Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν μιας και έχουμε νυχτερινο ρεύμα έχουμε ψηφιακό ρολόι και γράφει ακριβώς την στιγμιαία κατανάλωση . Κατέβηκα τώρα είδα και γράφει 0.31 δηλαδή 310w συνολική κατανάλωση σπιτιού. Πέρα από τον υπολογιστή δουλεύουν ψυγείο με κατάψυξη 2 ρουτερ οτε tv σε αναμονή και 3 4 φορτιστές πάνω στην πρίζα. Οπότε πόσο καίει ο πύργος? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

58 λεπτά πριν, Heybro είπε

Λοιπόν μιας και έχουμε νυχτερινο ρεύμα έχουμε ψηφιακό ρολόι και γράφει ακριβώς την στιγμιαία κατανάλωση . Κατέβηκα τώρα είδα και γράφει 0.31 δηλαδή 310w συνολική κατανάλωση σπιτιού. Πέρα από τον υπολογιστή δουλεύουν ψυγείο με κατάψυξη 2 ρουτερ οτε tv σε αναμονή και 3 4 φορτιστές πάνω στην πρίζα. Οπότε πόσο καίει ο πύργος? 

Πως είναι δυνατόν να σου απαντήσει κάποιος σε κάτι τέτοιο; Γιατί δεν παίρνεις έναν μετρητή να τον βάλεις αποκλειστικά στην πρίζα που έχεις το pc? 15 ευρώ έχει, παρήγγειλα και μου ήρθε προχθές εμένα.

14 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Πως είναι δυνατόν να σου απαντήσει κάποιος σε κάτι τέτοιο; Γιατί δεν παίρνεις έναν μετρητή να τον βάλεις αποκλειστικά στην πρίζα που έχεις το pc? 15 ευρώ έχει, παρήγγειλα και μου ήρθε προχθές εμένα.

Παρήγγειλα ρε συ τον περιμένω πήρα τον καλύτερο που βρήκα απλά είπα αφού έχω μετρητή στο ρολόι να το δω και τώρα. 

• Like 1

Για τα shares που λέτε, να ξέρετε ότι δεν είναι όλα τα shares ίσα... εξαρτάται από το share difficulty (άσχετο αυτό από το Network difficulty) που δίνει το pool στον mining client, που το προσαρμόζει ανάλογα με το (πρόσφατο) hashrate που "βλέπει" το pool, από τα τελευταία Ν shares που υπέβαλε ο συγκεκριμένος client. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να μην σπαμάρεται το pool από share submits κάθε 5ms αν έχεις υψηλό hashrate, αλλά και να μην κάνεις και 10 ώρες να βρεις 1 share αν έχεις χαμηλό hashrate.

Οπότε μην φρικάρετε με τον αριθμό των shares, τα έσοδα να κοιτάτε (σε 24ωρη/εβδομαδιαία βάση και όχι κάθε 5 λεπτά! :P).

• Like 2

Έστρωσαν μια χαρά ίσως να υπήρχε κάποιο θέμα χθες και πήγαν 0.18 τώρα είναι σταθερα 0.25 και πάνω. Και από ότι είδα ο υπολογιστής τραβάει κάτω από 250watt οπότε είμαστε πολύ καλά και από άποψη ρεύματος. Η τιμή του zec να ανέβει στο 1000αρικο κάποια στιγμή και είμαστε κομπλέ αν πάρω ακόμα μια 1070ti.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/1/2018 στις 4:48 ΜΜ, LambisElef είπε

@overpower βάλε τους drivers σε compute mode (αφού περάσεις τους 17.12.1 ή 17.12.2 Adrenaline). Ανοίγεις Radeon Settings > Gaming > Global Settings > GPU Workload και εκεί επιλέγεις το Compute. Αν θες να παίξεις κάνα παιχνίδι, θα το βάλεις πάλι στο Graphics. Χωρίς modded bios πάντως, πάνω από τα 27MH/s δύσκολα να πας νομίζω.

Παίζει ρόλο η κάρτα που σε εμένα δεν έχει επιλογή GPU Workload? Έχω 17.12.2

amd.jpg

Επεξ/σία από p4n0s86

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Παίζει ρόλο η κάρτα που σε εμένα δεν έχει επιλογή GPU Workload? Έχω 17.12.2.

amd.jpg

εκδοση? 17.12.2 εδω

Screenshot (10).png

Επεξ/σία από overpower

7 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Αν και δεν βλεπω καποια διαφορα εδω με τα δικα μου, στο Overview πανω δεξια ποια εκδοση σου λεει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, overpower είπε

Αν και δεν βλεπω καποια διαφορα εδω με τα δικα μου, στο Overview πανω δεξια ποια εκδοση σου λεει?

Την 17.12.2 έχω το ανέφερα στο αρχικό post.

amd.jpg

Sorry για το οφ-τοπικ προς τους mods.

Επεξ/σία από p4n0s86

3 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Την 17.12.2 έχω το ανέφερα στο αρχικό post.

amd.jpg

Sorry για το οφ-τοπικ προς τους mods.

ως σορι. Τωρα το ειδα. Μηπως δεν υποστηριζεται απο την σειρα 200?

1 λεπτό πριν, overpower είπε

ως σορι. Τωρα το ειδα. Μηπως δεν υποστηριζεται απο την σειρα 200?

Ίσως, δεν ξέρω, γι' αυτό ρώτησα. Τεσπα μην σπαμάρω άλλο με οφ-τοπικ, ευχαριστώ. Αν έχει κάποιος την απάντηση ας την δώσει.

2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Ίσως, δεν ξέρω, γι' αυτό ρώτησα. Τεσπα μην σπαμάρω άλλο με οφ-τοπικ, ευχαριστώ. Αν έχει κάποιος την απάντηση ας την δώσει.

Screenshot (7).png

• Thanks 1

Αυτή τη στιγμή έχω μια RX580 8GB με modded BIOS και τον blockchain beta driver. 

Η κάρτα κάνει mining ethereum και ειναι στα 27,5-27,9 ΜΗ/s. Υπάρχει πιθανότητα να ανέβει παραπάνω ; Έχει κάποιος εμπειρία ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...