Bigi444444 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ρε συ zaknafein, να σου πω.Την δεύτερη και τρίτη κάρτα που έχεις τις αναγνωριζει κανονικά το λειτουργικό;Έχω πρόβλημα, οπότε και οποία κάρτα και να βάλω δεύτερη, εάν δεν είναι ίδια με την πρώτη, έχει θέμα να αναγνωριστεί πλήρως.Μου δείχνουν όλα τα προγράμματα ποια κάρτα είναι, αλλά δεν έχω ρύθμιση αλλά ούτε τιμές για χρονισμους, θερμοκρασίες, τάσεις, στροφές ανεμιστήρων κλπ.Μου έχει σπάσει τα νεύρα από το καλοκαίρι και δεν ξέρω τι φταίει.Να είναι η μητρική;Να είναι το λειτουργικό, που έχω ακόμα 7ρια;Κάτι άλλο; Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έτσι όπως τα λες, είναι δύσκολο να σε κατατοπίσω... μπορεί να είναι slot μητρικής, μπορεί να είναι το riser (ή κάποιο καλώδιο αυτού), μπορεί και οι drivers και πιο ακραία το τροφοδοτικό. Για το λειτουργικό δεν ξέρω να σου πω, με 10αρια είναι και τα 2 συστήματα. Τα πιο "κουλά" τα τράβηξα όταν ήταν στα τελευταία του το G2 (έγινε RMA και ησύχασα) και με 1 molex σε riser που δεν πάταγε καλά. Και μάλλον έχω και 1 μισο-καμμένο pci-e slot στην z87x-OC, που μου έκανε κάτι αντίστοιχο με αυτό που αναφέρεις (μια έβλεπε/δεν έβλεπε κάρτα, μια ήτανε basic vga adapter και μια κανονικά). Αλλά και στα 2 στο device manager & σε afterburner τις βλέπει όλες κανονικά (και δεν χρησιμοποιώ το 'ύποπτο' slot στο 2ο). Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Zaknafein Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ξαναγύρισα στα 10ρια μετά από καιρό και λύθηκαν όλα. :/ Όλα ρολόι.Δεν πιστεύω αυτό που γράφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δεν νομιζω οτι παλιοτερα λειτουργικα υποστηριζαν διαφορετικες καρτες, μπορει να κανω και λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Ξαναγύρισα στα 10ρια μετά από καιρό και λύθηκαν όλα. :/ Όλα ρολόι.Δεν πιστεύω αυτό που γράφω. Καλώς τονα κι ας άργησε που λέμε... δεν πειράζει, αφού βρήκες το φώς σου, όλα καλά, όλα ανθηρά... απλά θα σε κατασκοπεύει λίγο περισσότερο η Micro$oft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στους συμφορουμίτες! Όντας νέος στο άθλημα προσπάθησα να ρίξω κάμποσο διάβασμα για να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με τα κρυπτονομίσματα. Ομολογώ ότι περισσότερο μπερδεύτηκα, παρά ξεδιάλυνα έννοιες. Δεδομένου του συστήματος της υπογραφής μου, από που προτείνετε να ξεκινήσω? Στα υπόψιν ότι ημερησίως έχω κάποιες δωρεάν kwh, οπότε ο παράγοντας ρεύμα δεν μπαίνει σαν έξοδο. Να στραφώ σε gpu mining ή στο zoin που είναι αποκλειστικά cpu? Edit. Αποφάσισα να στραφώ σε Zcash. Βρήκα tutorial που δείχνουν step by step τι πρέπει να κάνω. Την κάρτα γραφικών στο παρελθόν την είχα clockαρει για εκπαιδευτικούς λόγους. Αξίζει να ανεβάσω το Memory Clock από 1250-->1400, το Core Clock από 850-->1100, δεδομένου ότι η κατανάλωση ρεύματος δε μας επηρεάζει? Edit2. Ξεκίνησα το mining με τις παραπάνω κλοκαρισμένες τιμές και είμαι 130 H/s. Μικρή δεν είναι η τιμή? Μήπως είναι θέμα drivers? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Κανενα αλλο αξιοπιστο mining pool για zec, εκτος απο το nanopool δουλευει κανενας; Οι ταχυτητες του nanopool τις τελευταιες μερες εχουν πεσει κατακορυφα, δεν ξερω αν επιρρεαζει και η τιμη του zec που εχει πεσει σχεδον στο μισο, αλλα 13-14 ωρες για να βγαλει μια πληρωμη 0.01zec με 1800sol/s το θεωρω πολυ αργο, τοσο ημουν τις προηγουμενες βδομαδες με 1200sol/s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Έχω βαρεθεί να το γράφω... miningpoolhub που έχει όλα τα γνωστά Equihash. @christakos07 130 sol/s είναι πολύ χαμηλά, κάπου στα ~250-270 νομίζω βγάζει μια 7950. Τελευταία μου επαφή με αυτές ήταν πριν 3-4 χρόνια οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω σε θέμα tweaking/drivers, αν και γενικότερα το Equihash δεν θέλει τα ταχυδακτυλουργικά του XMR/ETH (βλ. bios mods / memory straps). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Έχω βαρεθεί να το γράφω... miningpoolhub που έχει όλα τα γνωστά Equihash. Το εβαλα να το δοκιμασω, θελει αρκετη διαδικασια για να το σεταρεις σε σχεση με το nanopool, το site τους ειναι και λιγο χαωδες και ζηταει πολλα, οπως επισης δεν εχουν οδηγιες για τον dstm, αλλα μονο για τον σαπιο ewbf. Anyway το αφηνω μια μερα να δω τι θα πιασει σε σχεση με το nanopool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Σάπιος ο EWBF; Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Σάπιος ο EWBF; Γιατί; Μειον 150+sol/s στις 3 καρτες; Επισης μου εχει κρασαρει, ενω ο dstm ειναι rock stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ωχ ωχ με βάζεις σε άσχημες σκέψεις (σκάβω με EWBF από το καλοκαίρι ), θα τσεκάρω τον dstm. Σταθερότατος είναι σε μένα, αλλά τα sol που λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Ωχ ωχ με βάζεις σε άσχημες σκέψεις (σκάβω με EWBF από το καλοκαίρι ), θα τσεκάρω τον dstm. Σταθερότατος είναι σε μένα, αλλά τα sol που λες... Δεν λεω οτι θα κρασαρει συνεχεια, απλα μου εκατσε crash, ενω δεν ειχα θεμα με τον dstm, που εχω χρησιμοποιησει και αρκετα περισσοτερο, μπορει να ειναι θεμα τυχης/ατυχιας. Στα sol/s εχουν σημαντικη διαφορα. Το ειδα ξανα πριν απο λιγο, εστεισα πρωτα τον ewbf με το miningpoolhub και μολις ειδα τα 600sol/s στην καθε καρτα να πεφτουν στα 550sol/s εστεισα asap και τον dstm για miningpoolhub και ειμαι παλι στα ~600sol/s ανα καρτα. Απλα νομιζω οτι ο ewbf επειδη ειναι πλεον παρατημενος δεν εχει καθολου fee ή εχει 0.5? Ενω ο dstm εχει 2% fee, νομιζω το βγαζεις ανετα. Update Δεν εκανα το p0 state για τον ewbf μετα την αλλαγη driver, γι'αυτο εχουν τοσο μεγαλη διαφορα, κανονικα ειναι 20sol/s στην καρτα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Razor333 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Άντε ρε και τρόμαξα, μια η άλλη δλδ αν βάλεις --fee 0 στον EWBF, ή τεσπά πολύ μικρή διαφορά, θα τον δοκιμάσω κάποια στιγμή πάντως έτσι για το γαμώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Zaknafein είπε Άντε ρε και τρόμαξα, μια η άλλη δλδ αν βάλεις --fee 0 στον EWBF, ή τεσπά πολύ μικρή διαφορά, θα τον δοκιμάσω κάποια στιγμή πάντως έτσι για το γαμώτο. Πολυ μικρη η διαφορα οντως, με -fee 0 δεν ριχνει καθολου την ταχυτητα ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα