nikosblade Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εχει κανεις εικονα για το τι προμηθεια κραταει η eurobank? Οκ μολις εμαθα και ειναι 6€ ακομα και αν το εισερχομενο εμβασμα ειναι 1€. Ημαρτον!
Blazz0r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) παντως αν παρατηρήσετε.. το bitcoin πεφτει αργά αλλα σταθερά καθε μήνα χανει 60-80€ της αξίας του.Αναρωτιέμαι πόσο χαμηλά θα παει... και αν αξίζει τώρα να ρευστοποιήσουμε τα dogecoins/litecoins Για altcoins που θέλουν μετατροπή σε btc πρώτα, μπορείς να παίξεις διαφορετικά. Περιμένεις δηλαδή να ανέβει το price σε btc και τα πουλάς αλλά δεν πουλάς τα btc. Η αλήθεια είναι ότι πάλι πίσω από όλα κρύβεται το mtgox το οποίο δεν λέει να μας αφήσει σε ησυχία τρεις βδομάδες τώρα. Απορώ πάντως αν επανέλθει σε λειτουργία με btc=135$ τι στο καλό θα γίνει με το price που στα άλλα markets αυτή την στιγμή είναι 580+. Φαντάζομαι ότι αυτή η απορία προκαλέι και την ανησυχία στο market με το price να έχει πέσει από 625 χθες τα χαράματα στα 591 τώρα. Έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθείς. Και ναι καλά λένε τα παιδιά για το kraken απ' ότι έχω καταλάβει έχει δοκιμαστεί από αρκετούς. Για όσους βαριέστε να ψάχνετε σελίδες πίσω είχα γράψει την εμπειρία μου από τα trade markets εδώ. Για προμήθεια από Eurobank συγκεκριμένα εδώ. Έχουν όλες οι τράπεζες αντίστοιχο google it. Και επιλέγουμε SEPA transfer (όχι wire transfer) όταν μεταφέρουμε λεφτά. @nikosblade 6 ευρώ πολλά είναι, εμένα μου χρέωσε 3 για 20,22 ευρώ. Μήπως έκανες wire transfer? Edit: Λολ απ' ότι είδα τώρα στο kraken βάλαν DOGE . Μόνο για αγορά doge όμως όχι πώληση. Έχει και πώληση gg Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2014 από Blazz0r 2
Bigi444444 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Release the kraken λέμε! Κάπου στις 2-3 τα ξημερώματα σήμερα έκανα τις συναλλαγές, στις 4:45μμ σήμερα πιστώθηκαν στο λογαριασμό!Μωρέ μπράβο! 1
Bspus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μπορει να με βοηθησει καποιος? Προσπαθω να ρυθμιζω μια powercolor 7950 για scrypt mining και παρατηρω κατι κουφα στη συμπεριφορα της καρτας Ακολουθει η περιγραφη σε spoiler για οποιον ενδιαφερεται. Καταρχην να πω οτι εχω και μια gigabyte 7970 η οποια μια χαρα βρηκα αμεσως πως να πιασει 750Khs. 2 gpu threads, intensity 13 αυστηρα (δεν αντιδρα καλα πιο πανω), conc threads 8192, work 256 Επιλεγω να την τρεχω με 1 gpu thread που πιανει 560Khs γιατι μειωνει τη θερμοκρασια 5 βαθμους και ειμαι ανετα 59-60. Δοκιμαζοντας παρομοια settings με την 7950 σε αλλο μηχανημα επαθα ενα μικρο αρχικο σοκ καθως η καρτα εφτανε 68-69 βαθμους και ουτε καν 300Khs! Διαπιστωσα με πολλα πειραματα οτι τελικα αν και ειναι υποτιθεται παρομοιες καρτες καμια σχεση τα settings που θελει η μια και η αλλη. Η 7950 λοιπον δεν ενδιαφερεται για τα ρολογια. Ειτε βαλω 1100 και 1500 ειτε αφησω στα defaults 925 και 1250 το gpu-memory clock αντιστοιχα το ιδιο της κανει σε αποδοση και καταναλωση. Ελεγμενα συνεχως με gpu-z Ενδιαφερεται ελαχιστα για τα gpu threads. 20-30Khs διαφορα Το μονο που την ενδιαφερει ειναι το intensity (που η αλλη καρτα δεν θελει να πειραζω). Εφτασα μεχρι 17 γιατι πιο πανω αρχιζει το συστημα και γινεται unusable ενω και τα concurrent threads τα εχω μεχρι 17400 γιατι στα 18000 crashαρει. Καθε step up στο intensity δινει 50-60Khs παραπανω και στα 17 περναω τα 500 αλλα ανεβαινουν και οι θερμοκρασιες στα υψη οποτε δεν μενω καν εκει. Το κουφο ομως της υποθεσης? Οταν εχω ανοιχτο το media player classic με φορτωμενο βιντεο (που δεν ειναι αναγκη να συνεχισει να παιζει) η καρτα αλλαζει συμπεριφορα! Αμεσως ριχνει καμια 25Α το current και περιπου 0.1 το V απο τις προηγουμενες τιμες, οποτε εχω σχεδον 30W λιγοτερη καταναλωση Χανω 30-40Khs αλλα πεφτει πολυ και η θερμοκρασια. Τα ρολογια επισης πανε κατευθειαν στα 850 και 1250 αντιστοιχα. Αυτες τις τιμες ομως αν τις βαλω μονος μου ως παραμετροι δεν αλλαζει τιποτα στη συμπεριφορα της καρτας Αυτη τη στιγμη πχ ειμαι με I15 που το συστημα ειναι μια χαρτα για χρηση. Το gpuz λεει 1.08V, 66Α (που και που πεφτει σχεδον στο μηδεν για κλασματα δευτερολεπτου και επιστρεφει). 64 βαθμοι και 380khs Αν κλεισω το media player classic θα παω στα 420Khs, οι βαθμοι θα ξεπερασουν τους 70, το VDDC Current θα παει στα 90A και το VDDC στα 1.19V Τι στο καλο σημαινει αυτο και το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?
alldaynews Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν έβαλα και γω 1900 dogecoin στο κρακεν για να δω πως γίνεται η διαδικασία αλλα δεν βγάζω άκρη.Μπορώ να διαβάσω καπου πως κάνουμε trade η να πουλήσουμε τα dogecoin??
Bspus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξερω πως γινεται στο κρακεν αλλα στο vircurex που ειμαι εγω δεν ειχα ποτε προβληματα. Αρκετα ευκολο και αξιοπιστο, αλλα προς το παρον μονο για trading μεταξυ cryptos, δεν μπορεις να τραβηξεις λεφτα. Μπορεις μονο να τα εχεις στο λογαριασμο σου για ενδιαμεσο trading. Αν θελει να γραφτει καποιος ας μου στειλει PM να του δωσω referral code. Κερδιζουμε και οι δυο καποια εκπτωση σε fees
Yannis_19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια μια απορία (τροφή για σκέψη) η τιμή στο Mt Gox αυτή τη στιγμή είναι στα 120$ μη έχοντας δυνατότητα να τα πάρεις (bitcoin), εφοσον αγοράσεις, αυτή τη στιγμή. Αντίστοιχα σε ένα άλλο ανταλλακτήριο πχ btc-e είναι 560$. Πες τώρα οτι εγώ αγοράζω αυτή τη στιγμή απο Mt Gox (ας το κάνουμε ρεαλιστικό) 5btc (έχω για ξόδεμα ~500€) και ανοίγουν τα withdraws στο Mt Gox και πέρνω τα btc και πάω και τα πουλάω στο btc-e τι πρόκειται να συμβεί;;; Θα βγάλω άκοπα ~2000€;;;
Bspus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αν οντως υπαρχει καποιος που θα σου δωσει btc για 120 και οντως ανοιξουν τα withdrawals χωρις να παιζει καποια απατη τοτε ναι
Yannis_19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ γρήγορη απάντηση... Η δική μου η σκέψη είναι να μην ανοίξουν οι αναλήψεις στο mt gox γιατί...
bonorov Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον παιδια ακουστε.Ειχα αγορασει μια καρτα γραφικων r9 290 απο you.gr http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/vga-ati-gb-r9-290-4gb-ddr5-384-bit-oc ..Eκανα mining 4-5 μερες και μου καηκε!!!Ουτε overclock ειχα κανει ουτε τιποτα και η καρτα ετρεχε στους 73 βαθμους.Να ειναι καλα οι ανθρωποι μου την αντικαταστησανκαι μου στειλανε μια καινουργια σφραγισμενη σημερα.Ειμαι σε διλλημα για το αν θα συνεχισω το mining η θα την πουλησω εδω στο forum γιατι αν μου καει και αυτη δεν πιστευω να μου στειλουν αλλη και την πηρα 460.Εσεις τι λετε ποια ειναι γνωμη σας??Τι μπορει να φταιει και καηκε η προηγουμενη?Mining η πουλημα?Αυτες τις αποριες εχω...
Ziant Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Η καλύτερη οικονομική λύση...GTX 750 ti / GTX 750 ti oc...
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 'Ασε που είναι από bitcoin που δεν έχει την ίδια βαρύτητα, έχουν πάρει και TDP για μέτρο υπολογισμού και όχι πραγματική κατανάλωση που είναι εντελώς παράδοξο ακόμα και για τις ίδιες τις Kepler GPU. Oι 750/750Tι καταναλώνουν στην πραγματικότητα πολύ κοντά στο TDP (στην περίπτωση της 750Ti γύρω στα 60-65W αφού ξέχασαν να συνυπολογίσουν και το 3V rail) ενώ μια GTX770 καταναλώνει κάτω από φόρτο γύρω στα 160-170 W ανάλογα την περίπτωση που απέχει μίλια από τα 230W TDP που έχει επίσημα.
alldaynews Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον παιδια ακουστε.Ειχα αγορασει μια καρτα γραφικων r9 290 απο you.gr http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/vga-ati-gb-r9-290-4gb-ddr5-384-bit-oc ..Eκανα mining 4-5 μερες και μου καηκε!!!Ουτε overclock ειχα κανει ουτε τιποτα και η καρτα ετρεχε στους 73 βαθμους.Να ειναι καλα οι ανθρωποι μου την αντικαταστησανκαι μου στειλανε μια καινουργια σφραγισμενη σημερα.Ειμαι σε διλλημα για το αν θα συνεχισω το mining η θα την πουλησω εδω στο forum γιατι αν μου καει και αυτη δεν πιστευω να μου στειλουν αλλη και την πηρα 460.Εσεις τι λετε ποια ειναι γνωμη σας??Τι μπορει να φταιει και καηκε η προηγουμενη?Mining η πουλημα?Αυτες τις αποριες εχω... Μάλλον για προβληματική την κόβω.
bonorov Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον για προβληματική την κόβω. Ναι ρε συ μου την αλλαξανε οι ανθρωποι.Το θεμα ειναι αν παιζει να μου καψει και την καινουργια το mining και μετα τρεχω παλι
alldaynews Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ρε συ μου την αλλαξανε οι ανθρωποι.Το θεμα ειναι αν παιζει να μου καψει και την καινουργια το mining και μετα τρεχω παλι Οχι δεν νομίζω και γω gigabyte έχω την 7870 και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Δοκίμασε με μικρότερες ρυθμίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα