πιο εύκολα, δεν νοείται να στοιχίζει 50 φορές λιγότερο.

Εγω βγαζω με την κάρτα πάντως 150 με 200 την ημέρα

Το θέμα είναι ότι με την κάρτα έβγαζα 400-500 την ώρα  :-(  Το καταλαβαίνουν ότι χρησιμοποιείς το sgminer και το πετσοκόβουν.

Με επεξεργαστή δοκίμασες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...