Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολλά είναι. Σχεδόν τα μισά έχω εγώ. Δεν δικαιολογείται.

Και η κάρτα μου σαν να μην δουλεύει, στους 42 βαθμούς είναι.

Θα πάω μετά να δω τι βγάζουν οι άλλοι.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=488455.520

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

We Are Under attack,website temporarily close...Mine is OK!Dont Worry!

Ούτε το mining δουλεύει  :huh: τώρα.

Τουλάχιστο μου έστειλαν όσα έβγαλα. Για καναδυό ώρες αφού έπεσε μου ερχόντουσαν 100 κάθε μισή ώρα.

Στο άλλο που γράφτηκα τίποτα για μισή ώρα. Και στο peer-to-pool  έχω πάνω από 1 ώρα, τίποτα επίσης.

Πήγα και πούλησα μερικά για να βεβαιωθώ ότι είναι αλήθεια. Έδωσα 600 και πήρα 18 χιλιάδες DOGE. 2 βδομάδες δουλειά μέσα σε 2-3 ώρες  :-D

Α τώρα κατάλαβα... Σταμάτησαν να δέχονται GPU mining. Το γράφει με Κινέζικα επάνω τώρα που ξανάνοιξε το http://qbc.akpool.net/ . Για αυτό δεν έβγαζα τίποτα στα άλλα.

Δεν πειράζει αρκετά έβγαλα, σχεδόν 3 χιλιάδες. Ελπίζω να ακριβύνει τώρα και να μην τα σκοτώνουν για 5000 satoshi.

Μπορώ να εγκαταστήσω το πορτοφόλι και το guiminer σε ενα USB προσωρινα,

και μόλις βάλω AMD κάρτα γραφικών να τα περάσω στο PC?

Στον υπολογιστή που θα τρέξεις για πρώτη φορά το πορτοφόλι, θα δημιουργήσει κάποια αρχεία στο C:\Users\όνομα χρήστη\AppData\Roaming\όνομα νομίσματος  (για Win7 64bit). 

Εκεί μέσα θα είναι το αρχείο wallet.dat. Όταν το βάλεις στον κανονικό υπολογιστή, βάλε το πορτοφόλι να τρέξει μια φορά, κλείσε το και άλλαξε το wallet.dat που δημιούργησε, με το άλλο από τον πρώτο υπολογιστή.

• Like 1

@ahristos τελικά το quark το δουλέύεις με cpu miner?

Μπα, δεν δοκίμασα καν. Από τότε που σταμάτησε να δέχεται GPU mining το έκοψα. Μειώθηκε και η αμοιβή μετά το μπλοκ 2880 επίσης από 256 σε 128 νομίσματα.

Στο cryptorush πήγαινε στο Balances και κάνε Refresh Balance δίπλα  στο νόμισμα.

Εφτασα σε 18 ώρες mining τα 100 quarkbar coins αλλα έχει δυσκολέψει κάμποσο το πράμα.Το θέμα είναι θα ανέβει η θα το φάει η μαρμάγκα και αυτό.Αν και απ`οτι κατάλαβα απο πισω είναι οι κινέζοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...