Zaknafein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Όχι και σε βάθος 6μήνου δεν παρατήρησα ποτέ απόκλιση σε βάθος χρόνου απ'τα calculators μεταξύ reported & πραγματικού (=πόσα ZEC μάζευα δλδ, όχι του pool το hashrate). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει κάποια θεωρία γιατί ενώ τα sols και τα shares είναι τα ίδια η απόδοση πέφτει τόσο πολύ τελευταία? Πρώτες μέρες 160 ευρώ το μήνα λέω κομπλέ σε 4 μήνες χτυπάω κάρτα. Τώρα παρόλο που ανέβηκαν sols shares η απόδοση πήγε στον πάτο 70 το μήνα και αν ούτε το ρεύμα δεν θα βγαίνει σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 αφου η δυσκολια ανεβαινει και το zec apo 600 $ πηγε στα 450 $ λογικο να βγαζεις λιγοτερα το μηνα....αυριο μπορει να λεει οτι βγαζεις 100 ...που μπορει η δυσκολια να ειναι ιδια αλλα το zec να παει 550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δεν έχω θέμα με την τιμή παιδιά. Ξέρω ότι θα πέσει εφόσον έπεσε η τιμή. Η απόδοση όμως πήγε στον πάτο. 0.25 zec το μήνα έβγαζα πριν 5 μέρες τώρα πήγε 0.18 και ανέβασα και τα shares sols στο pool. Η μας δουλεύει το nanopool η δεν ξέρω τι γίνεται και ο razor το ίδιο πρόβλημα έχει τις τελευταίες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Με τι δυσκολία έβγαζες 0.25 ZEC τον μήνα; Τις 3 τελευταίες μέρες είχε πέσει το ZCL οπότε πολλοί miners γυρίσαν πίσω σε ZEC, με τον αντίστοιχο αντίκτυπο στην δυσκολία, οπότε λογικό να παρατηρείς μείωση (σε όρους ZEC). Σήμερα που ξαναέπιασε το 0.013 το ZCL συνέβη το ανάποδο (από ZEC ξαναήρθαν σε ZCL) οπότε λογικά θα δεις κάποια βελτίωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είδα δυσκολία αλλά ξέρω ότι πρώτες μέρες έβγαζα από 0.22 μέχρι 0.26 το μήνα έτσι έγραφε στο pool περίπου 150 ευρώ το μήνα. Τώρα ενώ αύξησα power limit πήρα παραπάνω shares έπεσε στο 0.18. Αυτό που γράφεις είναι και το μόνο που μπορεί να έγινε. Αύξηση δυσκολίας των block δεν μπορεί να έγινε κάτι άλλο κυρίως από μεριά μου. Μακάρι να ξανά ανέβει γιατί αυτή τη στιγμή το μήνα βγαίνουν 65 ευρώ θα μπούμε και μέσα σε λίγο έτσι όπως πάει. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Zaknafein είπε Έχω βαρεθεί να το γράφω... miningpoolhub που έχει όλα τα γνωστά Equihash. @christakos07 130 sol/s είναι πολύ χαμηλά, κάπου στα ~250-270 νομίζω βγάζει μια 7950. Τελευταία μου επαφή με αυτές ήταν πριν 3-4 χρόνια οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω σε θέμα tweaking/drivers, αν και γενικότερα το Equihash δεν θέλει τα ταχυδακτυλουργικά του XMR/ETH (βλ. bios mods / memory straps). Μετακινήθηκα στο mininngpoolhub σήμερα. Έχω πλέον 240 h/s. Τώρα ψάχνομαι για το τι ακριβώς θα πειράξω από την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Η δυσκολια παιζει μεγαλο ρολο. Οσο ανεβαινει το network hashrate, τοσο θα ανεβαινει και η δυσκολια. Δεν εχει καποια σχεση με την τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, christakos07 είπε Μετακινήθηκα στο mininngpoolhub σήμερα. Έχω πλέον 240 h/s. Τώρα ψάχνομαι για το τι ακριβώς θα πειράξω από την κάρτα. Για το equihash δεν έχεις κάτι ιδιαίτερα εξειδικευμένο να πειράξεις, δοκιμές κάνεις με ρολόγια πυρήνα/μνήμης & power limit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 μην overclockarete τις καρτες σας κριμα ειναι...καλυτερα underclock και κραταει και παραπανω καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, criminal87 είπε μην overclockarete τις καρτες σας κριμα ειναι...καλυτερα underclock και κραταει και παραπανω καιρο... Το καλύτερο είναι να βρεις το ιδανικό efficiency hash προς watt. Από εκεί και πέρα τι απόδοση έχεις εξαρτάται αποκλειστικά από το pool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ναι αλλα οπως και να εχει οι καρτες underclock πανε καλυτερα....ειδικα το καλοκαιρι αν τις ανεβασεις γκαζια θα ψηνοντε σιγουρα πρεπει να βρεις το efficiency αλλα πρεπει να σκεφεις και η καρτα 24 την μερα σε overclock ποσο καιρο θα παει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, criminal87 είπε Ναι αλλα οπως και να εχει οι καρτες underclock πανε καλυτερα....ειδικα το καλοκαιρι αν τις ανεβασεις γκαζια θα ψηνοντε σιγουρα πρεπει να βρεις το efficiency αλλα πρεπει να σκεφεις και η καρτα 24 την μερα σε overclock ποσο καιρο θα παει Καλή ψύξη χρειάζονται αναμφίβολα. Κάτω από 65 βαθμούς δεν παθαίνουν τίποτα όσους μήνες και αν δουλεύουν. Με 28% τους ανεμιστήρες πάνω από 57 δεν βλέπω στην δικιά μου. Αν βάλω 60% τους ανεμιστήρες πάει κάτω από 50. 60% power limit τραβάει 107watt σταθερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 εγω 80% τα εχω τα fans σταθερα..το καλοκαιρι ειναι το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, criminal87 είπε εγω 80% τα εχω τα fans σταθερα..το καλοκαιρι ειναι το προβλημα Φανταζομαι ο πυργος ειναι σε αλλο δωματιο....ή και σε αλλο σπιτι για να ειναι 80% και να μην τα ακους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα