IoaZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Αυτό από την υπογραφή μου + μία vega 56--->bios64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, overpower είπε Λογικα ολα αυτα βγαινουν σε σχεση με τα μεγαλα, και κυριως το Btc. Και εμενα σημερα δειχνει με την ιδια αποδοση 85 δολαρια το nanopool και πλεον λιγοτερο απο ευρω το nicehash. Τωρα κανω και τα benchmark να δω αν αξιζει να συνεχισω εκει ή να αφησω καρτα σε nanopool και μονο cpu σε nicehash Τα συνολικά χρήματα είναι λογικό να έπεσαν λόγω της τιμής του νομίσματος αλλά το θέμα είναι ότι βγαίνουν κατά 20% λιγότερα νομίσματα με τα ίδια ακριβώς sol. Τόσο κάτω πέφτουν τα shares κάτι δεν καταλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Παίζει ρόλο και η τύχη που έχει το pool στο mining . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, IoaZ είπε Παίζει ρόλο και η τύχη που έχει το pool στο mining . Μα προχθές έβγαζα 0.25zec το μήνα. Τώρα λέει 0.20. Τεράστιες διακυμάνσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Αυτο που έχω προσέξει είναι ότι η απόδοση αλλάζει στα διάφορα pool . Άρα υπάρχουν και άλλη παράγοντες που επηρεάζουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, IoaZ είπε Αυτό από την υπογραφή μου + μία vega 56--->bios64 Tov ίδιο CPU έχω κι εγω και δεν εχω καταφέρει να δω πάνω από 450-480 σε monero mining με το XMR stack. Όλη την υπόλοιπη διαφορά στη δίνει η Vega ; Αν οχι, με τι settings εισαι στον Ryzen ; edit: εχω και μια RX580 8GB modded BIOS + blockhain driver που δίνει μεχρι 920 h/s στο XMR και περίπου 27,6 MH/S στο ΕΤΗ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από zanskou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, IoaZ είπε Αυτο που έχω προσέξει είναι ότι η απόδοση αλλάζει στα διάφορα pool . Άρα υπάρχουν και άλλη παράγοντες που επηρεάζουν . Στο ίδιο pool είμαι δεν είναι να πεις ότι άλλαξε κάτι. 0.18 πήγε δεν βγάζω άκρη ούτε αυξήθηκε η δυσκολία. Είναι 40 ευρώ το μήνα η διαφορά αν δεν ξανά παει τουλάχιστον 0.23 βλέπω να το σταματάω 30 40 ευρώ το μήνα είναι το ρεύμα δεν θα μας κλέβει το κάθε pool 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, zanskou είπε Tov ίδιο CPU έχω κι εγω και δεν εχω καταφέρει να δω πάνω από 450-480 σε monero mining με το XMR stack. Όλη την υπόλοιπη διαφορά στη δίνει η Vega ; Αν οχι, με τι settings εισαι στον Ryzen ; edit: εχω και μια RX580 8GB modded BIOS + blockhain driver που δίνει μεχρι 920 h/s στο XMR και περίπου 27,6 MH/S στο ΕΤΗ Για τον rizen με 538h/s στα 3.8 "cpu_threads_conf" : [ { "low_power_mode" : false, "no_prefetch" : true, "affine_to_cpu" : 1 }, { "low_power_mode" : false, "no_prefetch" : true, "affine_to_cpu" : 3 }, { "low_power_mode" : false, "no_prefetch" : true, "affine_to_cpu" : 4 }, { "low_power_mode" : false, "no_prefetch" : true, "affine_to_cpu" : 5 }, { "low_power_mode" : false, "no_prefetch" : true, "affine_to_cpu" : 7 }, { "low_power_mode" : false, "no_prefetch" : true, "affine_to_cpu" : 9 }, { "low_power_mode" : false, "no_prefetch" : true, "affine_to_cpu" : 10 }, { "low_power_mode" : false, "no_prefetch" : true, "affine_to_cpu" : 11 }, ], vega 2000h/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Heybro είπε Στο ίδιο pool είμαι δεν είναι να πεις ότι άλλαξε κάτι. 0.18 πήγε δεν βγάζω άκρη ούτε αυξήθηκε η δυσκολία. Είναι 40 ευρώ το μήνα η διαφορά αν δεν ξανά παει τουλάχιστον 0.23 βλέπω να το σταματάω 30 40 ευρώ το μήνα είναι το ρεύμα δεν θα μας κλέβει το κάθε pool Το θέμα είναι γιατί το ένα pool με το άλλο έχουν διαφορά ? Τι είναι αυτό που επηρεάζει ? Άρα υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που άμα αλλάξουν επηρεάζουν . ( πόσα άτομα είναι στο pool , πόσο είναι το σύνολο του hash , πόσο είναι το fees , πόσα block βγάζουν την ώρα , πόσο της % είναι το hash του pool σε σύγκρισή με το συνολικό hash του δικτύου κτλ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σίγουρα παίζουν πολλά ρόλο αλλά μιλάμε για ίδιο pool δεν άλλαξε τίποτα και έχει πεσει 40 45 ευρώ το μήνα κάτω από χθες. Τι να πω. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Για ποιο λέτε γιατί σας έχασα ; nanopool ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zanskou είπε Για ποιο λέτε γιατί σας έχασα ; nanopool ; Nanopool ναι ενώ έβγαζε 0.25 zec το μήνα έπεσε στα 0.18. Από 150 το μήνα στα 90 δηλαδή αυτή τη στιγμή που έπεσε και το zec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Και στο ΕΤΗ παρατηρω μια μειωση αλλά δεν ειμαι βέβαιος που οφείλεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο nanopool έχω από min260-----> max660 μέσα σε 10 ημέρες Αλλά έχω και 50% κάτω στην τιμή του Crypto C. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από IoaZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, IoaZ είπε Στο nanopool έχω από min260-----> max660 μέσα σε 10 ημέρες τι ειναι αυτό; κέρδος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα