Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι κυρώσεις να επιβάλλουν σε miners δλδ, δεν είναι κάτι παράνομο (για εμάς που το κάνουμε χωρίς να κλέβουμε ρεύμα...)

Πάντως 5 laptop πεταμένα σε μια γωνία... άντε σου δίνω κανά μήνα, βία δίμηνο πριν αρχίσουν να τα φτύνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά έχω 62€ σε bitcoin ,μπορεί κάποιος απο δω πέρα να του πουλήσω τα 62€ bitcoin?

Μέσω e-banking

ακυρο

Επεξ/σία από Omefraoul

Προσωπικά (χαιρετώ την παρέα - πρώτη φορά γράφω σε αυτό το θέμα) έχω βρει την υγειά μου χρησιμοποιώντας το ηλεκτρικό ρεύμα του δημοσίου. Έχω βάλει 5 laptops σε μια γωνιά και minάρουν non stop. Θα μου πείτε δεν είναι ηθικό γιατί πληρώνεται το ρεύμα αυτό από φόρους αλλά .... ΟΚ.

Έχει αναφερθεί περιστατικό που να έχουν επιβάλει κυρώσει σε miners ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

θα σου ελεγα ανηθικο αλλα το ειπες μονος σου. 

Εξυπναδες, το ρευμα το κλεβεις, τα laptop θα τα καταστρεψεις και ολα αυτα γιατι ετσι απλα μπορεις.

Το αστειο ειναι οτι ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!

• Like 1

Καλησπέρα, εδω και καιρο ψαχνομαι για το μονερο, εχωντας ενα τιμιο συστημα  εδω και καμια βδομαδα το αφηνω τα βραδυα και οσο βρισκομαι στην σχολη ,να κανει την δουλεια, εχω ι5 6500 , γτχ 960 4γβ   , το χαςρατε που βγαζω ειναι 450 περιπου ανα δευτερολεπτο,μετρια πραγματα. σκεφτομουν να πουλησω την καρτα γραφικων και να βαλω καποια χρηματα ωστε να παρω την ρχ 580 8γβ, οχι μονο για το μονερο αλλα και για καλυτερες αποδοσεις στα νεα γκειμς που βγαινουν. αξιζει λετε?  πειτε μου λιγο γνωμες και εμπειριες για μονερο 

Καλησπέρα, εδω και καιρο ψαχνομαι για το μονερο, εχωντας ενα τιμιο συστημα  εδω και καμια βδομαδα το αφηνω τα βραδυα και οσο βρισκομαι στην σχολη ,να κανει την δουλεια, εχω ι5 6500 , γτχ 960 4γβ   , το χαςρατε που βγαζω ειναι 450 περιπου ανα δευτερολεπτο,μετρια πραγματα. σκεφτομουν να πουλησω την καρτα γραφικων και να βαλω καποια χρηματα ωστε να παρω την ρχ 580 8γβ, οχι μονο για το μονερο αλλα και για καλυτερες αποδοσεις στα νεα γκειμς που βγαινουν. αξιζει λετε?  πειτε μου λιγο γνωμες και εμπειριες για μονερο 

Για μονερo πάρε μόνο vega 1400 h/s με στανταρ drivers και 1700-2000 με blockchain.

Για μονερo πάρε μόνο vega 1400 h/s με στανταρ drivers και 1700-2000 με blockchain.

απο θεμα καταλωσης?  ειναι σχεδον διπλα λεφτα απο rx 580 .βεβαια  προφανως και πιο futureproof  αλλα και αγοραστικη αξια

Ποιον αλγόριθμό βάζουμε εδώ;

https://www.nicehash.com/cpu-gpu-mining

Οποιον θες, αναλογα με την καρτα. Δηλαδη με ποιον τα καταφερνει καλυτερα η καρτα σου και κατα ποσο σε συμφερει με αυτα που πληρωνουν.

Αυτο μπορεις να το δεις με benchmarks που εχει το ιδιο το nicehash.

Αλγοριθμους οπως το scrypt, x11-13-15, qubit, sia και φυσικα sha256 τους απορριπτουμε εξ αρχης αν δεν εχουμε αντιστοιχα asic. Πιθανως και αλλους που δεν ξερω

• Like 1

Να στε καλά παιδιά, θα δοκιμασω στην titan, αν και είναι εγκληματικό...

Η φάρμα θα στηθεί (δοκιμαστικά αρχικά) σε λίγες μέρες.

Να στε καλά παιδιά, θα δοκιμασω στην titan, αν και είναι εγκληματικό...

Η φάρμα θα στηθεί (δοκιμαστικά αρχικά) σε λίγες μέρες.

Με amd ή nvidia?

Με amd ή nvidia?

Αρχικά μια 260Χ (σάπια ξέρω). Μετά αν αξίζει και θέλει και ο συνέταιρος/φίλος, μπορεί και vega :)

Αν δουλέψει και με μεγάλο load, αν ενδιαφέρει κανένα σας, και εμπιστεύεστε απο απόσταση, μπορούμε να συνεργαστούμε.

Αυτό όμως όταν γίνει η δοκιμή με τα πρόχειρα, ότι δεν υπάρξει κανα θέμα.

Λογικά θα επανέλθω.

Tι εννοείς όταν λες εγκληματικό;

Ότι είναι η μοναδική prosumer με Double Precision. Όλες οι άλλες είναι Quadro, Tesla κτλ.

Τελικά δεν δουλεύει, θέλει cuda 5+ και έχω 3.5 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...