Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω τώρα φαρμάρω btc με το triplemining.com.Αλλα σκέφτομα να ξαναπάω σε litecoin

Ξέρεις κανείς βρε παιδιά με το digitalcoin πως φαρμάρουμε???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συμβαινει τωρα, Vircurex, doge/btc στα 0.00000210. Καποιος αγορασε πολλα doge σημερα και το εκτοξευσε.

Ωραία, εντάξει.Πέφτει το bitcoin (ΑΜΑΝ μου θυμίζει αυτό! ^_^).Εκείνο το litecoin γιατί έχει ακόμα σχεδόν ίδια ισοτιμία;Μιλάμε για απειροελάχιστη απόκλιση στην ισοτιμία και ταυτόσημη πτώση.

Εννοεις ισοτιμια ltc/btc ετσι? Ε το λογικο ειναι. Αν επεφτε η αξια του BTC και η αξια του LTC ηταν σταθερη, τοτε θα επρεπε να αυξηθει η αξια του LTC ως προς το BTC.

Αν κάποιος έχεις ας πουμε 5 gh/s με jalapeno ή με ένα 5 GHs Bi-Fury τι κέρδος θα έχει την μέρα ξέρει κανείς???Προσπάθησα με κάποια calculators αλλα αλλα λενε με kh/s αλλα με mh/s και ακρη δεν έβγαλα

Συμβαινει τωρα, Vircurex, doge/btc στα 0.00000210. Καποιος αγορασε πολλα doge σημερα και το εκτοξευσε.

Εννοεις ισοτιμια ltc/btc ετσι? Ε το λογικο ειναι. Αν επεφτε η αξια του BTC και η αξια του LTC ηταν σταθερη, τοτε θα επρεπε να αυξηθει η αξια του LTC ως προς το BTC.

Ναι ρε συ, γιατί όμως έχουν αυτή την ταυτόσημη πορεία;Διαφορετικά νομίσματα είναι.Εάν έχει κάποιο θέμα το bitcoin πρέπει κατ' ανάγκη να έχει την ίδια αντίδραση στην αξία του και το ltc;Αυτό δεν καταλαβαίνω.Για ποιό λόγο δε θα μπορούσε να κρατήσει την ίδια αξία;

Ναι ρε συ, γιατί όμως έχουν αυτή την ταυτόσημη πορεία;Διαφορετικά νομίσματα είναι.Εάν έχει κάποιο θέμα το bitcoin πρέπει κατ' ανάγκη να έχει την ίδια αντίδραση στην αξία του και το ltc;Αυτό δεν καταλαβαίνω.Για ποιό λόγο δε θα μπορούσε να κρατήσει την ίδια αξία;

Μα φυσικα, τα coins ειναι αλληλενδετα επειδη ισχυει ο δρομος ltc->btc->usd (δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να κανεις ltc->usd). Αν βασιζεσαι στο btc για να εχεις αξια, λογικο δεν ειναι να πεσει η αξια σου αν πεσει η αξια του μεσολαβητη?

Παρ' ολα αυτα το doge στο vircurex τωρα ειναι στο 222! Prospectooooooooooooor!!!

Δειτε και αυτο. Δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι αλλα καποιος ρωτουσε νομιζω πιο πισω. Θα δοκιμασω και θα σας πω.

Όλα τα cryptos είναι λίγο-πολύ συνδεδεμένα με το bitcoin και αργεί αρκετά ο καιρός μέχρι να αυτονομηθούν οι ισοτιμίες των μικρότερων νομισμάτων, ειδικά όταν το μέγεθος των αγορών τους είναι τόσο μικρό (σε όγκο συναλλαγών αλλά και σε κεφαλαιοποίηση).

Και βέβαια το ltc έχει δικά του exchanges και σε δολλάριο και σε ευρώ σε πολλά markets (π.χ. το btc-e ή το kraken). Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν γνωρίζω γιατί έχει πέσει και το ltc λίγο, δεν ασχολούμαι πολύ με ltc. Παίζει όμως να έχει επηρεαστεί και από την φάση του btc.

Το doge έχει ανέβει πολύ όμως ναι. Είμαι πιο περίεργος να δω τι θα γίνει στο block reward halving όμως στις 14 Φεβρουαρίου.

Το doge έχει ανέβει πολύ όμως ναι. Είμαι πιο περίεργος να δω τι θα γίνει στο block reward halving όμως στις 14 Φεβρουαρίου.

τι ειναι το block reward halving??

Αξίζει η αγορά ενός Jalapeno μεταχειρισμένο στα 5gh/s???

Jalapeno με 5GH/S, 30 watt κατανάλωση και 0,12 kWh βγάζει μισό ευρώ τη μέρα με τρέχουσα δυσκολία και τιμές. Γιατί να κάνεις sha-256 mining όμως? Αν αγοράσεις μια gpu με τα λεφτά που θα έδινες στο Jalapeno (π.χ. μία 7850/70 για 150-200 ευρώ) και έκανες scrypt mining θα έβγαζες ~1,5 ευρώ τη μέρα. Γενικώς για sha-256 θέλει μεγάλα κεφάλαια για να βλέπεις καλό χρήμα το μήνα. Δεν είναι για τον τυπικό χρήση αυτού του είδους το mining πλεον.

Edit: Block reward halving είναι όταν τα νομίσματα που κερδίζεις όταν βρίσκεις ένα block μειώνονται κατά 50%. Δηλαδή τώρα το dogecoin έχει απο 0-1.000.000 dogecoin reward όταν βρίσκεις block και στις 14 θα γίνει 0-500.000

Εκτοξευτηκε το Doge και το πρωι πουλησα τα πιο πολλα που ειχα για 0.00000210... Κλασικος γκαντεμης.. Εφυγε και η παραγγελια του 0.7 Btc απο Relase the Kraken :P Για να δουμε ποσες μερες θα κανουν για να ερθουν..

• Like 2

Λοιπον ξαναγυρισα σε dogecoin με bfgminer και εχω 210 KH/S με μια Gigabyte 7870 μήπως είναι λίγο??

220 Ευρώ

Λίγο είναι ναι. Δοκίμασε με cgminer και τις ρυθμίσεις που έχουν άλλοι για την 7870 από το wiki. 220 ευρώ μεταχειρισμένο jalapeno μην το σκέφτεσαι καν δεν αξίζει καθόλου.

Εκτοξευτηκε το Doge και το πρωι πουλησα τα πιο πολλα που ειχα για 0.00000210... Κλασικος γκαντεμης.. Εφυγε και η παραγγελια του 0.7 Btc απο Relase the Kraken :P Για να δουμε ποσες μερες θα κανουν για να ερθουν..

Καλά έκανες να τα χαίρεσαι άντε :-D . Γράψε και εδώ σε πόσες μέρες πήρες για να αποκτάμε καλύτερη εικόνα. Εγώ τώρα το παίζω κορόνα γράμματα να περιμένω μέχρι το halving ή να πουλήσω αμέσως πριν. Μάλλον θα περιμένω γιατί υποθετικά θα ανέβει η τιμή κι άλλο μετά το halving. Υποθετικά όμως :wacko:

Λοιπον ξαναγυρισα σε dogecoin με bfgminer και εχω 210 KH/S με μια Gigabyte 7870 μήπως είναι λίγο??

220 Ευρώ

Νομίζω με παρόμοιες τιμές μπορείς να πάρεις usb sticks που βγάζουν παρόμοια KH/S αλλά καταναλώνουν λιγότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...