overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Εχω και νυχτερινο προφανώς όπως και περνω πάντα την έκπτωση συνέπειας. Τηλέφωνο περνεις και θα έρθουν να στο συνδέσουν. Θέλει 42 ευρώ το ρολόι. τα παιρνω πισω εγω αυτα τα 42 ευρω (σαν εγγυηση ειναι δηλαδη?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, overpower είπε τα παιρνω πισω εγω αυτα τα 42 ευρω (σαν εγγυηση ειναι δηλαδη?) Οχι θα τα πληρώσεις για να μπει το ρολόι. Δεν τα περνεις πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, overpower είπε τα παιρνω πισω εγω αυτα τα 42 ευρω (σαν εγγυηση ειναι δηλαδη?) νομιζω μονο εάν αλλάξεις πάροχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν το βρίσκω το Bible coin μόνο Bible pay που έχω φτιάξει αρκετά και από αυτό. σορρυ, αυτό εννοούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Με μία RX 580 που έχω αξίζει να αρχίσω το mining? Έκανα πριν το καλοκαίρι με προηγούμενη κάρτα(Fury X) μέσω του Nicehash αλλά έδωσα τη κάρτα μου σε καλή τιμή και δεν πρόλαβα να φτάσω το ελάχιστο πληρωμής. Πληρώνω κανονικά ρεύμα. Θα υπάρξει κέρδος 40€ περίπου τον μήνα, ώστε να αξίζει να έχω το PC όλη μέρα ανοιχτό? Να βγάζω ίσα ίσα κανέναν λογαριασμό ΟΤΕ ή τα κοινόχρηστα. Κατέβασα claymore dual miner, και λέω για ETH μέσω του ethermine pool. Επειδή παίζω κιόλας στο ίδιο pc λέω να μην κάνω bios mod στη GPU για αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 με την δικια μου 480 (Modded σε 580) βγαζω περιπου 105-110 δολαρια/μηνα οποτε αξιζει. Απλα για αρχη συνεχισε στο nicehash να φτασει το ελαχιστο payout και μετα πηγαινε σε αλλο. Προσωπικα χρησημοποιω το eth.nanopool και τον miner του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, john197835 είπε atikmdag-patcher-1.4.6.zip Τί είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, zanskou είπε σορρυ, αυτό εννοούσα Έφτιαξα αρκετά 400 με 500 φτιαχνω τη μέρα αλλά τελευταία με ανέβαζε την θερμοκρασία αρκετά και γύρισα σε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Έφτιαξα αρκετά 400 με 500 φτιαχνω τη μέρα αλλά τελευταία με ανέβαζε την θερμοκρασία αρκετά και γύρισα σε άλλο. σε ποιο ; αξιζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Αξιζει να συνεχισω να κανω dual mine με eth + siacoin? Eth οπως ειπα και πριν βγαινει περιπου 110 δολαρια/μηνα με payout καθε 16-17 μερες (0.05 eth) ενω το Sia 10 δολαρια/μηνα με payout καθε 3 μηνες (500 sia) Με μονο eth απο οτι διαβασα ο dev παιρνει 24 sec/μερα ενω dual 72 sec/μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, overpower είπε με την δικια μου 480 (Modded σε 580) βγαζω περιπου 105-110 δολαρια/μηνα οποτε αξιζει. Απλα για αρχη συνεχισε στο nicehash να φτασει το ελαχιστο payout και μετα πηγαινε σε αλλο. Προσωπικα χρησημοποιω το eth.nanopool και τον miner του. Επειδή δεν έχω αρχήσει ακόμη και ψάχονομαι για pool, είδα λίγο και το Nanopool. Αυτό που λέει στο FAQ ότι έχει 0.2 ETH για ελάχιστο payout δεν είναι πολύ? Βγαίνει στα 264$ περίπου. Αναφορά σε κείμενο I have some Eth on my balance, when will I get them? Payment rounds executed several times a day. Current default minimum payout is 0.2 ETH. You can change your minimum payout in settings panel on account page. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από CoderX99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, CoderX99 είπε Επειδή δεν έχω αρχήσει ακόμη και ψάχονομαι για pool, είδα λίγο και το Nanopool. Αυτό που λέει στο FAQ ότι έχει 0.2 ETH για ελάχιστο payout δεν είναι πολύ? Βγαίνει στα 264$ περίπου. για eth το min payout στο nanopool ειναι 0.05 eth. εκει σκάβω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, CoderX99 είπε Επειδή δεν έχω αρχήσει ακόμη και ψάχονομαι για pool, είδα λίγο και το Nanopool. Αυτό που λέει στο FAQ ότι έχει 0.2 ETH για ελάχιστο payout δεν είναι πολύ? Βγαίνει στα 264$ περίπου. αλλαζει σε 0.05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δείτε και το miningpoolhub, έχει για όλα τα μεγάλα/γνωστά και δεν έχει τέτοιες ταρζανιές - κάνεις manual payout όποτε θες, μόνο σε ETH είναι λίγο τσιμπημένο το fee (0.0022) με μίνιμουμ το 0.0122. Ο Claymore παίρνει fee κάθε ώρα btw, όχι μέρα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Zaknafein 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, zanskou είπε σε ποιο ; αξιζει ; Crepcoin δεν βγήκε ακόμα σε λίγες μέρες. Δεν έχω ιδέα σε τι τιμή θα βγει ούτε αν είναι scam η όχι. Απλά επειδή έχω το zcash είπα να μην κάθεται ο επεξεργαστής. 44watt καίει η cpu στα 4.8 1.2volt με 6threads ενεργα παίζει στους 50 βαθμούς. Η gpu 104watt στο 58% το power limit βγάζει 4-5 ευρώ τη μέρα ανάλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα