Bigi444444 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Εγώ πάντως με zcash βγάζω 4.67sol/w οπότε μιλάμε για max efficiency 104w κατανάλωση. Double mining δεν έχω δοκιμάσει. Τι να το κάνεις;Δεν έχει νόημα.Όταν με τόσο μικρή (κατά τη γνώμη μου) επιβάρυνση στην κάρτα και κατανάλωση ρεύματος κλπ, μπορείς με τα τωρινά δεδομένα να βγάλεις την κάρτα 3-4 φορές σε έναν χρόνο, τι άλλο να ζητήσεις; Να αγοράσεις σπίτι;Οκ, θεμιτό αλλά μάλλον ουτοπικό.Θα πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε και ένα ταβάνι.Όταν κάτι που ξεκινήσαμε για πλάκα ή για να μας βγάλει τα μισά λεφτά της κάρτας όσο την έχουμε στα χέρια μας, μας δώσει 6-7 φορές παραπάνω, ε κάπου πρέπει να βάζουμε και μια τελεία για να μην χάνεται και η ισορροπία. Δεν θέλω να κάνω κατήχηση σε κανέναν, απλά το λέω επειδή τελευταία γενικά όλη η φάση και με όλον αυτόν τον χαμό από youtubers κλπ, νομίζω κουράζει αν δεν γίνεται επικίνδυνη κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 εγω παντως σκεφτομαι να τσιμπησω μια 2η 480 (και να την κανω 580). Για την ωρα βγαζω 85-90 δολαρια/μηνα στο ethereum (+10 sia). Δεν θα με χαλουσε να μην την σταματουσα εν ωρα gaming πχ Το nicehash τι λεει? Εβαλα επειδη καθεται το cpu μου και βγαζει περιπου 1,35 usd/μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Τι να το κάνεις;Δεν έχει νόημα.Όταν με τόσο μικρή (κατά τη γνώμη μου) επιβάρυνση στην κάρτα και κατανάλωση ρεύματος κλπ, μπορείς με τα τωρινά δεδομένα να βγάλεις την κάρτα 3-4 φορές σε έναν χρόνο, τι άλλο να ζητήσεις; Να αγοράσεις σπίτι;Οκ, θεμιτό αλλά μάλλον ουτοπικό.Θα πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε και ένα ταβάνι.Όταν κάτι που ξεκινήσαμε για πλάκα ή για να μας βγάλει τα μισά λεφτά της κάρτας όσο την έχουμε στα χέρια μας, μας δώσει 6-7 φορές παραπάνω, ε κάπου πρέπει να βάζουμε και μια τελεία για να μην χάνεται και η ισορροπία. Δεν θέλω να κάνω κατήχηση σε κανέναν, απλά το λέω επειδή τελευταία γενικά όλη η φάση και με όλον αυτόν τον χαμό από youtubers κλπ, νομίζω κουράζει αν δεν γίνεται επικίνδυνη κιόλας. Άρα θεωρείς ότι είμαι καλά που κάνω mining zec με την 1070ti? Στο 4μηνο που θα έχω βγάλει 400 ευρώ καθαράσκέφτομαι να πάρω ακόμα μια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, overpower είπε εγω παντως σκεφτομαι να τσιμπησω μια 2η 480 (και να την κανω 580). Για την ωρα βγαζω 85-90 δολαρια/μηνα στο ethereum (+10 sia). Δεν θα με χαλουσε να μην την σταματουσα εν ωρα gaming πχ Το nicehash τι λεει? Εβαλα επειδη καθεται το cpu μου και βγαζει περιπου 1,35 usd/μερα Τι νόμισμα κάνεις mining με cpu? Έχω 8700k και κάνω crepcoin βγάζω κοντά 100 νομίσματα τη μέρα. Συν τα zcash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Εννοείται ότι καλά κάνεις - καταρχάς σε ένα βαθμό έχεις πληρώσει καπέλο ακριβώς γιατί η κάρτα έχει αυτή την απόδοση σε mining (και όχι μόνο εσύ, οποισδήποτε αγοράζει από 1060/570 κ πάνω). Εγώ θα συμφωνήσω με τον Bigi ότι δεν χρειάζονται υπερβολές - από εκεί που πήρες μια κάρτα και τα λεφτά λίγο-πολύ τα ξέχασες, τώρα θα τα πάρεις πίσω, ίσως και κάτι παραπάνω. Dual mining σε nvidia δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, μην ασχοληθείς καν. Για επέκταση δεν μπορώ να σου πω, εγώ επεκτάθηκα με κέρδη από mining, αφού έκανα την απόσβεσή μου και όχι απλά γιατί πήγε καλά 1-2 μήνες - και τον Σεπτέμβρη που παρέδωσε πνεύμα η τρίτη 1080ti δεν την αντικατέστησα γιατί με τα δεδομένα της περιόδου δεν συνέφερε (απόδοση <2€ την μέρα vs ~815€ refund, προτίμησα το 2ο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Κατάλαβα οπότε προχωράω κανονικά ελπίζω να ανέβει το zcash. Στα 481 sol είναι μια χαρά με τέτοιo efficiency θα βγει γρήγορα η δεύτερη κάρτα. Εχω και 18 νομίσματα ακόμα στα πορτοφόλια το mining είναι ξεχωριστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Heybro είπε Τι νόμισμα κάνεις mining με cpu? Έχω 8700k και κάνω crepcoin βγάζω κοντά 100 νομίσματα τη μέρα. Συν τα zcash το default του nicehash. Λογικα βγαζω btc. *Το nanopool για eth ακομα ανεβαζει το estimated per month συμφωνα με τις αλλαγες που εκανα νωριτερα. το avg της ωρας το δειχνει 31 και του 6ωρου ακομα στα 23 (που τα δεδομενα τα βγαζει στο 6ωρο). πιστευω με την καρτα πιανω ανετα τα 110-120 δολαρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, overpower είπε το default του nicehash. Λογικα βγαζω btc. *Το nanopool για eth ακομα ανεβαζει το estimated per month συμφωνα με τις αλλαγες που εκανα νωριτερα. το avg της ωρας το δειχνει 31 και του 6ωρου ακομα στα 23 (που τα δεδομενα τα βγαζει στο 6ωρο). πιστευω με την καρτα πιανω ανετα τα 110-120 δολαρια Με τη κατανάλωση ρεύματος βγάζεις 120 δολάρια? Δοκίμασα καμία ώρα ethereum αλλά μετά διάβασα ότι στο zcash θα βγάζω παραπάνω και είπα να πάω εκεί. Αν έκανα καλά θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, Heybro είπε Τι νόμισμα κάνεις mining με cpu? Έχω 8700k και κάνω crepcoin βγάζω κοντά 100 νομίσματα τη μέρα. Συν τα zcash Μπορείς να δοκιμάσεις και bible coin. Με Ryzen 2600 ειμαι στα περίπου 180-190 coins/ημερα. Και XMR (monero) μπορεις να βγάλεις με cpu αλλά η απόδοση είναι αρκετά χαμηλή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Heybro είπε Με τη κατανάλωση ρεύματος βγάζεις 120 δολάρια? Δοκίμασα καμία ώρα ethereum αλλά μετά διάβασα ότι στο zcash θα βγάζω παραπάνω και είπα να πάω εκεί. Αν έκανα καλά θα δείξει. οχι, δεν εβγαλα το ρευμα εκτος. Στο cpuid hw monitor βλεπω 205-220 watt (στο τωρινο value). Βασικα ανεβασα το power limit στο +50%. Στο 0 εβλεπα οτι η ταχυτητα επεφτε βασικα το εριξα στο +30 και το μαξ w πηγε 187 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δεν εχει μεινει (και) ουτε μια 1080 στο amazon, ολες εξαφανιστηκαν, οπως επισης οι τιμες στις back order για τελος του μηνα ανεβηκαν αισθητα. Φυσικα βλεπω βγηκαν παγανια και οι απατεωνες που βαζουν εξωφρενικα χαμηλες τιμες σε καρτες που δεν εχει διαθεσιμοτητα το amazon για να τσιμπησουν κοροιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, overpower είπε οχι, δεν εβγαλα το ρευμα εκτος. Στο cpuid hw monitor βλεπω 205-220 watt (στο τωρινο value). Βασικα ανεβασα το power limit στο +50%. Στο 0 εβλεπα οτι η ταχυτητα επεφτε βασικα το εριξα στο +30 και το μαξ w πηγε 187 Τραβάνε αρκετό ρεύμα οι 480 ρε συ. 202 μόνο η κάρτα είναι αρκετά άλλα πάλι πάνω από 50 ευρώ θα βγάζεις κέρδος. 26 λεπτά πριν, zanskou είπε Μπορείς να δοκιμάσεις και bible coin. Με Ryzen 2600 ειμαι στα περίπου 180-190 coins/ημερα. Και XMR (monero) μπορεις να βγάλεις με cpu αλλά η απόδοση είναι αρκετά χαμηλή Θα το τσεκάρω σε ευχαριστώ πολύ. 3 threads στο ένα νόμισμα και 3 άλλο. Κάποιο θα ανέβει. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Heybro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Τραβάνε αρκετό ρεύμα οι 480 ρε συ. 202 μόνο η κάρτα είναι αρκετά άλλα πάλι πάνω από 50 ευρώ θα βγάζεις κέρδος. γενικα λεω να παω να κανω και νυχτερινο οποτε το κερδος μου θα ανεβει. (δεν ξερω αν εσυ το υπολογισες με ή χωρις νυχτερινο) *Αληθεια για νυχτερινο μπορω να παρω τηλ ή πρεπει να παω να πληρωσω κατι σαν εγγυηση. Ειναι στο ονομα μου στο φοιτητικο σπιτι που νοικιαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Τραβάνε αρκετό ρεύμα οι 480 ρε συ. 202 μόνο η κάρτα είναι αρκετά άλλα πάλι πάνω από 50 ευρώ θα βγάζεις κέρδος. Το ΒΙΟS mod ειναι πολύ εύκολο πάντως και αξίζει τον κόπο για να μειωθει η κατανάλωση σε αυτές τις κάρτες. Εγώ το έκανα στην RX580 και δεν χρειάστηκα πάνω 10 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, overpower είπε γενικα λεω να παω να κανω και νυχτερινο οποτε το κερδος μου θα ανεβει. (δεν ξερω αν εσυ το υπολογισες με ή χωρις νυχτερινο) *Αληθεια για νυχτερινο μπορω να παρω τηλ ή πρεπει να παω να πληρωσω κατι σαν εγγυηση. Ειναι στο ονομα μου στο φοιτητικο σπιτι που νοικιαζω. Εχω και νυχτερινο προφανώς όπως και περνω πάντα την έκπτωση συνέπειας. Τηλέφωνο περνεις και θα έρθουν να στο συνδέσουν. Θέλει 42 ευρώ το ρολόι. 30 λεπτά πριν, zanskou είπε Μπορείς να δοκιμάσεις και bible coin. Με Ryzen 2600 ειμαι στα περίπου 180-190 coins/ημερα. Και XMR (monero) μπορεις να βγάλεις με cpu αλλά η απόδοση είναι αρκετά χαμηλή Δεν το βρίσκω το Bible coin μόνο Bible pay που έχω φτιάξει αρκετά και από αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα