Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Razor333 είπε

Το θεμα ειναι με nano δεν επαιρνα ουτε για πλακα οτι ελεγαν τα calculators, με το ζορι 0.02 την μερα, δηλαδη στον μηνα 0.60. Ενω κανονικα ειναι περιπου 0.025 την μερα και 0.75 τον μηνα, τουλαχιστον. Το eleos με προβληματισε που δεν κραταει την transparent wallet address και χανεται αυτη που εβγαλα την προηγουμενη φορα και εδωσα στο hub, να δωσω την private wallet address στο hub; Προς το παρον δεν κανω exchange αυτοματα, θελω να μαζεψω στατιστικα για το ποσα zcl θα μαζεψω σε μια μερα, θα τα κανω μεταφορα στο wallet η exchange χειροκινητα.

Μεσα στο κουτι ειναι λογικο με auto τους ανεμιστηρες να παιζει ψηλα, αλλα το 50% power limit ειναι υπερβολικα χαμηλα, δεν δουλευει πολυ καλα η gigabyte κατω απο 60%, αυτο ειναι το max minimun που θα σου προτεινα. Για να ριξεις θερμοκρασιες, ανοιγεις μπροστινο καπακι, ανεβαζεις τους ανεμιστηρες του κουτιου, ανεβαζεις χειροκινητα στο 55%+ την καρτα.

Εγω πλεον την giga την εχω εκτος κουτιου με riser, εχω στο 60% τους ανεμιστηρες, 85% power limit παιζει στα 1950/5500@600sol/s και στους 48c αυτη την στιγμη.

Εγώ μέσα στο κουτί  και με το power limit στο 100% ποιανω 1950στον πυρήνα και 5500στην μνήμη με 64βαθμους και τους ανεμιστήρες στο 76% 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zaknafein είπε

Τι εννοείς δεν την κρατάει; Δεν έχει μείνει στο MPH wallet σαν διεύθυνση; Έχεις στείλει τπτ ή είναι μηδενικό το υπόλοιπο; Μήπως δεν έχει κάνει sync ακόμα το wallet; (Αργεί αρκετά, ειδικά την πρώτη φορά που το ανοίγεις και πολλές φορές αργεί να βρει και connections για το sync)

Το sync ειναι 100% πλεον. Αυτο που εκανα ηταν να παω στο receive, πατησα new transperent address, εβγαλε μια την οποια εδωσα και στο hub. Το θεμα ειναι οτι οταν το ξανανοιγω το wallet δεν ξαναεμφανιζει πουθενα αυτη την διευθυνση που μου εδωσε την προηγουμενη φορα; Πως ξερω οτι θα ερθουν οντως σε εμενα τα zcl; Δεν το εχω ξαναδει σε κανενα αλλο wallet αυτο το πραγμα παντως, ουτε στο jaxx, ουτε στο επισημο του monero κτλ.

5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Εγώ μέσα στο κουτί  και με το power limit στο 100% ποιανω 1950στον πυρήνα και 5500στην μνήμη με 64βαθμους και τους ανεμιστήρες στο 76% 

Τοσο τρεχει stock, κυριως αν εχεις και την g1, το ιδιο θα βγαλεις και με το powerlimit στο 85% και +140 στο core, απλα ετσι θα καις λιγοτερο ρευμα και θα πεσει και η θερμοκρασια.

Η θερμοκρασιες σου ομως δεν ειναι καθολου καλες, κανονικα με 75% η g1 δεν επρεπε να ανεβαινει τοσο. Μαλλον δεν εχει καθολου καλη ροη στο κουτι σου και εχεις στατικο αερα. Βγαλε το μπροστινο καπακι αν βγαινει και ανεβασε τους ανεμιστηρες εισαγωγης, λογικα θα στρωσει αρκετα, κυριως αν εχεις κουτι τυπου looks first οπως τα p400 και s340.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στείλε μου σε ΠΜ να σου στείλω ένα ψιλό να δούμε αν θα εμφανιστεί ή όχι. Νομίζω ότι δεν βγάζει την διεύθυνση όσο έχει 0 υπόλοιπο.

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Το sync ειναι 100% πλεον. Αυτο που εκανα ηταν να παω στο receive, πατησα new transperent address, εβγαλε μια την οποια εδωσα και στο hub. Το θεμα ειναι οτι οταν το ξανανοιγω το wallet δεν ξαναεμφανιζει πουθενα αυτη την διευθυνση που μου εδωσε την προηγουμενη φορα; Πως ξερω οτι θα ερθουν οντως σε εμενα τα zcl; Δεν το εχω ξαναδει σε κανενα αλλο wallet αυτο το πραγμα παντως, ουτε στο jaxx, ουτε στο επισημο του monero κτλ.

Τοσο τρεχει stock, κυριως αν εχεις και την g1, το ιδιο θα βγαλεις και με το powerlimit στο 85% και +140 στο core, απλα ετσι θα καις λιγοτερο ρευμα και θα πεσει και η θερμοκρασια.

Η θερμοκρασιες σου ομως δεν ειναι καθολου καλες, κανονικα με 75% η g1 δεν επρεπε να ανεβαινει τοσο. Μαλλον δεν εχει καθολου καλη ροη στο κουτι σου και εχεις στατικο αερα. Βγαλε το μπροστινο καπακι αν βγαινει και ανεβασε τους ανεμιστηρες εισαγωγης, λογικα θα στρωσει αρκετα, κυριως αν εχεις κουτι τυπου looks first οπως τα p400 και s340.

λοιπον τωρα πηγε στους 60 βαθμους η θερμοκρασια οταν κανω mining ,οταν τρεχω κανα heaven benchamark τοτε δεν ξεπερναει τους 52βαθμους,κατεβασα και το powerlimit στο 85%

Δημοσ.

Μια ενημέρωση απο μενα, τα 3 promising cryptos  που θα κάνουν μπαμ το '18 κατα την γνώμη μου θα είναι Ripple(XRP), Tron(TRX) και το Verge(XVG). 

To Verge συγκεκριμένα εχω κάτσει να το φαρμαρω με την Gtx 1080 και μάλιστα μου βγαζει 5.2€ την ημέρα (BtC=11k USD). Οποιος ενδιαφέρεται για παραπάνω λεπτομέρειες ας ρωτήσει, πολύ εύκολη η διαδικασία zpool στο ccminer-cuda, και βάζετε με Χ17 που έχει την μικρότερη δυσκολία, σωστή διεύθυνση στο desktop wallet σας και είστε έτοιμοι. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Μια ενημέρωση απο μενα, τα 3 promising cryptos  που θα κάνουν μπαμ το '18 κατα την γνώμη μου θα είναι Ripple(XRP), Tron(TRX) και το Verge(XVG). 

To Verge συγκεκριμένα εχω κάτσει να το φαρμαρω με την Gtx 1080 και μάλιστα μου βγαζει 5.2€ την ημέρα (BtC=11k USD). Οποιος ενδιαφέρεται για παραπάνω λεπτομέρειες ας ρωτήσει, πολύ εύκολη η διαδικασία zpool στο ccminer-cuda, και βάζετε με Χ17 που έχει την μικρότερη δυσκολία, σωστή διεύθυνση στο desktop wallet σας και είστε έτοιμοι. 

Βγάζεις 5 ευρώ τη μέρα με την τωρινή τιμή του verge? Αν ναι ενδιαφέρομαι στο zcash βγάζουμε 3 ευρώ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zaknafein είπε

Στείλε μου σε ΠΜ να σου στείλω ένα ψιλό να δούμε αν θα εμφανιστεί ή όχι. Νομίζω ότι δεν βγάζει την διεύθυνση όσο έχει 0 υπόλοιπο.

Thanks, αλλα δεν χρειαζετε, εβγαλα μια transparent εστειλα ενα μικροποσο manual και οντως ηρθε, το θεμα ειναι ξαναστελνω σε αυτη την transparent ειναι δικια μου πλεον; Η πρεπει να ξαναβγαζω συνεχεια μια διευθυνση για καθε νεο transaction; Μηπως για μονιμα πρεπει να βαζουμε την private στο pool;

1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

λοιπον τωρα πηγε στους 60 βαθμους η θερμοκρασια οταν κανω mining ,οταν τρεχω κανα heaven benchamark τοτε δεν ξεπερναει τους 52βαθμους,κατεβασα και το powerlimit στο 85%

Αλλο mining 24/7, αλλο ενα benchmark, δεν προλαβαινει να κανει heat shock η ψυκτρα τοσο γρηγορα, ουτε ο αερας στο κουτι να ανεβασει θερμοκρασια. Κανονικα θελεις rig με ανεμιστηρες. σε κλειστο κουτι αν δεν εχει κορυφαια ροη σιγα σιγα θα βραζει μια 1080 στο 85%+.

51 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Μας εχετε καταστρεψει, απο coin σε coin και απο pool σε pool παμε τις τελευταιες μερες. Τα παιρνεις τα 5.2€ actual η στα βγαζει καποιο calc; Γιατι τα calc σαν να πεφτουν πολυ εξω τωρα τελευταια.

Παντως πρωτη μερα με risers και αντιμετωπισα πολλα θεματα και ο ewbf και ο dstm κρασαρανε,  εχασα αρκετες φορες καποια καρτα, ο οδηγος της nvidia εφαγε φρικη πολλες φορες,  επισης ειδα και ενα performance hit 10-15sol στις καρτες που ειναι πλεον σε risers. Τωρα πλεον αφου ξυλωσα τους drivers με safe mode και εκανα και ενα clean με DDU, σαν να εστρωσε το θεμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Razor333 είπε

Thanks, αλλα δεν χρειαζετε, εβγαλα μια transparent εστειλα ενα μικροποσο manual και οντως ηρθε, το θεμα ειναι ξαναστελνω σε αυτη την transparent ειναι δικια μου πλεον; Η πρεπει να ξαναβγαζω συνεχεια μια διευθυνση για καθε νεο transaction; Μηπως για μονιμα πρεπει να βαζουμε την private στο pool;

...

Παντως πρωτη μερα με risers και αντιμετωπισα πολλα θεματα και ο ewbf και ο dstm κρασαρανε,  εχασα αρκετες φορες καποια καρτα, ο οδηγος της nvidia εφαγε φρικη πολλες φορες,  επισης ειδα και ενα performance hit 10-15sol στις καρτες που ειναι πλεον σε risers. Τωρα πλεον αφου ξυλωσα τους drivers με safe mode και εκανα και ενα clean με DDU, σαν να εστρωσε το θεμα.

Τα περισσότερα pool / exchanges νομίζω δεν στέλνουν σε Ζ-address, μόνο σε transparent. Και ναι, είναι δικιά σου, τέλος - απ'την στιγμή που την κάνει generate το πορτοφόλι σοθ, συνδέεται με τα private keys σου και δεν χρειάζεται να βγάζεις συνέχεια καινούριες (αν και άλλοι το προτείνουν αυτό για κάθε συναλλαγή).

Welcome to the club με τα risers, ήταν ο λόγος που προτίμησα Vega64LC αντί για 1 ακόμα ti, γιατί έτσι την έχω χωρίς riser και γλυτώνω τα ντράβαλα... βέβαια για proper mining rig, δεν τα γλυτώνεις. Και εννοείται πρέπει να τις έχεις σταθερές 100% τις κάρτες με τα riser, λίγο αν κουνηθούν τα καλώδιά τους, τα παίζουν.

Δημοσ.

Εγώ ξεκίνησα ένα όχι και τόσο γνωστό νομισμα με μικρό max supply που ελπίζω να ανέβει. Με zcash να μένουν 50 ευρώ το μήνα δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να τύχει νόμισμα που θα ανέβει μελλοντικα να φτιάξουμε τώρα 100 200 όπως έγινε με το zclassic και μπραβο σας όσοι βγάλατε κάποια χρήματα. 

2 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Τα περισσότερα pool / exchanges νομίζω δεν στέλνουν σε Ζ-address, μόνο σε transparent. Και ναι, είναι δικιά σου, τέλος - απ'την στιγμή που την κάνει generate το πορτοφόλι σοθ, συνδέεται με τα private keys σου και δεν χρειάζεται να βγάζεις συνέχεια καινούριες (αν και άλλοι το προτείνουν αυτό για κάθε συναλλαγή).

Welcome to the club με τα risers, ήταν ο λόγος που προτίμησα Vega64LC αντί για 1 ακόμα ti, γιατί έτσι την έχω χωρίς riser και γλυτώνω τα ντράβαλα... βέβαια για proper mining rig, δεν τα γλυτώνεις. Και εννοείται πρέπει να τις έχεις σταθερές 100% τις κάρτες με τα riser, λίγο αν κουνηθούν τα καλώδιά τους, τα παίζουν.

Τι είναι risers μιας και δεν έχω ιδέα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα update στα windows (fall creators update) και στο eth το hashrate από 29,5 MH/s έπεσε στα 22.5 στην RX580.

Έχει τύχει σε κανεναν ;

edit: τελικά είχαν πειραχτεί τα radeon settings. τα εφτιαξα και έστρωσε

Επεξ/σία από zanskou
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Θα φτιάξω και σκελετό από βδομάδα με αλουμινογωνιες, χύμα και όπως νανε στηριγμένες δεν πάμε πουθενά όντως.

Και εγώ το μετάνιωσα που δεν πήρα ακόμα μια  msi 1080 seahawk όσο τις είχαν στα 615€, στο 40αρι παίζει με 90% powerlimit.

Μου έχει περάσει από το μυαλό να τις κάνω και τις άλλες υδρόψυκτες, αλλά αυτά που χρειάζονται κοστίζουν σχεδόν όσο άλλη μια 1080.

Πάντως με τα risers το θέμα νομίζω ότι ήταν φρίκη του οδηγού, γιατι προς το παρόν μετά από clean install, φαίνεται σταθερό ξανά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαδικασια για να βγαλει καποιος Verge Coins ειναι πολυ απλη.

1)Desktop Wallet απο εδω https://vergecurrency.com/#wallets

2)Κατεβαζετε latest version tου CCminer, (μπορειτε να χρησιμοποιησετε και αλλον Miner αν δεν προτιματε αυτον) απο εδω https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

3)Για ακομα καλυτερες επιδοσεις (απο 12Mh/s με τον "Αλεξη" πηγα στα 15Mh/s) κατεβαστε ενα αλλο version toy Ccminer απο εδω http://cryptomining-blog.com/wp-content/download/ccminer-alexis-1.0-windows.zip και καντε το extract μεσα στο φακελο CCminer που κατεβασαμε πριν. Eπειτα φτιαξτε ενα .bat file (ή καντε edit to RUN-CREA.cmd) και καντε Copy paste το παρακατω:

ccminer.exe -a X17 -i 20 -o stratum+tcp://X17.mine.zpool.ca:3737 -u Wallet Address -p c=XVG,

οπου στο Wallet Address θα βαλετε τη διευθυνση που σας εδωσε το desktop wallet σας οπου και εκει θα στελνονται πλεον ολα τα νεα σας νομισματα.

Υποψην οτι εγω δεν εχω official mining rig, αλλα μια απλη gtx 1080 που την αφηνω να minarei οποτε δεν ειμαι pc. To wallet δεν λαμβανει Instant τα νομισματα αλλα θελει καποιες ωρες για να σας εμφανιστουν εκει οποτε αν θελετε να κανετε ενα τεστ αφηστε το rig σας ακριβως 24Η και επειτα απο κανα 2-4ωρο περιπου  δειτε ποσα νομισματα βγαλατε. Εδω για να δειτε καποια calculations https://whattomine.com/coins/219-xvg-x17

Επεξ/σία από Prospector8
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Η διαδικασια για να βγαλει καποιος Verge Coins ειναι πολυ απλη.

1)Desktop Wallet απο εδω https://vergecurrency.com/#wallets

2)Κατεβαζετε latest version tου CCminer, (μπορειτε να χρησιμοποιησετε και αλλον Miner αν δεν προτιματε αυτον) απο εδω https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

3)Για ακομα καλυτερες επιδοσεις (απο 12Mh/s με τον "Αλεξη" πηγα στα 15Mh/s) κατεβαστε ενα αλλο version toy Ccminer απο εδω http://cryptomining-blog.com/wp-content/download/ccminer-alexis-1.0-windows.zip και καντε το extract μεσα στο φακελο CCminer που κατεβασαμε πριν. Eπειτα φτιαξτε ενα .bat file (ή καντε edit to RUN-CREA.cmd) και καντε Copy paste το παρακατω:

ccminer.exe -a X17 -i 20 -o stratum+tcp://X17.mine.zpool.ca:3737 -u Wallet Address -p c=XVG,

οπου στο Wallet Address θα βαλετε τη διευθυνση που σας εδωσε το desktop wallet σας οπου και εκει θα στελνονται πλεον ολα τα νεα σας νομισματα.

Υποψην οτι εγω δεν εχω official mining rig, αλλα μια απλη gtx 1080 που την αφηνω να minarei οποτε δεν ειμαι pc. To wallet δεν λαμβανει Instant τα νομισματα αλλα θελει καποιες ωρες για να σας εμφανιστουν εκει οποτε αν θελετε να κανετε ενα τεστ αφηστε το rig σας ακριβως 24Η και επειτα απο κανα 2-4ωρο περιπου  δειτε ποσα νομισματα βγαλατε. Εδω για να δειτε καποια calculations https://whattomine.com/coins/219-xvg-x17

σε ποια πλατφόρμα κάνεις trade ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...