Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αντί να στηθεί rig απο gpu, δεν αξίζουν πλέον οι asic miners;

https://www.bitcoinmining.com/bitcoin-mining-hardware/ πχ απο την λιστα εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην το κουράζουμε παίδες η καλύτερη κάρτα ανεξαρτήτως τιμής ρεύματος αυτή τη στιγμή είναι η Radeon Vega.

1. μεγάλη απόδοση, ειδικά στο monero

2. μικρές απαιτήσεις σε θέσεις mobo

3. Περιθώρια σημαντικών βελτιώσεων στο μέλλον.

Επίσης καλές κάρτες είναι:

-470,480,570,580,1060,1070,1070ti,1080,1080ti

καλές είναι και οι 285, 380, 380X, 290, 390 αλλά θέλουν ειδικό χειρισμό για να μην τρώνε πολύ ρεύμα.

Εγώ πάντως με δοκιμές που έκανα τον Ιούνιο,με την 480,έδινε 3,7ευρω το nice hash και εχτές που δοκίμασα με vega 56,έδινε λιγότερα,σχεδόν δύο ευρώ,και στο ethereum γύρω στα 35 mh/s,λίγα δεν είναι;

Εγώ πάντως με δοκιμές που έκανα τον Ιούνιο,με την 480,έδινε 3,7ευρω το nice hash και εχτές που δοκίμασα με vega 56,έδινε λιγότερα,σχεδόν δύο ευρώ,και στο ethereum γύρω στα 35 mh/s,λίγα δεν είναι;

το κέρδος σου, διαμορφώνεται με βάση το difficulty. Όσοι περισσότεροι λοιπόν μπήκαν και mine-άρουν, τόσο περισσότερη επεξεργαστική ισχύ χρειάζεσαι για να έχεις το ίδιο κέρδος

αν απο το καλοκαίρι, ανέβηκε το difficulty, τότε λογικό είναι να έχεις μικρότερο κέρδος

• Like 1

Τον ιούνιο ήταν τρελό πάρτι μην το συγκρίνεις.

Δες το monero, για εκεί είναι οι Vega.

Eth φτάνουν μέχρι και 38-40 oi vega. Monero 1700-2000.

Ευχαριστώ, οπότε θα αγοράσω μερικές Radeon Vega 64

Γιατί όμως βγάζει τόσο μεγάλο εύρος τιμών γι' αυτές τις κάρτες στο skroutz?

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=Radeon+Vega+64

Τι motherboard και τι PSU να αγοράσω;

Κάνε νέο θέμα ή δες το δικό μου http://www.insomnia.gr/topic/661323-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8C-mining-farm-pc/

Μην σπαμμάρεις εδώ για ολόκληρο pc.

Τον ιούνιο ήταν τρελό πάρτι μην το συγκρίνεις.

Δες το monero, για εκεί είναι οι Vega.

Eth φτάνουν μέχρι και 38-40 oi vega. Monero 1700-2000.

Δηλαδή η 56 πόσα ευρώ βγάζει τη μέρα;για να δω αν αξιζει;αν είναι να μην ασχοληθώ.

Δηλαδή η 56 πόσα ευρώ βγάζει τη μέρα;για να δω αν αξιζει;αν είναι να μην ασχοληθώ.

Αν το βλέπεις έτσι, μην ασχοληθείς. Αυτά αλλάζουν κάθε μέρα/

Αν σε ενδιαφερει το αμεσο όφελος χρειάζεσαι κανονική φάρμα, έστω κα mini πχ με 10-12 Vega

PS το cpu σου έχει την ίδια σχεδόν παραγωγή με μια 470.

• Like 1

Πάει ο καλός Μάιος/Ιούνιος (για μένα και Ιούλιος/Αύγουστος πήγαν καλά btw). Πλέον οι αποδόσεις είναι τουλάχιστον 50% κάτω και δεν αξίζει η επένδυση, εκτός αν παίζει πολύ φθηνό/τσάμπα ρεύμα.

• Like 1

Ρε παίδες mine-αρει κανείς τη σήμερον ημέρα στην Ελλάδα με τέτοιες χρεώσεις στο ρεύμα?? 

Μονο με τελευταιας γενιας hardware και μονο εφοσον εχεις μειωμενες τιμες στο ρευμα μπορεις να βγαλεις κατι με τα γνωστα νομισματα.

Ομως αν παρακολουθεις καθημερινα τι βγαινει μπορει να πετυχεις ενα νομισμα απο την πρωτη στιγμη. Τοτε, πριν πλακωσουν ολοι μπορει να προλαβεις να το δουλεψεις λιγο και εφοσον φυσικα δεν πεθανει πριν καν βγει στην αγορα, να βγαλεις ενα καλο κερδος. Αλλα μιλαμε για ενα κρισιμο παραθυρο μερικων λεπτων απο τη δημιουργια του.

Στην κυριολεξια υπαρχει κοσμος που περιμενει απο πανω, ετοιμος να νοικιασει hashing power απο το cloud.

μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

Έλεγα να μην σταθώ καθόλου στα σχόλιά σου, αλλά είσαι τουλάχιστον προκλητικός και δεν μπορώ να μην το κάνω.Το τουλάχιστον λυπηρό με την περίπτωσή σου ξέρεις ποιό είναι;Ότι γεννηθήκαμε στην ίδια χώρα με σένα.Ναι ακριβώς, σε μία χώρα όπου προσπαθούν τρομερά συγκροτημένα και αξιόλογα άτομα να βρουν μια δουλειά στο δημόσιο και δεν μπορούν γιατί υπάρχεις εσύ και οι όμοιοί σου που δεν ξέρετε ούτε καν στοιχειωδώς τις υποχρεώσεις σας. Και βγαίνετε δημοσίως και προκαλείτε κιόλας. Στην τελική δεν θα ενοχλούσε τόσο μια τέλος πάντων συγκαλυμμένη στάση. Επειδή λοιπόν δείχνεις να αγνοείς τα θεμελιωδέστατα και τυχαίνει να σου μιλάει άνθρωπος του νομικού κλάδου, να σου πω ότι τις ώρες που σπαταλάς για να κατανοήσεις τα του mining θα μπορούσες και θα έπρεπε να τις αφιερώσεις σε υποπολλαπλάσιο μάλιστα βαθμό, σε μια απλή ανάγνωση έστω του ποινικού και του δημοσιουπαλληλικού κώδικα στα κεφάλαια που έχουν να κάνουν με τα παραπτώματα στην υπηρεσία σου.Μάθε επιτέλους λοιπόν ότι αυτά που περιγράφεις συνιστούν πλειάδα ποινικών αδικημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Είπαμε, ζούμε σε ένα μπουρδέλο που οποιαδήποτε αναφορά και να κάνεις λογικά θα πέσει στο κενό, αλλά εντάξει, δεν μπορώ να ανέχομαι να μου βγαίνει ο άλλος με ύφος και να μου λέει ξέρεις, εκμεταλλεύομαι τη δημόσια εξουσία μου, μη μου τη σπας και πες μου με ποιόν τρόπο θα την εκμευταλλευτώ καλύτερα.Αρκετή τζούρα ελλάδας πήραμε μαζί σου, μαζέψου γιατί δεν κόβω και πολύ σύνορο σε κάτι τέτοια.Την ξέρω καλά τη δουλειά μου...

-ως προς τους λοιπούς: συγγνώμη για το derail, αλλά δεν βαστήχτηκα.-

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...