Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Η διαδικασια για να βγαλει καποιος Verge Coins ειναι πολυ απλη.

1)Desktop Wallet απο εδω https://vergecurrency.com/#wallets

2)Κατεβαζετε latest version tου CCminer, (μπορειτε να χρησιμοποιησετε και αλλον Miner αν δεν προτιματε αυτον) απο εδω https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

3)Για ακομα καλυτερες επιδοσεις (απο 12Mh/s με τον "Αλεξη" πηγα στα 15Mh/s) κατεβαστε ενα αλλο version toy Ccminer απο εδω http://cryptomining-blog.com/wp-content/download/ccminer-alexis-1.0-windows.zip και καντε το extract μεσα στο φακελο CCminer που κατεβασαμε πριν. Eπειτα φτιαξτε ενα .bat file (ή καντε edit to RUN-CREA.cmd) και καντε Copy paste το παρακατω:

ccminer.exe -a X17 -i 20 -o stratum+tcp://X17.mine.zpool.ca:3737 -u Wallet Address -p c=XVG,

οπου στο Wallet Address θα βαλετε τη διευθυνση που σας εδωσε το desktop wallet σας οπου και εκει θα στελνονται πλεον ολα τα νεα σας νομισματα.

Υποψην οτι εγω δεν εχω official mining rig, αλλα μια απλη gtx 1080 που την αφηνω να minarei οποτε δεν ειμαι pc. To wallet δεν λαμβανει Instant τα νομισματα αλλα θελει καποιες ωρες για να σας εμφανιστουν εκει οποτε αν θελετε να κανετε ενα τεστ αφηστε το rig σας ακριβως 24Η και επειτα απο κανα 2-4ωρο περιπου  δειτε ποσα νομισματα βγαλατε. Εδω για να δειτε καποια calculations https://whattomine.com/coins/219-xvg-x17

Verge holdarw από τον Ιούλιο. Είχα πουλήσει κάποια στα στα 22 λεπτά. Πόσα χρήματα βγαίνουν τη μέρα? Λογικά 5 ευρώ μαζί με το ρεύμα έτσι? Δείχνει να είναι πολύ καλύτερο από zcash κτλ νομίσματα αν βγαίνουν 5 τη μέρα με μια κάρτα. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Η διαδικασια για να βγαλει καποιος Verge Coins ειναι πολυ απλη.

1)Desktop Wallet απο εδω https://vergecurrency.com/#wallets

2)Κατεβαζετε latest version tου CCminer, (μπορειτε να χρησιμοποιησετε και αλλον Miner αν δεν προτιματε αυτον) απο εδω https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

3)Για ακομα καλυτερες επιδοσεις (απο 12Mh/s με τον "Αλεξη" πηγα στα 15Mh/s) κατεβαστε ενα αλλο version toy Ccminer απο εδω http://cryptomining-blog.com/wp-content/download/ccminer-alexis-1.0-windows.zip και καντε το extract μεσα στο φακελο CCminer που κατεβασαμε πριν. Eπειτα φτιαξτε ενα .bat file (ή καντε edit to RUN-CREA.cmd) και καντε Copy paste το παρακατω:

ccminer.exe -a X17 -i 20 -o stratum+tcp://X17.mine.zpool.ca:3737 -u Wallet Address -p c=XVG,

οπου στο Wallet Address θα βαλετε τη διευθυνση που σας εδωσε το desktop wallet σας οπου και εκει θα στελνονται πλεον ολα τα νεα σας νομισματα.

Υποψην οτι εγω δεν εχω official mining rig, αλλα μια απλη gtx 1080 που την αφηνω να minarei οποτε δεν ειμαι pc. To wallet δεν λαμβανει Instant τα νομισματα αλλα θελει καποιες ωρες για να σας εμφανιστουν εκει οποτε αν θελετε να κανετε ενα τεστ αφηστε το rig σας ακριβως 24Η και επειτα απο κανα 2-4ωρο περιπου  δειτε ποσα νομισματα βγαλατε. Εδω για να δειτε καποια calculations https://whattomine.com/coins/219-xvg-x17

Ενδιαφερον coin, μου αρεσει που γινετε mining με διαφορους αλγοριθμους, δεν το ξανασυναντησα. Δεν ειναι πιο αποδοτικο με τις nvidia να παιξεις με lyra2rev2;

Δημοσ.

Με Lyra που είδα στο whattomine.com το βγάζει χειρότερο σε profit από zclassic zcash κτλ. Με x17 με βγάζει 1700 κέρδος το χρόνο δεν ξέρω τι ισχύει πραγματικά. Ας μας πει ο φίλος πόσα νομίσματα βγαίνουν σε 24 ώρες με μια 1080 γιατί 5 ευρώ μου φαίνονται πολλά με μια κάρτα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Ενδιαφερον coin, μου αρεσει που γινετε mining με διαφορους αλγοριθμους, δεν το ξανασυναντησα. Δεν ειναι πιο αποδοτικο με τις nvidia να παιξεις με lyra2rev2;

Κάποιες ώρες ναι, αλλά δεν κρατάει πολύ το πάρτυ λόγω auto-switching algos.

Δημοσ.

Με Lyra είναι πιο κάτω από zcash κτλ. Πιάστηκα με neoscrypt ότι πιο αποδοτικό με την 1070ti που έχω σε 12 ώρες έβγαλα 2.40 με zcash έβγαζα 2.50 όλη τη μέρα εδώ και μέρες. Τώρα πόσο θα κρατήσει θα δείξει. Με τα μεγάλα νομίσματα το καλό είναι ότι ειναι πανεύκολο στο exchange. Τα στέλνεις kraken και με 0 fee τα κάνεις ευρώ. Με τα μικρά υπάρχει θέμα κάντα btc στείλτα kraken με ένα σωρό fee κτλ κτλ. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Κάποιες ώρες ναι, αλλά δεν κρατάει πολύ το πάρτυ λόγω auto-switching algos.

Καταλαβα, πραγματικα στο τελος δεν θα ξερουμε με τι να πρωτο ασχοληθουμε. Το μονο καλο που εχει το verge ειναι το ενδεχομενο να κανει καποιο αλμα σε 1-2€, μαλλον πιο πιθανο απο το να παει το zcl στα 600€ και το zec στα 2000€.

Δημοσ.

Ε ναι αν έχετε δυνατές κάρτες δεν είναι κακο να βγάλετε 100 200 1000 Verge coins και να αφήσετε να "μεγαλώσουν" :)

Αν θέλετε να τα εξαργυρωσετε,  εγω χρησιμοποιώ το binance.com, πολυ καλο exchange site με σχεδόν όλα τα μικρά cryptos. 

Θα ενημερώσω απο βδομάδα που θα λείψω για μια μέρα απο το σπίτι για να σας πω official αποτελεσματα, αλλα προς το παρών εχω βγάλει αρκετά τις τελευταίες 2 μερες που το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Ε ναι αν έχετε δυνατές κάρτες δεν είναι κακο να βγάλετε 100 200 1000 Verge coins και να αφήσετε να "μεγαλώσουν" :)

Αν θέλετε να τα εξαργυρωσετε,  εγω χρησιμοποιώ το binance.com, πολυ καλο exchange site με σχεδόν όλα τα μικρά cryptos. 

Θα ενημερώσω απο βδομάδα που θα λείψω για μια μέρα απο το σπίτι για να σας πω official αποτελεσματα, αλλα προς το παρών εχω βγάλει αρκετά τις τελευταίες 2 μερες που το χρησιμοποιώ.

Διάβασα ότι με 6 1070 κάρτες βγαίνουν 120coins τη μέρα. Δηλαδή 20 βγάζει η μία τη μέρα. Πρέπει να είναι με Lyra όμως με x17 δεν ξέρω πως πάει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Διάβασα ότι με 6 1070 κάρτες βγαίνουν 120coins τη μέρα. Δηλαδή 20 βγάζει η μία τη μέρα. Πρέπει να είναι με Lyra όμως με x17 δεν ξέρω πως πάει. 

Έβαλα την 580 να σκάψει λίγο verge από περιέργεια και εδώ βρίσκει δεκάδες shares (στο YIIMP pool μπήκα) η συντριπτική τους πλειοψηφία ειναι invalid.

Τι φάση ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενω θα βελαζω θα πινω τι φραπα μου και θα ερχετε το χρημα ετσι απλα ... δεν εχουν μελετησει τιποτα αυτοι που  προμοταρουν ολα αυτα τα καινουργια κολπα .... πανα τα σκασω να παρω αλλα παλι.... και να τους δινω και καργα ρευμα μεχρι να φαω τη πιστολια μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επεξ/σία από bilios40
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Heybro είπε

Και εγω με Lyra ήμουν μέχρι που ανακάλυψα οτι με X17 εχει τεράστια διαφορά στη δυσκολία του νομίσματος, βγαίνει πολυ πιο εύκολα δηλαδή. Με 6x1070ti θα έβγαζε κάποιος 343 coins δλδ 32$ την ημέρα με Χ17. 

26 λεπτά πριν, zanskou είπε

Έβαλα την 580 να σκάψει λίγο verge από περιέργεια και εδώ βρίσκει δεκάδες shares (στο YIIMP pool μπήκα) η συντριπτική τους πλειοψηφία ειναι invalid.

Τι φάση ;

Δυστυχώς απο Amd δεν γνωρίζω τι παίζει, ισως να δουλεύει καλύτερα ο sgminer. Αλλα με Zpool εγω δεν εχω φάει κανενα error απο την πρώτη φορά που το έβαλα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Και εγω με Lyra ήμουν μέχρι που ανακάλυψα οτι με X17 εχει τεράστια διαφορά στη δυσκολία του νομίσματος, βγαίνει πολυ πιο εύκολα δηλαδή. Με 6x1070ti θα έβγαζε κάποιος 343 coins δλδ 32$ την ημέρα με Χ17. 

Δυστυχώς απο Amd δεν γνωρίζω τι παίζει, ισως να δουλεύει καλύτερα ο sgminer. Αλλα με Zpool εγω δεν εχω φάει κανενα error απο την πρώτη φορά που το έβαλα. 

Αν βγαίνουν 50 verge τη μέρα με την κάρτα που έχω είναι πάρα πολύ καλά 4 ευρώ τη μέρα βγαίνει. Τόσα πολλά νομίσματα να μην ξέρεις τι να πρωτο διαλέξεις. 

Δημοσ.

Ασχοληθηκα χθες το βραδι με verge και απλα απο μενα μακρια για mining, αγοραστε μερικα σε κανα wallet στο binance με την ελπιδα να ανεβει, αν και δεν το βλεπω.

1)Ο ccminer εχανε συνεχεια την συνδεση με το zpool, το βραδι σταματησε, το πρωι που το ξανα ετρεξα  μετα απο λιγο παλι εβγαλε lost connection, επισης η σελιδα του zpool ανοιγει οποτε θελει.

2)To wallet μετα απο μιση μερα δεν συγχρονισε ουτε 5%.

Με αυτα που ειδα ειναι ακομα ενα shitcoin, προσωπικα δεν το βλεπω να ανεβαινει ξανα ουτε στα 0.22 που εφτασε καποια στιγμη, κυριως τωρα με τα 100 διαφορετικα premined coins που ασχολουνται ολοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...