Bigi444444 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Έχει νόημα να αλλάζεις νόμισμα κάθε εβδομάδα έστω ανάλογα με τις τιμές;Μήπως είναι προτιμότερο να μείνεις με ένα για καιρό και μετά εαν δεν είναι τόσο αποδοτικό να πας σε άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Έχει νόημα να αλλάζεις νόμισμα κάθε εβδομάδα έστω ανάλογα με τις τιμές;Μήπως είναι προτιμότερο να μείνεις με ένα για καιρό και μετά εαν δεν είναι τόσο αποδοτικό να πας σε άλλο; Αυτο που λες κανουν παρα πολλοι με pools που υπολογιζουν αυτοματα το πιο κερδοφορο νομισμα (σε καθε γυρο) και αλλαζουν αλλα ειναι ζημια για τα νομισματα. Το να πηγαινοερχεσαι και να βοηθας οπου το κερδος ειναι μεγιστο, αφηνεις τους υπολοιπους με "κακους" γυρους και δεν ειναι τιμιο. Απο κει και περα, εγω σταθερα doge απ την αρχη της εξεταστικης ειμαι και δεν το βλεπω να πηγαινει ασχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι, το έχω διαβάσει και αλλού αυτό, αν και δεν το λέω με αυτή την έννοια τόσο, αλλά με την έννοια του ότι εαν δεν έχεις μια μεγάλη παραγωγή ημερησίως, που σαφώς σε συμφέρει να κινείσαι όπου πηγαίνει ο άνεμος της αποδοτικότητας, και έχεις απλώς ένα pcάκι, που το δουλεύεις και για άλλες χρήσεις και το κάνεις για το χαβαλέ και ό,τι προκύψει, μάλλον δε μπορείς να μπεις σε αυτή τηα διαδικασία.Λογικά δε θα προλαβαίνεις ούτε να έχεις το ελάχιστο όριο για να βγάλεις τις προμήθειες όταν θα αλλάζουν οι αποδόσεις.Οπότε νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις διαλέγεις ένα, άντε δύο νομίσματα που "εμπιστεύεσαι" και τα υποστηρίζεις για καιρό. Μια ερώτηση γι' αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει το kraken.Γράφτηκα κι εγώ σήμερα να το δοκιμάσω αλλά δε μπορώ να καταλάβω τα εξής:1) πώς συνδέεται το πορτοφόλι σου με το kraken;Δεν πρέπει να τραβήξει από εκεί τυχόν νομίσματα που θέλεις να πουλήσεις; Νομίζω πως το βρήκα! 2)Εαν θέλεις να ορίσεις έναν τραπεζικό λογαριασμό ώστε να μεταφέρεις τα χρήματα από αυτά που πούλησες, σε ποιό πεδίο πας;Funding-withdraw-add account; Εαν ναι, το withdrawal method είναι το sepa;Και μετά, στα πεδία BIC,Address, τι πρέπει να συμπληρώσουμε ώστε να μην υπάρχει κανένα θέμα;Μπορώ να βρω στα λατινικά τίποτα τέτοια στοιχεία στο web banking της τράπεζας;Ποιά διεύθυνση θέλουν όμως;Της έδρας της νόμιμης εκπροσώπισης της τράπεζας;Κι εκείνο το bic είναι το Bank Identifier Code;Αυτό βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2014 από Bigi444444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 έλα ένα για τους miners εκ του καναπέος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptz13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 έλα ένα για τους miners εκ του καναπέος Έλιωσα! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 έλα ένα για τους miners εκ του καναπέος Φοβερό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καναπεδοminers xχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, το έχω διαβάσει και αλλού αυτό, αν και δεν το λέω με αυτή την έννοια τόσο, αλλά με την έννοια του ότι εαν δεν έχεις μια μεγάλη παραγωγή ημερησίως, που σαφώς σε συμφέρει να κινείσαι όπου πηγαίνει ο άνεμος της αποδοτικότητας, και έχεις απλώς ένα pcάκι, που το δουλεύεις και για άλλες χρήσεις και το κάνεις για το χαβαλέ και ό,τι προκύψει, μάλλον δε μπορείς να μπεις σε αυτή τηα διαδικασία.Λογικά δε θα προλαβαίνεις ούτε να έχεις το ελάχιστο όριο για να βγάλεις τις προμήθειες όταν θα αλλάζουν οι αποδόσεις.Οπότε νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις διαλέγεις ένα, άντε δύο νομίσματα που "εμπιστεύεσαι" και τα υποστηρίζεις για καιρό. Μια ερώτηση γι' αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει το kraken.Γράφτηκα κι εγώ σήμερα να το δοκιμάσω αλλά δε μπορώ να καταλάβω τα εξής:1) πώς συνδέεται το πορτοφόλι σου με το kraken;Δεν πρέπει να τραβήξει από εκεί τυχόν νομίσματα που θέλεις να πουλήσεις; Νομίζω πως το βρήκα! 2)Εαν θέλεις να ορίσεις έναν τραπεζικό λογαριασμό ώστε να μεταφέρεις τα χρήματα από αυτά που πούλησες, σε ποιό πεδίο πας;Funding-withdraw-add account; Εαν ναι, το withdrawal method είναι το sepa;Και μετά, στα πεδία BIC,Address, τι πρέπει να συμπληρώσουμε ώστε να μην υπάρχει κανένα θέμα;Μπορώ να βρω στα λατινικά τίποτα τέτοια στοιχεία στο web banking της τράπεζας;Ποιά διεύθυνση θέλουν όμως;Της έδρας της νόμιμης εκπροσώπισης της τράπεζας;Κι εκείνο το bic είναι το Bank Identifier Code;Αυτό βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση. Ευχαριστώ. Λοιπον για να απαντησω μιας και η συνεργασια μου με αυτο το site ολοκληρωθηκε ΕΠΙΤΥΧΩΣ 2)Withdraw πας,στο section του Euro. (Αφου τα εχεις μετατρεψει φυσικα απο ΧΒΤ(btc). 3)Sepa επιλεγεις και βαζεις το Iban σου,το οποιο αφου το μαθεις θα μαθεις και το BIC σου (απο οτι προσεξα μαζι πανε αυτα,δλδ στην καρτα που μου γραφει το IBAN μου ειχε διπλα και το BIC,το ιδιο ισχυει και ηλεκτρονικα που βρηκα το Iban μου εβγαλε και το BIC) Με alpha bank εκανα εγω την ολη διαδικασια,οποτε εβαλα στο ονομα τραπεζας ALPHA BANK,και για οδο,ενα καταστημα της που ηταν στην περιοχη μου. Mε λατινικους χαρακτηρες εγραψα. Και εχουμε τα εξης αποτελεσματα: Tριτη 11/02 το μεσημερι ολοκληρωσα την φορμα που αναφεραμε,και..... Πεμπτη 13/02 15:00 ειδα ολο το ποσο που ειχα πει να μου στειλουν,διαθεσιμο για να το σηκωσω Fee που χρεωθηκα για να μου τα στειλουν???? 90 λεπτα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Έφτασεεεεεεεεε... Το μπλοκ 100.000. Στις 5 ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 στο ατο το btc σήμερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον για να απαντησω μιας και η συνεργασια μου με αυτο το site ολοκληρωθηκε ΕΠΙΤΥΧΩΣ 2)Withdraw πας,στο section του Euro. (Αφου τα εχεις μετατρεψει φυσικα απο ΧΒΤ(btc). 3)Sepa επιλεγεις και βαζεις το Iban σου,το οποιο αφου το μαθεις θα μαθεις και το BIC σου (απο οτι προσεξα μαζι πανε αυτα,δλδ στην καρτα που μου γραφει το IBAN μου ειχε διπλα και το BIC,το ιδιο ισχυει και ηλεκτρονικα που βρηκα το Iban μου εβγαλε και το BIC) Με alpha bank εκανα εγω την ολη διαδικασια,οποτε εβαλα στο ονομα τραπεζας ALPHA BANK,και για οδο,ενα καταστημα της που ηταν στην περιοχη μου. Mε λατινικους χαρακτηρες εγραψα. Και εχουμε τα εξης αποτελεσματα: Tριτη 11/02 το μεσημερι ολοκληρωσα την φορμα που αναφεραμε,και..... Πεμπτη 13/02 15:00 ειδα ολο το ποσο που ειχα πει να μου στειλουν,διαθεσιμο για να το σηκωσω Fee που χρεωθηκα για να μου τα στειλουν???? 90 λεπτα Τρωει DDOS σήμερα ή εξαργύρωσες τόσα πολά που φαλήρισαν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως το doge τσιμπάει προς τα πάνω κάθε μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptz13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως το doge τσιμπάει προς τα πάνω κάθε μέρα Προς το παρόν έχει σταθεροποιηθεί στα mid 250. Αργά χτες βράδυ έφτασε μέχρι 270 στο coinex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Να επιβεβαιώσω κι εγώ για το Kraken, χθες 13/02 έστειλα μέσω SEPA, σήμερα 14/02 μετά τις 17:00 πιστώθηκε στο λογαριασμό. Δυστυχώς η Εθνική χρέωσε 4€ για τη μεταφορά, οπότε θα επιλέξω την Alpha Bank την επόμενη φορά. Η όλη μετατροπή (από LTC wallet -> ΕΤΕ) μου στοίχισε ~2,5%, απ'τα οποία μόλις το 0,25% ήταν οι χρεώσεις του Kraken. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blazz0r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Χαίρομαι που εξελίχθηκαν ομαλά οι μεταφορές σας guys. Για να δούμε αν θα πάρει πάλι τα πάνω του το btc τώρα. Σήμερα που άνοιξε το bitstamp είμαστε στα $650. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightday Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 πρακολουθώ με ενδιαφέρον την όλη συζήτηση αλλά προς θεού παιδιά διαβάστε λιγάκι http://www.techiechan.com/?p=1954 ... όχι τίποτα άλλο αλλά η φούσκα του χρηματιστηρίου είναι σχετικά κοντά μας και νέα κλάματα δεν έχουν αξία με τους λογαριασμούς της δεη στο χέρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα