Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω ευτυχως με την 6970 και τα 490kh/s ανεβασα αρκετα την παραγωγή και ευτυχώς δεν είναι στο pc του σπιτιού χαχαχα.Και ελπίζω να έρθει σύντομα και η 290 να ανέβω ακόμη περισσότερο την οποία θα έχω αποκλειστικά για mining και την 7870 για τα υπόλοιπα

Για όποιον ψάχνει pci-e extender http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=144_90&products_id=14162&zenid=do21k4t0gkigeukikqmjmsid17

Ελλάδα

αλλα απ`οτι ξαναδα είναι εξαντλημενο και θέλει προπαραγγελία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αυτές τις ρυθμίσεις μου δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι στιγμής (870 περίπου σταθερά στα 1000/1450), αλλά δεν ανταποκρίνεται ιδιαίτερα καλά το σύστημα.Άμα βάλω το intensity στο 18, ανταποκρίνεται καλύτερα, αλλά η απόδοση πέφτει στα 820 περίπου.Και βαριέμαι τις δοκιμές πάλι!Μόλις την πήρα και δεν την έχω δοκιμάσει ούτε 5 λεπτά σε παιχνίδι. ^_^

Καλορίζικη βρε, θα έλεγα happy gaming αλλά αφού κόλλησες το mining bug, happy hashing :D

Σ' ευχαριστώ! ^_^

Για παιχνίδια την πήρα κυρίως και λιγότερο για σκάψιμο.

Έλα όμως που δεν πρόλαβα να την πάρω και προέκυψε ανάγκη για 5-6 μήνες να απέχω από τα πολλά πολλά στο pc.Τι 'ν αυτό το πράγμα δε μπορώ να καταλάβω με μένα. :P

Πάντως φαίνεται πολύ καλή υλοποίηση.

Με αυτές τις ρυθμίσεις μου δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι στιγμής (870 περίπου σταθερά στα 1000/1450), αλλά δεν ανταποκρίνεται ιδιαίτερα καλά το σύστημα.Άμα βάλω το intensity στο 18, ανταποκρίνεται καλύτερα, αλλά η απόδοση πέφτει στα 820 περίπου.Και βαριέμαι τις δοκιμές πάλι!Μόλις την πήρα και δεν την έχω δοκιμάσει ούτε 5 λεπτά σε παιχνίδι. ^_^

Λογικα θα φταιει το memory,hynix εχεις ε? Δοκιμασε να δωσεις και λιγο core voltage +20 και θα το δεις να πηγαινει νερακι :>

Καλημέρα.Για πείτε ρε παιδιά καμμιά που δεν κάνει πολύ φασαρία είτε 280 είτε 290.Οι Gigabyte ξέρω δεν κάνουν τόσο θόρυβο

Πρωτα θα σου πω γιατι μαμαει η Toxic και μετα θα σου πω ποια ειναι η πιο αθορυβη.

Λοιπον αν επαιρνες Toxic:

Η καρτουλα εχει τρομερα settings, δλδ αν θυμαστε το setup του criminal( 2 toxic εχω και εγω αυτην την στιγμη) με 1V ρευμα ειναι rock stable και σου παρεχει 700kh/S ακριβως=~280Watt εδειχνε το βατομετρο απο ολο το συστημα while mining. Με δυο που φαρμαρω εγω,μου δειχνει 525Watt για 1.39Mh/S!! Σε 650w τροφοδοτικο φαντασου τις εχω. Σε oc νταξει,one of the best,φτανει τα 780kh/S οταν στοκ η R9 290 φτανει τα 830kh/S.

Τις καρτες τις βαζω στο 50% fan οπου ναι κανουν θορυβο αλλα προς το παρων τις εχω την μια κολλητα στην αλλη ετσι η πανω φτανει τους 74C και η κατω τους 57C! Οποτε οταν θα μπουν με κενο μεταξυ τους,θα κατεβασω και το fan speed και θα ειναι κομπλε και απο την αποψη θορυβου.

Την καρτα που προτεινουν γενικα απο αποψη θορύβου, ποιοτητας κτλπα ειναι η υλοποιηση της Asus,ειναι συγκριτικα με ολες τις υπολοιπες η πιο αθορυβη. Σε undervolt,δεν ξερω τα settings της αλλα στο oc θα ειναι γύρω στα 730-740kh/s. Η συγκεκριμενη βρισκεται ακομα πιο σπανια απο τις υπολοιπες και ειναι και απο τις ακριβοτερες υλοποιήσεις πλεων.

Αυτα λοιπον,βαλτα κατω και πραξε αναλογα :P

Τώρα με έβαλες σε σκεψεις prospetor8 :unsure:

Μια ερώτηση.Ενω το hashrate σε 2 workers που έχω στο rapidhash είναι σταθρώ γιατι δεν το δείχνει σταθερό και στο rapidhash και όλο έχει διακυμάνσεις???Και βγαίνουν τα ανάλογα coins απο αυτό που έχω εγω η απο αυτο που βγάζει εκει

Νομιζω του cgminer πρεπει να υπολογίζεις,το site υπολογιζει το περιπου ποσα kh/s βγαζεις,τα αποτελεσματα δεν ειναι live αλλα ανανεονονται καθε μερικα λεπτά.

• Like 1

Παιδιά καλημέρα ! Ξεκινήσαμε χτές το βράδυ με ένα φιλαράκι να κάνουμε mining με το Laptop του το οποίο φυσικά έχει ταχύτητα 11.01 khash/s αλλά είναι καθαρά δοκιμαστικά ! Αλλά έχουμε ένα θεματάκι...( συγχωρέστε με αν έχει επαναδιατυπωθεί ) δέν ξέρουμε πού ή πώς να δούμε τί έχουμε μαζέψει ( ή αν έχουμε μαζέψει ) !! Συγγνώμη για το υπερnoob της ερώτησης !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...