Heybro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, criminal87 είπε εγω 80% τα εχω τα fans σταθερα..το καλοκαιρι ειναι το προβλημα 80 δεν είναι πολύ? Έχω την κορυφαία 1070ti σε ψύξη οπότε λογικά άλλα μοντέλα να ζεσταίνονται αρκετά παραπάνω. Θα την ζορίσω και το καλοκαίρι πάνω από 60 βαθμούς ποτέ δεν έχω δει μέχρι τώρα και ο ανεμιστήρας πάντα κάτω απο 30% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 εχω αρκετες 1080 kfa αλλα εννοειται ειναι εκτος σπιτιου....αεροπλανο πανω απο το κεφαλι μου θα εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενταξει τριβω τα ματια μου για να το πιστεψω, το miningpoolhub πεταξε με 1800sol/s σε 5μιση ωρες πληρωμη 0.012 zec. To nanopool ηθελε τουλαχιστον 12ωρο τις τελευταιες μερες. Κατι παιζει με την ταχυτητα τους και τις πληρωμες τους. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Razor333 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έφυγα για mining pool να σε καλα που το τεσταρες απατεώνες στη nanopool. Ποιον miner έβαλες? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Έφυγα για mining pool να σε καλα που το τεσταρες απατεώνες στη nanopool Ε ναι τρεχοντας ομως. Στο estimate γυρισα παλι στο ~0.80 τον μηνα, οχι κατι 0.60 που εβλεπα ωρες ωρες στο nanopool. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Razor333 είπε Ε ναι τρεχοντας ομως. Στο estimate γυρισα παλι στο ~0.80 τον μηνα, οχι κατι 0.60 που εβλεπα ωρες ωρες στο nanopool. Μπραβο ρε συ τσαμπα παιδευομασταν με τους μαλακες στην nanopool. Μπαινω τωρα ηδη εχω κλεισει την αλλη. Miner? Λοιπον εβαλα ewbf. Εφτιαξα worker και εβαλα worker name username και password.Ηδη τρεχει ειμαι στα 485 sols στα 107watt. Για να δουμε ποσα θα δωσει σε 10 ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Μπραβο ρε συ τσαμπα παιδευομασταν με τους μαλακες στην nanopool. Μπαινω τωρα ηδη εχω κλεισει την αλλη. Miner? Ιδιος miner, ειτε ewbf η dstm παιζουν κανονικα. Μαλιστα με μια απλη αλλαγη στην πορτα οπως το ειδα γυρνας σε zclassic αν θελεις, ιδιος αλγοριθμος, ιδιος miner, ακομα και η διευθυνση του pool ιδια ειναι. Οσο για το exchange, εχει auto exchange ενσωματωμενο αυτο το pool. Δεν το εψαξα ιδιαιτερα, σε τι coins κανει exchange, αλλα αν μπορεις να κανεις το zclassic σε zcash χανεις μονο οτι fee εχει για το exchange. Λογικα ο Zaknafein που απο οσο ξερω δουλευει πιο πολυ τα alts μπορει να μας πει αν αξιζουν περισσοτερο απο το zec. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Razor333 είπε Ιδιος miner, ειτε ewbf η dstm παιζουν κανονικα. Μαλιστα με μια απλη αλλαγη στην πορτα οπως το ειδα γυρνας σε zclassic αν θελεις, ιδιος αλγοριθμος, ιδιος miner, ακομα και η διευθυνση του pool ιδια ειναι. Οσο για το exchange, εχει auto exchange ενσωματωμενο αυτο το pool. Δεν το εψαξα ιδιαιτερα, σε τι coins κανει exchange, αλλα αν μπορεις να κανεις το zclassic σε zcash χανεις μονο οτι fee εχει για το exchange. Λογικα ο Zaknafein που απο οσο ξερω δουλευει πιο πολυ τα alts μπορει να μας πει αν αξιζουν περισσοτερο απο το zec. Κομπλε αφησα ewbf με βγαζει 480 με 485sols οποτε ειμαστε κομπλε. Στο pass στο αρχειο txt εβαλες το password απο το pool η του worker? Εγω θελώ να μπορω να τα στελνω κανονικα στο jaxx wallet οπως εκανα με το nanopool δεν θελω να κανω exchange με αλλο νομισμα για τωρα. Κομπλε φανηκε και το hash στο pool οποτε ολα καλα εγιναν. Για να δουμε εβαλα και payout 0.01 να δω καθε ποσες ωρες θα πληρωνουν απο εκει θα καταλαβουμε τι γινεται οπως σωστα εγραψες. Ελπιζω να κρατησει μονο γιατι και στη nanopool στην αρχη πηγαινε τραινο μετα επεσε στον πατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Βλεπω το miningpoolhub εχει και eth. Λογικα αξιζει πρωτα να παρω το payout απο nanopool σε 6-7 μερες παρα να αλλαξω τωρα. Εχω περιπου 28 ευρω (0.03+ eth) Μπορειτε να μου πειτε πως κανω το setup? Μεχρι τωρα ξερω με stratum αλλα δεν ξερω πως να ειναι το config για να βαλω και port κτλ. Επισης και ενα λινκ για miner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, Heybro είπε Κομπλε αφησα ewbf με βγαζει 480 με 485sols οποτε ειμαστε κομπλε. Στο pass στο αρχειο txt εβαλες το password απο το pool η του worker? Εγω θελώ να μπορω να τα στελνω κανονικα στο jaxx wallet οπως εκανα με το nanopool δεν θελω να κανω exchange με αλλο νομισμα για τωρα. Κομπλε φανηκε και το hash στο pool οποτε ολα καλα εγιναν. Για να δουμε εβαλα και payout 0.01 να δω καθε ποσες ωρες θα πληρωνουν απο εκει θα καταλαβουμε τι γινεται οπως σωστα εγραψες. Ελπιζω να κρατησει μονο γιατι και στη nanopool στην αρχη πηγαινε τραινο μετα επεσε στον πατο. Δεν ειναι απαραιτητο να κανεις exchange, εφοσον εβαλες το wallet του jaxx στο account σου, μολις πιασεις την minimun πληρωμη θα μπουνε εκει αμεσα. Το password δεν χρειαζετε καν, βαλε στο τελος --pass x. Στον ewbf ειναι καπως ετσι miner --server europe.equihash-hub.miningpoolhub.com --user accountname.workername --pass x --port 20570 --fee 0. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Razor333 είπε Δεν ειναι απαραιτητο να κανεις exchange, εφοσον εβαλες το wallet του jaxx στο account σου, μολις πιασεις την minimun πληρωμη θα μπουνε εκει αμεσα. Το password δεν χρειαζετε καν, βαλε στο τελος --pass x. Στον ewbf ειναι καπως ετσι miner --server europe.equihash-hub.miningpoolhub.com --user accountname.workername --pass x --port 20570 --fee 0. Κομπλε θα το σβησω το password οχι οτι παιζει καποιο ρολο του worker εβαλα το γραφουν κιολας στη σελιδα του worker. Εβαλα 0.01 payout και περιμενω να δω σε ποσες ωρες θα το παρω. Σε nanopool ηθελα 40 ωρες κοντα πριν ηθελα 33 34 για να δουμε τωρα. Να σε καλα razor. 24 λεπτά πριν, overpower είπε Βλεπω το miningpoolhub εχει και eth. Λογικα αξιζει πρωτα να παρω το payout απο nanopool σε 6-7 μερες παρα να αλλαξω τωρα. Εχω περιπου 28 ευρω (0.03+ eth) Μπορειτε να μου πειτε πως κανω το setup? Μεχρι τωρα ξερω με stratum αλλα δεν ξερω πως να ειναι το config για να βαλω και port κτλ. Επισης και ενα λινκ για miner Τα εχει ολα στην πισινα. Πας eth get started και τα γραφει αναλυτικα αναλογα για nvidia amd τι να βαλεις στο αρχειο config κτλ.Register κανε φτιαξε και εναν worker και εισαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Razor333 είπε Ιδιος miner, ειτε ewbf η dstm παιζουν κανονικα. Μαλιστα με μια απλη αλλαγη στην πορτα οπως το ειδα γυρνας σε zclassic αν θελεις, ιδιος αλγοριθμος, ιδιος miner, ακομα και η διευθυνση του pool ιδια ειναι. Οσο για το exchange, εχει auto exchange ενσωματωμενο αυτο το pool. Δεν το εψαξα ιδιαιτερα, σε τι coins κανει exchange, αλλα αν μπορεις να κανεις το zclassic σε zcash χανεις μονο οτι fee εχει για το exchange. Λογικα ο Zaknafein που απο οσο ξερω δουλευει πιο πολυ τα alts μπορει να μας πει αν αξιζουν περισσοτερο απο το zec. Εγώ παλιότερα έσκαβα ZEC & τα έκανα LTC (πήρα περίπου τα χ2 σε ευρώ έτσι, γιατί για καιρό το ZEC ήταν στα ~180-240€ ενώ το LTC έπαιζε <70€). Πλέον σκάβω & κρατάω ZCL, αλλά ανετότατα μπορείτε να σκάψετε ZCL και να κάνετε auto-exchange σε ZEC (ή ότι άλλο θέλετε, δείτε την λίστα auto-exchange). To fee για το auto-exchange είναι ~0.2%, αλλά αργεί αρκετά. Όσο το έχω μελετήσει, δεν έχω δει ποτέ να κάνει μαμουνιές και η ανταλλαγή γινότανε σε νορμάλ ισοτιμία. Υπ'όψιν ότι υποστηρίζει και auto-switching, νομίζω στο port 17020, θα σκάβει κάθε φορά ότι είναι καλύτερο σε απόδοση με Equihash, αλλά παίζει λίγο μλκία με τον αλγόριθμο που τα υπολογίζει και πολλές φορές είναι μια η άλλη με mining σε 1 νόμισμα. Ενδεικτικά με 2k sol/s @ 1kW αυτό παίζει τώρα: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Zaknafein είπε Εγώ παλιότερα έσκαβα ZEC & τα έκανα LTC (πήρα περίπου τα χ2 σε ευρώ έτσι, γιατί για καιρό το ZEC ήταν στα ~180-240€ ενώ το LTC έπαιζε <70€). Πλέον σκάβω & κρατάω ZCL, αλλά ανετότατα μπορείτε να σκάψετε ZCL και να κάνετε auto-exchange σε ZEC (ή ότι άλλο θέλετε, δείτε την λίστα auto-exchange). To fee για το auto-exchange είναι ~0.2%, αλλά αργεί αρκετά. Όσο το έχω μελετήσει, δεν έχω δει ποτέ να κάνει μαμουνιές και η ανταλλαγή γινότανε σε νορμάλ ισοτιμία. Υπ'όψιν ότι υποστηρίζει και auto-switching, νομίζω στο port 17020, θα σκάβει κάθε φορά ότι είναι καλύτερο σε απόδοση με Equihash, αλλά παίζει λίγο μλκία με τον αλγόριθμο που τα υπολογίζει και πολλές φορές είναι μια η άλλη με mining σε 1 νόμισμα. Ενδεικτικά με 2k sol/s @ 1kW αυτό παίζει τώρα: Λιγο που εβλεπα χθες με τους calculators, οντως το zclassic φαινεται αυτη την στιγμη πιο αποδοτικο απο το zec. Θα δω πως θα παει σημερα το pool με zec, να βγαλω και ολοκληρωμενο συμπερασμα 24ωρου και μπορει να το γυρισω μετα σε zcl για μια μερα, απο την στιγμη που κανει εσωτερικο exchange με 0.2% fee και δεν παμε απο το ενα exchange στο αλλο μαλλον συμφερει. Παντως μεχρι στιγμης το miningpoolhub ειναι 50% πανω απο το nanopool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Καλά, επειδή πολλοί παίζουν με auto-switching algos (όπως και το ίδιο το MPH), οι μεγάλες διαφορές (σαν το χθεσινό snapshot) δεν έχουν διάρκεια - τώρα πχ είναι λίγο πιο πάνω το ZCL, το πρωί ήταν λίγο πιο πάνω το ZEC και πάει λέγοντας. Το βλέπετε αυτό και στην αρχική του MPH, που δείχνει απόδοση για nvidia, στην στήλη normalized profit λέει πχ ZCL 0.52 ZEC 0.42 κτλ. E εκεί όταν βλέπετε διαφορά 1ου δεκαδικού, αλλάξτε μέχρι να μικρύνει η ψαλίδα σε 2ο δεκαδικό. Για διαφορές τύπου 0.45 με 0.46 μην ασχολείστε. Για 1-2 κάρτες δεν αξίζει η φασαρία, για μεγαλύτερο hashrate οι διαφορές στο τέλος του μήνα έχουν ένα ας πούμε "υπολογίσιμο" μέγεθος, αλλά και πάλι μην φανταστείτε τίποτα τρελό, γιατί η "αγορά" αυτορυθμίζεται λίγο-πολύ, απλά καμιά φορά μπορείς να εκμεταλλευτείς την χρονική υστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Τελικά το miningpoolhub είναι ακόμα χειρότερο από nanopool. Στις 12 ώρες έχει δώσει μόνο 0.0024zec με ίδιες ρυθμίσεις δηλαδή θέλει 48 ώρες για 0.01. Απαράδεκτο το nanopool ήθελε 30 και τις τελευταίες μέρες 37. Εννοείται έφαγε σουτ κρίμα καλοί κλέφτες και αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα