Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφήστε εγώ τα είπα και στο νήμα του bitcoin, πάνω από 10Κ διαφυγόντα στο LTC μόνο. Και το χειρότερο είναι ότι τα ~6-7Κ είναι από 2 Tahiti... που να είχα κάνει το QuadFire που ήθελα τότε και να τα 'χα κρατήσει... αλλά βγήκε η 980 τότε :P Πάντως το hodl and pray μου θυμίζει spray'n'pray στο CS... δεν το θεωρώ "σωστή" στρατηγική μακροπρόθεσμα.

In other news, Amazon said: "We checked the status of the order, Planned Ship Date: 2017-12-21 Planned Arrival Date: 2018-01-07"

Θα παραλαβώ μια χρυσή Vega δηλαδής, καθότι πούλησα LTC για να την πάρω... στα 70€ και θα έρθει και με 1.5 μήνα καθυστέρηση. :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα εδώ και μέρες διαβάζω για τα κρυπτονομισματα,και θα διαβάσω από την αρχή το παρόν άρθρο. Απλά κάποιες ερωτήσεις έχω. Καταρχήν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ απλά και μόνο για την εμπειρία και την χαρά ότι βγάζω κάτι. Δεν ενδιαφέρομαι να βγάλω τρελό κέρδος για αυτό ψάχνω εύκολα και απλά νομίσματα.Ρευμα μπορώ να πάρω από την βιοτεχνία ενός φίλου που έχει άλλες πιο φτηνές χρεώσεις ρεύματος. Η πρώτη μου ερώτηση είναι αν με όχι σταθερό ίντερνετ οικιακό αλλά με hotspot από κάποιο κινητό μπορεί να γίνει δουλειά. Δεύτερον τι hardware χρειάζομαι για να βγάλω νομίσματα της τάξης των 0,0000κατι ευρώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 'γραψα χτες ρε συ Ιάσωνα!

edit:

Zakna, εξαρτάται, είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο κρατάω και το επανεπενδύω κατά τη γνώμη μου.Δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων πώς θα κινηθεί ο χώρος.Απλά εμείς κάναμε το λάθος να διώξουμε νομίσματα σε πολύ πολύ χαμηλές τιμές.Και διώξαμε ποσότητες έτσι που δεν βγαίνουν σήμερα.Γιατί οκ και πάλι υπάρχουν περιθώρια κέρδους, αλλά λογικά δεν περιμένεις 20πλασιασμό σε ένα χρόνο σε ένα κυρίαρχο νόμισμα που έχει ήδη τέτοια απόδοση τον προηγούμενο χρόνο.Λογικά πάντα.Η λογική και τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται βέβαια, και τα κρυπτονομίσματα νομίζω το κάνουν κατ' εξακολούθηση, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει ανά περιπτώσεις θεωρώ.

george122, εάν το hotspot αυτό μπορεί να δίνει συνεχόμενα ίντερνετ λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.Κυρίως σε ενδιαφέρει να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σέρβερ ώστε να παίρνεις δεδομένα και να στέλνεις πίσω τα δικά σου (τα shares σου δηλαδή).Έαν έχεις πρόβλημα στη σύνδεση λογικά θα σου απορρίπτουν τα shares.Οπότε απλώς θα σκάβεις και θα καις ρεύμα αδίκως επειδή το αποτέλεσμά σου δεν θα φτάσει ποτέ στο pool.Το πόσο καλά μπορεί να λειτουργήσει ένα hotspot για τη δουλειά αυτή δεν το ξέρω, δεν έχω δει ποτέ τέτοια σύνδεση πώς δουλεύει στην πράξη, υποψιάζομαι όμως ότι μπορεί να θέλει τίποτα 2-3 sec για να στείλει share.Ψάξε σε κανένα yt να δεις μήπως κανείς το δουλεύει έτσι.

Τώρα, γι αυτό που λες "Δεύτερον τι hardware χρειάζομαι για να βγάλω νομίσματα της τάξης των 0,0000κατι ευρώ;", ομολογώ πως δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς λέγοντας να βγαλεις νομίσματα της τάξης των 0,0000 κάτι ευρώ. 

Επεξ/σία από Bigi444444
  • Like 3

george122, εάν το hotspot αυτό μπορεί να δίνει συνεχόμενα ίντερνετ λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.Κυρίως σε ενδιαφέρει να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σέρβερ ώστε να παίρνεις δεδομένα και να στέλνεις πίσω τα δικά σου (τα shares σου δηλαδή).Έαν έχεις πρόβλημα στη σύνδεση λογικά θα σου απορρίπτουν τα shares.Οπότε απλώς θα σκάβεις και θα καις ρεύμα αδίκως επειδή το αποτέλεσμά σου δεν θα φτάσει ποτέ στο pool.Το πόσο καλά μπορεί να λειτουργήσει ένα hotspot για τη δουλειά αυτή δεν το ξέρω, δεν έχω δει ποτέ τέτοια σύνδεση πώς δουλεύει στην πράξη, υποψιάζομαι όμως ότι μπορεί να θέλει τίποτα 2-3 sec για να στείλει share.Ψάξε σε κανένα yt να δεις μήπως κανείς το δουλεύει έτσι.

Τώρα, γι αυτό που λες "Δεύτερον τι hardware χρειάζομαι για να βγάλω νομίσματα της τάξης των 0,0000κατι ευρώ;", ομολογώ πως δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς λέγοντας να βγαλεις νομίσματα της τάξης των 0,0000 κάτι ευρώ. 

Ευχαριστώ για την απάντηση!! Ποσα mb καταναλωνει  η διαδικασία του mining;  Αυτη ηταν η ουσια της πρωτης ερωτησης μου.

και δευτερον απο οτι εχω καταλαβει οσο πιο μικρης αξιας ειναι το νομισμα τοσο πιο ευκολη ειναι η εξορυξη του σωστα; Δλδ ενα νομισμα αξιας π.χ· 0,00008 λεπτα θα ειναι ευκολα εξορυσιμο με "φτηνο" hardware;

Πολύ ενδιαφέρων!!!
Θα διαβάσω όλα τα post, αλλά θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις.

1) Μπορούμε να κάνουμε κ' τον υπολογιστή μας να "παράγει" κρυπτονομίσματα?
Δηλαδή, να "παράγει" όσο τον χρησιμοποιούμε κ' να σταματάει όταν τον κλείνουμε?  

2) Μπορούμε να "παράγουμε" κ' από τις κονσόλες μας (PS4, X-BOX)? :D 

Αρχισα να ψηνομαι για zcash mining, δοκιμασα με μια 1080 και φαινεται αρκετα ρεαλιστικο να βγει κερδος με 3 καρτες προς το παρον για αρχη, θα παιζω στα 1800sol/s και λογικα αναλογα και που θα κατσει με τις πτωσεις των τελευταιων ημερων, υπολογιζω το κερδος να ειναι 3/1 με το ρευμα που θα καιει (700w) με τιμη kw περι τα 0.20€.

Είμαι με 3550 H/s με r5 1600 + rx 480 + RX 56 στα 450 watt στο monero .

Το monero έχει πάρει την κατηφόρα ......

Λέω να συνεχίσω μπας και ανέβει αργότερα 

Κανείς άλλος που συνεχίζει  monero ? 

Τερματισμένες τις έχεις τις 1080; Εγώ παίζω στα 600 sol/s στα ~170W (underclocked κ με power limit) στις 1080ti (~3.5 Sol/W).

Ενδιαφερον γιατι μου περασε απο το μυαλο να παρω 2 απο τις φθηνοτερες 1080ti, τωρα εχω μια 1080 g1 τρεχει 2025/11000 το ρευμα το υπολογιζω στα ~200W, 2.93 Sol/W δηλαδη, δοκιμασα με μικροτερους χρονισμους, αλλα δεν ειδα τον μετρητη να πεφτει ιδιαιτερα, ισως το χαμηλοτερο powerlimit να κανει την διαφορα. Τις μνημες να φανταστω δεν τις εχεις ριξει κατω απο 11000, αλλα μονο τον πυρηνα;

να κάνω μια ερώτηση. στο εξοχικό μου λόγω ύπαρξης πολλών ανεμογεννήτριων, έχουμε ως αντισταθμιστικό το δωρεάν ρεύμα. το θέμα είναι πως δεν έχω ούτε καν τηλέφωνο εκεί για να υπάρξει ίντερνετ και να στήσω έναν υπολογιστή για mining. είμαι τελείως άσχετος σε αυτό το θέμα αλλά λόγω της ύπαρξης δωρεάν ρεύματος αξίζει να έχω κάποιο στικάκι με ίντερνετ; θα βγουν τα έξοδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...