Bigi444444 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ με αγορά hashing rate από το nicehash;Έριξα μια ματιά αλλά δεν θα έλεγα ότι αντιλαμβάνομαι ακριβώς πως λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 τσάμπα καις το ρεύμα που πληρώνουμε, βασικά. δεν βγάζουν τίποτα. αν σε έπαιρνα χαμπάρι βέβαια, θα σε έστελνα σπίτι σου. ελπίζω κάποιος να έχει την ευαισθησία εκεί όπου βρίσκεσαι, και να σε απαλλάξει εσένα απο την αναλγησία σου, και εμάς απο την παρουσία σου "άκου εκεί, δεν είναι ηθικό ... αλλά ΟΚ" πέρα απο θέμα ηθικής, τίθεται πολύ απλά θέμα κλοπής/απάτης δημοσίου Έχω βγάλει 0.69 Monero, περίπου 75 ευρώ δηλαδή, χωρίς να μου στοιχίσει τίποτα, και έχω minάρει και 1 από κάθε μικρό νόμισμα ώστε ΑΝ κάποιο από αυτά ανεβεί σε αξία να χτυπήσω jackpot (απλά να έχω ένα από το καθένα). Minάρω πάνω από ένα χρόνο, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα τα laptops είναι μια χαρά λειτουργικά. Δεν το καταλαβαίνω το επιχείρημά σου. ΑΠΑΤΗ του δημοσίου το να χρησιμοποιείς την πρίζα στο γραφείο σου; Ο άλλος βάζει αερόθερμο για να ζεσταθεί (δικό του αερόθερμο), ο άλλος φορτίζει laptops και κινητά και powerbanks. ΓΙΑΤΙ το θεωρείτε τόσο απαράδεκτο δηλαδή; θα σου ελεγα ανηθικο αλλα το ειπες μονος σου. Εξυπναδες, το ρευμα το κλεβεις, τα laptop θα τα καταστρεψεις και ολα αυτα γιατι ετσι απλα μπορεις. Το αστειο ειναι οτι ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!! Ψυχραιμία παιδιά. Υπάρχει μια απίστευτη αίσθηση ικανοποίησης πάντως να βλέπεις μηχανάκια να minάρουν με ρεύμα του δημοσίου, κι εσύ να μην πληρώνεις τίποτα (Pure profit 100%, έστω κι αν βγάζεις λίγο κέρδος). Η άποψή μου είναι ότι όταν εργάζομαι, το γραφείο μου είναι σαν το σπίτι μου και μπορώ να χρησιμοποιώ πράγματα όπως το AIR CONDITION, την ΠΡΙΖΑ, την ΤΟΥΑΛΕΤΑ, το ΧΑΡΤΙ, το INTERNET, τις ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ κλήσεις κλπ κλπ. Σκέφτομαι να πάω στο επόμενο βήμα και να βάλω ένα rig να minάρει στο γραφείο μου. Είναι σημείο κλειδί το ότι έχω πρόσβαση σε άπειρη ηλεκτρική ενέργεια. Ακούω ιδέες για mining rig. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ψυχραιμία παιδιά. Υπάρχει μια απίστευτη αίσθηση ικανοποίησης πάντως να βλέπεις μηχανάκια να minάρουν με ρεύμα του δημοσίου, κι εσύ να μην πληρώνεις τίποτα (Pure profit 100%, έστω κι αν βγάζεις λίγο κέρδος). Η άποψή μου είναι ότι όταν εργάζομαι, το γραφείο μου είναι σαν το σπίτι μου και μπορώ να χρησιμοποιώ πράγματα όπως το AIR CONDITION, την ΠΡΙΖΑ, την ΤΟΥΑΛΕΤΑ, το ΧΑΡΤΙ, το INTERNET, τις ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ κλήσεις κλπ κλπ. Σκέφτομαι να πάω στο επόμενο βήμα και να βάλω ένα rig να minάρει στο γραφείο μου. Είναι σημείο κλειδί το ότι έχω πρόσβαση σε άπειρη ηλεκτρική ενέργεια. Ακούω ιδέες για mining rig. Λογικά τρολάρεις, αλλά τρομάζω και στην ιδέα ότι μπορεί να είσαι εκ φύσεως τόσο εριστικός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Έχω βγάλει 0.69 Monero, περίπου 75 ευρώ δηλαδή, χωρίς να μου στοιχίσει τίποτα, και έχω minάρει και 1 από κάθε μικρό νόμισμα ώστε ΑΝ κάποιο από αυτά ανεβεί σε αξία να χτυπήσω jackpot (απλά να έχω ένα από το καθένα). Minάρω πάνω από ένα χρόνο, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα τα laptops είναι μια χαρά λειτουργικά. Δεν το καταλαβαίνω το επιχείρημά σου. ΑΠΑΤΗ του δημοσίου το να χρησιμοποιείς την πρίζα στο γραφείο σου; Ο άλλος βάζει αερόθερμο για να ζεσταθεί (δικό του αερόθερμο), ο άλλος φορτίζει laptops και κινητά και powerbanks. ΓΙΑΤΙ το θεωρείτε τόσο απαράδεκτο δηλαδή; Δεν ξερω τους νομους, αλλα εφοσον βγαζεις λεφτα απο αυτο, χρησιμοποιωντας πορους του δημοσιου, θεωρητικα ισως να υπαρχει θεμα. Αν ημουνα στη θεση σου πχ και καποιος που ηξερε τι κανω με ειχε βαλει στο ματι και ηθελε να μου κανει αναφορα σιγουρα θα εχανα τον υπνο μου. Πρακτικα φυσικα μαλλον δεν τρεχει τιποτα και οντως το αεροθερμο που λες ειναι μεγαλυτερη σπαταλη, για να μην πουμε για περιπτωσεις που ο αλλος θα εχει τη θερμανση ανοιχτη η τον κλιματισμο και ταυτοχρονα και το παραθυρο γιατι ετσι τον βολευει. Τα λαπτοπ παντως τα ταλαιπωρεις πραγματικα χωρις λογο. Αμα σου χαλασουν πριν την ωρα τους θα εχεις μπει και μεσα απο χρηματα. Ψυχραιμία παιδιά. Υπάρχει μια απίστευτη αίσθηση ικανοποίησης πάντως να βλέπεις μηχανάκια να minάρουν με ρεύμα του δημοσίου, κι εσύ να μην πληρώνεις τίποτα (Pure profit 100%, έστω κι αν βγάζεις λίγο κέρδος). Η άποψή μου είναι ότι όταν εργάζομαι, το γραφείο μου είναι σαν το σπίτι μου και μπορώ να χρησιμοποιώ πράγματα όπως το AIR CONDITION, την ΠΡΙΖΑ, την ΤΟΥΑΛΕΤΑ, το ΧΑΡΤΙ, το INTERNET, τις ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ κλήσεις κλπ κλπ. Σκέφτομαι να πάω στο επόμενο βήμα και να βάλω ένα rig να minάρει στο γραφείο μου. Είναι σημείο κλειδί το ότι έχω πρόσβαση σε άπειρη ηλεκτρική ενέργεια. Ακούω ιδέες για mining rig. Το οτι ειναι συνηθες φαινομενο να γινεται καταχρηση σε ολα οσα αναφερεις (ακομα και στο χαρτι τουαλετας) δεν ειναι δικαιολογια, χωρις να ειναι ο σκοπος μου να κρινω την αναισθησια του καθενος. Πιο πολλη εντυπωση μου κανει οτι ολα αυτα τα κανεις ανενοχλητος και μαλιστα με προσβαση στο δικτυο σε μη συνηθισμενες πορτες που απαιτειται απο mining software και που συνηθως ειναι κλειδωμενες σε οργανισμους δημοσιου. Εκτος βεβαια αν εισαι στο IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Αρχικά μια 260Χ (σάπια ξέρω). Μετά αν αξίζει και θέλει και ο συνέταιρος/φίλος, μπορεί και vega Αν δουλέψει και με μεγάλο load, αν ενδιαφέρει κανένα σας, και εμπιστεύεστε απο απόσταση, μπορούμε να συνεργαστούμε. Αυτό όμως όταν γίνει η δοκιμή με τα πρόχειρα, ότι δεν υπάρξει κανα θέμα. Λογικά θα επανέλθω. H 260X θα βγάζει μάλλον λιγότερα και από ψίχουλα. Ακόμα και με "δωρεάν" ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Λογικά τρολάρεις, αλλά τρομάζω και στην ιδέα ότι μπορεί να είσαι εκ φύσεως τόσο εριστικός. Όχι, δεν τρολάρω, αναφέρω πραγματικά αυτό που συμβαίνει στη δουλειά. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ. Ναι, πληρώνεις με τους φόρους σου το δικό μου mining, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό, όπως κι εσύ ίσως να κάνεις κάποια άλλη χρήση στο χώρο εργασίας σου που δεν μπορώ να την ελέγξω εγώ με τη σειρά μου. Π.χ. αν είσαι ιδιοκτήτης πρατηρίων καυσίμων, προφανώς, τα καύσιμα σου στοιχίζουν λιγότερο, απ' ότι στοιχίζουν στους πελάτες σου (τα καύσιμα που χρησιμοποιείς στο δικό σου αυτοκίνητο). Εάν είσαι οδηγός κλπ. μεταφέρεις πράγματα δωρεάν, εάν είσαι courrier μεταφέρεις πακέτα δικά σου δωρεάν κλπ κλπ. Εάν είσαι ιατρός, σε εξετάζουν όλοι οι σύναδελφοί σου δωρεάν. Εάν είσαι δικηγόρος, έχεις νομική κάλυψη δωρεάν, εάν είσαι αστυνομικός, έχεις πρόσβαση σε άλλα καλούδια που δεν θέλω να επεκταθώ... Όλοι το κάνουμε. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Ξέρω άτομα στην τραπεζαρία που τρώνε δωρεάν, ξέρω άτομα σε άλλους χώρους της εργασίας μου που χρησιμοποιών air condition κλπ. (μας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούμε και μας δίνουν το τηλεκοντρόλ του air condition, ΑΠΟΛΥΤΩΣ νόμιμο). Εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι "ζεσταίνομαι" μέσω του mining αντί να καίω άσκοπη θερμότητα με το αερόθερμα. Παράγω θερμική ενέργεια στο κάτω κάτω σαν θέρμανση του χώρου στον οποίο εργάζομαι. Air coindition δεν ξεχνάω ποτέ ανοιχτό χωρίς λόγο, όπως άλλοί. Αυτό το προτιμάς (σπατάλη aircondition) να γίνεται δηλαδή απ' ότι να κάνω εγώ mining με τα χρήματα που πληρώνεις ως φόρους και να ζεσταίνομαι ως "παρενέργεια" της χρήσης που κάνω; (για να έχω καλές συνθήκες ώστε να εξυπηρετήσω τον πολίτη από το δημόσιο πόστο που είμαι) Έχουμε το γραφείο μου, αρκετές πρίζες γύρω μου όλες δικές μου, και το δωρεάν wifi hotspot του οργανισμού στον οποίο βρίσκομαι (από εκεί στέλνονται τα shares στο mining pool για να βγάζω το κέρδος). Το wifi hotspot είναι δωρεάν για όλους να το χρησιμοποιούν, ακόμα και για επισκέπτες (και επομένως και για μένα) και η πρίζα είναι στο γραφείο μου για να τη χρησιμοποιώ για ό,ποια ανάγκη έχω. Έχω ανεβάσει άπειρα gigabytes σε cloud service από τη δουλειά μου γιατί έχει μεγάλο upload. Κι αυτό επιλήψιμο είναι; Παρακαλώ να επανέλθουμε στην πραγματικότητα. Το κάθε επάγγελμα και ο κάθε επαγγελματίας έχει πρόσβαση σε πόρους για να μπορεί να τους χρησιμοποιεί. Αυτό που θέλω, είναι βοήθεια για να βάλω κανονικό mining rig. Με το μηδενικό κόστος ενέργειας, το ROI θα είναι πολύ καλό. Υπάρχουν έτοιμα rigs ή πρέπει να το φτιάξω απαραίτητα μόνος μου; Τι θα προτείνατε; Δεν ξερω τους νομους, αλλα εφοσον βγαζεις λεφτα απο αυτο, χρησιμοποιωντας πορους του δημοσιου, θεωρητικα ισως να υπαρχει θεμα. Αν ημουνα στη θεση σου πχ και καποιος που ηξερε τι κανω με ειχε βαλει στο ματι και ηθελε να μου κανει αναφορα σιγουρα θα εχανα τον υπνο μου. Πρακτικα φυσικα μαλλον δεν τρεχει τιποτα και οντως το αεροθερμο που λες ειναι μεγαλυτερη σπαταλη, για να μην πουμε για περιπτωσεις που ο αλλος θα εχει τη θερμανση ανοιχτη η τον κλιματισμο και ταυτοχρονα και το παραθυρο γιατι ετσι τον βολευει. Τα λαπτοπ παντως τα ταλαιπωρεις πραγματικα χωρις λογο. Αμα σου χαλασουν πριν την ωρα τους θα εχεις μπει και μεσα απο χρηματα. Το οτι ειναι συνηθες φαινομενο να γινεται καταχρηση σε ολα οσα αναφερεις (ακομα και στο χαρτι τουαλετας) δεν ειναι δικαιολογια, χωρις να ειναι ο σκοπος μου να κρινω την αναισθησια του καθενος. Πιο πολλη εντυπωση μου κανει οτι ολα αυτα τα κανεις ανενοχλητος και μαλιστα με προσβαση στο δικτυο σε μη συνηθισμενες πορτες που απαιτειται απο mining software και που συνηθως ειναι κλειδωμενες σε οργανισμους δημοσιου. Εκτος βεβαια αν εισαι στο IT Γιατί να μην τα κάνω ανενόχλητος; Δεν κάνω κάτι παράνομο. Αυτή είναι η άποψή μου. ΜΑΚΑΡΙ όλοι να καίγανε ενέργεια και να θερμαίνανε το χώρο και να μπορούσανε να παράγουνε και χρήμα ταυτόχρονα, αντί ΑΠΛΑ να καίνε ενέργεια χωρίς αντίκρυσμα. Ελπίζω να είναι αντιληπτό αυτό που λέω. Στη μία φορά καις το ρεύμα που πληρώνουν οι φορολογούμενοι για να παράγεις θερμότητα και χρήμα, στην άλλη το καις ΜΟΝΟ για θερμότητα που πάει χαμένη. Τι είναι καλύτερο; Να βγαίνουν και λεφτά μαζί με τη θερμότητα; Ή να βγαίνει μόνο θερμότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Έχω βγάλει 0.69 Monero, περίπου 75 ευρώ δηλαδή, χωρίς να μου στοιχίσει τίποτα, και έχω minάρει και 1 από κάθε μικρό νόμισμα ώστε ΑΝ κάποιο από αυτά ανεβεί σε αξία να χτυπήσω jackpot (απλά να έχω ένα από το καθένα). Minάρω πάνω από ένα χρόνο, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα τα laptops είναι μια χαρά λειτουργικά. Δεν το καταλαβαίνω το επιχείρημά σου. ΑΠΑΤΗ του δημοσίου το να χρησιμοποιείς την πρίζα στο γραφείο σου; Ο άλλος βάζει αερόθερμο για να ζεσταθεί (δικό του αερόθερμο), ο άλλος φορτίζει laptops και κινητά και powerbanks. ΓΙΑΤΙ το θεωρείτε τόσο απαράδεκτο δηλαδή; Ψυχραιμία παιδιά. Υπάρχει μια απίστευτη αίσθηση ικανοποίησης πάντως να βλέπεις μηχανάκια να minάρουν με ρεύμα του δημοσίου, κι εσύ να μην πληρώνεις τίποτα (Pure profit 100%, έστω κι αν βγάζεις λίγο κέρδος). Η άποψή μου είναι ότι όταν εργάζομαι, το γραφείο μου είναι σαν το σπίτι μου και μπορώ να χρησιμοποιώ πράγματα όπως το AIR CONDITION, την ΠΡΙΖΑ, την ΤΟΥΑΛΕΤΑ, το ΧΑΡΤΙ, το INTERNET, τις ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ κλήσεις κλπ κλπ. Σκέφτομαι να πάω στο επόμενο βήμα και να βάλω ένα rig να minάρει στο γραφείο μου. Είναι σημείο κλειδί το ότι έχω πρόσβαση σε άπειρη ηλεκτρική ενέργεια. Ακούω ιδέες για mining rig. Everybody likes free moneys. Εννοείται ότι μπορεί να μπλέξεις όταν/αν/εφόσον το δημόσιο μπορεί να αντιληφθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον στην κατάχρηση ενέργειας στους χώρους εργασίας. Προσοχή δε γιατί η ενέργεια που θα υποστηρίξουν ότι έκαψες μπορεί να είναι για να βγάλει τα σπασμένα όλου του τμήματος. Κέρδος χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει. Εγώ θα προτιμούσα τη σιγουριά του λογαριασμού της ΔΕΗ, που ξέρω πόσο θα είναι πριν ακόμα εκδοθεί. Ως OP προτείνω εδώ η συζήτηση είναι καλύτερα να επικεντρωθεί σε όσους βγάζουν νομίσματα πληρώνοντας το ηλεκτρικό τους ρεύμα. BTW, κανονικά για να σωθεί η ΔΕΗ πρέπει να βγάλει ένα καλό τιμολόγιο και το κράτος ένα σωστό νομικό πλαίσιο ώστε να τραβήξουμε μερικές Minning farms στην Ελλάδα. Αυτοί θα πληρώνουν σήγουρα στην ώρα τους με ζεστό εισαγώμενο χρήμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σε διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως ρίσκο, μέχρι και κλειδωμένο χώρο έχω που μόνο εγώ έχω πρόσβαση. Τι σημαίνει OP; Εντάξει, ας κάνουμε τη στρουθοκάμηλο φίλε μου. Τι να πω. Πες ότι πληρώνουμε το ρεύμα μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Τι σύνθεση mining rig θα προτείνατε αυτή την περίοδο να αγοράσει κάποιος; Είδα μια motherboard με 19 θύρες για GPU της asus. Είναι καλή επιλογή αυτή η mobo; Και σε κάρτες γραφικών τι να πάρω για να βάλω πάνω στην mobo; Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Όχι, δεν τρολάρω, αναφέρω πραγματικά αυτό που συμβαίνει στη δουλειά. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ. Ναι, πληρώνεις με τους φόρους σου το δικό μου mining, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό, όπως κι εσύ ίσως να κάνεις κάποια άλλη χρήση στο χώρο εργασίας σου που δεν μπορώ να την ελέγξω εγώ με τη σειρά μου. Π.χ. αν είσαι ιδιοκτήτης πρατηρίων καυσίμων, προφανώς, τα καύσιμα σου στοιχίζουν λιγότερο, απ' ότι στοιχίζουν στους πελάτες σου (τα καύσιμα που χρησιμοποιείς στο δικό σου αυτοκίνητο). Εάν είσαι οδηγός κλπ. μεταφέρεις πράγματα δωρεάν, εάν είσαι courrier μεταφέρεις πακέτα δικά σου δωρεάν κλπ κλπ. Εάν είσαι ιατρός, σε εξετάζουν όλοι οι σύναδελφοί σου δωρεάν. Εάν είσαι δικηγόρος, έχεις νομική κάλυψη δωρεάν, εάν είσαι αστυνομικός, έχεις πρόσβαση σε άλλα καλούδια που δεν θέλω να επεκταθώ... Όλοι το κάνουμε. Ναι ακριβώς ίδιος είναι ο Ιδιωτικός τομέας με τον Δημόσιο. Σε τι κόσμο ζεις για να λες ότι πληρώνουμε νταβατζιλίκι προνόμια άλλων, όπως στην περίπτωση σου; Τόσο εριστικό άτομο δεν έχω ξαναδεί, γι' αυτό ευχήθηκα να τρολάρεις, γιατί δεν ξέρω τι αντίδραση σου πρέπει αν μιλάς σοβαρά. Αλλά δεν φταις εσύ, έτσι σε μάθανε να παίζεις εκ του ασφαλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ναι ακριβώς ίδιος είναι ο Ιδιωτικός τομέας με τον Δημόσιο. Σε τι κόσμο ζεις για να λες ότι πληρώνουμε νταβατζιλίκι προνόμια άλλων, όπως στην περίπτωση σου; Τόσο εριστικό άτομο δεν έχω ξαναδεί, γι' αυτό ευχήθηκα να τρολάρεις, γιατί δεν ξέρω τι αντίδραση σου πρέπει αν μιλάς σοβαρά. Αλλά δεν φταις εσύ, έτσι σε μάθανε και παίζεις εκ του ασφαλούς. Θα προτιμούσα κάποια αντεπιχειρήματα, στα δικά μου επιχειρήματα. Είπα ότι ΘΕΡΜΑΙΝΩ το χώρο και κερδίζω χρήματα ταυτόχρονα. Όλοι έχουνε δικαίωμα να θερμαίνουν τον χώρο στον οποίο εργάζονται. Πρέπει να εργάζομαι κάτω από ανθρώπινες συνθήκες (και όχι να ξεπαγιάζω) για να εξυπηρετώ τους πολίτες ως δημόσιος υπάλληλος. Και αυτοί με τη σειρά τους, καλά κάνουν και πληρώνουν το mining μου, για να μπορώ να τους εξυπηρετώ. Προτιμάς να καίει το αερόθερμο τζάμπα;; Αν είναι δυνατόν. Δώστε μου λίγη καθοδήγηση για την asus motherboard που ανέφερα και τι gpu να αγοράσω παρακαλώ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Θα προτιμούσα κάποια αντεπιχειρήματα, στα δικά μου επιχειρήματα. Είπα ότι ΘΕΡΜΑΙΝΩ το χώρο και κερδίζω χρήματα ταυτόχρονα. Όλοι έχουνε δικαίωμα να θερμαίνουν τον χώρο στον οποίο εργάζονται. Πρέπει να εργάζομαι κάτω από ανθρώπινες συνθήκες (και όχι να ξεπαγιάζω) για να εξυπηρετώ τους πολίτες ως δημόσιος υπάλληλος. Και αυτοί με τη σειρά τους, καλά κάνουν και πληρώνουν το mining μου, για να μπορώ να τους εξυπηρετώ. Προτιμάς να καίει το αερόθερμο τζάμπα;; Αν είναι δυνατόν. Δώστε μου λίγη καθοδήγηση για την asus motherboard που ανέφερα και τι gpu να αγοράσω παρακαλώ. Ευχαριστώ OP σημαίνει original poster, δηλαδή έχω ξεκινήσει το thread. Το θέμα bitcoin Heater είναι άλλο και όντως τώρα πρώτη φορά βάζεις το θέμα σε μια "ηθική" βάση από θέμα cryptophilosophy. Δηλαδή ότι αντί για θερμάστρα 1000 watt βάζω μια bitcoin θερμάστρα, οπότε δεν ξοδεύω παραπάνω ενέργεια αλλά αυτή η ενέργεια υποστηρίζει και το blockchain. Ρίσκο θα υπάρξει όταν το κράτος αντιληφθεί τι "μπορεί" να συμβαίνει, και ότι αυτό μπορεί να του αποφέρει χρήματα. Και πίστεψέ με δεν καταλαβαίνουν τίποτα από cryptophilosophy. Παρόλα αυτά καλύτερα είναι να κάνουμε τη στουρθοκάμηλο σε μια δημόσια συζήτηση για να μην αναλωνόμαστε σε ηθικές/νομικές συζητήσεις. Αυτό δε που ρωτάς είναι άκυρο, με δωρεάν ρεύμα ότι και να βάλεις θα παράγει καθαρό κέρδος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλά ρε παιδιά, αν είναι έτσι, κακώς σας τα έχω κάνει μπάλες και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση και χαίρομαι που με καταλαβαίνεις. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε μια εποχή που "οτιδήποτε" έχει κάποιου είδους ηλεκτρική αντίσταση μέσα του (π.χ. ακόμα και λάμπες) θα παράγει crypto και θα ενισχύει το blockchain. Ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών και mobo για να φτιάξω το rig εάν ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το efficiency, αλλά μόνο η παραγωγή cryptoνομισμάτων. Δηλαδή ποιος εξοπλισμός έχει το καλύτερο hashrate ανεξαρτήτως κατανάλωσης (όπως στην περίπτωσή μου) αυτή τη στιγμή στην αγορά; Είδα για μια vega 64; Αυτή έχει το καλύτερο hashrate; Πείτε μου μια σύνθεση Motherboard + GPU + PSU γιατί συνειδητοποιώ ότι κάθε μέρα που "χάνω" από το δωρεάν mining, χάνω κανονικά χρήματα και με συμφέρει να αρχίσω ΆΜΕΣΑ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Θα δω που θα χώσεις τις GPU στο γραφείο. Αλλά με ενδιαφέρει γιατί έχω ίδιο ερώτημα. Κάνε νέο θέμα, και θα σε παρακολουθώ, ας μην λερώνουμε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Θα ήταν καλό πάντως να γίνει ενα update στα rings . να δουμε κ μεις μηπως συμφέρει τίποτα . ( πάντως πραγματικά αναρωτιέμαι αν ειναι φούσκα ολο αυτό η δεν εχει ταβάνι ... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα