Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως μπορω να αγορασω ripple;

εχω βαλει και σκαβω electroneum με το λαπτοπ απλα για να δω πως γινεται, ειμαι με περιπου 300-400 Η/s πιστευετε θα κανω τιποτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια και καλη χρονια να εχουμε.

Γνωριζει καποιος για το συγκεκριμενο;

https://www.onelife.eu/en/

https://www.onecoin.eu/en/

Δεν υπαρχει στα ανταλλακτηρια ακομα,μου ειπαν οτι θα βγει το συγκεκριμενο τον Οκτώμβριο.

Mυρίζεται απάτη;^_^

Καταγραφή.PNG

Επεξ/σία από balandakos

Έχει ασχοληθεί κανείς με webserver mining; Σκέφτομαι ως ιδέα, ένα vps και να κάνει cpu mining.

Και με κάτι γρήγορους και πρόχειρους υπολογισμούς έχω τα παρακάτω:

2*cores vps 7€ το μήνα. Αυτός θα βγάζει περίπου 100 biblepay το 24ωρο, δηλαδή 3000 το μήνα.

Το biblepay σήμερα έχει 0,007148 € * 3000 = 21,44 € τζίρος - 7€ το μήνα το vps = 14,44€ κέρδος!

Αν ειχατε κερδος μερικα χιλιαρικα απο holding, θα σκεφτοσασταν να ριξετε 3000-4000 ευρω σε asic τωρα;
Σκεφτομαι για antminer L3+ αλλα φοβαμαι οτι η δυσκολια θα ανεβει τοσο πολυ που δεν θα αξιζει τον κοπο...

Ξερει κανεις αν θα βγει βελτιωμενος miner για Litecoin συντομα ή για καποιο αλλο crypto;

14 ώρες πριν, george122 είπε

Πιστευετε θα εχει πιο καλο αποτελεσμα μια ακριβη καρτα πχ 1080Τi απο 4 μικροτερες σε ring;

Αν βρεις καπου 580 8GB με 300€ την μια, να παρεις 3, φυσικα και ειναι καλυτερο απο το να δωσεις 800€ για μια 1080ti, κυριως σε ethereum θα βγαλεις τα 900€-1000€ σχετικα γρηγορα. Αν μιλας για zcash συμφερει να παρεις 2x1080 απο το να παρεις 1x1080ti η 3x580 η 3x1060.

• Like 1

24 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Χρησιμοποιώ εγώ, αν και απ' ότι έχω καταλάβει δεν αξίζει και πολύ (τώρα άρχισα να ασχολούμαι με το σπορ και δοκιμάζω πράγματα).

Κι εγώ χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες (η πρώτη μου επαφή με το σπορ). Μόνο cpu mining (+δοκιμαστικά σε ένα παλιό android κινητό 5 ετίας).

24 λεπτά πριν, spot είπε

Κι εγώ χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες (η πρώτη μου επαφή με το σπορ). Μόνο cpu mining (+δοκιμαστικά σε ένα παλιό android κινητό 5 ετίας).

Να ξέρεις ότι απλά καις ρεύμα, εκτός αν το κάνεις για εκπαιδευτικούς σκοπούς για να μάθεις πως λειτουργεί η όλη φάση. Ούτε καν με κάρτα γραφικών όπως η δική μου δεν αξίζει, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για cpu ή... κινητό. :P 

• Like 1
  • Thanks 1

Προσωπικά θα σας έλεγα μακριά από το minergate, έχει κατηγορηθεί για scam (τουλάχιστον έτσι διαβάζω στο reddit του monero που κάνω mine τον τελευταίο καιρό).

Εγώ χρησιμοποιώ το miningpoolhub (reddit) αλλιώς υπάρχει και το nicehash.

To miningpoolhub είναι λίγο πιο μπελαλίδικο αλλά έχει benchmark και auto switch ανάλογα με το τι αξίζει να κάνεις mine με το hw σου.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...