poihths Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 οχι γιατι μεχρι να ανακαλύψεις ενα block θες κατι αιώνες... χωρις block λεφτα δεν εχει Υ.Γ και η οδηγία απ την ΤτΕ- ΕΕ http://www.zougla.gr/money/article/h-te-proidopi-gia-tous-kindinous-apo-ti-xrisi-tou-bitcoin
alldaynews Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικά αφού θέλουν να τα έχουν πάλι οι δικοί τους όπως το φυσικό χρήμα και τι κάνουν φοβίζουν
Ashmadia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Solo mining ρε παιδιά πως κάνουμε για dogecoin μήπως είναι καλύτερα?? Δεν αξιζει με τοσο λιγα KH/s που βγαζουμε. Hell, παιζει να μην αξιζει ουτε για τον criminal να παιξει solo. οχι γιατι μεχρι να ανακαλύψεις ενα block θες κατι αιώνες... χωρις block λεφτα δεν εχει Υ.Γ και η οδηγία απ την ΤτΕ- ΕΕ http://www.zougla.gr/money/article/h-te-proidopi-gia-tous-kindinous-apo-ti-xrisi-tou-bitcoin ΠΩ, εκτακτο ανακοινωθεν της εκκλησιας μου θυμισε.... Τι εγινε, μυρισαν μαυρο χρημα και δυνατοτητα απατεωνιας και τα θελουν ολα για την παρτη τους?? Ή να φοβουνται οτι θα πεσουν τα δικα τους νομισματα. Δε μπα να κουρευονται. To the moon! 1
alldaynews Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζω οτι εισαι πολυ κοντα στο memory με 1100/1200. Δοκιμασε αν πανε οι μνημες σου 1250 και κατεβασε core 750-800 (περιπου στο 0.6x memory clock το core clock, αν παει και δεν κολλησει, καλως). Με τα ρολογια καπου στο -+850/1250 (ανεβαινε 5-5 τη φορα core και παρατηρησε τα Kh/s σου) δες αν βγαζεις κατι καλυτερο. Αν πεσεις κατα πανω απο 10-20% (πολυ γρηγορη βουτια με το που βαλεις το core clock) προσπερασες το sweet spot. Αν δεν πεσεις συνεχισε μεχρι να βρεις την μεγαλυτερη αποδοση. Οταν βρεις το καλυτερο συνεχισε με τα παρακατω: Δοκιμασε -I 17 -g1 -w 256 --thread-concurrency 7680. Μαλλον δεν θα βγαλεις καλυτερο αποτελεσμα κατευθειαν, οποτε δοκιμαζεις καθε φορα με intensity 17 ή 18 και για καθενα απ τα 2 θα ανεβαινεις 1280 thread concurrency τη φορα. Αν ξεπερασεις τα 16-17000 concurency αλλαζεις το -g σε 2 και επαναλαμβανεις τα παραπανω, αλλα αυτη τη φορα με intensity 12 και 13. Αν με ολους τους παραπανω συνδυασμους δεν βρεις κατι καλυτερο (εχει αρκετη δουλεια) τοτε πρεπει να δοκιμασεις αλλα ρολογια. Και οχι μονο αλλα ρολογια με βαση το core=0.6x memory αλλα και core=0.8-0.85x memory. Καλη επιτυχια! Οχι ρε, δεν ειναι lite το doge σου λεει, ειναι πολυ μεγαλυτερο το reward, εγω με 420kh/s βγαζω ~2500-3000 doge την μερα. Καλά πως βγάζεις 2500-3000 doge την μέρα??
Ashmadia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλά πως βγάζεις 2500-3000 doge την μέρα?? Με 400-420kh/s. Τωρα με εξτρα δυσκολια δεν εχω μετρησει. Θα σου πω.
alldaynews Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Με 400-420kh/s. Τωρα με εξτρα δυσκολια δεν εχω μετρησει. Θα σου πω. Και γω γιατι τόσο λίγο 0.09937653 σε 2 μέρες?????
Blazz0r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ντάξει δεν λέει και τίποτα λάθος η Τράπεζα της Ελλάδος ενημερωτική είναι η οδηγία και αυτά που λέει τα ξέρουμε ήδη. Απλώς είναι λίγο δραματικές οι προειδοποιήσεις αλλά klein. Που λέτε κοιτούσα σήμερα να δω πόσα GHS/S υπάρχουν στο χώρο του scrypt mining. Το doge έχει 130-140GH/S την στιγμή που γράφω και το litecoin 80GHS/S. Τώρα τα υπόλοιπα coins όλα μαζί ζήτημα να έχουν αθροιστικά 10GHS/S. Μιλάμε δηλαδή για ένα κατανεμημένο computing power της τάξης των 230 GHS/S με το doge να έχει το 56-60%. Το difficulty του litecoin έχει πέσει 900 που σημαίνει οτί πολλά pools ήρθαν αυτό το 3ημερο από το litecoin στο doge λόγω της ανόδου στην τιμή του doge. Τα λέω όλα αυτά γιατί θέλω να εκτιμήσω μέχρι πόσο μπορεί να ανέβει το difficulty του doge που αυτή την στιγμή είναι 1796. Νομίζω πως με 220GH/S πάμε γύρω στα 3100-3200 difficulty που είναι μία προσέγγιση του "μέχρι πόσο πάει". Πάντως το litecoin μέχρι ~4000 έχει πάει. Επίσης νομίζω ότι υπάρχει ένας ακόμα συντελεστής που επηρεάζει την δυσκολία. Πέρα από το "μεγάλο hashrate -> μεγαλύτερη δυσκολία" νομίζω υπάρχει και "μεγάλο hashrate για καιρό -> λίγο μεγαλύτερη δυσκολία, που πέφτει και πιο δύσκολα". Edit: @alldaynews μάλλον άργησε να πληρώσει το pool μην τρελένεσαι. Κανονικά ναι όπως λέει ο ashmadias με μία 7xxxx ΑΤΙ 2000+/DAY βγάζεις. Δοκίμασε dogehouse ή fast pool. Γενικώς τα pools που σε πληρώνουν με την μέθοδο PPLNS αργούν μέχρι και 2 μέρες (ανάλογα με το pool) να δείξουν λεφτά. Μπορείς να googlareis το pool να δεις αν έχει και άλλος κόσμος issues.
alldaynews Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 όχι αυτό που έγραψα δεν είναι αυτά που μπήκαν στο πορτοφόλι αλλά αυτά που γράφει στο dashboard του site
Blazz0r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 όχι αυτό που έγραψα δεν είναι αυτά που μπήκαν στο πορτοφόλι αλλά αυτά που γράφει στο dashboard του site Ναι αυτά εννοώ και εγώ
alldaynews Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δεν με αφήνει να γραφτώ το dogehouse
Blazz0r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δεν με αφήνει να γραφτώ το dogehouse Παίζει να κάναν disable τα νέα accounts λόγο κόσμου. http://www.doktorrf.com/dogecoin/pools.html 1
alldaynews Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Παντως αν είναι να συνεχίσω το σπόρ πρέπει να ανεβάσω Kh/s γιατί με 300 και 7870 είναι λίγα
alldaynews Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το τρελό της υπόθεσης με cgminer έχω 300Κh/S και με bfgminer έχω 410MH/S πως το εξηγείται αυτό??
The__Blade Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 1) Η ανακοίνωση της ΤΤΕ είναι Εξαιρετικά καλή για τα Crypto. Είναι εξαιρετικά ενημερωτική. Θέλουμε φουλ δημοσιότητα αυτή την στιγμή, ακόμα και κακή (της ΤΤΕ την θεωρώ καλή). Site: Εδώ η ανακοίνωση 2) Πολύ Doge βλέπω. κανένα MAX δεν βγάζετε; (max.1gh.com p2pool το ποιο σταθερό που έχω βρει)
ptz13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 1) Η ανακοίνωση της ΤΤΕ είναι Εξαιρετικά καλή για τα Crypto. Είναι εξαιρετικά ενημερωτική. Θέλουμε φουλ δημοσιότητα αυτή την στιγμή, ακόμα και κακή (της ΤΤΕ την θεωρώ καλή). Site: Εδώ η ανακοίνωση 2) Πολύ Doge βλέπω. κανένα MAX δεν βγάζετε; (max.1gh.com p2pool το ποιο σταθερό που έχω βρει) 1)Λέει κάποια σωστά πράγματα η ανακοίνωση. Αλήθεια ξέρουμε τι ισχύει με φόρους κτλ; 2)Όλο και κάτι αλλά πήρε την κατηφόρα η τιμή και ξαναγύρισα στο DOGE μέχρι το block halving. Ναι νομίζω είναι το καλύτερο για την ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα