Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε ΕΤΗ είσαι λίγο χαμηλά νομίζω (η 580 μου βγάζει ~24-25 ΜΗ στοκ). Θες BIOS πάντως αν το κάνεις "σοβαρά", εγώ τους πέρασα timings και ησύχασα (31-28-29 ΜΗ βγάζουν τώρα, με μνήμες 2200 - 1990 - 2075 αντίστοιχα).

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, liakjim είπε

Πόσο είσαι στο crep?

Με την 480 από τις θερμοκρασίες δεν νομίζω ότι χρησιμοποιεί την κάρτα αποδοτικά, γιατί την βλέπω 10C κάτω.

Είμαι με xmr vega 0.81 και βλέπω αυτό. Καλά είναι;

S80205-133719.jpg.bfa9ef5120888c8c799fa650ee2f1623.jpg

1

Crep σε καποιους intel επεξεργαστες εβαλα που μεχρι χθες ειχα aeon.

Στις καρτες εχω etn & trtl.

Η rx480 ειναι κοντα στην rx580. Τα 800H/s επρεπε να τα πιανεις.

Θα κατεβασεις το Polaris Bios Editor 1.66 και θα κανεις auto edit το bios της καρτας. Χρησιμοποιεις atiflash για να παρεις το bios και να το ξαναφορτωσεις.

Μετα δοκιμαζεις τις μνημες ποσο πιο υψηλα μπορουν να παιξουν και τον πυρινα τον βαζεις 1140.

Τα volt βαλτα 0.893 και ανεβασε αν χρειαστει λιγο. Ιδια volt πυρινα με mem.

Δεν εχεις θεμα στα παιχνιδια με το bios mod. Απλα θα την γυρνας default για να παιξεις.

Χρησιμοποιησε overdriveNTool για το clockarisma

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εχω μια msi rx 580 8gb και κανω mining eth και με blockchain drivers εχω γυρω στα 28mh/s.Το θεμα μου ειναι αλλο.Εδω και 1 μηνα π τρεχω το συστημα ενω ολα τρεχουν ομαλα μιας και ειναι καινουργιο το συστημα,κανει μονο του reboot και παγωνει η οθονη και δεν κανει τιποτα και αναγκαζομαι να του κανω restart αρκετες φορες μεσα στην ημερα ενω ειναι παγωμενο.Τι παιζει να φταιει; Να προσθεσω πως εχω κανει install τα win10 σε ssd και μαλιστα οταν μ πρωτοεβγαλε το προβλημα του παγωματος μετα δοκιμασα και με αλλο ssd αλλα το προβλημα δεν εφυγε.Τι μου προτεινετε να κανω? 

Αν μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι γινεται 1 μηνα αυτο και εχει γινει κουραστικο.

Ευχαριστω πολυ! 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, GreekAssassin13 είπε

Οχι δεν ανεβαζει το εχω ελέγξει και αυτο.Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω στο BIOS ? Για τον cpu για παραδειγμα 

δεν ειναι η ρυθμιση το προβλημα...αυτο το κανει ενας επεξεργαστης λιγο καιρο πριν σταματησει να δουλευει εντελως λογω συσσωρευμενης  ηλεκτρομαγνητικης ακτ. (ζεστη) .το mining ειναι ριψοκινδυνο και για να το κανεις πρεπει να κατεβαζεις volt κ αλλες ρυθμισεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/2/2018 στις 3:41 ΜΜ, Sheogorath είπε

Κατέβασα και εγώ τα power limits στο 80% και απο 140 και 180 πέσαμε σε 120 και 140 η 1070 και η 1080 αντίστοιχα. :)

Ανέβηκε και το effiency, 3.4 sol/w και 3.6 sol/w αντίστοιχα. 

Στις 2/3/2018 στις 4:47 ΜΜ, Heybro είπε

Εδώ και 1 2 μέρες ρύθμισα ανεμιστήρες gpu στο 40% και ανεμιστήρες κουτιού στις 900 και 1000 στροφές. Θερμοκρασία gpu το βράδυ 42 βαθμούς και όλη μέρα επιασε 48 max. Θόρυβος δεν ενοχλεί σχεδόν καθόλου. 198 μέχρι 200 κατανάλωση αν κλείσω cpu mining πάμε στα 165watt κατανάλωση. Έβαλα και τιμή KW και μου λέει ακριβώς τι χρήματα καταναλωνω κάθε μέρα εξαιρετικός ο μετρητής γράφει και volt Ampere μέση κατανάλωση έχει τα πάντα. Απόδοση με σημερινές τιμές βγάζω 3 ευρώ από gpu και 2 από cpu. 

Sheogorath μιλάμε για 500 sol αν κάνω σωστά τις πράξεις;

Heybro, εσύ πόσα βγάζεις είχες πει;Για θύμησέ μου.
Δεν ξέρω, δεν έχω πολύ καιρό στα χέρια μου μια 1080 και δεν έχω καθόλου χρόνο να την παιδέψω και να δοκιμάσω, αλλά βγάζω μόλις 440 περίπου μέσο όρο.Βέβαια έχω 60% power limit και καίει περίπου 80w πραγματικά. Αλλά είναι σχεδόν 100 κάτω από αυτά που βλέπω ότι βγάζει.Και γενικότερα δεν ξέρω, με παιδεύει πολύ να καταλάβω τις ρυθμίσεις τις.Και στο gpuz με μπερδεύει με τους χρονισμούς που μου δείχνει. Αυτές οι ρημάδες οι amd είναι πιο straight forward σε αυτά τα θέματα.

Για τι ποσό στο nicehash μιλάμε ρε συ Sheo;

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Δεν ξέρω, δεν έχω πολύ καιρό στα χέρια μου μια 1080 και δεν έχω καθόλου χρόνο να την παιδέψω και να δοκιμάσω, αλλά βγάζω μόλις 440 περίπου μέσο όρο.Βέβαια έχω 60% power limit και καίει περίπου 80w πραγματικά. Αλλά είναι σχεδόν 100 κάτω από αυτά που βλέπω ότι βγάζει.Και γενικότερα δεν ξέρω, με παιδεύει πολύ να καταλάβω τις ρυθμίσεις τις.Και στο gpuz με μπερδεύει με τους χρονισμούς που μου δείχνει. Αυτές οι ρημάδες οι amd είναι πιο straight forward σε αυτά τα θέματα.

Με 63% power limit παίζω στα 502sol average. Καίει 112watt ακριβώς από την πρίζα στους 45 βαθμούς Κελσίου όλη μέρα το βράδυ πάει 38 με 37% ανεμιστήρες gpu και 1000 των ανεμιστηρων κουτιού. Το θέμα είναι να ανέβουν τα νομίσματα γιατί είναι 50-50 ρεύμα και κέρδος. 

Overclock είναι +220 core και +515 memory αλλά το power limit την κόβει. 

Πάντως η πτώση όχι μόνο της τιμής αλλά και της απόδοσης είναι απίστευτη 

Με 480sol έβγαζα 0.24zcash το μήνα και τώρα με 520 κάτω από 0.20. Ακριβώς 50 50 με το ρεύμα. Για αυτό μικρά νομίσματα μπας και ανέβουν μετα. 

Screenshot_20180208-170601.jpg

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Έχεις πολύ χαμηλό Power Limit, γι'αυτό. Επίσης 1080 & 1080ti έχουν GDDR5X, όχι GDDR5, οπότε από mem clocks δεν κερδίζουν τα ίδια που κερδίζουν οι 1060/1070.

Σε Afterburner ρυθμίζεις power limit και παίζεις λίγο με τις μνήμες μπας κ δεις διαφορές, core clock ρυθμίζεται από Boost 3.0 μόνο του και ελέω power limit θα βλέπεις μικρή διακύμανση. Για κάτι 550-600 που βλέπεις από άλλες 1080, θα πρέπει να πας 80-85%.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Πολύ χαμηλά για 1080, ακόμα και για 60% powerlimit, έχω και reference που το power target της είναι 180w και στο 60% δεν πέφτει κάτω από 510sol/s. Επίσης τα 80w είναι απίθανο για 1080, κάπου στα 110w είναι το min και θα σου πέσει στα 1200MHz το core, δεν συμφέρει να τις τρέχεις τόσο χαμηλά, κάπου στα 120-125w μπορεί να έχεις 520-540sol ανάλογα την κάρτα.

Το πιο πιθανόν είναι να έχεις τις μνήμες στοκ και δεν έχεις κάνει και το p0 state και πέφτει στα 4500MHz και χάνεις πολύ από εδω.

5500MHz πρέπει να είναι οι μνημες για να πάρεις το max, αν δεν κάνεις το p0 state πρέπει να πας στον afterburner και να βάλεις +1000 και να μην τρέξεις οτιδήποτε που μπορεί να καλέσει 3d γιατί πας για crash με την μια.

Δημοσ.

Δοκιμασα verge mining με x17. Με alexis miner πιανω 12mh αλλα η εφαρμογη κλεινει σε 5 λεπτα οποτε παει για πεταμα. Με ccminer 2.2.4 πιανω 10.60mh και δουλευει αψογα. Αρκετα καλο profit απο verge οποτε θα μεινω εδω και βλεπουμε. Το zcash δεν βγαζει τιποτα πια ετσι οπως παει.

Δημοσ.
Στις 2/17/2018 στις 4:13 ΜΜ, Heybro είπε

Δοκιμασα verge mining με x17. Με alexis miner πιανω 12mh αλλα η εφαρμογη κλεινει σε 5 λεπτα οποτε παει για πεταμα. Με ccminer 2.2.4 πιανω 10.60mh και δουλευει αψογα. Αρκετα καλο profit απο verge οποτε θα μεινω εδω και βλεπουμε. Το zcash δεν βγαζει τιποτα πια ετσι οπως παει.

θυμησε μου ποια κάρτα εχεις.

Εγώ όσες εφαρμογές κι αν δοκίμασα με την 580 κρασαρε το σύμπαν στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Επίσης, σε ποιο pool μπήκες ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zanskou είπε

θυμησε μου ποια κάρτα εχεις.

Εγώ όσες εφαρμογές κι αν δοκίμασα με την 580 κρασαρε το σύμπαν στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Επίσης, σε ποιο pool μπήκες ;

1070ti yiimp.eu ανέβασα και το page file και δουλεύει κομπλέ και ο Alexis με 2mh παραπάνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...