Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομιζω εχουμε τo top efficiency για zcash που υπαρχει σε καρτα αυτη τη στιγμη 104watt καταναλωση καρτας με 4.64s/w ratio που ειναι το ανωτερο που εχω δει. Τρεχει απο το πρωι ετσι στο pool με βγαζει 150 ευρω το μηνα κερδος μειον το ρευμα που δεν ξερω ακομα ποσο ειναι παρηγγειλα μετρητη. Κανω ταυτοχρονα και mining με cpu η οποια δουλευει στα 40w συμφωνα με το hwinfo και στους 49 βαθμους με 6threads ενεργα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Heybro 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2018 στις 12:10 ΜΜ, Orpheas1992 είπε Γενικα επειδη δεν εχω δικα μου βασικα εξοδα που πρεπει να καλυψω και ταυτοχρονα δουλευω, θεωρω οτι μπορω να πληρωνω το ρευμα και να κραταω ο,τι βγαινει απο το mining. Δεν εχω σκοπο να το αρχισω για να βγαζω χαρτζιλικι και να πληρωνω λογαριασμους, ρευμα, νοικι κλπ. Το θεμα ειναι η δυσκολια και η διαθεσιμοτητα οπως λες και εσυ, αμα παραγγειλω asic τωρα, μεχρι να ερθει σκουρα τα πραγματα... Το αλλο που σκεφτομαι ειναι να δωσω τα ιδια λεφτα για νεο pc με 3 καρτες και να το εχω μονο για Mining ολη μερα σε καποιο αλλο νομισμα (πχ Zcash, Dash κλπ). Αρκετοι υποστηριζουν τις gpu ακομα απο ο,τι βλεπω αν και δεν το περιμενα. Ειναι πιο αδυναμες αλλα τις εχεις αμεσα για να ξεκινησεις και μπορεις να τις πουλησεις μετα.... Δύσκολη περίπτωση. Κάθε ένα έχει τα δικά του + και -.Και τα δύο θα τα βγάλουν λογικά τα λεφτά τους, απλά κακά τα ψέματα οι κάρτες έχουν μεγαλύτερη ευελιξία.Με έναν asic είσαι πιο περιορισμένος στο τι θα σκάψεις. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν πάει τόσο καλά το νόμισμα για το οποίο είναι προορισμένο η αγκινάρα καραδοκεί.Ενώ οι κάρτες μπορεί να μην είναι σε απόλυτες τιμές τόσο αποδοτικές, είναι όμως σίγουρα πιο ευέλικτες. Στις 1/10/2018 στις 3:52 ΜΜ, nikos5800 είπε για να αναγνωρισει το nicehash τις amd καρτες βαλτε drivers του νοεμβριου, οι τελευταιες εχουν προβλημα Όπως υποψιαζόμουν δηλαδή. Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στη διαδικασία τώρα να περιμένω 50 μέρες για να μου 'ρθει payout. Έλεγα απλά να δοκιμάσω να δω εάν όντως έχουν την απόδοση που λένε στη σελίδα τους. Στις 1/11/2018 στις 3:56 ΜΜ, liakjim είπε Τους adrenalin έχω και όντως έχει compute. Όταν σκάβει το βάζω εκεί. Τώρα τρέχω πυρήνα στα 1000 με 980mV και τις μνήμες στα 2100 με 1 V. Τι ακριβώς κάνει το modded bios και ανεβάζει τόσο πολύ το hashing? Windows 10 έχεις;Γιατί εμένα στα 7ρια δεν μου βγάζουν κάτι για το compute. 9 ώρες πριν, LASERPEWPEW είπε Για αρχάριο σχετικά με mining ποιο coin θα προτείνατε? Υπάρχει κάποιο που να χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή? Κατέβασα το electroneum αλλά δεν λειτουργεί.. Για τι επεξεργαστή μιλάμε;Ας ξεκινήσουμε από το βασικότερο. Zakna, στην ίδια μητρική τις έχεις όλες τις κάρτες; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Bigi444444 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Yup... κουμπωμένες πάνω, όχι με risers. Spoiler Στο Radeon Settings πας Gaming(?!) -> Global Settings -> Global Graphics (Rx XXX) -> Graphics Workload. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Για τι επεξεργαστή μιλάμε ryzen 1700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Yup... κουμπωμένες πάνω, όχι με risers. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στο Radeon Settings πας Gaming(?!) -> Global Settings -> Global Graphics (Rx XXX) -> Graphics Workload. Κάποιες τις έχεις προφανώς και σε pcie x1, έτσι;Καλά δεν ψήνονται τόσες μαζί τόσο κοντά;Ή είναι blower style; Edit: τώρα κατάλαβα ότι είχες ανεβάσει και φωτό!Δεν το έχω συνηθίσει καόμα το νέο site. 16 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε ryzen 1700 Αφού δεν σου δουλεύει το electroneum πας για monero.Νομίζω πρέπει να πιάνει και 500h/s ο 1700. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Bigi444444 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Bigi444444 είπε Αφού δεν σου δουλεύει το electroneum πας για monero.Νομίζω πρέπει να πιάνει και 500h/s ο 1700. Electroneum μέσω του sumo miner και nicehash αξίζει? Θα κοιτάξω και το monero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δες zoin για cpu mining. Ανερχόμενο νόμισμα το πιστεύω πολύ έχει δυνατότητες για x200 μελλοντικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 x8/x8 οι 2 πάνω (από CPU), x4 (από το chipset) η κάτω και προφανώς για mining δεν παίζει κανέναν ρόλο. Δεν ψήνονται λόγω power limit, συν ότι η μια είναι blower και η άλλη LC με ψυγείο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Windows 10 έχεις;Γιατί εμένα στα 7ρια δεν μου βγάζουν κάτι για το compute. Ναι 10άρια. Στα 7 δεν έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε Electroneum μέσω του sumo miner και nicehash αξίζει? Θα κοιτάξω και το monero Ναι, μέσω sumo μπορείς.Δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά τον προτείνουν σαν έναν από τους εύκολους.Μπορείς να δεις και το sumo coin.Περίπου στα ίδια επίπεδα απόδοσης με το etn είναι και αυτό.Γενικά υπάρχουν κάποια τέτοια νομισματάκια που θα μπορούσες να δεις.Δεν ξέρω, προσωπικά δεν έχωβγάλει τίποτα από τέτοια, θα μπορούσαν να εξαφανιστούν σε μία νύχτα όλα αυτά.Από την άλλη βέβαια εάν σου κάτσει, θα μπορούσες να έχεις έναν καλό αέρα.Το monero από την άλλη δεν είναι τόσο αποδοτικό αλλά θεωρώ πως είναι πιο σίγουρο ότι δεν θα χάσει αξία. Με το icehash πώς εννοείς;ΝΑ νοικιάσεις hashing power; 19 λεπτά πριν, Zaknafein είπε x8/x8 οι 2 πάνω (από CPU), x4 (από το chipset) η κάτω και προφανώς για mining δεν παίζει κανέναν ρόλο. Δεν ψήνονται λόγω power limit, συν ότι η μια είναι blower και η άλλη LC με ψυγείο πάνω. Καλά 4x εννοούσα, έχω μείνει λίγο πίσω στις ταχύτητες των slot.Θυμάμαι ακόμα από τις παλιές μητρικές! 12 λεπτά πριν, liakjim είπε Ναι 10άρια. Στα 7 δεν έχει? Μπα, δεν έχει.Λογικά είναι λόγω λειτουργικού.Είχα ρωτήσει και στο θέμα των catalyst να μου έλεγε κάποιος από περιέργεια αλλά δεν βρήκα κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Bigi444444 είπε Δεν ξέρω, προσωπικά δεν έχωβγάλει τίποτα από τέτοια, θα μπορούσαν να εξαφανιστούν σε μία νύχτα όλα αυτά.Από την άλλη βέβαια εάν σου κάτσει, θα μπορούσες να έχεις έναν καλό αέρα.Το monero από την άλλη δεν είναι τόσο αποδοτικό αλλά θεωρώ πως είναι πιο σίγουρο ότι δεν θα χάσει αξία. Τα μικρά είναι εντελώς τζόκερ φάση... εγώ από 5-6 διαφορετικά που μάζεψα το καλοκαίρι, το 1 ήταν χρυσορυχείο (ZCL), 1 έδωσε καλή απόδοση (ZEN), 1 πήγε Χ10 (Groestl) αλλά είχα λίγα οπότε κλάιν και τα άλλα 3 @@. Τα μάζεψα εντελώς οπορτουνίστικα, όταν έβλεπα χαμηλό difficulty για μερικές ώρες φάση, όχι συστηματικά, είναι μεγάλο ρίσκο να σκάβεις για 0 απόδοση (ή και αρνητική) με την ελπίδα ότι ίσως πάνε Χ100 αυτά που μάζεψες, ειδικά όσο θες να κάνεις και απόσβεση το HW. Για τέτοιο σκοπό πιο πολύ συμφέρει/βολεύει να πεις βάζω απευθείας 20-50-100€ σε κάποιο shitcoin και να μην τα κουνήσεις αν δεν πάει κανά Χ100/Χ1000 κτλ. Σε 7άρια υποθέτω πας αναγκαστικά για blockchain drivers του Αυγούστου (όπως και με τις Vega, γιατί οι Adrenalin δεν έχουν compute για αυτές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Ναι, μέσω sumo μπορείς.Δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά τον προτείνουν σαν έναν από τους εύκολους.Μπορείς να δεις και το sumo coin.Περίπου στα ίδια επίπεδα απόδοσης με το etn είναι και αυτό.Γενικά υπάρχουν κάποια τέτοια νομισματάκια που θα μπορούσες να δεις.Δεν ξέρω, προσωπικά δεν έχωβγάλει τίποτα από τέτοια, θα μπορούσαν να εξαφανιστούν σε μία νύχτα όλα αυτά.Από την άλλη βέβαια εάν σου κάτσει, θα μπορούσες να έχεις έναν καλό αέρα.Το monero από την άλλη δεν είναι τόσο αποδοτικό αλλά θεωρώ πως είναι πιο σίγουρο ότι δεν θα χάσει αξία. Με το icehash πώς εννοείς;ΝΑ νοικιάσεις hashing power; Καλά 4x εννοούσα, έχω μείνει λίγο πίσω στις ταχύτητες των slot.Θυμάμαι ακόμα από τις παλιές μητρικές! Μπα, δεν έχει.Λογικά είναι λόγω λειτουργικού.Είχα ρωτήσει και στο θέμα των catalyst να μου έλεγε κάποιος από περιέργεια αλλά δεν βρήκα κάτι. Και κάτι τελευταίο, για το GridCoin τι άποψη έχεις? Μου φαίνεται ωραίο σαν project.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) To ξέρω, γι' αυτό κι εγώ επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα τυχερός δεν μπαίνω στη διαδικασία να ταλαιπωρώ hardware με το σκεπτικό μήπως κάποια στιγμή βγάλω 100€.Πιο πολύ χαζοδοκιμάζω που μου αρέσει.Γι αυτό και δεν πρόκειται να βάλω τώρα την 570 να σκάβει.Να αλλάζω drivers τώρα μόνο για σκάψιμο και να μη μπορώ να παίξω και τίποτα για να βγάλω 15€ το μήνα.Ούτε καν. Btw το zen για τους nvidiαδες ήταν εξαιρετική φάση εάν το πετύχαιναν νωρίς.Και ακόμα λογικά θα είναι βέβαια.Θυμάμαι είχα μία r7 370 2gb το καλοκαίρι και κάποια μέρα του Αυγούστου την έβαλα δοκιμαστικά.Έβγαζε 180-200 sol αυτή στο equihash, γενικά όλως περιέργως ήταν ο πιο αποδοτικός της αλγόριθμος.Ε έβγαλε 0,1 και κάτι ψιλά στο 24ωρο.Αυτό ήταν, δεν την άφησα άλλο.Τότε αυτό αντιστοιχούσε σε 1€ περίπου.Ε σήμερα είναι 4,5!Σκέψου να είχες καμία 1070 ξέρω 'γω, που έβγαζε 2,5 φορές πάνω απόδοση με 10-20w ακόμα και να την άφηνες ένα μήνα...Μιλάμε την έβγαζες στο 30 ήμερο την κάρτα! Laserpewpew, δεν το έχω υπόψη μου.Γενικά δεν τα ψάχνω πολύ τα μικρά.Είμαι υπέρ των πιο παραδοσιακών νομισμάτων και ομολογώ πως μου τη σπάει λίγο η φάση όπως έχει γίνει τώρα.Εντελώς καιροσκοπική με τον καθένα να βγάζει αέρα για να γεμίσει λίγο την τσέπη.Και έτσι, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με πιο μικρά νομίσματα και καθόλου με icos. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Bigi444444 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Οποιοδήποτε απ'τα 2 ήταν καλύτερα από ZEC.. Το ένα πήγε Χ100 σχεδόν (ZCL) και το άλλο Χ10 (ΖΕΝ). Ενώ το ΖΕC έκανε ένα Χ3 "μόνο". Μέχρι και το HUSH πήγε καλύτερα (Χ10 περίπου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Το ZCL πιστεύετε είναι ακόμα πιο αποδοτικό αυτή τη στιγμή από zcash? Με zcash είναι σίγουρο το κέρδος το μήνα σε 4 μήνες έχω βγάλει μια κάρτα 500 ευρώ. Λίγα προφανώς αλλά σίγουρα εφόσον δεν έχουμε τίποτα παρατράγουδα με το zcash. Το ZCL θα ανέβει. Να το ρίξω μια ματιά θα με βγάζει 100 120 το μήνα με την 1070ti? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα