Zaknafein Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 @Heybro Ναι χαλάρωσε, εκεί πρέπει να είσαι. Εδώ ολόκληρες 1080ti/Vega και μου τραβάνε 200-210 πρίζα, δεν παίζει να είσαι πάνω από 250 (ίσως οριακά παραπάνω, αλλά μόνο απ'τον 8700Κ), απλά για να ξέρουμε τι μας γίνεται, ΠΑΝΤΑ μετρητής που είπε κι ο Bigi. Πχ στο 2ο με τις Polaris, ενώ τα νούμερα από hwinfo είναι "καλά" (~380w σύνολο), στην πρίζα ζητάει ~540w! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 4.8 1.2volt παίζω. 44watt γράφει στο cpu package στο hwinfo ότι καίει στο mining. Για Gaming τον πήρα όχι για mining άλλο το πως έκατσε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Μακάρι να είναι κάτω από 250 θα είναι πολύ καλά ο μετρητής θα πει την αλήθεια. Εξαιρετικά δεν είναι? Πόσο τραβάει η 480 το γράφει στο hwinfo κάτω κάτω. 75W. Έχω ρίξει όμως πυρήνα και έχω κάνει undervolt. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Για να δούμε ανυπομονώ να έρθει ο μετρητής έχω μεγάλη περιέργεια. Ακόμα και 300 να καιει πάλι βγαίνει ένα κέρδος κοντά 1000αρικο το χρόνο με την τωρινή τιμή του zcash. Νυχτερινο συν 15% έκπτωση συνέπειας. Ίσως ρίξω ακόμα λιγο τα ρεύματα του επεξεργαστή αν και 44watt είναι δεν τα λες πολλά. 3 καίει σε idle όταν κάνω mining μόνο gpu. 4 λεπτά πριν, liakjim είπε 75W. Έχω ρίξει όμως πυρήνα και έχω κάνει undervolt. Άψογα είσαι στον πάτο την έριξες την κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μην στέκεστε λέμε στο τι σας λένε τα προγράμματα.Κι εμένα μου λέει 80-85w για την κάρτα και καίει 130 στην πράξη. Κι επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και η αποδοτικότητα του τροφοδοτικού.Εγώ πχ που είμαι με 10ετίας (!!!) τροφοδοτικό που παίζει στο 80-82% απόδοση, σε σχέση με ένα σύγχρονο gold που παίζει στο 90%, αντιλαμβάνεστε ότι με ένα μέσο σύστημα μπορεί να καίω 25-30w παραπάνω σε μόνιμη βάση.Εάν έχει δηλαδή κανένας κανά bronze σημερινό, την ίδια διαφορά θα έχει σε σχέση με ένα gold tier psu... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλά ναι τα προγράμματα ίσως να μην λένε και όλη την αλήθεια. Gold 90+ έχω αν ήξερα θα έπερνα titanium αν και βλέπω μικρές διαφορές από silver και κάτω πέφτει η απόδοση αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Έχει κάποιος γνώμη για WinMiner? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι με 450watt στα 3450 H/s με cast xmr + xmr stak cpu . ( WC ,pump , 9 fan , 3 hdd , vega , rx 480 κτλ ) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από IoaZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, IoaZ είπε Εγώ είμαι με 450watt στα 3450 H/s με cast xmr + xmr stak cpu . ( WC ,pump , 9 fan , 3 hdd , vega , rx 480 κτλ ) Σε ποιο coin βγάζεις αυτό το hashrate; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Monero, etn, κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Κύριοι να ξέρετε όλα τα ευρέως γνωστά coins αυτή τη στιγμή είναι σε πτώση μεγαλύτερη από 20% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Για απαντήστε σε μια απορία. Ασχετα με το ποσό έπεσαν τα νομίσματα σήμερα ενώ τα sol είναι σταθερα γιατί πέφτει η απόδοση σε zec? Πχ προχθές με ίδια sol έβγαζα πάνω από 0.25 το μήνα. Τώρα είναι στα 0.20. Παίζουν ρόλο τα shares? Δεν είναι μεγάλη διαφορά? Η απόδοση είναι στα 486 average συνέχεια δεν πέφτει οπότε κάτι συμβαίνει με το pool ή το fee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Λογικα ολα αυτα βγαινουν σε σχεση με τα μεγαλα, και κυριως το Btc. Και εμενα σημερα δειχνει με την ιδια αποδοση 85 δολαρια το nanopool και πλεον λιγοτερο απο ευρω το nicehash. Τωρα κανω και τα benchmark να δω αν αξιζει να συνεχισω εκει ή να αφησω καρτα σε nanopool και μονο cpu σε nicehash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, IoaZ είπε Monero, etn, κτλ Τι hardware χρησιμοποιείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ssd93 είπε Κύριοι να ξέρετε όλα τα ευρέως γνωστά coins αυτή τη στιγμή είναι σε πτώση μεγαλύτερη από 20% Τι γίνεται και πέφτουν τόσο πολύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα