Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Τελευταία χαζή ερώτηση, από ETH σε €, οι περισσότεροι μέσω Coinbase* το κάνετε ή απλά μαζεύετε ETH για την ώρα? *Υποστηρίζει Paypal ή Ελληνικές τράπεζες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Δείτε και το miningpoolhub, έχει για όλα τα μεγάλα/γνωστά και δεν έχει τέτοιες ταρζανιές - κάνεις manual payout όποτε θες, μόνο σε ETH είναι λίγο τσιμπημένο το fee (0.0022) με μίνιμουμ το 0.0122. Στο nanopool πάντως όποτε πάει 0.01 μου τα στέλνει στο πορτοφόλι σχεδόν αμέσως. Μέρα παρά μέρα δηλαδή με πληρώνει περίπου. Από εκεί κάθε μήνα θα τα στέλνω σε kraken απευθείας θα τα κάνω ευρώ και στην τράπεζα ζεστά ζεστά. Δεν έχω βγάλει ακόμα πόσο είναι το ρεύμα που θα καίει ο υπολογιστής κάθε μήνα. Πήρα μετρητή. 2 λεπτά πριν, CoderX99 είπε Τελευταία χαζή ερώτηση, από ETH σε €, οι περισσότεροι μέσω Coinbase* το κάνετε ή απλά μαζεύετε ETH για την ώρα? *Υποστηρίζει Paypal ή Ελληνικές τράπεζες? Τα στέλνεις στο kraken και απευθείας σε ευρώ. Ούτε προμήθειες ούτε τίποτα. 3 ευρώ θα κρατήσει η τράπεζα στο έμβασμα μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Heybro είπε Crepcoin δεν βγήκε ακόμα σε λίγες μέρες. Δεν έχω ιδέα σε τι τιμή θα βγει ούτε αν είναι scam η όχι. Απλά επειδή έχω το zcash είπα να μην κάθεται ο επεξεργαστής. 44watt καίει η cpu στα 4.8 1.2volt με 6threads ενεργα παίζει στους 50 βαθμούς. Η gpu 104watt στο 58% το power limit βγάζει 4-5 ευρώ τη μέρα ανάλογα. εχουν πει αν θα μπει σε κανενα exchange και πότε περιπου θα γίνει αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zanskou είπε εχουν πει αν θα μπει σε κανενα exchange και πότε περιπου θα γίνει αυτό ; Εχει επίσημο road map στη σελίδα τους με ακριβείς ημερομηνίες. 50million supply γράφουν. Μπορεί να είναι και scammers δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, overpower είπε Αξιζει να συνεχισω να κανω dual mine με eth + siacoin? Eth οπως ειπα και πριν βγαινει περιπου 110 δολαρια/μηνα με payout καθε 16-17 μερες (0.05 eth) ενω το Sia 10 δολαρια/μηνα με payout καθε 3 μηνες (500 sia) Με μονο eth απο οτι διαβασα ο dev παιρνει 24 sec/μερα ενω dual 72 sec/μερα 1) Πάρε μετρητή ρεύματος. 2) Πάρε μετρητή ρεύματος οπωσδήποτε. 3) Πάρε μετρητή ρεύματος οπωσδήποτε, με το setup που έχεις και όπως υποψιάζομαι ότι το έχεις ρυθμίσει, σε κόβω για 330w σίγουρα... 4) Ακόμα λιγότερα θα είναι από 110$ να ξέρεις (μικτά κιόλας, με το ρεύμα δηλαδή). Εάν βγάζεις 0,07 eth το μήνα να είσαι ευχαριστημένος. 5) Δεν ξέρω εάν σου είπα.Πάρε μετρητή ρεύματος! Δεν ξεκινάςσκάψιμο χωρίς αυτό το πράγμα.Τελεία.Εσύ δεν έχεις καν νυχτερινό ρεύμα.Μην τα καις άδικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Big εμένα στα πόσα με υπολογίζεις μέχρι να έρθει ο μετρητής? 104 η κάρτα 44 8700k Εναν ssd 250gb 2 ram των 8gb Kraken x62 750w gold corsair τροφοδοτικό Ο φίλος razor μου είπε κάνα 200αρι με 250 αν καιω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Τελικα δοκιμασα να κανω mining μονο σε ethereum και ανεβηκα στα mh/s (24->26,κατι) αλλα επεσα και στα watt (175-> 152). Το μονο που μου φαινεται παραξενο ειναι οτι πριν που εκανα dual, εβρισκε περιπου 12-14 shares/ωρα, ενω εδω και 30 λεπτα που το εχω αρχισει εχει βρει μολις 3. Σας φαινεται φυσιολογικος ο αριθμος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Crepcoin δεν βγήκε ακόμα σε λίγες μέρες. Δεν έχω ιδέα σε τι τιμή θα βγει ούτε αν είναι scam η όχι. Απλά επειδή έχω το zcash είπα να μην κάθεται ο επεξεργαστής. 44watt καίει η cpu στα 4.8 1.2volt με 6threads ενεργα παίζει στους 50 βαθμούς. Η gpu 104watt στο 58% το power limit βγάζει 4-5 ευρώ τη μέρα ανάλογα. Πού πας και τα βρίσκεις χε χε Δοκίμασα 3 threads στον 4460 και δίνει 211h/s στα 37watts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, liakjim είπε Πού πας και τα βρίσκεις χε χε Δοκίμασα 3 threads στον 4460 και δίνει 211h/s στα 37watts. Πολλά βγάζεις ρε συ άστο να φτιάξει κανένα μακάρι να βγει σε καλή τιμή και να μην είναι scammer. Εγώ γιατί βγάζω μόνο 320h με 6 threads στον 8700k δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Heybro είπε Πολλά βγάζεις ρε συ άστο να φτιάξει κανένα μακάρι να βγει σε καλή τιμή και να μην είναι scammer. Εγώ γιατί βγάζω μόνο 320h με 6 threads στον 8700k δεν ξέρω. Έπεσε , στο pool λέει τώρα 99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Έπεσε , στο pool λέει τώρα 99. Τα συνολικά coins να δεις μετά από 1 μέρα mining. Δεν τα λέει καλά το pool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, Heybro είπε Big εμένα στα πόσα με υπολογίζεις μέχρι να έρθει ο μετρητής? 104 η κάρτα 44 8700k Εναν ssd 250gb 2 ram των 8gb Kraken x62 750w gold corsair τροφοδοτικό Ο φίλος razor μου είπε κάνα 200αρι με 250 αν καιω. τα νούμερα που λες είναι πριν τις απώλειες (DC-DC για τα VRMs και AC-DC για το τροφοδοτικό). Κάλα στα υπολόγισε ο razor, κάπου εκεί πρέπει να παίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ο δικός μου με μετρητή τοίχου, τραβάει 165W με την 480 στο σκάψιμο και όλα τα άλλα κλειστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε τα νούμερα που λες είναι πριν τις απώλειες (DC-DC για τα VRMs και AC-DC για το τροφοδοτικό). Κάλα στα υπολόγισε ο razor, κάπου εκεί πρέπει να παίζεις. Μακάρι να είναι κάτω από 250 θα είναι πολύ καλά ο μετρητής θα πει την αλήθεια. Μόλις τώρα, liakjim είπε Ο δικός μου με μετρητή τοίχου, τραβάει 165W με την 480 στο σκάψιμο και όλα τα άλλα κλειστά. Εξαιρετικά δεν είναι? Πόσο τραβάει η 480 το γράφει στο hwinfo κάτω κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, overpower είπε Τελικα δοκιμασα να κανω mining μονο σε ethereum και ανεβηκα στα mh/s (24->26,κατι) αλλα επεσα και στα watt (175-> 152). Το μονο που μου φαινεται παραξενο ειναι οτι πριν που εκανα dual, εβρισκε περιπου 12-14 shares/ωρα, ενω εδω και 30 λεπτα που το εχω αρχισει εχει βρει μολις 3. Σας φαινεται φυσιολογικος ο αριθμος? Εννοείται ότι το δεύτερο νόμισμα σου στερεί hashing power από το κύριο και επίσης εννοείται ότι ανεβάζει και θερμοκρασίες παραπάνω γιατί καίει και παραπάνω η κάρτα.Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει dual mining.Ειδικά με τις τιμές αυτές που παίζουν τώρα τα "δεύτερα" αυτά νομίσματα. Τώρα σχετικά με τα shares, μην περιμένεις να είναι μονίμως σταθερά.Εδώ μπαίνει ο παράγοντας της τύχης.Γι' αυτό σου λέω μην περιμένεις να βγάζεις 110 τον μήνα.Γιατί τα 110 είναι υπολογισμένα από το calculator με 24mh/s σταθερά.Να έχεις μονίμως δηλαδή shares που θα αντιστοιχούν σε 24mh.Κάτι που δεν πρόκειται να συμβαίνει συνεχώς.Είδες, για μισή ώρα για παράδειγμα σου έτυχε και έβγαζες πολύ λίγα.Τα 3 shares στο μισάωρο είναι ένα average hashrate κάπου στα 8mh/s να ξέρεις πάντως... Γι' αυτό πάντα στους υπολογισμούς σας θα πρέπει να είστε αυστηροί και να παίρνετε το πιο απαισιόδοξο σενάριο για να μην εκπλήσσεστε δυσάρεστα διαρκώς.Ναι μεν οι τιμές έχουν ανέβει, αλλά έχουν ανέβει αρκετά και οι δυσκολίες.Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Θέλει σωστούς υπολογισμούς, να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή μέχρι που φτάνει το hardware μας και τι κόστος έχει το ρεύμα που καίμε.Διαφορετικά απλά θα ταλαιπωρούμε κάρτες,επεξεργαστές και περιβάλλοντα. 31 λεπτά πριν, Heybro είπε Big εμένα στα πόσα με υπολογίζεις μέχρι να έρθει ο μετρητής? 104 η κάρτα 44 8700k Εναν ssd 250gb 2 ram των 8gb Kraken x62 750w gold corsair τροφοδοτικό Ο φίλος razor μου είπε κάνα 200αρι με 250 αν καιω. Ντάξει, δεν είμαι και kill a watt, υποψιάζομαι όμως ότι θα είσαι γύρω στα 230-250 και εγώ.Ανάλογα το τι σκάβει και ο επεξεργαστής, τάσεις κλπ.Αλά λογικά κάτω από 220 δύσκολα. 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Πολλά βγάζεις ρε συ άστο να φτιάξει κανένα μακάρι να βγει σε καλή τιμή και να μην είναι scammer. Εγώ γιατί βγάζω μόνο 320h με 6 threads στον 8700k δεν ξέρω. Btw οι 8ρηδες της intel δεν είναι οι πιο αποδοτικοί σε mining.Ούτε ανάμεσα στους intel επεξεργαστές.Καλά δεν συζητάμε σε σέση με ryzen... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα