Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, IoaZ είπε

Για AMD κάρτες τι προτείνετε ? 

Έχω δοκιμάσει ΕΤΝ monero ETH 

Τα κάλυψες τα περισσότερα... Τις Polaris τις γύρισα σε ΕΤΗ με BIOS mod σήμερα, είναι λίγο καλύτερες πλέον σε ΕΤΗ απ'ότι ήταν πριν σε Equihash (ανέβηκε αρκετά η δυσκολία στο ZCL τις τελευταίες 2 μέρες). Στο ΕΤΝ δεν πολύ-πιστεύω σε μακροπρόθεσμη προοπτική, οπότε αντί να παλεύω με πορτοφόλια, Cryptopia και τράμπες, μαζεύω απευθείας ΕΤΗ κ ησυχάζω :P

Γενικότερα, ειδικά αν δεν μιλάμε για πολλές κάρτες, μην κάθεστε να ψάχνετε κάθε μέρα ποιο είναι πιο αποδοτικό, αλλάζουν πολύ γρήγορα τα δεδομένα και σε πολλά shitcoins η δυσκολία έχει τρελά σκαμπανεβάσματα, δλδ μπορεί να δείτε 1 κάποια στιγμή να έχει πολύ καλή απόδοση και σε 10 λεπτά να έχει πάει 2-3 φορές πάνω η δυσκολία. Εγώ παρακολουθώ ένα νόμισμα για 1-2 μέρες και μόνο εφόσον δω ότι κρατάει σταθερά υψηλή απόδοση μπαίνω στην διαδικασία αλλαγής.

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα εχω μια gtx 970 εχετε καμια ιδεα για το που θα ηταν πιο κερδοφορα?και γενικα  πιστευετε οτι αξιζει μονο με μια καρτα το mining? στο nicehash βγαζει μαζι με εναν i7 7700k 2,30e την ημερα. ευχαριστω

Δημοσ.

Τα ΕΤΝ τα σταμάτησα γύρισα σε  nicehash

50 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Τα κάλυψες τα περισσότερα... Τις Polaris τις γύρισα σε ΕΤΗ με BIOS mod σήμερα, είναι λίγο καλύτερες πλέον σε ΕΤΗ απ'ότι ήταν πριν σε Equihash (ανέβηκε αρκετά η δυσκολία στο ZCL τις τελευταίες 2 μέρες). Στο ΕΤΝ δεν πολύ-πιστεύω σε μακροπρόθεσμη προοπτική, οπότε αντί να παλεύω με πορτοφόλια, Cryptopia και τράμπες, μαζεύω απευθείας ΕΤΗ κ ησυχάζω :P

Γενικότερα, ειδικά αν δεν μιλάμε για πολλές κάρτες, μην κάθεστε να ψάχνετε κάθε μέρα ποιο είναι πιο αποδοτικό, αλλάζουν πολύ γρήγορα τα δεδομένα και σε πολλά shitcoins η δυσκολία έχει τρελά σκαμπανεβάσματα, δλδ μπορεί να δείτε 1 κάποια στιγμή να έχει πολύ καλή απόδοση και σε 10 λεπτά να έχει πάει 2-3 φορές πάνω η δυσκολία. Εγώ παρακολουθώ ένα νόμισμα για 1-2 μέρες και μόνο εφόσον δω ότι κρατάει σταθερά υψηλή απόδοση μπαίνω στην διαδικασία αλλαγής.

Όλα ανέβηκαν, μόνο το ETN έπεσε ........

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και εγω αρχαριος εδω σκεφτομουν να βαλω το σταθερο pc μου να minarei που ετσι κιαλλιως δεν πολυχρησιμοποιω τελευταια.Τα χαρακτηριστικα του ειναι στην υπογραφη, γενικα πιστευετε θα αξιζει εστω και λιγο ή θα "μπαινω και μεσα"?

Κατι αλλο, εχω ενα ψιλοπαλιο pc ενος φιλου που δε το θελει με pentium και μια 7770 ή 7970 (δε θυμαμαι specs ακριβως) αξιζει να το βαλουμε και αυτο?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Παιδιά για mining σε laptop με eGPU το έχει ψάξει κανείς;

Ή δεν αξίζει να ασχοληθώ;

Διαβάζω υπάρχουν αναφορές, αλλά δεν ξέρω αν θα έχει μειωμένη απόδοση.

Δημοσ.

eGPU = external με Thunderbolt; Δεν ξέρω τι παίζει μ'αυτές.

Για τους φίλους που ρωτάνε για παλιότερες κάρτες κτλ, γενικότερα ισχύει ότι είναι μη-ανταγωνιστικές, λόγω χαμηλότερης επάρκειας (hash/watt), οπότε δεν αξίζει ο κόπος, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες,

Για καμιά 20αριά μέρες έσκαβα με το nicehash και μια 1070, στην έκδοση 2.0.1.5 και έβγαζα σχετικά. Δουλευε με λίγα λόγια.

Σήμερα έβαλα και μια 1080 πάνω, την είδε κανονικά αλλά δεν δουλεύει πλέον. Ο miner είναι στο initialized, αλλά είναι 0 ανα μέρα και 0 σύνολο. Το wallet είναι οκ φυσικά. Δοκίμασα και εκδόσεις 2.0.1.6 και 2.0.1.8 και μου έβγαλε SMA down/connection error. Με την 2.0.1.10 δεν δουλεύει ο excavator miner (στις άλλες αν του αλλάξω όνομα/σβήσω τον ξανακατεβάζει, εκεί όχι) βγάζοντας error excavator miner 91 is missing. Λέει ότι τον έσβησε το AV πιθανόν, αλλά δεν έχω, και έκλεισα και το Defender απο πίσω. (που δούλευε τις άλλες μέρες).

Φυσικά έβαλα και τους νέους drivers. Τι να κάνω; Έχω απελπιστεί...

Πχ στην 2.0.1.5 που δούλευα έως τώρα έχω αυτό το "error": 

2.0.1.5.jpg

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.

Update,

Στο 2.0.1.5 βγάζει το παραπάνω. Στο 2.0.1.6 έχω θέμα με τον SMA. Στο 2.0.1.8 δεν τρέχει μερικά Benchmarks και χτυπάει πάλι SMA. Στο 2.0.1.10 δεν τρέχει ο excavator miner server 91. Τον έβαλα θεωρητικά χειροκίνητα κάποια στιγμή, αλλά δεν...

Δημοσ.

Τι να σου πω βρε Sheo, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με nicehash, προτιμώ να κάνω κουμάντο εγώ στα νομίσματα/pools κτλ. Σε κανά bitcointalk ή άλλο φόρουμ κοίταξες;

Με απλό miner (=σε pool, όχι του nicehash) δοκίμασες; Οι κάρτες κατά τα λοιπά δουλεύουν ΟΚ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 1080 δεν πρόλαβα να δω. benchmarks περνάει καλά πάντως και ήταν καινούρια, σφραγισμένη. Η 1070 υποθέτω ναι, δούλευε μέχρι το μεσημέρι που μπήκε η 1080, κανονικά.

Αυριο παρουσιάζω "εργασία", οπότε δεν μπορώ να ασχοληθώ πολύ. Θα ήθελα nicehash μην χάσω όσα είσα βγάλει. Αλλά να μην μου βγει και το λάδι... Έχεις να προτείνεις κάτι να βάλω να κάνει, για να μην κάθεται; Κάποιον miner, νόμισμα, σε ποιο pool, τι wallet χρειάζεται και τα λοιπά. Για μια 1070 και μια 1080. Αν δεν θες δημοσίως, στείλε πμ :)

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Η 1080 δεν πρόλαβα να δω. benchmarks περνάει καλά πάντως και ήταν καινούρια, σφραγισμένη. Η 1070 υποθέτω ναι, δούλευε μέχρι το μεσημέρι που μπήκε η 1080, κανονικά.

Αυριο παρουσιάζω "εργασία", οπότε δεν μπορώ να ασχοληθώ πολύ. Θα ήθελα nicehash μην χάσω όσα είσα βγάλει. Αλλά να μην μου βγει και το λάδι... Έχεις να προτείνεις κάτι να βάλω να κάνει, για να μην κάθεται; Κάποιον miner, νόμισμα, σε ποιο pool, τι wallet χρειάζεται και τα λοιπά. Για μια 1070 και μια 1080. Αν δεν θες δημοσίως, στείλε πμ :)

Ευχαριστώ

Εννοειται οτι ξηλωνεις με DDU τους οδηγους της nvidia και τους ξαναπερνας απο την αρχη με την επιλογη clean install. Για το mining η γνωμη μου ειναι ιδια με του  Zaknafein μην ασχολεισαι με το nicehash καθολου. Πορτοφολι local στο pc για zcash οπως το jaxx, ενα pool (προτεινω για zcash το flypool) και για miner dstm η ewbf. 10 λεπτα setup δεν ειναι. Τις καρτες κατεβασε το power limit 70-80% και ανεβασε τις μνημες οσο πανε, ιδια αποδοση με στοκ θα εχεις αλλα πολυ λιγοτερο ρευμα καταναλωση.

Επεξ/σία από Razor333
  • Like 1
Δημοσ.

Sheo, έχεις κρατήσει μήπως το installer του 2.0.1.8 ή του 9;Έχω μειωμένη απόδοση με το 10.Έκανα τη βλακεία και το αναβάθμισα με το που το είδα και δεν μπορώ να βρω πουθενά πλέον παλιότερη έκδοση.

Δημοσ.

Όπου βολεύεσαι.Σε ευχαριστώ.
Και καλά ξεμπερδέματα με δαύτο.Κι εγώ το έβαλα ξανά εδώ και 2-3 ημέρες και μου κάνει διάφορα νερά.Δεν το θυμάμαι έτσι παλιότερα. :/

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Ναι. Από αύριο απόγευμα θα στο ανεβάσω Dropbox αν σε βολεύει. Έχω τον 8.

Δοκίμασε και το NiceHashMinerLegacy μήπως και δουλέψει ... ( παίρνει περισσότερο πείραγμα  )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...