Kostasallinone Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Τι γνώμη έχετε για το Avalon 821? Θα κρατήσει σε χρόνο εάν επενδύσει κάποιος σε αυτό?
Prospector8 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ναι ρε φίλε ΝΑΙ!!! TO Binance ανακοίνωσε οτι αύριο θα φέρει το Ravencoin!!
Bigi444444 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Λέω κι εγώ, τι έγινε;Άλλαξε κάτι στα του mining; Πούλα το και ξαναπάρ' το χαμηλότερα.Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μείνει εκεί.Είναι το αρχικό μπαμ που κάνουν όλα όταν μπαίνουν σε νέο ανταλλακτήριο.
dennissgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 τελικα βγαζεις κανεις φραγκο απο αυτα η πρεπει να εχεις super computer ?Επισης σε μια μερα ποσα μπορεις να βγαλεις ?Αξιζει πλεον να μπει καποιος στο κοπο ?
JTRGamer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, dennissgr είπε τελικα βγαζεις κανεις φραγκο απο αυτα η πρεπει να εχεις super computer ?Επισης σε μια μερα ποσα μπορεις να βγαλεις ?Αξιζει πλεον να μπει καποιος στο κοπο ? Δεν αξίζει πλεον.Οτι βγαζεις τα δινεις στο ρευμα(Δεη κτλ)
IoaZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, dennissgr είπε τελικα βγαζεις κανεις φραγκο απο αυτα η πρεπει να εχεις super computer ?Επισης σε μια μερα ποσα μπορεις να βγαλεις ?Αξιζει πλεον να μπει καποιος στο κοπο ? Αντί να δώσεις τα λεφτά στην ΔΕΗ αγοράζεις με τα ίδια λεφτά περισσότερα νομίσματα από ότι θα έβγαζες με το minning . (Χωρίς να βάλω την αγορά του εξοπλισμό )
Loinen Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, dennissgr είπε χαχα μαλιστα ευχαριστω Εχουν ενα δικιο οι συμφορουμιτες, αλλα αν το δεις σαν επενδυση θα χασεις, και τα λεφτα και τον υπνο σου. Αν το δεις σαν χομπυ και διαθεσεις ενα ποσο που αντεχει η τσεπη σου τοτε δεν εχεις τιποτα να χασεις. Προσωπικα ειμαι "εργατης" miner, ζω στο εξωτερικο που το ρευμα ειναι φτηνο, και εχω μερικους υπολογιστες οι οποιοι μου βγαζουν ενα χαρτζηλικι, Δεν μιλαω για αποσβεση ειναι αστειο να το σκεφτομαι αυτην την στιγμη. Αλλα οπως ειπα και νωριτερα το βλεπω σαν χομπυ και με αρεσει. 3
nonlifer27 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Ξέρετε κανένα site για αγοροπωλησίες cryptocurrency?? Είμαι αρχάριος και μόλις ξεκινάω σε αυτό
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, nonlifer27 είπε Ξέρετε κανένα site για αγοροπωλησίες cryptocurrency?? Είμαι αρχάριος και μόλις ξεκινάω σε αυτό Δες το coinbase. 1
nikos5800 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Βλέπω να πέφτει πάλι κλάμα στις τιμές των gpu Έχει αρχίσει και χτυπάει κόκκινο το Bitcoin πάλι ! αγοραστε όσο προλαβαίνετε 🙂
ASDIC Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 εαν καποιος δεν εχει προβλημα με καταναλωση ρευματος εχει ακομα νοημα να ασχοληθω με mining ή όχι ? λειπω 3 απο τις 4 μερες και ο υπολογιστης καθεται. Δεν ξερω τιποτα για το Mining.
bilythekid Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Τι λέτε να γίνει με το επερχόμενο halving σε 6 μερες;
bilythekid Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, poulaki1976 είπε Τίποτα δεν θα γίνει Που το στηρίζεις; στα δύο προηγούμενα, αυξήθηκε η τιμή του btc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα