Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδή θέλω να αλλάξω pool, θα σηκώσουμε από αυτό που είμαστε τα 5-6 ltc, και θα τα πουλήσουμε, μόνο κ μόνο για να δούμε πως είναι η διαδικασία. (μόλις ανέβει λίγο η διαλυμένη τιμή τους)!

Σκοπός, είναι να πουληθούν σε ευρώ, και όχι με ανταλλαγή σε κάποιο άλλο currency.

Και πάλι το https://cryptorush.in/ ειναι η λύση?

Δημοσ.

Βρίσκεις το μπλοκ και μετά πάλι όλοι μαζί δουλεύουν και τα ίδια πληρώνεσαι. 

Αλλά την άλλη μέρα μπορείς να κυκλοφορείς στο δρόμο με ψηλά το κεφάλι:

"Ξέρεις ποιος είμαι γω ρε; Βρήκα 2 μπλοκ χθες το βράδυ".

:P

Αχαχα, πετυχημένο. ^_^

Δημοσ.

Μπα δεν βιάζομαι

Δεν είναι μόνο αυτό. Άμα το νόμισμα που θέλεις να αγοράσεις αρχίσει να ανεβαίνει, ποτέ δεν θα το πάρεις. 

επειδή θέλω να αλλάξω pool, θα σηκώσουμε από αυτό που είμαστε τα 5-6 ltc, και θα τα πουλήσουμε, μόνο κ μόνο για να δούμε πως είναι η διαδικασία. (μόλις ανέβει λίγο η διαλυμένη τιμή τους)!

Σκοπός, είναι να πουληθούν σε ευρώ, και όχι με ανταλλαγή σε κάποιο άλλο currency.

Και πάλι το https://cryptorush.in/ ειναι η λύση?

Όχι, καμία σχέση. Αυτά τα sites είναι χαμηλού επίπεδου ασφαλείας που το μόνο που κάνουν είναι να εγγυούνται ότι θα γίνει η ανταλλαγή μεταξύ αγνώστων των κρυπτονομισμάτων τους. 

Δες στις προηγούμενες σελίδες για αυτό που θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό. Άμα το νόμισμα που θέλεις να αγοράσεις αρχίσει να ανεβαίνει, ποτέ δεν θα το πάρεις.

Όχι, καμία σχέση. Αυτά τα sites είναι χαμηλού επίπεδου ασφαλείας που το μόνο που κάνουν είναι να εγγυούνται ότι θα γίνει η ανταλλαγή μεταξύ αγνώστων των κρυπτονομισμάτων τους.

Δες στις προηγούμενες σελίδες για αυτό που θέλεις.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αλλα σε 30 σελίδες θέμα είναι λίγο δυσκολο να βρεθεί μήπως μπορείς να το ξαναναφερεις.. Η τέλος πάντως σε πια σελίδα περίπου ειναι?

Δημοσ.

Αν μιλάς για μετατροπή LTC->Euro απ'ευθείας, υπάρχει το https://www.kraken.com , δοκιμασμένο από 3-4 μέχρι στιγμής και άψογο σε χρόνους κτλ. με μικρή προμήθεια (<0,5% για την μετατροπή + έμβασμα μέσω SEPA).

• Like 2
Δημοσ.

Μιλάμε θα με τρελάνει το cgminer.Με το bfgminer βγάζω με την κάρτα 405 MH/S και στο cgminer 280-300 MH/S.Πως γίνεται αυτό το κέρατο μου

Δημοσ.

Αν μιλάς για μετατροπή LTC->Euro απ'ευθείας, υπάρχει το https://www.kraken.com , δοκιμασμένο από 3-4 μέχρι στιγμής και άψογο σε χρόνους κτλ. με μικρή προμήθεια (<0,5% για την μετατροπή + έμβασμα μέσω SEPA).

Ηθελα να σηκωσω 25Ε ξανα,και Τριτη βραδυ πουλαω τα BTC και κανω αιτηση να μου τα στειλουν στην καρτα. Πεμπτη στις 10 το πρωι που τσεκαρα ειχαν μπει :P RELEASE THE KRAKEN :D

• Like 2
Δημοσ.

παντως αν παρατηρήσετε.. το bitcoin πεφτει αργά αλλα σταθερά

καθε μήνα χανει 60-80€ της αξίας του.Αναρωτιέμαι πόσο χαμηλά θα παει... και αν αξίζει τώρα να ρευστοποιήσουμε τα dogecoins/litecoins

Δημοσ.

Ηθελα να σηκωσω 25Ε ξανα,και Τριτη βραδυ πουλαω τα BTC και κανω αιτηση να μου τα στειλουν στην καρτα. Πεμπτη στις 10 το πρωι που τσεκαρα ειχαν μπει :P RELEASE THE KRAKEN :D

Τι προμήθεια σου κράτησαν, για να στα στείλουν σε τραπ.λογ/σμο? (η χρέωση του εμβάσματος δηλαδή?)

πέραν του 0,5%?

Δημοσ.

Τι προμήθεια σου κράτησαν, για να στα στείλουν σε τραπ.λογ/σμο? (η χρέωση του εμβάσματος δηλαδή?)

πέραν του 0,5%?

Η προμήθεια του kraken για τις tier 2 καταθέσεις είναι 0,2%.

Εγώ εψές αργά έκανα την πρώτη μου συναλλαγή. :P

Περιμένω να δω πότε θα έρθει το χαρτζιλίκι. ^_^

• Like 2
Δημοσ.

Η κατάθεση σε LTC/BTC (δηλαδή μεταφορά από το LTC/BTC wallet στο Kraken και αντίστοιχη πίστωση του Kraken account) είναι δωρεάν.

Η προμήθεια 0,2% είναι για την ανταλλαγή/μετατροπή σε Ευρώ (δεν αγοράζει τα νομίσματα το Kraken, κάποιος άλλος χρήστης του Kraken τα αγοράζει, το Kraken είναι απλά εντολοδόχος), ενώ για το έμβασμα μέσω SEPA η χρέωση είναι 0,09€.

Από κει και πέρα, παίζει ρόλο η χρέωση της τράπεζας για εισερχόμενα εμβάσματα. Προτείνω να αποφύγετε την ΕΤΕ η οποία χρεώνει 4€ / έμβασμα, για ποσά από 15€ και πάνω.

• Like 3
Δημοσ.

Βασικά μη σας απασχολούν οι λοιπές (αστείες) χρεώσεις/κρατήσεις/προμήθειες πλην αυτών της τράπεζάς σας για την τελική μεταφορά των χρημάτων.

Κοιτάξτε τις αναλυτικές χρεώσεις της τράπεζάς σας για έμβασμα από χώρα της ΕΕ (του kraken τουλάχιστον οι πληρωμές γίνονται από χώρα της ΕΕ) και αποφασίστε.Εγώ προσωπικά επέλεξα την ΕΤΕ γιατί μέχρι τα 15€ δεν έχει προμήθεια και από κει και πάνω έχει 4€.Επειδή βέβαια μέχρι τώρα μου πήρε 2 βδομάδες για να φτάσω το 1 ltc περίπου τη βρίσκω την πιο συμφέρουσα.Για πιο χοντρά ποσά μάλλον δεν ενδείκνυται για συχνές συναλλαγές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...