Valous Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ελπίζω σε άμεση βοήθεια. Μένω σε εστίες, συνεπάγεται δωρεάν ρεύμα, αξίζει να ασχοληθώ; Πιστεύω θα πείτε ναι, σε όποια περίπτωση υπάρχει κάποιο καλό Link, σχετικά πρόσφατα φτιαγμένο που να ξεκινάει από το 0; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ρε παίδες mine-αρει κανείς τη σήμερον ημέρα στην Ελλάδα με τέτοιες χρεώσεις στο ρεύμα?? Μονο με τελευταιας γενιας hardware και μονο εφοσον εχεις μειωμενες τιμες στο ρευμα μπορεις να βγαλεις κατι με τα γνωστα νομισματα. Ομως αν παρακολουθεις καθημερινα τι βγαινει μπορει να πετυχεις ενα νομισμα απο την πρωτη στιγμη. Τοτε, πριν πλακωσουν ολοι μπορει να προλαβεις να το δουλεψεις λιγο και εφοσον φυσικα δεν πεθανει πριν καν βγει στην αγορα, να βγαλεις ενα καλο κερδος. Αλλα μιλαμε για ενα κρισιμο παραθυρο μερικων λεπτων απο τη δημιουργια του. Στην κυριολεξια υπαρχει κοσμος που περιμενει απο πανω, ετοιμος να νοικιασει hashing power απο το cloud. παίδες επειδή διαβάζω πολλά, συμφέρει κανονικότατα. Χοντρικά όσο ξοδεύεις σε ρεύμα τα crypto σου αποδίδουν επί 2. Δηλαδή καις 300 Ευρώ, βγάζεις περίπου το αντίστοιχο των 600 σε bitcoin. Αυτά με τιμές ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Συμφέρει αν έχεις ήδη το hardware, ενώ πριν μερικούς μήνες συνέφερε ακόμα κι αν το αγόραζες μόνο γι'αυτό τον σκοπό - με χρόνους απόσβεσης σε 3-6 μήνες, ανάλογα το setup και την διαχείριση του mining income. Πλέον για break even θες 10-12 μήνες, ίσως κ παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Συμφέρει αν έχεις ήδη το hardware, ενώ πριν μερικούς μήνες συνέφερε ακόμα κι αν το αγόραζες μόνο γι'αυτό τον σκοπό - με χρόνους απόσβεσης σε 3-6 μήνες, ανάλογα το setup και την διαχείριση του mining income. Πλέον για break even θες 10-12 μήνες, ίσως κ παραπάνω... break even 1 έτος είναι απίστευτα καλό, έως εξωπραγματικό, με επενδυτικούς όρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ, με βλέπω για BE στο 7μηνο σε τρέχουσες τιμές και αισθάνομαι σχεδόν σαν να κλέβω εκκλησία... και εννοείται ότι επενδυτικά 100% απόδοση σε 1 χρόνο είναι εξωπραγματικό, πλην όμως άλλο και το ρίσκο και ο μόνος τρόπος να το μειώσεις είναι αν το ρεύμα είναι τσάμπα/σχεδόν τσάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση και χαίρομαι που με καταλαβαίνεις. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε μια εποχή που "οτιδήποτε" έχει κάποιου είδους ηλεκτρική αντίσταση μέσα του (π.χ. ακόμα και λάμπες) θα παράγει crypto και θα ενισχύει το blockchain. Ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών και mobo για να φτιάξω το rig εάν ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το efficiency, αλλά μόνο η παραγωγή cryptoνομισμάτων. Δηλαδή ποιος εξοπλισμός έχει το καλύτερο hashrate ανεξαρτήτως κατανάλωσης (όπως στην περίπτωσή μου) αυτή τη στιγμή στην αγορά; Είδα για μια vega 64; Αυτή έχει το καλύτερο hashrate; Πείτε μου μια σύνθεση Motherboard + GPU + PSU γιατί συνειδητοποιώ ότι κάθε μέρα που "χάνω" από το δωρεάν mining, χάνω κανονικά χρήματα και με συμφέρει να αρχίσω ΆΜΕΣΑ. Ευχαριστώ εισαι πολυ εριστικος, κανεις δεν σου χρωσταει χρηματα, και ασε τις μουφες που λες για την θερμανση κλπ,εκει το εχεις αναγκη, το minining ειναι πολυτελεια, καλο ειναι να σεβεσαι διοτι μαλλον δεν εχεις δει σε τι ειδους συνθηκες δουλευουν αλλοι συνανθρωποι σου.ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ MINING ΕΕ?? μαζευε τα λογακια σου γιατι θα σε βρουμε και θα εχεις μπλεξιματα. λυπαμαι που υπαρχουν ατομα που σκεφτονται με τετοια λογικη, απλα κριμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konandrio Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα !!!! Έχω ξεκινήσει το μινάρισμα απλά για εξοικείωση, δεν έχω το κατάλληλο hardware, τρέχω το minergate για ΕΤΗ με gpu στα 13ΜΗ/s, τρέχω και και τι μισή cpu σε διάφορα νομίσματα, σε 3 24ώρα οκ έχω βγάλει ψίχουλα 1,5 ευρώ περίπου, άπλα έχω πάρει την χαρά του χρυσωρύχου. Όπως είπα δεν πάω για να βγάλω χρήματα, προσπαθώ να μάθω όσα μπορώ και αν δω ότι το <<έχω>> να διαθέσω μέχρι 3 χιλ για hardware. Όπως είπα είμαι με minergate και wallet Electrum, προτείνετε κάτι άλλο για ξεκίνημα ; Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς συμβολίζουν τα νούμερα στις εικόνες με απλά ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τα περισσότερα είναι αυτό που λένε. ελπίζω μόνο να μην σκάβεις με την 295, γιατί όχι μόνο δεν βγάζεις αλλά βάζεις κι απ΄την τσέπη σου (σε ρεύμα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αναφορικά με το mining και το ROI, καθώς και το hashing power, να έχετε πάντα υπόψη ότι υπολογίζεται με βάση την τρέχουσα τιμή του mined coin που εξάγεται. Το λέω γιατί κάπου στον Φλεβάρη του 17' , όταν ακόμα δεν είχε παίξει η φρενίτιδα με τα cryptos, έβγαλα με μια 390, εύκολα 2-3 eth σε κανά μήνα (και όχι μέρα-νύχτα mining) τα οποία η τρέχουσα τότε τιμή τους ήταν στα 10 ευρώ, οπότε όλοι οι calculators έβγαζαν ROI σε κανά 2-3 χρόνια Τώρα περισσότερο για εμένα αξίζει να ασχοληθείς με το mining, για να καταλάβεις την τεχνολογία, καθώς και να μάθεις τα wallets κτλπ. παρά για να βγάλεις χρήμα. είναι αρκετά πιο εύκολο, να ανοίξεις έναν λογαριασμό στο Coinbase ή Kraken/Poloniex και να αγοράσεις νομίσματα που προσδοκείς, μετά απο ψάξιμο έ, ότι πρόκειται να ανέβουν Πολύ πιο εύκολα χρήματα, δεν ασχολείσαι με τα ρεύματα, με την ζέστη και τον θόρυβο να βαράνε τα ανεμιστήρια μέρα-νύχτα και την ζημιά που μπορεί αυτό να προκαλέσει στο hardware σου, στο longterm. Για εμένα δεν αξίζει καθόλου όλη αυτή η φασαρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς συμβολίζουν τα νούμερα στις εικόνες με απλά ελληνικά. Αναφερει το hashrate σου αριστερα σε MH (mega hashes, οχι mega hertz). Δηλαδη αυτη τη στιγμη παραγεις 14.71 εκ hashes το δευτερολεπτο Στα δεξια, ολο το pool συνολο παραγει 49.36 GH δηλαδη 49.36 δισ hashes, συμπεριλαμβανομενων και των δικων σου. Ωστοσο, η παγκοσμια αποδοση ειναι 104.4 τρισ Hashes που σημαινει οτι θα αργει αρκετα κατα μεσο ορο το Pool να βρει block και να πληρωσει τους Miners. Συγκεκριμενα αναμενεται να βρισκει ενα στα 2000 block.ισως πρεπει να βρεις ενα μεγαλυτερο. Να ξερεις οτι ολα τα παραπανω νουμερα για τα hashes που αναφερει το pool ειναι κατα προσεγγιση. Μπορουν μονο να τα εκτιμησουν απο το τυθμο που οι miners παραδιδουν αποδεκτα shares αλλα δεν ξερουν τα πραγματικα νουμερα. Καποιος τυχερος miner μπορει px να εχει πραγματικη αποδοση 10 MH αλλα να βρηκε πολλα αποδεκτα shares που να φαινεται σαν να αποδιδει περισσοτερο. Ομοιως καποιος ατυχος το αντιθετο. Γι αυτο και θα βλεπεςι αυτα τα νουμερα να αλλαζουν συνεχως με μεγαλη διακυμανση good shares: αποδεκτα bad shares ειναι αυτα που απορριπτονται για οποιοδηποτε λογο. Ειτε επειδη η καρτα σου εκανε καποιο λαθος υπολογισμο (συμβαινει) ειτε πιο συχνα επειδη εστειλες αποτελεσματα τη στιγμη της αλλαγης σε νεο block οποτε θεωρειται stale PPLNS : pay per last N shares Εχει να κανει με τον τροπο που υπολογιζουν την αμοιβη που δικαιουσαι για τη δουλεια σου. Ισως λεει λεπτομερειες στο ερωτηματικο απο πανω γιατι δεν θυμαμαι πως πανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konandrio Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Με μια 1050ti σκάβω αλλά όπως είπα ξέρω ότι είμαι πολύ λίγος σε hardware. Όταν λέει unconfirmed τι εννοεί; Πως θα γίνουν confirm? Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει το wallet μου για μεταφορά από minergate; Δεν έχω καταφέρει να κάνω δοκιμαστική μεταφορά. Δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση για αυτό το ψάχνω κι ολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το Confirm είναι ανάλογα με τι όριο έχει βάλει το pool, πχ μετά από 10 blocks. Δλδ σου λέει, ΟΚ, βρήκαμε block, αυτό που σου αναλογεί είναι πχ 0.001 ETH, μετά από 10 blocks θα γίνει confirm και θα μπορείς να το μεταφέρεις στο wallet σου. Με το wallet δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω 2-3 official για "αποταμίευση" και όλα τα άλλα τα κάνω auto-exchange μέσω του pool (πχ σκάβω διάφορα Equihash αλλά τα μετατρέπω σε LTC). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konandrio Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το Confirm είναι ανάλογα με τι όριο έχει βάλει το pool, πχ μετά από 10 blocks. Δλδ σου λέει, ΟΚ, βρήκαμε block, αυτό που σου αναλογεί είναι πχ 0.001 ETH, μετά από 10 blocks θα γίνει confirm και θα μπορείς να το μεταφέρεις στο wallet σου. Με το wallet δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω 2-3 official για "αποταμίευση" και όλα τα άλλα τα κάνω auto-exchange μέσω του pool (πχ σκάβω διάφορα Equihash αλλά τα μετατρέπω σε LTC). Δεν μου λέει σε κανόνα νόμισμα confirm, άρα δεν μπορώ να τα στείλω στο wallet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπορεί, όταν γίνεται η επιβεβαίωση θα τα βλέπεις στο Account Balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πώς μετατρέπουμε xmr σε bitcoin? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2017 από bilythekid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα