amdnikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ποια ύψη? Κάθε 3 μέρες ανεβοκατεβαινει στον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Την εποχή που το ltc είχε 40$ είχε ξεπεράσει τις 6.000 αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ποια ύψη? Κάθε 3 μέρες ανεβοκατεβαινει στον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Την εποχή που το ltc είχε 40$ είχε ξεπεράσει τις 6.000 αν θυμάμαι καλά. Εγώ δεν είχα ξεκινήσει τότε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amdnikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Τεσπα καθε 3 μερες εχει πανω κατω, οποτε μη τρελαινεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ποια ύψη? Κάθε 3 μέρες ανεβοκατεβαινει στον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Την εποχή που το ltc είχε 40$ είχε ξεπεράσει τις 6.000 αν θυμάμαι καλά. Οχι δα. Οριστε το πληρες ιστορικο http://bitcoinwisdom.com/litecoin/difficulty Στο ιδιο site φυσικα θα βρειτε και πληρες ιστορικο του bitcoin difficulty. Αυτο και αν ειναι τρομακτικο http://support.amd.com/en-us/download/desktop/previous?os=Windows%207%20-%2064 http://www.techspot.com/news/51378-download-amd-catalyst-131-whql-driver.html http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_11_beta_9_5_driver_download.html To link απο guru3d ειναι για τους 13.11 (οι 13.1 που ψαχνω ειναι του Ιανουαριου 2013, αρκετα παλιοι) Το link απο techspot το ηξερα και ενω δειχνει μεχρι τελευταια στιγμη οτι με οδηγει στους 13.1, τελικα το link κατεβαζει παντα τους τελευταιους, δηλαδη πλεον τους 13.12 Το link της amd για τα previous δεν το ειχα βρει. Βεβαια αυτο που παραθετεις ειναι για 64bit αλλα το τροποποιησα για 32bit. Δουλευει για ολες τις παλιες εκδοσεις ΕΚΤΟΣ απο τη 13.1 που θελω. Ελεος πια με τη γκαντεμια μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά μάλλον μου φαίνεται θα γυρίσω στο σκυλονόμισμα οριστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα!!!!!!!!!!Νομίζω πως η κατρακύλα του bitcoin δεν έχει τελειωμό ήδη είναι στα 315 ευρώ.Το θέμα είναι πως επηρεάζονται και τα υπόλοιπα νομίσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Εφοσον τα υπολοιπα νομισματα προς το παρον δεν εχουν λογο υπαρξης περα απο το ρολο τους ως εναλλακτικα του bitcoin, η τιμη τους επηρεαζεται αναλογα Σιγουρα αν δεν υπηρχαν αλλα και ηταν μονο του το bitcoin, θα ειχε μεγαλυτερη τιμη, αφου ουσιαστικα τα αλλα νομισματα, εφοσον ειναι αμεσα ανταλλαξιμα, λειτουργουν ως αυξηση της συνολικης ποσοτητας χρηματος Παντως καλα κανει και πεφτει. Η αυξηση ηταν ραγδαια και η διορθωση αναποφευκτη. Η τωρινη τιμη μου φαινεται πιο λογικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ε βέβαια, μόλις ξεκίνησα να βγάλω Ltc, έπρεπε να έρθει η καταστροφη!!! χαχχα! οκ, θέλω να πιστεύω ότι είναι πρόσκαιρη η βουτιά. Και με συμφερει, γιατί ως τώρα, έχω εξορύξει όλα κ όλα 15 ltc, οπότε, ας κάνω μια κάβα από παραγωγή και ίσως από αγορές αν πέσει η τιμή πολύ, και μόλις ανεβει, πουλάω κάποια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ε βέβαια, μόλις ξεκίνησα να βγάλω Ltc, έπρεπε να έρθει η καταστροφη!!! χαχχα! οκ, θέλω να πιστεύω ότι είναι πρόσκαιρη η βουτιά. Και με συμφερει, γιατί ως τώρα, έχω εξορύξει όλα κ όλα 15 ltc, οπότε, ας κάνω μια κάβα από παραγωγή και ίσως από αγορές αν πέσει η τιμή πολύ, και μόλις ανεβει, πουλάω κάποια.... Με τι κάρτες κάνεις παραγωγή?? Εφοσον τα υπολοιπα νομισματα προς το παρον δεν εχουν λογο υπαρξης περα απο το ρολο τους ως εναλλακτικα του bitcoin, η τιμη τους επηρεαζεται αναλογα Σιγουρα αν δεν υπηρχαν αλλα και ηταν μονο του το bitcoin, θα ειχε μεγαλυτερη τιμη, αφου ουσιαστικα τα αλλα νομισματα, εφοσον ειναι αμεσα ανταλλαξιμα, λειτουργουν ως αυξηση της συνολικης ποσοτητας χρηματος Παντως καλα κανει και πεφτει. Η αυξηση ηταν ραγδαια και η διορθωση αναποφευκτη. Η τωρινη τιμη μου φαινεται πιο λογικη Εγω απ`ότι βλέπω θα πέσει κι`αλλο και έχω βάλει τον πήχη στα 250 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλύτερα PPS η PPLNS??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Με τι κάρτες κάνεις παραγωγή?? Εγω απ`ότι βλέπω θα πέσει κι`αλλο και έχω βάλει τον πήχη στα 250 ευρω απλές 290 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) 'Αντε και χρηματιστηριο Αθηνων βρε! Απόσο έχω διαβάσει ο χρονος που πρεπει να δωσεις για να παρεις ενα κερδος ειναι οσο θα εδινες σε μια δουλεια ... Απλά με τα coins εν τελη ο χρονος σου αξιζει λιγοτερο και τα κερδη εχουνε ημερομηνια ληξης. Και επισης καποιος αλλος κερδιζει περισσοτερα απο την εργασια σου. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλει καποιος καποια λεφτα, αλλα ειδα στο φορουμ ποστς που αναφερνουνε οτι το ρισκο ειναι μηδεμινο , κατι το οποιο απλα δεν μπορουνε να το ξερουνε και να το πουνε με σιγουρια. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2014 από Papakaliati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 'Αντε και χρηματιστηριο Αθηνων βρε! Απόσο έχω διαβάσει ο χρονος που πρεπει να δωσεις για να παρεις ενα κερδος ειναι οσο θα εδινες σε μια δουλεια ... Απλά με τα coins εν τελη ο χρονος σου αξιζει λιγοτερο και τα κερδη εχουνε ημερομηνια ληξης. Και επισης καποιος αλλος κερδιζει περισσοτερα απο την εργασια σου. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλει καποιος καποια λεφτα, αλλα ειδα στο φορουμ ποστς που αναφερνουνε οτι το ρισκο ειναι μηδεμινο , κατι το οποιο απλα δεν μπορουνε να το ξερουνε και να το πουνε με σιγουρια. Δεν πρόκειται να αγορασω btc η ltc απλώς έτσι βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 προσωπικά, έχω βάλει όριο στο Litecoin, τα 6,5 ευρώ. Εκεί θα αγοράσω σίγουρα (εκτός της παραγωγής δηλαδή). για το btc, μόνο αν πέσει κάτω από 200 θα το σκεφτώ. (αν και αν πέσει κάτω από 200, το ltc, θα έχει πέσει κάτω από 5 σίγουρα)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Όσοι γράφουν σε αυτό το topic αν θέλουν ας γράψουν τι νομίσματα σκάβουν και με τι εξοπλισμό. Εγώ με 2 Asic usb Btc και με την 7870 Dogecoin και Ltc αναλόγως της δυσκολία τους και σύντομα θα προσθέσω και μια 6970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα