IoaZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στο calculator για τον μήνα του nanopool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Έχει πέσει πολύ χωρίς να αλλάξει κάτι από όταν ξεκίνησα ίδια shares έχω ίδια sol κτλ. 150 ευρώ το μήνα έβγαινε τα 78 δεν φτάνουν για τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekAssassin13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα σε ολους,Εχω παραγγείλει για αρχη μια Rx 580 4gb Nitro απο Γερμανια και θα την εχω σε 10-15 μερες απο σημερα.Παραλληλα εχω βαλει στο συστημα π εχω φτιαξει την καρτα που ειχα μεχρι πρότινος μια r9 280 με την οποια βγαζω Zcach με περιπου 260-270 H/s μου γραφει ο Claymore και σε αποδοση στο Eth βγαζει 9H/s.Ιδού η απορια μου.Γινεται μολις μ ερθει η 580 να βαλω και τις 2 καρτες αυτες στο συστημα και να δουλευουν μαζι για mining Eth ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, Heybro είπε Έχει πέσει πολύ χωρίς να αλλάξει κάτι από όταν ξεκίνησα ίδια shares έχω ίδια sol κτλ. 150 ευρώ το μήνα έβγαινε τα 78 δεν φτάνουν για τίποτα. Μηπως σου επεσε για τον χ ψ λογο η 6ωρη σου αποδοση? Απο εκει τα μετραει οποτε αν για καποιο λογο εφαγε καποιο σκαλωμα, εστω και για μιση ωρα θα αλλαξει ολος ο μηνας. Την ταχυτητα εκει που λεει 6 ωρες, ειναι η ιδια με πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, overpower είπε Μηπως σου επεσε για τον χ ψ λογο η 6ωρη σου αποδοση? Απο εκει τα μετραει οποτε αν για καποιο λογο εφαγε καποιο σκαλωμα, εστω και για μιση ωρα θα αλλαξει ολος ο μηνας. Την ταχυτητα εκει που λεει 6 ωρες, ειναι η ιδια με πριν? Ίδια είναι 481 γράφει το τελευταίο 6ωρο αυτή τη στιγμή. Ίσως ανέβηκε πάρα πολύ η δυσκολία δεν βρίσκω άλλο λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Εδω παιζω τις τελευταιες μερες Και απο οτι μου ειπε ο razor μαλλον παιζουν ρολο τα shares. Κοιταξα τα shares τις τελευταιες 4 μερες που κανω mining και ειναι ιδια ακριβως δεν αλλαξε κατι εκει. Ισως να ανεβηκε η δυσκολια σημερα αν και για πιο λογο μιας και επεσε η τιμη του zec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john197835 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, liakjim είπε Τί είναι αυτό; Οταν κανεις το bios flash εκτεlεις αυτο σαν διαχειριστης και μετα κανεις επανεκινηση για να σου δουλεψει η καρτα,Οι drivers μπλοκαρουν της καρτες μς πιραγμενα bios για αυτο χριαζεται το patch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε συ Heybro αφού είχε μια αύξηση η δυσκολία του zec περίπου 20% μέσα στο Γενάρη, τι περιμένεις; Επιπλέον, μην κοιτάτε μόνο το hashrate.Ούτε μόνο τα shares.Όλοι οι παράγοντες που λέει ο loaz σε κάποιο μήνυμά του σε παρένθεση παίζουν ρόλο στο πόση παραγωγή θα έχουμε και είναι μεταβλητές τιμές.Εκτός βέβαια από το pool fee που μένει σταθερό.Εάν έπεσε πες για παράδειγμα το hashrate του pool κατά 20% για οποιονδήποτε λόγο (που δεν είναι δύσκολο να συμβεί) για 10 μέρες, λες να έχεις τα ίδια αποτελέσματα;Αφού θα βγάζει 20% (θεωρητικά τουλάχιστον και με τις ίδιες λοιπές συνθήκες ίδιες) λιγότερα block.Πώς να μην πέσει η απόδοση λόγω χαμηλότερου block reward; Δεν μας αρέσει η γιγάντωση λίγων pool, αλλά γιατί νομίζετε πάνε όλοι στα μεγαλύτερα κάθε φορά;Για σκεφτείτε λίγο... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από Bigi444444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 5 μέρες ξεκίνησα mining δεν έκανα παλιότερα. Αυτή τη στιγμή έχω 0.23zec το μήνα το απόγευμα είχα 0.18 χθες είχα 0.26. Μεγάλες διακυμάνσεις και μαθαίνω σιγά σιγά τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Πάντως στο eth εδώ και λίγες ώρες έχει ανέβει το mh/s στα 33 περίπου. Τις τελευταίες 6 ώρες βρήκα πιο πολλά shares από ότι τις 10 πριν από αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Είναι λίγο μπέρδεμα η φάση και οι διακυμάνσεις πολύ μεγάλες. Το αποτέλεσμα κάθε μήνα θα βλέπουμε πόσα χρήματα βάζουμε στην άκρη μετά την αφαίρεση του ρεύματος. Αν συμφέρει καλώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Heybro στα είπανε ήδη για τις διακυμάνσεις - παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Τα δικά σου shares, η "τύχη" του pool με τα blocks, πιθανό pool-hopping, δυσκολία νομίσματος κ.ά. Απόδοση στο mining κοιτάς σε εβδομαδιαία βάση κατ'ελάχιστο, για να δεις αποτέλεσμα που έχει εξομαλύνει τους τυχαίους παράγοντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το κατάλαβα παιδιά σιγά σιγά ούτε καν θα τα κοιτάω. Θα βλέπω πόσα έχουν μαζευτεί το μηνα και τέλος. Είναι αρχή στο mining ακόμα και μαθαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Χθες κατεβασα αρκετα τις ταχυτητες και τα ρευματα τις καρτας χωρις να επηρεασω τα mh/s (26,6). Πλεον παιζω στα 115-117watt (απο οτι βλεπω στο hw monitor απο τα 155). Το παραξενο ειναι οτι απο οταν το εκανα αυτο, τα shares που βρισκω επεσαν. Λογικα ειναι τυχαιο, αφου τα mh/s δεν επεσαν, ε? Θελω να πω δεν επηρεασε τα shares το οτι εριξα τα ρευματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Είναι πόσο γρήγορα δίνεις τα shares ίσως παίζει ρόλο. Εγώ πάντως όλα καλά ανέβηκα εκεί που πρέπει χωρίς να αλλάξω τίποτα αν και έπεσε στον πάτο η τιμή όπως σε όλα τα νομίσματα. 0.24zec το μήνα με 104watt είναι τοπ και αν πέσουν λίγο οι τιμές θα τσιμπήσω ακόμα μια 1070ti να δίνουν πόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα