Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλά μην μπερδεύεις τα Stales με τα Hardware Errors. Το πρώτο είναι συνήθως θέμα σύνδεσης / latency (ή server/pool) ενώ το δεύτερο είναι αποκλειστικά δυσλειτουργία GPU και αν δεν έχεις υπερβολικό OC/undervolt/intensity είναι πάντα 0.

Α οκ, δεν το είχα αντιληφθεί ότι δεν είναι το ίδιο.Τα errors αυτά φαίνονται στο cgminer κάπου;

Πάπαλα με τη δικιά μου, πάνω από 540 με το δικό της bios με τίποτα. :P

Για να δοκιμάσω με 2 gpu threads πρέπει να κάνω και 2 bat files και να τα τρέχω ταυτόχρονα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α οκ, δεν το είχα αντιληφθεί ότι δεν είναι το ίδιο.Τα errors αυτά φαίνονται στο cgminer κάπου;

Πάπαλα με τη δικιά μου, πάνω από 540 με το δικό της bios με τίποτα. :P

Για να δοκιμάσω με 2 gpu threads πρέπει να κάνω και 2 bat files και να τα τρέχω ταυτόχρονα;

Βάλε το guiminer καλύτερα, να κάνεις ρυθμίσεις στα γρήγορα κι άμα πετύχεις κάτι καλύτερο φτιάξε ένα .bat με τις ίδιες ρυθμίσεις.

Όχι δεν χρειάζονται 2 bat.

Τα errors είναι εκεί που λέει HW:0 (άμα είναι 0).

απο θερμοκρασιες πως ειστε παιδια....?

Η 5850 είναι στα 76-78 με το fan στο 30% και hashrate 135khs/s. Τα έχω low τα settings γιατί είναι στο pc που δουλεύω αλλά και πάλι πιάνει πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Αν βάλω το fan στα 50% μπορώ να έχω διπλάσιο hashrate και 70 βαθμούς θερμοκρασία αλλά δεν μπορώ να βρίσκομαι μέσα στο δωμάτιο :-D

Η 7850 είναι στους 60-62, fan στο 30% και hashrate 330khs/s. Είναι σε pc που κάνει μόνο mine αυτό τον καιρό.

Είναι υπογραμμισμένα με κόκκινο εδώ:

post-61034-0-96129400-1391621229_thumb.jpg

Το είχα βάλει και παλαιότερα, αλλά μια επανάληψη δεν βλάπτει :P

Το R: είναι τα rejected shares. Αυτά είναι σχεδόν αδύνατο να είναι μηδέν, ποσοστό κάτω του 0,5% θεωρείται σούπερ, από 0,5%-1% είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Το SS: είναι τα stale shares. Αυτό συνήθως είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό (0,1%), στο συγκεκριμένο screenshot που βλέπεις τα 144 και τα 20 get work failures είναι γιατί μλκζόταν η hellas offline χθες το βράδυ. Αν εμφανίζονται πολλά stale χωρίς παράλληλα disconnects τότε το πρόβλημα είναι είτε θέμα απόκρισης (latency) ή υπερφορτωμένου server του pool.

To HW: είναι τα Hardware Errors, που αφορούν αποκλειστικά την GPU και οφείλονται είτε σε αποτυχία της ίδιας της GPU είτε της VRAM. Αυτό αν δεν είναι μηδέν είναι το αντίστοιχο ας πούμε των artifacts σε 3D rendering.

• Like 2

Ξέρει κανείς στο περιπου φυσικά πόσο χρόνο θέλει να βγεί ένα dogecoin η που μπορούμε να δούμε πόσο χρόνο θέλει βάζοντας τα khs/h??

Ξέρει κανείς στο περιπου φυσικά πόσο χρόνο θέλει να βγεί ένα dogecoin η που μπορούμε να δούμε πόσο χρόνο θέλει βάζοντας τα khs/h??

http://www.coinwarz.com/cryptocurrency

Επέλεξε scrypt πάνω δεξιά, βάλε hashrate, watt και χρέωση kWh και θα σου βγάλει πόσα coin θα βγάζεις για κάθε altcoin (στην στήλη Est. Coins) και πόσα θα παίρνεις (περίπου πάντα) σε 24h. Επίσης στο BTC/USD value μην επιλέγεις MtGox γιατί το MtGox έχει παραπάνω τιμή αλλά αργεί να παραδώσει, οπότε μπορεί να μην παίζεις με αυτό αν θες να τα μεταρέψεις εν τέλει σε ευρώ.

• Like 1

Παιδια μην ψηνετε τις καρτες κριμα ειναι...και δεν ξερουμε ποσο καιρο θα μας πανε....ειναι ακομα χειμωνας,...αν ειστε στος 70-75-80 το καλοκαιρι τι θα κανετε???σας κοβω κανα μπαρμπεκιου και πολλες μπυρες :)

• Like 1

Η 5850 είναι στα 76-78 με το fan στο 30% και hashrate 135khs/s. Τα έχω low τα settings γιατί είναι στο pc που δουλεύω αλλά και πάλι πιάνει πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Αν βάλω το fan στα 50% μπορώ να έχω διπλάσιο hashrate και 70 βαθμούς θερμοκρασία αλλά δεν μπορώ να βρίσκομαι μέσα στο δωμάτιο :-D

Η 7850 είναι στους 60-62, fan στο 30% και hashrate 330khs/s. Είναι σε pc που κάνει μόνο mine αυτό τον καιρό.

Λες να κανω και εγω το ιδιο? Υποψιαζομαι οτι δεν θα καταλαβαινω αν ειναι σε idle ή load στο πολικο μου δωματιο με τοσο undervolt!

Παιδια τι νομισμα αξιζει να σκαβουμε αυτη την περιοδο?Σε συναρτηση παντα και με την αξιοπιστια(οσο τελος παντων γινετε αυτο)αυτου του νομισματος

Ρωταω γιατι σε litecoin που σκαβω αυτη τη στιγμη δεν πολυαξιζει

Εσύ αν την είχες πόσο θα την έδινες ειδικά τώρα με την mining κατάσταση?? B)

που πλάκα πλάκα μια χαρά είναι για την δουλειά αυτή!

Βγάζει όσα μια 7970 ή μια 280X ε;  

:-D  :-D  :-D Δεν θα την έδινα...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...