overpower Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ενω στο config εχω βαλει το mining στο cpu να τρεχει στα 0,2,4,6 cores, βλεπω ολα τα cores να βαρανε συνεχεια max mhz. Εκτος αυτων των 4, τα αλλα 4 cores εχουν load 10-20%. Ειναι φυσιολογικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Έτρεξα το script για ethereum mining με gtx 970 και με ~9Mh/s δεν έπαιρνα shares. Ξέρει κάνεις τι παίζει? Έχω βάλει το address μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, LASERPEWPEW είπε Έτρεξα το script για ethereum mining με gtx 970 και με ~9Mh/s δεν έπαιρνα shares. Ξέρει κάνεις τι παίζει? Έχω βάλει το address μου πόσες ώρες το άφησες ; 9Mh/s ειναι πάρα πολύ λίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, zanskou είπε πόσες ώρες το άφησες ; 9Mh/s ειναι πάρα πολύ λίγα. 10 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, LASERPEWPEW είπε 10 λεπτά Στις 2 ώρες σου δείχνει τα πρώτα shares τι 10 λεπτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε 10 λεπτά σε 10 λεπτά δεν βρίσκει ούτε η RX580 που έχω και τρέχει με 29,5 MH/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικοτερα τι σκαβετε αυτον τον καιρο? Εγω το εχω αφησει να βαραει μονο του nicehash και cpu και gpu. Δεν ξερω αν η εναλλαγη που κανει καμια φορα και αλλαζει αλγοριθμο τι επιπτωσεις εχει. Πιστευω αξιζει ακομα το σκαψιμο. Εαν δεν θες να χωσεις απευθειας χρημα σε νομισματα χωνεις σε καρτες. Παιρνεις οτι νομισμα παιρνεις το κρατας η το δινεις και στην τελικα σου μενουν οι καρτες. Αν παλι θες να γυρισεις στα παλια τις δινεις ενα ποδι. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από kaklikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, zanskou είπε σε 10 λεπτά δεν βρίσκει ούτε η RX580 που έχω και τρέχει με 29,5 MH/s Είναι φυσιολογικό δηλαδή να γράφει 0 shares κάθε λιγα δευτερόλεπτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, LASERPEWPEW είπε Είναι φυσιολογικό δηλαδή να γράφει 0 shares κάθε λιγα δευτερόλεπτα? Με 580 και 27 mh/s βρισκω 15-30 shares την ωρα. Μην περιμενεις να την βαλεις και να βγαλεις 5 ευρω την μερα. Επισης με 9 mh/s δεν πας πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, overpower είπε Με 580 και 27 mh/s βρισκω 15-30 shares την ωρα. Μην περιμενεις να την βαλεις και να βγαλεις 5 ευρω την μερα. Επισης με 9 mh/s δεν πας πουθενα δηλαδή θα μπω και μέσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε δηλαδή θα μπω και μέσα? Μπορείς να δεις εδώ αν αξιζει (στο περίπου) : https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/eth?HashingPower=9&HashingUnit=MH%2Fs&PowerConsumption=120&CostPerkWh=0.12&MiningPoolFee=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε δηλαδή θα μπω και μέσα? Ναι, με 9. Μπορει να παει ευκολα 27-28. Εχεις κανει uc/uv? Επισης μεσα απο τα radeon settings games -> global setting αλλαξε την ρυθμιση που λεει graphics σε compute. Γενικα ριξε καποιες σελιδες πισω μια ματια, με βοηθησαν τα παιδια με ιδια καρτα (μεσω modded bios αλλα δεν εχει σημασια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, overpower είπε Ναι, με 9. Μπορει να παει ευκολα 27-28. Εχεις κανει uc/uv? Επισης μεσα απο τα radeon settings games -> global setting αλλαξε την ρυθμιση που λεει graphics σε compute. Γενικα ριξε καποιες σελιδες πισω μια ματια, με βοηθησαν τα παιδια με ιδια καρτα (μεσω modded bios αλλα δεν εχει σημασια) Θα το κοιτάξω thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, LASERPEWPEW είπε ethereum mining με gtx 970 και με ~9Mh/s 43 λεπτά πριν, overpower είπε Ναι, με 9. Μπορει να παει ευκολα 27-28. Εχμ, αν πιάσει 20-22 πρέπει να κάνει πάρτυ βασικά... https://www.reddit.com/r/EtherMining/comments/6gcts1/stable_mining_at_229_mhs_on_a_gtx_970/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Εχμ, αν πιάσει 20-22 πρέπει να κάνει πάρτυ βασικά... https://www.reddit.com/r/EtherMining/comments/6gcts1/stable_mining_at_229_mhs_on_a_gtx_970/ Οπα. Ξεγελαστηκα απο το μηνυμα του @zanskou και νομιζα ειχε και αυτος 580. Οποτε ουτε και αυτο με το compute δεν ξερω αν ισχυει στις nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα