EddieObscurant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Φιλος μου ενδιαφέρεται για αγοραπωλησιες νομισμάτων, οχι mining. Που θα ήταν καλο να κάνει πορτοφόλι και ποιο ανταλλακτηριο να χρησιμοποιήσει? Γενικά τα +- της κάθε επιλογής. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί οποτε δεν ξέρω τι να προτεινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Θα έλεγα το kraken.com αλλά εδώ και λίγο καιρό θέλει πολύ προσπάθεια για να κάνεις login ή ότι άλλο. Μετά bittrex ή poloniex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το nicehash είδα έβγαλε ανακοίνωση ότι σε κάποιες ώρες (δεν μπήκα στη διαδικασία να δω σε ποιά ώρα Ελλάδας αντιστοιχεί) επανέρχονται.Είμαι περίεργος για πολλά πράγματα. Κυρίως για το πόσος κόσμος θα τους ξαναεμπιστευθεί. Φιλος μου ενδιαφέρεται για αγοραπωλησιες νομισμάτων, οχι mining. Που θα ήταν καλο να κάνει πορτοφόλι και ποιο ανταλλακτηριο να χρησιμοποιήσει? Γενικά τα +- της κάθε επιλογής. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί οποτε δεν ξέρω τι να προτεινω. Όχι kraken.Έχει φοβερά προβλήματα σταθερότητας από το καλοκαίρι, κάτι που επί της ουσίας το καθιστά απαγορευτικό για βραχυπρόθεσμο trading.Έχει καταντήσει φοβερά αναξιόπιστο σε αυτόν τον τομέα.Κατά τα λοιπά είναι μια χαρά.Εγώ έχω σχεδόν 4 χρόνια λογαριασμό εκεί και κάνει ό,τι υπόσχεται.Και κυρίως withdraw σε λογαριασμό σε ευρώ με πολύ μικρές προμήθειες. Εάν θέλει οπωσδήποτε τέτοια δυνατότητα, θα πρότεινα bitstamp.Κι αυτό ευρωπαϊκό (για όσους έχουν τέτοια "κολλήματα"), χωρίς τέτοια θέματα με τη λειτουργία του. Όμως για να κάνεις οτιδήποτε εκτός από τις περιπτώσεις που καταθέσεις κρυπτονομίσματα θέλεις verification (έγγραφο ταυτοποίησης στοιχείων και έναν λογαριασμό κοινής ωφέλειας για να πιστοποιηθεί ο τόπος κατοικίας). Αφότου γίνει η "πιστοποίησή" σου, που μπορεί να πάρει και 2 εβδομάδες πλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις επί της ουσίας της υπηρεσίες τους. Το μεγαλύτερο αρνητικό του για εμένα είναι ότι έχει πολύ λίγα ζεύγη νομισμάτων. Τα κύρια μεν, αλλά του λείπουν και βασικά. Πχ monero. Poloniex, καλό all arounder κατά τη γνώμη μου με πάρα πολλά νομίσματα.Το χρησιμοποιώ χρόνια για πιο ασυνήθιστα νομίσματα.Όχι ιδιαίτερα μεν, απλά είναι το χωνευτήρι μου για όσα χαζονομίσματα έσκαβα για 5-10 ώρες.Δεν στέλνει σε λογαριασμούς σε ευρώ απ' όσο ξέρω και θυμάμαι. Το bitrex είναι από τα πιο γνωστά επίσης, δεν έχω προσωπική εμπειρία με αυτό, έχω την αίσθηση όμως ότι γι' αυτό λέγονται διάφορα σχετικά με τον ιδρυτή του κλπ.Ότι είναι λίγο γκρίζα φάση και κάτι τέτοια.Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι πρόκειται για αυτό το ανταλλακτήριο, αλλά η μνήμη μου ποντάρει πιο πολύ προς τα εκεί. Και το coinbase είναι τεράστιο ανταλλακτήριο. Δεν έχει προβλήματα σταθερότητας απ' όσο ξέρω. Αλλά νομίζω ούτε αυτό στέλνει σε λογαριαμσούς σε ευρώ.Είναι αρκετά απλοϊκό στη χρήση του. Γενικότερα, όπως σε όλα, έτσι και εδώ, τα πάντα είναι σχετικά και κρίνονται περιπτωσιολογικά.Και κυρίαρχο ρόλο παίζει το τι θέλει ακριβώς να κάνει ο φίλος σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Γενικότερα, όπως σε όλα, έτσι και εδώ, τα πάντα είναι σχετικά και κρίνονται περιπτωσιολογικά.Και κυρίαρχο ρόλο παίζει το τι θέλει ακριβώς να κάνει ο φίλος σου. Σας ευχαριστω και τους δύο και όποιον άλλον έχει κάτι να προσθέσει. Βασικα θέλει να βγάλει κερδος απο την αγοραπωλησια νομισμάτων σαν το χρηματιστήριο. Παίζει καποιος φίλος του στη δουλειά που έχει γνωστο κάποιο χρηματιστή (που και καλα έχει inside info) , εχει ακουσει και τον ντορο που γινεται με τα κρυπτονομισματα , οποτε δύσκολο να τον σταματήσεις. Το αστειο ειναι ότι ρωταει εμένα παρολο που δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αντικειμενο επειδη ξέρω απο υπολογιστές. Ο,τι να ναι. Τεσπα, μερικές ακόμα ερωτήσεις. Μπορει ανα πάσα στιγμή να μετατρέψει τα νομισματα που έχει σε αλλο κρυπτονομισμα ή δολλαριο/ευρώ ή υπάρχει κάποια καθυστέρηση ωρών κλπ ? Η προμηθεια πόσο περιπου είναι? Η ταυτοποιήση ειναι αναγκαια και στην αρχή που πχ θέλει να βαλει 1000 ευρώ/δολλαρια και να αγορασει πχ ethereum κλπ ή μονο στο αναποδο? Επισης με την αξια κάποιων νομισμάτων αρκετα υψηλη πχ bitcoin, μπορει να αγορασει και υποδιαιρέσεις αυτών των νομισματων ή πάνε μονο ακεραια , γιατι ο φίλος του που παίζει του ειπε οτι περιμένει να βαζεψει ενα ολοκληρο για να μπορεσει να το ανταλλαξει σε ευρω/δολλαρια (δεν ηταν bitcoin αλλα μου φαίνεται qubit ή κάτι τέτοιο) ? Ξέρω ότι μερικα μπορει να φαινονται αυτονόητα ή χαζα αλλα sorry δεν εχω ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστω και τους δύο και όποιον άλλον έχει κάτι να προσθέσει. Βασικα θέλει να βγάλει κερδος απο την αγοραπωλησια νομισμάτων σαν το χρηματιστήριο. Παίζει καποιος φίλος του στη δουλειά που έχει γνωστο κάποιο χρηματιστή (που και καλα έχει inside info) , εχει ακουσει και τον ντορο που γινεται με τα κρυπτονομισματα , οποτε δύσκολο να τον σταματήσεις. Το αστειο ειναι ότι ρωταει εμένα παρολο που δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αντικειμενο επειδη ξέρω απο υπολογιστές. Ο,τι να ναι. Τεσπα, μερικές ακόμα ερωτήσεις. Μπορει ανα πάσα στιγμή να μετατρέψει τα νομισματα που έχει σε αλλο κρυπτονομισμα ή δολλαριο/ευρώ ή υπάρχει κάποια καθυστέρηση ωρών κλπ ? Η προμηθεια πόσο περιπου είναι? Η ταυτοποιήση ειναι αναγκαια και στην αρχή που πχ θέλει να βαλει 1000 ευρώ/δολλαρια και να αγορασει πχ ethereum κλπ ή μονο στο αναποδο? Επισης με την αξια κάποιων νομισμάτων αρκετα υψηλη πχ bitcoin, μπορει να αγορασει και υποδιαιρέσεις αυτών των νομισματων ή πάνε μονο ακεραια , γιατι ο φίλος του που παίζει του ειπε οτι περιμένει να βαζεψει ενα ολοκληρο για να μπορεσει να το ανταλλαξει σε ευρω/δολλαρια (δεν ηταν bitcoin αλλα μου φαίνεται qubit ή κάτι τέτοιο) ? Ξέρω ότι μερικα μπορει να φαινονται αυτονόητα ή χαζα αλλα sorry δεν εχω ιδεα. Offtopic- αλλά να του πείς του φίλου, ότι είναι εύκολο να είμαστε όλοι χρηματιστές, όταν όλα πάνε προς τα πάνω. Όταν ζορίσουν τα πράγματα θέλω να τον δώ Στα υπόλοιπα : Ναι οι συναλλαγές - deposits - withdrawals σε cryptos είναι σχετικά άμεσες. Όταν καταθέτεις ρευστό για αγορά cryptos, πρέπει να είσαι verified (φωτό ID κτλπ.) και συνήθως η συναλλαγή γίνεται μέσω ΣΕΠΑ (3-4 εργάσιμες για να φανούν) ή με πιστωτική - χρεωστική αρκετά πιο άμεσα. Αγοράζεις κανονικά υποδιαιρέσεις προφανώς. Τέλος, αν αυτές οι απορίες είναι και του φίλου σου, και δεν έχει μπει στον κόπο να τον ενημερώσει "ο χρηματιστής" καλό θα ήταν να ξεκινήσει το διάβασμα, γιατί για "δάγκωμα" την βλέπω την δουλειά. Just my friendly advice 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το σκηνικό με τον φίλο, μου θυμίζει συζητήσεις '99... just sayin'. Σε άλλα σκαπτικά νέα, το LBRY μετά το πρόσφατο ράλλυ επανήλθε στις αποδοτικές επιλογές για σκάψιμο με πράσινες, όπως και το BTCG. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το σκηνικό με τον φίλο, μου θυμίζει συζητήσεις '99... just sayin'. Αυτό είναι και το τρομακτικό. Καλό είναι να μπαίνει νέο αίμα και χρήμα, αλλά όταν ανήκεις στο horde που πάει με την πιστωτική στο στόμα, και φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις έστω τα βασικά, όταν σκάσει κανά MtGox - φάση πάλι, βλέπω συνταξιούχους-περαστικούς και λοιπούς παρατρεχάμενους να τρέχουν πανικόβλητοι να γλυτώσουν ΕΦΑΠΑΞ - συντάξεις .. φάση αγαπούλα - πούλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Όταν μου πει η μάνα μου "αγόρασε μου 100€ μπιτκοιν" τότε ξέρω ότι ήρθε η ώρα να πουλήσω :-P 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ό,τι είπαν οι από πάνω!Μετ' επιτάσεως και από εμένα.Προσωπικά ούτε κατά διάνοια δεν θα συμβούλευα όποιον δεν έχει αρκετή γνώση από τον χώρο να μπει και να αρχίσει να βάζει χρήματα θεωρώντας τον εαυτό του "επενδυτή". Και απ' ότι αντιλαμβάνομαι ο φίλος σου είναι ακόμα σε φάση άγνοιας, απλά άκουσε ότι βγαίνει παράς.Το έχουμε πει πολλές φορές σε αυτό το νήμα, ναι μπορεί να βγει χρήμα.Υπό προϋποθέσεις όμως.Θέλει πολύ καλή γνώση του χώρου για να μην την πατήσεις, θέλει αισθητήριο, θέλει ψυχολογία και φυσικά να πάρεις τα ρίσκα σου. Γι' αυτό δεν είναι για όλους το trading.Επίσης insider info δεν παίζει στον χώρο.Μην ακολουθεί τέτοιου είδους πρακτικές και μην παίρνει ό,τι του λέει ο κάθε "ειδήμων", εκτός πια και εάν δεν τον πειράζει να κάνει ένα πείραμα και ρισκάροντας εν γνώσει του να χάσει ίσως κάποια χρήματα. Ως προς το πρώτο ερώτημα, οι ανταλλαγές αυτές εάν γίνουν σε ανταλλακτήριο επειδή είναι εκτός blockchain γίνονται άμεσα.Όταν δηλαδή εκτελεστεί η εκάστοτε εντολή προφανώς.Όπου εκεί θα πρέπει εάν δεν υπάρχει απευθείας το ζεύγος που ενδιαφέρεσαι (πχ eth/ltc) να τα μετατρέψεις σε ένα κοινό νόμισμα πρώτα (πχ eth σε btc και στη συνέχεια με τα btc, που θα έχεις, να αγοράσεις ltc).Αυτά επειδή είναι off chain συναλλαγές θα εκτελεστούν στο αμέσως απαιτούμενο για την εκτέλεση της εντολής διάστημα. Οι προμήθειές τους είναι πολύ μικρές και δεν σχετίζονται με αυτές που ζητάει το κάθε δίκτυο κάθε φορά, αλλά τις ορίζει το κάθε ανταλλακτήριο.Οπότε πρέπει να δεις τι χρεώνει το κάθε ένα.Συνήθως όμως είναι πολύ μικρές.Του τύπου 0,25%, 1 ή 2%.Μπορείς με κανένα exodus (πορτοφόλι είναι αυτό) εάν θέλεις να τα μετατρέψεις εάν θέλεις επίσης, αλλά εκεί μπαίνεις στο blockchain και έχεις και άλλες προμήθειες.Αυτές που ζητάει το εκάστοτε δίκτυο.Και για μικρά ποσά ξεχνάς κατά συνέπεια το btc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Thanks guys. Οι απορίες δικές μου ειναι, απλά ο φίλος μου έρχεται αυριο επαρχια που ειμαι για Χριστούγεννα , και θέλει να του δειξω λιγο τα βασικα και να συνηθίσει τα προγράμματα και ειπα να ρωτησω για να χω μια ιδέα πού να ψάξω και τι να του πω. Παίζουν όλοι στο γραφείο του, και εννοειται κερδιζουν (μέχρι και εξαπλασιασμο σε μια μέρα μου λέει) και νιώθει μ@λακας που δεν ασχολείται και πλεον εχει μπει στο τρυπάκι. Κάποιοι συναδελφοι του, εχουν δωσει σε "χρηματιστή" τους κωδικους τους και αυτος κανει τις αγοραπωλησιες εκ μερους τους και σκέφτεται μήπως κάνει το ίδιο Του είπα να μην το κάνει αλλά απο κει και περα ενηλικας είναι ότι θέλει ας κάνει. Επίσης δεν τον προτρεπω να το κάνει το εχει ήδη πάρει απόφαση και απλως σαν φιλος προσπαθείς να του δώσεις όσες περισσότερες πληροφοριες μπορεις. Επισης ακουσε κανεις κανα προβλημα με το bitpanda την τελευταια βδομαδα γιατί ο "χρηματιστής" είπε σε κάποιον απο τη δουλεια του, που διαχειριζοταν τα cryptocoins του, ότι τα χασε επειδη το hackαραν ή έπαιξε μ@λακια το ίδιο το bitpanda δεν ήξερε να μου πει λεπτομέρειες και προσωπικά πιστεύω ότι του τα φαγε ο "χρηματιστης" γιατι λίγο που έψαξα δεν διαβασα κόσμο να κράζει το bitpanda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μακρύα ρε, μούφα είναι το σκηνικό για να του φάνε τα λεφτά. Αν θέλει, ας παίξει μόνος του (not recommended αφού είναι άσχετος), αλλά τουλάχιστον να τα κλαίει γιατί έπαιξε κ έχασε και όχι γιατί κάποιος τα τσέπωσε. Βάλτον να δει λίγο Kraken/Bittrex/GDAX, εντάξει δεν είναι και επιστήμη να βάλεις ένα buy order ξέρω 'γω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ό,τι σου είπε ο Zakna, βρώμα η δουλειά...Εάν είναι φίλος σου μην τον αφήσεις να δώσει σε τρίτον λεφτά.Θα τα τσεπώσουν και θα του βρουν μια ηλίθια δικαιολογία να του πουν για να δικαιολογηθούν ότι τα έχασαν.Υποψιάζομαι ότι ούτε καν για τους εαυτούς τους δεν θα τα παίξουν... Ας αγοράσετε κάποιο από τα βασικά νομίσματα σε μία ημέρα που θα έχει ένα -5/-10% ξέρω γω και αφήστε το για ένα τρίμηνο στην τελική.Η πιθανότητα είναι ότι δεν θα μπείτε μέσα χωρίς να γνωρίζετε τίποτα παραπάνω από το να δώσετε την εντολή. Btw βλέπω ότι σκίζονται τελευταία στην άνοδο όσα νομίσματα δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανωνυμία κλπ. Εκείνο το monero πχ έχει πάρει φωτιά.Όσοι έχετε vega μην ασχολείστε με άλλα νομίσματα θα έλεγα...Πιστεύω το χιλιάρικο δεν θα αργήσει να το χτυπήσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Άσε, κλαίω την Vega που δεν έχω (καταραμένο Amazon)... έχω κλειδώσει τιμή αλλά άμα κάνει 2 μήνες να 'ρθει τι να την κάνω. Και το zCash τράβηξε ένα ωραίο ράλλυ, εκεί που ήταν κολλημένο στο εύρος 180-260€ έχει πάει 570€ τώρα, οπότε και οι πράσινοι έχουν επιλογές για ανωνυμία (και όλα τα άλλα Equihash, βλ. BTG/ZEN/ZCL) αν και κοντράρονται με το Vert και το JapanVert (aka MONA) σε απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Σκάβεις και hodlάρεις, τέλος.Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα για όλα να πάρουν επάνω.Τα βασικά νομίσματα τουλάχιστον και έστω για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα ώστε να πουλήσεις με υπερκέρδος.Αυτό έχω καταλήξει να πιστεύω πλέον. Εγώ κλαίω τις μλκς που έκανα το '14, το '15, αλλά και το 16. :/ Θυμάμαι πέρισυ την άνοιξη είχα σκοτώσει 3,3eth σε τιμή 20-22€ το ένα.Λες και πέθαινα για το 50ρικο.Και μάλιστα τα είχα βγάλει με μία 980 σε ούτε ένα μήνα σκάβοντας μόνο 6-8 ώρες κάθε βράδυ...Άντε βγάλε τώρα 3eth...Μιλάμε για εγκλήματα! Έχω εντωμεταξύ φαγωθεί να δω τι γίνεται με το vertcoin.Θυμάμαι πριν από 3-4 χρόνια το έσκαβα μέχρι και από το σαπάκι στο γραφείο όσο το είχα ανοιχτό.Αλλά δεν βρίσκω ούτε πορτοφόλια ούτε και ξέρω κιόλας εάν είναι "συμβατά" τα παλιά νομίσματα.Δεν έχω καταλάβει πολύ καλά τι παίχτηκε με αυτό το νόμισμα και φούντωσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptz13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Σκάβεις και hodlάρεις, τέλος.Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα για όλα να πάρουν επάνω.Τα βασικά νομίσματα τουλάχιστον και έστω για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα ώστε να πουλήσεις με υπερκέρδος.Αυτό έχω καταλήξει να πιστεύω πλέον. Εγώ κλαίω τις μλκς που έκανα το '14, το '15, αλλά και το 16. :/ Θυμάμαι πέρισυ την άνοιξη είχα σκοτώσει 3,3eth σε τιμή 20-22€ το ένα.Λες και πέθαινα για το 50ρικο.Και μάλιστα τα είχα βγάλει με μία 980 σε ούτε ένα μήνα σκάβοντας μόνο 6-8 ώρες κάθε βράδυ...Άντε βγάλε τώρα 3eth...Μιλάμε για εγκλήματα! Έχω εντωμεταξύ φαγωθεί να δω τι γίνεται με το vertcoin.Θυμάμαι πριν από 3-4 χρόνια το έσκαβα μέχρι και από το σαπάκι στο γραφείο όσο το είχα ανοιχτό.Αλλά δεν βρίσκω ούτε πορτοφόλια ούτε και ξέρω κιόλας εάν είναι "συμβατά" τα παλιά νομίσματα.Δεν έχω καταλάβει πολύ καλά τι παίχτηκε με αυτό το νόμισμα και φούντωσε. Και δεν είσαι ο μόνος. Είχα αρκετά monero από το '14 που σταμάτησα το mining και πέρισυ πούλησα πάνω από τα μισά στα 11 ευρώ. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί μου έρχεται να χτυπάω στο κεφάλι μου στον τοίχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα