merchant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ναι πάνω κάτω εκεί είναι αλλά πλέον έχω χώρο για 2 gpu ακόμα στο main rig γιατί αυτή την στιγμή είναι χωρίς gpu όποτε πρώτο μέλημα είναι να μπουν 2 κάρτες ακόμα για να φτάσουμε στα 4900~5000 kh/s σύντομα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Από ρεύμα τι σου καίνε έχεις δεί.Στην αρχή ήμουν για άλλη μια κάρτα αλλα μάλλον θα πάω για άλλες 2 Φαντάζομαι θα πουλήσεις στην αρχή για να κάνεις και απόσβεση των καρτών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 απο ρεύμα το όλο σύστημα είναι στα 1300-1400watt αλλά μετά το στήσιμο και την σταθεροποίηση του θα πάει σε βιομηχανικό ρεύμα (στην δουλειά μου) και ίσως να μην έχω και επιβάρυνση καθόλου (άπλας boss) Εσένα σε έχω χάσει λίγο τώρα με τι κάρτες σκάβεις και τι σου βγάζουν?(kh/s) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τώρα έχω μία gigabyte 7870 στα 440 kh/s στου σπιτιού και μια 6970 στα 490 kh/s στου μαγαζιού(boss και γω χαχα).Πριν είχα θέμα με την 7870 γιατι μου έβγαζε μόνο 320 και έβαλα νέο Bios Και ανέβηκε αρκετά.Σκέφτομαι να βάλω σίγουρα άλλη μιά 280 toxic αλλα αν δώσω την 7870 την τρίτη θα βάλω άλλες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ναι αν βάλεις 2 toxic + τα 490 της 6970 θα πιάσεις ~2000 kh/s αν υπολογίσεις τις toxic σε ένα Normal νούμερο των 730Kh/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 290€ βρήκα την 280x toxic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τίποτα-τίποτα ;; Τό΄χουμε μια μέρα ολόκληρη ! Και το λαπτοπάκι δεν καταλαβαίνει με OC Memory Clock χτυπάει σταθερά 56 βαθμούς ! Δοκίμασε αυτό http://www.insomnia.gr/topic/514010-οδηγός-scrypt-mining-litecoin-κλπ-για-αρχάριους/page-34#entry53006693 Φαντασου η λεξη ψυχουλα φανταζει μεγαλης ποσοτητας xD Οχι,man δεν αξιζει καθολου αυτο που κανετε,τζάμπα ζοριζετε το λαπτοπ σας. Είσαι άσχετος πέρα από το οτιδήποτε απασχολείσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε αυτό http://www.insomnia.gr/topic/514010-οδηγός-scrypt-mining-litecoin-κλπ-για-αρχάριους/page-34#entry53006693 Είσαι άσχετος πέρα από το οτιδήποτε απασχολείσαι; Ισως αλλα λιγο οταν ειχα κοιταξει πληροφοριακα στο ιντερνετ ,το cpu mining δεν αξιζει τοσο ,ποσο μαλλον η ποταπη καρτα του λαπτοπ του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ισως αλλα λιγο οταν ειχα κοιταξει πληροφοριακα στο ιντερνετ ,το cpu mining δεν αξιζει τοσο ,ποσο μαλλον η ποταπη καρτα του λαπτοπ του Το Internet δεν περιλαμβάνει το Insomnia; Ή αισθάνεσαι ότι το Insomnia είναι της πλάκας και οι λύσεις υπάρχουν στα ξένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Φυσικα και περιλαμβανεται,αλλα εγω εξαρχης του απαντησα οσο αφορα το mining σε καρτα γραφικων ενος λαπτοπ,για το cpu ειπα τι πιστευω εγω οχι τι ισχυει,διαφωνεις δλδ οτι ειναι ασυμφορο και ανουσιο το mining σε λαπτοπ με την gpu του?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Φυσικα και περιλαμβανεται,αλλα εγω εξαρχης του απαντησα οσο αφορα το mining σε καρτα γραφικων ενος λαπτοπ,για το cpu ειπα τι πιστευω εγω οχι τι ισχυει,διαφωνεις δλδ οτι ειναι ασυμφορο και ανουσιο το mining σε λαπτοπ με την gpu του?? Δεν διαφωνώ. Απλώς, αντί να τον κοροϊδέψω του έδειξα μια καλύτερη λύση. Δοκίμασέ το κι εσύ. Τα 700-1000 DOGE που θα βγάζει ο 3570k τη μέρα (ανάλογα με την τιμή του RieCoin), αξίζουν 3-5 φορές το ρεύμα που καταναλώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakeesh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σα να χουν ψοφήσει όμως τα pool για riecoin ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω οτι τον κοροϊδεψα,η απαντηση μου ηταν ξεκαθαρη οτι δεν αξιζει αυτο που θελει να κανει,μπραβο εσυ που του προτεινες την ενναλακτικη. Κάνεις λες και πηγε να κανει το πιο σωστο πραγμα.. Anyway,δεν λεει να το συνεχίσουμε αλλο,αλλη φορα θα προσεχω περισσοτερο τι λεω ωστε να μην κοροϊδεύω ετσι τον κοσμακι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Χε! Είμαι σε ένα pool για το QuarkBar μαζί με άλλους 350 και έχω το 17% των hashes. Εκτός από καναδυό άλλους οι υπόλοιποι δεν κατάλαβαν ότι μπορεί να γίνει mining και με την κάρτα γραφικών Άντε να δούμε θα το συνεχίσει ή θα κάνει Relaunch λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού; Ποιος αθέμιτος ανταγωνισμός δηλαδή; Ασχετοσύνη... Από προχθές που είδα την ανακοίνωση είχα ήδη ετοιμάσει το .bat ξέροντας ότι η μηχανή του Quark δουλεύει κι έτσι. Μάλλον το κατάλαβαν ότι υπάρχει πρόβλημα και οι μισοί το παράτησαν μέχρι να γράψω αυτό το μήνυμα... Για να μην με κατηγορήσετε ότι θέλω να τα φάω όλα μόνος μου Θα χρειαστείτε τον SGMINER και αυτές είναι οι ρυθμίσεις μου για την HD7850 GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100sgminer -k quarkcoin -o stratum+tcp://stratum2.akpool.net:1145 -u nikos64.nikos64 -p xxxx --thread-concurrency 8192 --intensity 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 μου βγαζει kernel quarkcoin is experimental μηπως πρεπει να δουλέψουμε το cgminer?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα