Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι θα το πω οταν μου ερθουν,γιαυτο και το ανεφερα αλλωστε.

Ηδη η δυσκολια εχει ανεβει,και εγω αυτο πιστευω ,η τιμη του μαλλον θα ανεβει και αυτη..

Τελειωνω και το επισημο μηχάνημα, σημερα παρελαβα 2χ280Χ Toxic (270€ each απο αμαζον),5xPowered Risers απο America,1xCpu 3220 + Asrock H61 Bitcoin edition (!) +1500W psu,και ολα αυτα για να μπουν σε μια...κλουβα για αρχη XD (θα ανεβασω φωτο οταν θα ειναι ετοιμο :P)

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι θα το πω οταν μου ερθουν,γιαυτο και το ανεφερα αλλωστε.

Ηδη η δυσκολια εχει ανεβει,και εγω αυτο πιστευω ,η τιμη του μαλλον θα ανεβει και αυτη..

Τελειωνω και το επισημο μηχάνημα, σημερα παρελαβα 2χ280Χ Toxic (270€ each απο αμαζον),5xPowered Risers απο America,1xCpu 3220 + Asrock H61 Bitcoin edition (!) +1500W psu,και ολα αυτα για να μπουν σε μια...κλουβα για αρχη XD (θα ανεβασω φωτο οταν θα ειναι ετοιμο :P)

http://files.customize.org/thumbnails/larger/64127.jpg

• Like 4

Νομίζω με παρόμοιες τιμές μπορείς να πάρεις usb sticks που βγάζουν παρόμοια KH/S αλλά καταναλώνουν λιγότερο.

Στο cgminer πως σετάρεις το usb stick για να δουλέψει??

275 εχει φτασει το Doge,σημερα βρηκα και εγω να τα μετατρεψω -.- Να παρακολουθειτε τα ποστ μου,κανω ακριβως αυτα που θα πρεπει να αποφυγετε :P Οχι βιασυνες λοιπον,και πιστη στο νομισμα που φαρμαρετε!

• Like 1

ενω εχω βαλει το usb stιck και τρεχω το bfgminer μου βγαζει το share is above target τι να αλλάξω ρε παιδιά

Άκυρο.Τα στικακια είναι μόνο για bitcoin εεεε δεν μπορούμε να το βάλουμε για dogecoin εεεε

2χ280Χ Toxic(270€ each απο αμαζον), 5xPowered Risers απο America

Από που αγόρασες Prospector; Αν έχει και 16x το 16x unpowered risers ενδιαφέρομαι.

Άσχετο αλλά γιατί toxic και όχι απλές; Έτσι κι αλλιώς θα ρίξεις πολύ undervolt :D

Οχι μονο 16x to 1x ειχε αλλα και αυτα κανουν στις θυρες x16. Τοxic ετυχε διοτι τις βρηκα σε πολυ καλη τιμη,φτανουν πολλα kh/s για τα watt τους,ειναι αρκετα ησυχες γιατι το κίτρινο-μαυρο...μαμαει :P

• Like 1

Ειδικά το κίτρινο-μαύρο χαχαχα

Με τιποτα δεν μπορώ να βγάλω πάνω απο 280 KH/s στο dogecoin.Μπορεί να φταίνει οι drivers??Εχω βάλει τους τελευταίους με το mantle

Ειδικά το κίτρινο-μαύρο χαχαχα

Με τιποτα δεν μπορώ να βγάλω πάνω απο 280 KH/s στο dogecoin.Μπορεί να φταίνει οι drivers??Εχω βάλει τους τελευταίους με το mantle

Παιζει να εισαι ο μοναδικος με 7870 τοσο χαμηλα!

Ελπιζω να εχεις εγκαταστησει οτιδηποτε χρειαζεται απο software μερια (sdk και οχι το τελευταιο συγκεκριμενα, 3.7.2 cgminer, msi afterburner). Αν εχεις ολα τα προηγουμενα, θα χρειαστουμε ολες τις ρυθμισεις της καρτας σου (core/mem clock, power limit απο afterburner) και αυτες που δινεις εσυ στο cgminer.Μην αντιγραψεις οτιδηποτε περιεχει stratum, διευθυνσεις, failovers, workers και κωδικους. ΟΛΑ τα υπολοιπα που εχεις γραψει στο αρχειο περασε τα μια αντιγραφη εδω.

.\cgminer-3.7.2-windows\cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://******** -u ****** -p ********** -I 12 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 15232

AMD APP SDK v2.7

Με αυτές τις ρυθμίσεις είμαι στα 300

Πόσο καιρό κάνετε να βγάλετε ένα dogecoin??

post-244051-0-15358000-1392187394_thumb.jpg

post-244051-0-91496800-1392187516_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...