Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Mr_BLaCK_PaNtHeR είπε

Καλησπέρα,εχω αυτό το ποσό στο nicehash wallet.Και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει λογαριασμό στο nicehash ή στο coinbase να του στείλω αυτα τα 0.00108447 bitcoin και να μου κάνει καταθεση 8.50€ στην εθνική τραπεζα ή στην τραπεζα πειραιώς?

Γιατι είναι ανάγκη ,θέλω να πάρω καφε και γαλα και δεν έχω λεφτά.Πληρώνομαι σε μία βδομάδα και εχω μείνει ταπί

• Current balance

0.001084478.50 EUR

Θα φύγουν όλα σε fees, το ξέρεις έτσι;

Εγώ θα μπορούσα να στα βάλω, αλλά μόνο για όσα btc θα δω στον λογαριασμό μου (αν δω κανένα).

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Θα φύγουν όλα σε fees, το ξέρεις έτσι;

Εγώ θα μπορούσα να στα βάλω, αλλά μόνο για όσα btc θα δω στον λογαριασμό μου (αν δω κανένα).

Αν γίνει μεσω coinbase δεν χανονται fees.

Αν έχεις account στο coinbase έχει μηδενικά fees και μεταφέρονται άμεσα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mr_BLaCK_PaNtHeR είπε

Αν γίνει μεσω coinbase δεν χανονται fees.

Αν το πιστεύεις αυτό, και είσαι σίγουρος, και δεν βρεθεί άλλος, στείλε πμ.

Θα σου βάλω ότι ποσό δω μέσα στο πορτοφόλι.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί πρέπει να είναι ντε και σώνει στο coinbase;Δεν μπορείς να τα στείλεις αλλού;Μόνο σε coinbase στέλνει το nicehash wallet;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Γιατί πρέπει να είναι ντε και σώνει στο coinbase;Δεν μπορείς να τα στείλεις αλλού;Μόνο σε coinbase στέλνει το nicehash wallet;

Μόνο σε coinbase χωρίς fee ,φίλε μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Α οκ. Πόσο μπορεί να πάρει πλέον όμως αλλού;Έχουν πέσει δραματικά οι προμήθειες.

Πες μου που αλλού έχεις να το ψάξω και να σου πω

Επεξ/σία από Mr_BLaCK_PaNtHeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω σε τοπικό πορτοφόλι.Στο exodus πχ.Αν και δεν έχω πρόσβαση αυτή τη στιγμή στη διεύθυνση.Αργότερα που θα επιστρέψω.Να σε βοηθήσουμε πια, μη μας μείνεις και χωρίς γάλα. ^_^

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bigi444444 είπε

Έχω σε τοπικό πορτοφόλι.στο exodus πχ.Αν και δεν έχω πρόσβαση αυτή τ ηστιγμή στη διεύθυνση.Αργότερα που θα επιστρέψω.Να σε βοηθήσουμε πια, μη μας μείνεις και χωρίς γάλα. ^_^

Ευχαριστώ.Και εννοείται πρώτα εγω σας στελνω τα bitcoin και μετα εσείς μου κάνετε κατάθεση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Mr_BLaCK_PaNtHeR είπε

ok απο τι βλέπω έχουν περάσει 2 ώρες και ο φίλος απο πάνω δεν απαντάει είναι κανείς άλλος που να έχει account στην coinbase να με εξυπηρετήσει?

Δεν είμαι συνέχεια πάνω από το pc, είχα δώσει το wallet, και περίμενα το "τα έβαλα, αυτό είναι το ΙΒΑΝ".

Μου έκανε και εντύπωση που δεν είχα νέα.

BTW αν στείλεις άλλο μήνυμα και γίνει συγχώνευση στο παλιό, δεν έρχεται νέα ειδοποίηση, για αυτό δεν το ειδα.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

58 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δεν είμαι συνέχεια πάνω από το pc, είχα δώσει το wallet, και περίμενα το "τα έβαλα, αυτό είναι το ΙΒΑΝ".

Μου έκανε και εντύπωση που δεν είχα νέα.

BTW αν στείλεις άλλο μήνυμα και γίνει συγχώνευση στο παλιό, δεν έρχεται νέα ειδοποίηση, για αυτό δεν το ειδα.

Α οκ σου στειλα νέο πμ

Επεξ/σία από Mr_BLaCK_PaNtHeR
Δημοσ.

Καλησπέρα

Μια γρήγορη ερώτηση αρχικά 

Έχω 22 υπολογιστές οι οποίοι σίγουρα 6 ώρες το 24ωρο δεν κάνουν τίποτα έχουν  i3 και κάρτες από 650 μέχρι 1050ti 

Θα άξιζε να ασχοληθώ?

Μπορώ να τους βάζω να φαρμαρουν από 6 έως 10 ώρες τη μέρα κάποιους ίσος και  παραπάνω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα

Μια γρήγορη ερώτηση αρχικά 

Έχω 22 υπολογιστές οι οποίοι σίγουρα 6 ώρες το 24ωρο δεν κάνουν τίποτα έχουν  i3 και κάρτες από 650 μέχρι 1050ti 

Θα άξιζε να ασχοληθώ?

Μπορώ να τους βάζω να φαρμαρουν από 6 έως 10 ώρες τη μέρα κάποιους ίσος και  παραπάνω

Στην δουλειά σου; Αν σε βρει ο εργοδότης, σε γμσε.

Αν αξίζει αν έχεις μηδενικό ρίσκο, ναι. Αν ρισκάρεις, όχι, δεν αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...