bonorov Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ορίστε και μια ιδέα "κουτιού" για όσους σκέφτονται τι να κάνουν.. πατέντα για mining περιμένω τα gpu riser για να αρχίσει το μάζεμα, πως τα βλέπετε τα πράματα σε ποιο coin να μείνουμε πιστοί? Αδερφε gpu risers που βρηκες?
merchant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Θα τρέξω 1 850 και ένα 750 και για όσους εχουν απορία σχετικα με psu και πόσα gpu επειδηειχα και εγω απορία στου αδερφου μου το pc τρεχει 5 r280 με εργοστασιακα ρευματα με 2 750αρια.. τα riser τα πηρα απο ebay φιλε μου..
bonorov Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Θα τρέξω 1 850 και ένα 750 και για όσους εχουν απορία σχετικα με psu και πόσα gpu επειδηειχα και εγω απορία στου αδερφου μου το pc τρεχει 5 r280 με εργοστασιακα ρευματα με 2 750αρια.. τα riser τα πηρα απο ebay φιλε μου.. Απο Ελλαδα δεν παιζει να βρουμε risers??
Blazz0r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Απο Ελλαδα δεν παιζει να βρουμε risers?? μπα, δύσκολα
Prospector8 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εγω πηρα 5x powered risers 1x to 16x,απο εδω http://litecoinminingparts.com, Δεύτερα τα παρήγγειλα παρασκευη τα ειχα,αν θυμαμαι καλα με γενικη ταχυδρομικη μου ειχαν ερθει. Τωρα ποσο ποιοτικα ειναι θα σας πω συντομα οταν ολοκληρωθει το mining rig 2
ptz13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ρε συ ακριβός ο μάγκας. Με τις τιμές που έχει παίρνεις usb risers από ebay. Από ότι βλέπω βέβαια το shipping δεν πρέπει να στοίχισε πολύ.
alldaynews Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά ο γύρος που τρέχει τώρα στο rapidhash έφτασε στο 952% δεν έχω ξαναδεί να πάει τόσο ο γύρος σε αυτό το pool Το διευκρίνησαν Payouts along with Block Updates are paused. WE ARE NOT AT 900% IT IS SIMPLY GRAPHICAL Will update when forking issue is cleared up. Keep on mining
Blazz0r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι έγινε fork το δίκτυο του dogecoin, δηλαδή υπάρχουν διαφορετικά block chains. Απ' ότι διαβάζω έχει ξαναγίνει και με το doge και με btc και ltc. Οφείλεται σε διαφορετικό version των wallet μεταξύ των pools/miners, επίσης απ' ότι διαβάζω. Δεν είναι big deal απλώς μην κάνετε transactions μέχρι να το διορθώσουν γιατί μπορεί να είστε στο λάθος chain. Και το mining μπορεί να πάει στράφι αν είστε σε λάθος chain αλλά klein. Update: Το dogehouse ανακοίνωσε ότι τα pools συμφώνησαν σε ένα chain και το ακολουθούν, το difficulty είναι 731 τώρα οπότε farm dat shit. Transactions μην κάνετε ακόμη περιμένεται ανακοίνωση από το pool/reddit/etc Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2014 από Blazz0r 2
nikosblade Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εχω συμπληρωσει 3 μερες εγγραφης στο kraken και εκκρεμει ακομα το verification για tier 1-2 ειναι φυσιολογικο?
Zaknafein Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Από Πέμπτη εμένα έγινε verify το Σάββατο, εσύ αν το έκανες Παρασκευή, μπορεί να γίνει σήμερα ή το πολύ - πολύ αύριο. Λίγη υπομονή κάνε. 1
tasosvaf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, είμαι εντελώς καινούργιος στο θέμα και επίσης εντελώς άσχετος.. Το θέμα είναι το εξής, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η κατανάλωση ρεύματος, απλά θέλω να φτιάξω ένα σύστημα καθαρά 100% για mining.. (Ας καταναλώνει κ 10 Κw την ώρα!!) Μπορεί καποιος να με βοηθήσει λέγοντας, θα πάρεις αυτό αυτό κ αυτό. Θα τα συνδέσεις έτσι.. Θα μπείς εκεί.. Θα κάνεις εκείνο και ξεκίνησες.. Ξέρω οτι ζητάω αρκετά.. Απλά λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω να τα ψάξω βήμα προς βήμα.. Συγχωρείστε με αν είμαι εκτός νοοτροπίας, ενός miner, απλά θέλω συγκεκριμένη βοήθεια από όποιον έχει όρεξη.. Κ αν μπορώ να ανταποδώσω κάποια στιγμή, με οποιονδήποτε τρόπο, πολύ ευχαρίστως.. Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει στο [email protected].
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Παντως, πρεπει να εχει χαθει η μπαλα, με τα coinια... Τα gpu risers -που εβλεπα περισυ @ £1.23!- πλεονεγιναν κι αυτα περιζητητα & αναγκαια parts or what?
Prospector8 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εννοειται πως ειναι απαραιτητα,διοτι οι καρτες πρεπει να εχουν αποσταση μεταξυ τους για σωστες θερμοκρασιες. Και μην ξεχναμε...Summer is coming!!! Oποιος δεν ειναι ετοιμος,θα τις παρει στο χερι ενας ανεμιστήρας πισω απο το mining rig θα ειναι Mandatory!! 1
alldaynews Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά στο 24ωρο με την 7870 στα 300 KH/S(που είναι χαμηλό) η παραγωγή μου είναι 1200-1500 Dogecoin.Μάλλον θα ρίξω άλλη μια κάρτα πάνω αλλά δεν θέλω και να την πληρώσω ακριβά γαμώτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα