Zaknafein Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εννοείται underclock + power limit, αν μιλάμε για μακροπρόθεσμο mining... έχω τις 1080ti στα 600 sol/s έτσι, αλλιώς βγάζουν και 700+ η κάθε μια αλλά μετά πάει περίπατο το efficiency (και ίσως και η κάρτα, βλ. Gaming X που την είχα στο τέρμα (750 sol/s) και στο 3μηνο παρέδωσε πνεύμα) Για τα ms, είναι κάνα μήνα που το MPH έχει θέμα με τους Equihash servers, στον ETH του έχω 78-90, Equihash 300-400. Το θέμα είναι να μην έχεις πολλά rejected λόγω latency, εμένα είναι σταθερά <0.5% οπότε δεν το ψάχνω κ πολύ. Για ZEC έτσι όπως σε βλέπω heybro μείνε nanopool και μην τρελαίνεσαι αν αργήσει κάνα payout. 1
Heybro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εκεί με βλέπω δεν βλέπω προκοπή και στο mining hub. Το zen cash το καλο βλέπω ως φθηνό αυτή τη στιγμή και μου δίνει ίδια απόδοση σε χρήματα με τα άλλα 2. Έχει δυνατότητα να πάει x3 x4 όμως σε σχέση με τα άλλα 2 οπότε ίσως φτιάξω λίγα να βρίσκονται μπας και ανέβει όπως έγινε με ZCL και πήρατε καλα χρήματα. Όταν λέτε underlock και μόνο που κατεβαίνει το power limit δεν γίνεται αυτόματο underclock? Είμαι στο 58% και 1620 core σταθερά και 4314 memory σταθερά με p states on. Θερμοκρασία μέχρι 57 58 κάθονται οι ανεμιστήρες.
Zaknafein Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Ναι με το TurboBoost 3.0 της πράσινης, το power limit κατεβάζει και τα ρολόγια, οπότε δεν χρειάζονται πολλά-πολλά. Οτιδήποτε κάτω από 60 είναι μια χαρά σε θερμοκρασίες. 1
overpower Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Για τα ms Που λεγατε νωριτερα, μηπως ειχατε βαλει pool αλλου region οποτε και για αυτο το υψηλο ms?
Heybro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Ναι με το TurboBoost 3.0 της πράσινης, το power limit κατεβάζει και τα ρολόγια, οπότε δεν χρειάζονται πολλά-πολλά. Οτιδήποτε κάτω από 60 είναι μια χαρά σε θερμοκρασίες. Τα ρολόγια πέφτουν αυτόματα εφόσον κατεβάζω το power limit. Δηλαδή μπορεί να έχω +220 core αλλά αν βάλω 50% limit θα πάει πάει στα 1450 από 1620 που είναι τώρα. Η memory κρατάει ταχύτητες δεν θέλει ρεύμα το core τρώει τι ζόρι. 6 λεπτά πριν, overpower είπε Για τα ms Που λεγατε νωριτερα, μηπως ειχατε βαλει pool αλλου region οποτε και για αυτο το υψηλο ms? Ευρώπη και nanopool και mining hub είδα και 60ms σε nanopool στην άλλη 300+ μόνιμα.
overpower Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Ναι λεω μηπως ειχε pool Ευρωπαικο και δεν το χρησιμοποιουσες.
Heybro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, overpower είπε Ναι λεω μηπως ειχε pool Ευρωπαικο και δεν το χρησιμοποιουσες. Ευρώπη έχω σίγουρα δεν ξέρω τι παιζει. Τέλος πάντων το nanopool συνεχίζει τα ίδια πολύ ασταθές ούτε 0.2 το μηνα δεν βγάζει ενώ έβγαζε 0.25. Αν στρώσει κάποια στιγμή καλως.
Razor333 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, criminal87 είπε εχω και 390 και 1080 πανω κατω 5500 sols/s ειναι ανεβοκατεβενει αλλα ο μεσος ορος ειναι εκει περιπου Ποσο ειναι ο μεσος ορος σου στο nanopool απο πληρωμες ανα μερα και μηνα; Με 5500sol/s θα επρεπε να φτανεις τα ~0.08zec την μερα, με αυτο τον ρυθμο που εχεις στο nanopool δεν βγαινουν. Στο miningpoolhub πηρα στο 24ωρο 0.025zec με 1800sol/s, αναλογικα αν το κανεις ειναι ~0.075 με 5500sol/s ή αλλιως μια πληρωμη ανα 3 ωρες οχι 5. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Razor333
Heybro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Razor333 είπε Ποσο ειναι ο μεσος ορος σου στο nanopool απο πληρωμες ανα μερα και μηνα; Με 5500sol/s θα επρεπε να φτανεις τα ~0.08zec την μερα, με αυτο τον ρυθμο που εχεις στο nanopool δεν βγαινουν. Στο miningpoolhub πηρα στο 24ωρο 0.25zec με 1800sol/s, αναλογικα αν το κανεις ειναι ~0.075 με 5500sol/s ή αλλιως μια πληρωμη ανα 3 ωρες οχι 5. 80 ευρω τη μέρα πήρες με 1800sols είσαι σίγουρος? 0.25zec βγαίνουν το μήνα με μια μόνη 1080. Με 3 θα βγάλεις 0.80 πες. Κάποιο λάθος έκανες νομίζω στο 0.25. Μήπως 0.025 εννοείς? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Heybro
Razor333 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε 80 ευρω τη μέρα πήρες με 1800sols είσαι σίγουρος? 0.25zec βγαίνουν το μήνα με μια μόνη 1080. Με 3 θα βγάλεις 0.80 πες. Κάποιο λάθος έκανες νομίζω στο 0.25. Μήπως 0.025 εννοείς? Το διορθωσα, μου εφυγε ενα μηδενικο. Το συνολο που πηρα απο το miningpoolhub ειναι 0.028zec και σημερα το γυρισα πλεον σε zcl με autoexchange σε zec να δω τι πιανει και ετσι. Για το zcl τι wallet χρησιμοποιειτε, αυτο το eleos που προτεινουν δεν μου αρεσε καθολου.
Heybro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 0.28 είναι 0.09 μια 1080 που είναι πάρα πολύ καλά. Δεν υπάρχει το ZCL στο jaxx αν και εφόσον θα τα κάνεις απευθείας μετατροπή σε zec δεν χρειάζεται πορτοφόλι. Εγώ άφησα να δω τι θα κάνει πάλι το nanopool στο 24ωρο μπας και το έφτιαξαν αλλιώς θα πάω σε zen cash στο hub και ότι γίνει. Πάνω κάτω και τα 2 ίδια είναι δεν δίνουν αυτά που έδιναν πριν κάτι μέρες έπεσε όχι μόνο η τιμή στον πάτο αλλά και η απόδοση.
nikos5800 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, Zaknafein είπε Ναι με το TurboBoost 3.0 της πράσινης, το power limit κατεβάζει και τα ρολόγια, οπότε δεν χρειάζονται πολλά-πολλά. Οτιδήποτε κάτω από 60 είναι μια χαρά σε θερμοκρασίες. Αν κατάλαβα καλά κατεβάζουμε μονο το power limit και αφήνουμε το GPU clock στο default? , Στην gtx 1080 που έχω για να έχω θερμοκρασίες κάτω απο 60 βαθμούς πρεπει να βάλω το power limit στο 50% με το MSI afterburner
Zaknafein Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Razor333 είπε Το διορθωσα, μου εφυγε ενα μηδενικο. Το συνολο που πηρα απο το miningpoolhub ειναι 0.028zec και σημερα το γυρισα πλεον σε zcl με autoexchange σε zec να δω τι πιανει και ετσι. Για το zcl τι wallet χρησιμοποιειτε, αυτο το eleos που προτεινουν δεν μου αρεσε καθολου. Eleos έχω, αλλά αφού κάνεις auto-exchange δεν χρειάζεσαι ZCL wallet καθόλου. Η απόδοση πάντως είναι ΟΚ, κάπου εκεί πρέπει να σου δείχνουν και τα calculators για 1.8 ksol @nikos5800 Το power limit θα δεις ότι κατεβάζει τα ρολόγια, οπότε ότι και να βάλεις εσύ (και +200 που λέει ο λόγος), θα δεις ότι η κάρτα πάει μέχρι εκεί που της φτάνει το ρεύμα και όχι παραπάνω (ίσως δεις μικρές διακυμάνσεις, τύπου από 1500 να παίζει 1480-1520 αλλά μέχρι εκεί). Θεωρητικά μπορείς να ρυθμίσεις λίγο καλύτερα τα ρολόγια και την τάση του πυρήνα με custom power curve, αλλά δεν στο προτείνω - το boost 3.0 κάνει πολύ καλή δουλειά από μόνο του. Ίσως πρέπει να ρυθμίσεις τους ανεμιστήρες χειροκίνητα, βάλτους πχ 60% και βλέπεις πώς είναι από θέμα θερμοκρασίας/θορύβου και ανεβάζεις/κατεβάζεις για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγώ τους έχω στο 60-65% με power limit ~65% στις 1080ti. Και εννοείται το 60 βαθμοί είναι ενδεικτικό και 65 αν πάει δεν έγινε τίποτα, απλά το λέμε σαν ένα σημείο αναφοράς. 1
Razor333 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Eleos έχω, αλλά αφού κάνεις auto-exchange δεν χρειάζεσαι ZCL wallet καθόλου. Η απόδοση πάντως είναι ΟΚ, κάπου εκεί πρέπει να σου δείχνουν και τα calculators για 1.8 ksol @nikos5800 Το power limit θα δεις ότι κατεβάζει τα ρολόγια, οπότε ότι και να βάλεις εσύ (και +200 που λέει ο λόγος), θα δεις ότι η κάρτα πάει μέχρι εκεί που της φτάνει το ρεύμα και όχι παραπάνω (ίσως δεις μικρές διακυμάνσεις, τύπου από 1500 να παίζει 1480-1520 αλλά μέχρι εκεί). Θεωρητικά μπορείς να ρυθμίσεις λίγο καλύτερα τα ρολόγια και την τάση του πυρήνα με custom power curve, αλλά δεν στο προτείνω - το boost 3.0 κάνει πολύ καλή δουλειά από μόνο του. Ίσως πρέπει να ρυθμίσεις τους ανεμιστήρες χειροκίνητα, βάλτους πχ 60% και βλέπεις πώς είναι από θέμα θερμοκρασίας/θορύβου και ανεβάζεις/κατεβάζεις για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγώ τους έχω στο 60-65% με power limit ~65% στις 1080ti. Και εννοείται το 60 βαθμοί είναι ενδεικτικό και 65 αν πάει δεν έγινε τίποτα, απλά το λέμε σαν ένα σημείο αναφοράς. Το θεμα ειναι με nano δεν επαιρνα ουτε για πλακα οτι ελεγαν τα calculators, με το ζορι 0.02 την μερα, δηλαδη στον μηνα 0.60. Ενω κανονικα ειναι περιπου 0.025 την μερα και 0.75 τον μηνα, τουλαχιστον. Το eleos με προβληματισε που δεν κραταει την transparent wallet address και χανεται αυτη που εβγαλα την προηγουμενη φορα και εδωσα στο hub, να δωσω την private wallet address στο hub; Προς το παρον δεν κανω exchange αυτοματα, θελω να μαζεψω στατιστικα για το ποσα zcl θα μαζεψω σε μια μερα, θα τα κανω μεταφορα στο wallet η exchange χειροκινητα. 2 ώρες πριν, nikos5800 είπε Αν κατάλαβα καλά κατεβάζουμε μονο το power limit και αφήνουμε το GPU clock στο default? , Στην gtx 1080 που έχω για να έχω θερμοκρασίες κάτω απο 60 βαθμούς πρεπει να βάλω το power limit στο 50% με το MSI afterburner Μεσα στο κουτι ειναι λογικο με auto τους ανεμιστηρες να παιζει ψηλα, αλλα το 50% power limit ειναι υπερβολικα χαμηλα, δεν δουλευει πολυ καλα η gigabyte κατω απο 60%, αυτο ειναι το max minimun που θα σου προτεινα. Για να ριξεις θερμοκρασιες, ανοιγεις μπροστινο καπακι, ανεβαζεις τους ανεμιστηρες του κουτιου, ανεβαζεις χειροκινητα στο 55%+ την καρτα. Εγω πλεον την giga την εχω εκτος κουτιου με riser, εχω στο 60% τους ανεμιστηρες, 85% power limit παιζει στα 1950/5500@600sol/s και στους 48c αυτη την στιγμη. 1
Zaknafein Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Τι εννοείς δεν την κρατάει; Δεν έχει μείνει στο MPH wallet σαν διεύθυνση; Έχεις στείλει τπτ ή είναι μηδενικό το υπόλοιπο; Μήπως δεν έχει κάνει sync ακόμα το wallet; (Αργεί αρκετά, ειδικά την πρώτη φορά που το ανοίγεις και πολλές φορές αργεί να βρει και connections για το sync)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα