Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Crep με cpu με ποιο πρόγραμμα σκάβετε;
Heybro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, Razor333 είπε Το εβαλα για πλακα απο χθες το βραδι και εχει βγαλει στις 10 ωρες 8 crep, το εξτρα ρευμα που καιει το cpu ειναι κλαιειν 20w πανω στον μετρητη βλεπω, αλλα εχει αξια αυτο το νομισμα; Η τα 8 crep ειναι 10 λεπτα ολα και ολα; 10 λεπτά έχει αυτή τη στιγμή είναι ανερχόμενο 2 μήνες ζωή ίσως λιγότερο. Το minarw κάνα μήνα με τον 8700. Λίγα watt είναι αν ανέβει καλώς 46million max supply έχει. 11 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Crep με cpu με ποιο πρόγραμμα σκάβετε; Xmr stak υπάρχει στη σελίδα του crep που είναι για mining. 2
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Θα βάλω τον i3 που κάθεται, να σκάβει, και ότι βγάλει. 1
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Που τα βρίσκετε αυτά τα νομίσματα ρε σεις; Αυτά τα βγάζετε με σκοπό να τα κρατήσετε μήπως πάρουν αξία ή τα αλλάζετε αμέσως με κάποιο από τα γνωστά;
Razor333 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Που τα βρίσκετε αυτά τα νομίσματα ρε σεις; Αυτά τα βγάζετε με σκοπό να τα κρατήσετε μήπως πάρουν αξία ή τα αλλάζετε αμέσως με κάποιο από τα γνωστά; Mine and forget ειναι αυτα τα νομισματα, βγαλε τωρα καμια 200 τετοια και αστα στην ακρη, με τοσο μικρη καταναλωση ουτε που σε νοιαζει. 40 λεπτά πριν, Heybro είπε 10 λεπτά έχει αυτή τη στιγμή είναι ανερχόμενο 2 μήνες ζωή ίσως λιγότερο. Το minarw κάνα μήνα με τον 8700. Λίγα watt είναι αν ανέβει καλώς 46million max supply έχει. Xmr stak υπάρχει στη σελίδα του crep που είναι για mining. Αν αξιζει οντως 10 λεπτα, θα το σκισουν αυτοι με τις amd. Νομιζω μια vega 64 βγαζει 2000H/s σε cryptonite, δηλαδη με τα σημερινα δεδομενα θα πεταει 200+ νομισματα την μερα. 1
Heybro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Θα βάλω τον i3 που κάθεται, να σκάβει, και ότι βγάλει. Ναι δεν καιει τιποτα βγαλε λιγα και αστα στο πορτοφολι δεν χανεις και τιποτα. Αντε 5 6 ευρω ρευμα για 100-150 νομισματα. 46 λεπτά πριν, zio10 είπε Που τα βρίσκετε αυτά τα νομίσματα ρε σεις; Αυτά τα βγάζετε με σκοπό να τα κρατήσετε μήπως πάρουν αξία ή τα αλλάζετε αμέσως με κάποιο από τα γνωστά; Νομισματα οπως zcash που ξερουμε οτι δεν θα ανεβουν πολυ περισσοτερο γινονται αμεσως ευρω και πανε στην τραπεζα. Νομισματα οπως το crep που ειναι νεο βγαζουμε αρκετα τα κραταμε στο πορτοφολι και αν ανεβουν καλως αλλιως χαλασαμε λιγο ρευμα παραπανω δεν εγινε και τιποτα. 32 λεπτά πριν, Razor333 είπε Mine and forget ειναι αυτα τα νομισματα, βγαλε τωρα καμια 200 τετοια και αστα στην ακρη, με τοσο μικρη καταναλωση ουτε που σε νοιαζει. Αν αξιζει οντως 10 λεπτα, θα το σκισουν αυτοι με τις amd. Νομιζω μια vega 64 βγαζει 2000H/s σε cryptonite, δηλαδη με τα σημερινα δεδομενα θα πεταει 200+ νομισματα την μερα. Vega64 vega56 εχουν βρει τη χαρα τους με τα cryptonite νομισματα. 2000h/s για αυτο δεν υπαρχει τιποτα στην αγορα και εχουν ανεβει οι τιμες τοσο πολυ. Hold και αν κανει κανα τρελο pumb θα βγει αρκετο χρημα. Αλλιως καψαμε λιγο παραπανω ρευμα μικρο το κακο ειδικα με cpu που καιει 30-35watt. 1
liakjim Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Χμμμ , κατέρρευσε το biblepay... Το λεγα να μην μπλέκω με χριστιανούς...
Heybro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, liakjim είπε Χμμμ , κατέρρευσε το biblepay... Το λεγα να μην μπλέκω με χριστιανούς... Μεγάλη πτώση αλλά εντάξει 1100 νομίσματα έχω φτιάξει σε 2 3 μέρες. Πάντως στο bitcointalk.org έχει αρκετή κίνηση ακόμα καινούργιο είναι υπάρχουν project 3 4 χρόνων και μετά από χρόνια έκαναν το μεγάλο pump.
Bourdoulas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μην περιμένεις άμεσα κάτι από το Biblepay. Πρέπει να κάνεις υπομονή μερικά χρόνια.
SlotKiller Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Heybro είπε 10 λεπτά έχει αυτή τη στιγμή είναι ανερχόμενο 2 μήνες ζωή ίσως λιγότερο. Το minarw κάνα μήνα με τον 8700. Λίγα watt είναι αν ανέβει καλώς 46million max supply έχει. Xmr stak υπάρχει στη σελίδα του crep που είναι για mining. Ειπα να ριξω μια ματια στο crep το οποιο εχει αναφερθει 3-4 φορες στο θεμα. Το total hash rate του δικτυου ειναι αρκετα μικρο και οντως βγαινουν αρκετα νομισματα, περι τα 150 ημερισιως υπολογισα για το σταθερο του σπιτιου. Προσπαθω να βρω ποια ειναι αξια του σημερα, και αυτα τα 10 λεπτα που αναφερεις, δεν μπορω να τα βρω πουθενα. Στο exchange τους η τελευταια συναλλαγη που εγινε ειναι στα 0.00002 XMR. Δηλαδη 0,45 λεπτα του $. Κανω κατι λαθος? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από SlotKiller
Heybro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, SlotKiller είπε Ειπα να ριξω μια ματια στο crep το οποιο εχει αναφερθει 3-4 φορες στο θεμα. Το total hash rate του δικτυου ειναι αρκετα μικρο και οντως βγαινουν αρκετα νομισματα, περι τα 150 ημερισιως υπολογισα για το σταθερο του σπιτιου. Προσπαθω να βρω ποια ειναι αξια του σημερα, και αυτα τα 10 λεπτα που αναφερεις, δεν μπορω να τα βρω πουθενα. Στο exchange τους η τελευταια συναλλαγη που εγινε ειναι στα 0.00002 XMR. Δηλαδη 0,45 λεπτα του $. Κανω κατι λαθος? Όταν πρωτο άνοιξε το exchange οι συναλλαγές ήταν στο 1 λεπτό για κάθε νόμισμα. Πριν 4 5 μέρες αρκετές συναλλαγές ήταν στα 10 λεπτά για κάθε νόμισμα. Τελευταία που έπεσε το monero έπεσε και το crep όπως και όλα τα νομίσματα. Γενικά φτιάξτε όσα θέλετε holdarete ta και ότι γίνει δεν χάνεται τίποτα. 150 νομίσματα με τι gpu τα βγάζεις τη μέρα?
SlotKiller Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 φορες κατω; anyway θα κανω μερικες μερες γιατι ποτε δε ξερεις που μπορει να φτασουν αυτα τα μικρα. Παντως σε νομισμα με network κατω του 1mh δεν ημουν ποτε! 1600x + rx580 8αρα ειναι το desktop με 1.46kh/s και αυτη τη στιγμη βγαζει 8500 χελωνακια την ημερα (TRTL). Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από SlotKiller
liakjim Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, SlotKiller είπε 22 φορες κατω; anyway θα κανω μερικες μερες γιατι ποτε δε ξερεις που μπορει να φτασουν αυτα τα μικρα. Παντως σε νομισμα με network κατω του 1mh δεν ημουν ποτε! 1600x + rx580 8αρα ειναι το desktop με 1.46kh/s και αυτη τη στιγμη βγαζει 8500 χελωνακια την ημερα (TRTL). Πόσο είσαι στο crep? Με την 480 από τις θερμοκρασίες δεν νομίζω ότι χρησιμοποιεί την κάρτα αποδοτικά, γιατί την βλέπω 10C κάτω. Είμαι με xmr vega 0.81 και βλέπω αυτό. Καλά είναι;
Zaknafein Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μάλλον θέλουν ρύθμιση οι μνήμες, χαμηλά είσαι νομίζω. Btw αν και ανέβηκε καμιά 20αρια TH/s το ΕΤΗ, είναι σταθερά πρώτο τις τελευταίες 2-3 μέρες για τις κόκκινες, Vega included, ETN included.
liakjim Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Μάλλον θέλουν ρύθμιση οι μνήμες, χαμηλά είσαι νομίζω. Btw αν και ανέβηκε καμιά 20αρια TH/s το ΕΤΗ, είναι σταθερά πρώτο τις τελευταίες 2-3 μέρες για τις κόκκινες, Vega included, ETN included. 2100 είναι οι μνήμες. Υπόψη είμαι με default bios. Στο eth είχα 22.6Mh/s. Ακόμα δεν μου βαστάει να το κάνω μιας και την έχω και για gaming οπότε δεν ξέρω τί επιπτώσεις θα έχω εκεί. Άρα είναι οκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα