Ailuros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Το διάγραμμα για την 750 και το mining που το βρήκατε, γιατί δεν φαίνεται να είναι από τα γνωστά sites. http://www.pcper.com/news/General-Tech/NVIDIA-Coin-Mining-Performance-Increases-Maxwell-and-GTX-750-Ti Γι αυτό και μίλησα για εσκεμμένο cherry picking. Οι αληθινές επιδόσεις είναι κατ' αρχήν εδώ: Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Τώρα γιατί είναι ηλιθιότητα να συγκρίνεις με βάση το TDP το εξήγησα ήδη. Το διάγραμμα για την 750 και το mining που το βρήκατε, γιατί δεν φαίνεται να είναι από τα γνωστά sites. Άκυρο, το βρήκα. NVIDIA Coin Mining Performance Ε μα δεν σε προλαβαίνω πια τι να κάνω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν έχω ξαναρωτήσει.Τώρα έχω την 7870 και μέσα στην εβδομάδα θα έχω και την 6970 και θα την βάλω στο ίδιο μηχάνημα για mining θα έχω πρόβλημα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν θα εχεις,αρκει να φτιαξεις σωστα και ξεχωριστα τα settings τους. Η καθε καρτα διαβαζεται και minαρει ξεχωριστα, δλδ εφόσον αντεχει το τροφοδοτικο μπορει να βαλει καποιος 1x5850+1x7950+R9 290X+1x5870 διχως κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν θα εχεις,αρκει να φτιαξεις σωστα και ξεχωριστα τα settings τους. Η καθε καρτα διαβαζεται και minαρει ξεχωριστα, δλδ εφόσον αντεχει το τροφοδοτικο μπορει να βαλει καποιος 1x5850+1x7950+R9 290X+1x5870 διχως κανενα προβλημα. Αμ εκεί είναι το θέμα τα settings.Απο τροφοδοτικό δεν έχω πρόβλημα.Είναι της υπογραφής μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αμ εκεί είναι το θέμα τα settings.Απο τροφοδοτικό δεν έχω πρόβλημα.Είναι της υπογραφής μου φτιάχνεις ξεχωριστό worker ανα κάρτα αν έχεις διαφορετικες κάρτες .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 http://www.pcper.com/news/General-Tech/NVIDIA-Coin-Mining-Performance-Increases-Maxwell-and-GTX-750-Ti Γι αυτό και μίλησα για εσκεμμένο cherry picking. Οι αληθινές επιδόσεις είναι κατ' αρχήν εδώ: Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Τώρα γιατί είναι ηλιθιότητα να συγκρίνεις με βάση το TDP το εξήγησα ήδη. Ε μα δεν σε προλαβαίνω πια τι να κάνω... Να πω το feeling μου,τις βλεπω να εξαφανιζονται με τετοια αποδοση per watt..ετοιμαστειτε για κυνηγι "φαντασματων" παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Οι R9 290 δεν πιάνονται σε απόδοση εξόρυξης αλλα και πανάκριβες ρε οι άτιμες Αν είχα μια R9 290+7870+6970 θα είχα 1600 Kh/s και θα έβγαζα 0.56Ltc την μέρα .Οπότε η απόσβεση των 400 ευρώ για την R9 θέλει 169 μέρες με την υπάρχουσα δυσκολία .Πρέπει να έχεις 2860 Kh/s για 1 Ltc την ημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Οι R9 290 δεν πιάνονται σε απόδοση εξόρυξης αλλα και πανάκριβες ρε οι άτιμες Αν είχα μια R9 290+7870+6970 θα είχα 1600 Kh/s και θα έβγαζα 0.56Ltc την μέρα .Οπότε η απόσβεση των 400 ευρώ για την R9 θέλει 169 μέρες με την υπάρχουσα δυσκολία . Αυτό σε μάρανε... Ακόμα από την 7870 δεν κατάφερες να πάρεις αυτά που μπορεί να δώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό σε μάρανε... Ακόμα από την 7870 δεν κατάφερες να πάρεις αυτά που μπορεί να δώσει χαχαχαχα ναι λέμε αν όλα πήγαιναν κατ`ευχήν!!!!Πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί δεν βγάζω τουλάχιστον 400 με την 7870.312 με τα χίλια ζόρια.Μήπως τελικά παίζει ρόλο και η Motherboard και ο επεξεργαστής?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασες παλιότερους οδηγούς; Άκουσα ότι οι 7850-7870-270 ειδικά, βγάζουν χαμηλότερες επιδόσεις με τους τελευταίους beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 δοκιμασα τον τελευταιο Mantle beta και τον προηγούμενο αλλα τζίφος θα δοκιμάσω το βράδυ και πιο παλιούς.Για τους 13.1 διαβαζω πως όλοι πάνε ψηλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχει καποιος το catalyst 13.1 για windows 7/8 32bit αν μπορει ας με βοηθησει να το βρω. Εχω φαει το Internet και πουθενα δεν υπαρχει. Στο site της AMD εχει μονο τους τελευταιους 13.12 για τις μεταγενεστερες καρτες και τους 13.1 μονο στη legacy εκδοση που δουλευουν αποκλειστικα με παλιες καρτες Εχω την εντυπωση οτι θα πετυχω καλυτερα αποτελεσματα με την 7950 με τους συγκεκριμενους. Στο 64bit μηχανημα μου που εχω τους 13.1 με μια 7970 παει πολυ καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχει καποιος το catalyst 13.1 για windows 7/8 32bit αν μπορει ας με βοηθησει να το βρω. Εχω φαει το Internet και πουθενα δεν υπαρχει. Στο site της AMD εχει μονο τους τελευταιους 13.12 για τις μεταγενεστερες καρτες και τους 13.1 μονο στη legacy εκδοση που δουλευουν αποκλειστικα με παλιες καρτες Εχω την εντυπωση οτι θα πετυχω καλυτερα αποτελεσματα με την 7950 με τους συγκεκριμενους. Στο 64bit μηχανημα μου που εχω τους 13.1 με μια 7970 παει πολυ καλυτερα. http://support.amd.com/en-us/download/desktop/previous?os=Windows%207%20-%2064 http://www.techspot.com/news/51378-download-amd-catalyst-131-whql-driver.html http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_11_beta_9_5_driver_download.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 http://www.pcper.com/news/General-Tech/NVIDIA-Coin-Mining-Performance-Increases-Maxwell-and-GTX-750-Ti Γι αυτό και μίλησα για εσκεμμένο cherry picking. Οι αληθινές επιδόσεις είναι κατ' αρχήν εδώ: Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Τώρα γιατί είναι ηλιθιότητα να συγκρίνεις με βάση το TDP το εξήγησα ήδη. Ε μα δεν σε προλαβαίνω πια τι να κάνω... Έχει απόλυτο δίκιο ο Ailuros, είναι πολύ νωρίς ακόμα, θα δούμε τι παίζει. Άλλο το TDP και άλλο πόσο τραβάει πραγματικά μια κάρτα under load. Επίσης οι υπολογισμοί είναι με τις radeon σε στοκ volt ,τα οποία είναι πάντα πολύ υψηλά από τα απαιτούμενα. Π.χ. στο minning για στοκ ταχύτητες οι 7950 μου δουλεύουν με 0.2 volt λιγότερα από τα στοκ 0.975 αντί για 1.175 το οποίο συνεπάγεται πολύ χαμηλότερα watt από το υποτιθέμενο TDP . Τέλος δεν ξέρουμε κατά πόσο τα kh/s της ΝV είναι πραγματικά, ή απλά έτσι φαίνονται στον Cuda miner. Το θεμα είναι κατά πόσο φτάνουν αυτά τα kh/s στο pool, και μεταφράζονται σε shares. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakeesh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Γεία σας παιδιά, για CPU mining, MAXcoins απο το maxcoin pool, ta 3000kh/s λένε τίποτα με έναν ι7-2630QM και 8 threads? Ton miner τον τρέχω μέσα από το wallet που προτείνει το maxcoin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα