NT1G Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Φωτοβολταϊκά για mining. Και απόσβεση. Και €2000. Και εγγραφή χθες. ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εξετάζω το ενδεχόμενο για Mining Rig για ETH μπορεί και για LTC. Υπάρχει ένα budget γύρω στα 2-3K. Έχω διαβάσει αρκετά και μέχρι σήμερα έχω ασχοληθεί μόνο μέσω coinbase αγοραπωλησίες. Το ρεύμα σε πρώτη φάση μάλλον θα είναι σε ζώνη με χαμηλό κόστος. Έχω δει αρκετά setup από 4gpu - 10gpu. Θέλω μια βοήθεια/συμβουλή καθώς το θέμα με τις κάρτες έχει ξεφύγει. Τι παίρνουμε τώρα που να υπάρχει διαθέσιμο άμεσα στην αγορά στο budget που παρέθεσα 2κ-3κ Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω κάποια χρήματα σε coinbase και θέλω να τα βάλω στο λογαριασμό μου. Είναι ασφαλές; Το έχει κάνει κανείς; Υπάρχει περίπτωση να χαθούν δηλαδή; Και αν το έχει κάνει περίπου πόσες μέρες παίρνει να γίνει το έμβασμα; Όταν βάζω χρήματα ξέρω ότι παίρνει περίπου ένα 24ωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Φωτοβολταϊκά για mining. Και απόσβεση. Και €2000. Και εγγραφή χθες. ... Τι θες να πεις με αυτο? Δεν μου πεφτει λογος επειδη εκανα εγγραφη χθες? Αν θες να βοηθησεις θα το εκτιμουσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τι θες να πεις με αυτο? Δεν μου πεφτει λογος επειδη εκανα εγγραφη χθες? Αν θες να βοηθησεις θα το εκτιμουσα.. Φίλε μου καλησπέρα. Θα μπορούσα ίσως να σε βοηθήσω λίγο. Αλλά θέλω μια καλύτερη εικόνα στο τι θες να κάνεις... Γενικά πλέον το mining δεν είναι όπως ήταν κάποτε. Για να έχεις κέρδος χρειάζεται να έχεις κάποιες προϋποθέσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τι θες να πεις με αυτο? Δεν μου πεφτει λογος επειδη εκανα εγγραφη χθες? Αν θες να βοηθησεις θα το εκτιμουσα.. Θέλω να πω ότι ξαφνικά τώρα που έκανε το καλό μπαμ το bitcoin κ.τ.λ. όλοι θέλουν να ασχοληθούν, αλλά τα θέλουν όλα μασημένη τροφή χωρίς να κουνήσουν το χέρι τους λίγο να το ψάξουν μόνοι τους. Αυτή την στιγμή μια RX480 βγάζει περίπου 0,00035 BTC/ημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω να πω ότι ξαφνικά τώρα που έκανε το καλό μπαμ το bitcoin κ.τ.λ. όλοι θέλουν να ασχοληθούν, αλλά τα θέλουν όλα μασημένη τροφή χωρίς να κουνήσουν το χέρι τους λίγο να το ψάξουν μόνοι τους. Αυτή την στιγμή μια RX480 βγάζει περίπου 0,00035 BTC/ημέρα Εγω για λογους υγειας καποιου στην οικογενια μ δεν ειχα τον χρονο , ηθελα πριν κανει το μπαμ ειμαι ατυχος γιατι θα αγωραζα και btc, ομως εγω μιλησα για Mining αλλων coins γιατι για το bitcoin δεν βλεπω φως σε αυτον τον τομεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ε και για τα άλλα coins το σκηνικό ίδιο είναι, απλά αντί για btc asic θέλουν gpu. Εμένα μου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να πάρω τα λεφτά μου πίσω (κατά το 1/3 - ψόφησε η μια ti ) και δεν ξέρω κατά πόσο με συμφέρει να την αντικαταστήσω - η δυσκολία έχει ανέβει αρκετά σε αυτά που σκάβω ή τεσπά κυμαίνεται σε επίπεδα που το κάνουν να φαντάζει λιγότερο "ευκαιρία". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ε και για τα άλλα coins το σκηνικό ίδιο είναι, απλά αντί για btc asic θέλουν gpu. Εμένα μου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να πάρω τα λεφτά μου πίσω (κατά το 1/3 - ψόφησε η μια ti ) και δεν ξέρω κατά πόσο με συμφέρει να την αντικαταστήσω - η δυσκολία έχει ανέβει αρκετά σε αυτά που σκάβω ή τεσπά κυμαίνεται σε επίπεδα που το κάνουν να φαντάζει λιγότερο "ευκαιρία". Εγγύηση δε παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι παίζει - την έχω κάνει register στην MSI - αλλά προτιμώ να τη στείλω στο amazon και να πάρω τα λεφτά μου πίσω άμεσα. Με την MSI θα χάσω πάνω από μήνα λογικά + θα πληρώσω και τα μεταφορικά (ενώ το amazon τα επιστρέφει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Bigi444444 Καλημερα, ευχαριστω για το ενδιαφερον, για gpu ηθελα να μαθω αλλα και asic αν νομιζεις οτι αξιζει παλι το συζηταμε, τωρα για cloud δεν εχω ακουσει κατι ενθαρρυντιξο αν εχεις αλλη γνωμη πες μου.εξοπλισμο δεν εχω.τα φωτοβολταικα μην τα βαζεις στην τιμη θα τα τοποθετησψ για να αυτονομισω το mining.Για τα νομισματα θελω λιγο βοηθεια, το σκεπτικο μου ειναι οταν κανω αποσβεση να κραταω και μερικα coins που πιστευω οτι θα ανεβουν.ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.. καλυτερα ριξε τα λεφτα στασ φωτοβολταικα και αυτονομησε το σπιτι σου. θα εχεις κερδος την διαφορα του ηλεκτρικου σου λογαριασμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Outlawgr69 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μαγκες καλησπερα. Χρειαζομαι βοηθεια με arctic coin masternode. Αν γνωριζει καποιος ας μου στειλει μνμ . Αν βγαλω ακρη εννοειται θα εχει και tip . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VRaCh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Την καλημέρα μου στην παρέα σας. Λέω να στήσω ένα βασικό συστηματάκι για mining με δύο κάρτες ώστε να αρχίσω να μαθαίνω στην πράξη (πολλά καινούρια πράματα, σύννεφα, πορτοφόλια κλπ). Η κοινή επιλογή της RX 480 δεν υφίσταται (300+€ για μτχ κάρτα που καινούρια την εύρισκες με κάτω από 300 δεν δίνω) και η 580 έχει πολύ χαμηλή διαθεσιμότητα. Από benchmark που είδα η GTX 1070 είναι αν όχι καλύτερη στα ίδια επίπεδα με την 580 (για mining πάντα), με παρόμοια τιμή και διαθέσιμη (για ότι ήθελε προκύψει). Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να μην την πάρω που μου διαφεύγει; Υποστήριξη από την κοινότητα μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τις κάρτες τις έχεις ή θα τις αγοράσεις. Γιατί αν τις αγοράσεις, ακόμα και με €0 ρεύμα μάλλον θα κάνεις κανένα δίχρονο να βγάλεις τα λεφτά που λέει ο λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Την καλημέρα μου στην παρέα σας. Λέω να στήσω ένα βασικό συστηματάκι για mining με δύο κάρτες ώστε να αρχίσω να μαθαίνω στην πράξη (πολλά καινούρια πράματα, σύννεφα, πορτοφόλια κλπ). Η κοινή επιλογή της RX 480 δεν υφίσταται (300+€ για μτχ κάρτα που καινούρια την εύρισκες με κάτω από 300 δεν δίνω) και η 580 έχει πολύ χαμηλή διαθεσιμότητα. Από benchmark που είδα η GTX 1070 είναι αν όχι καλύτερη στα ίδια επίπεδα με την 580 (για mining πάντα), με παρόμοια τιμή και διαθέσιμη (για ότι ήθελε προκύψει). Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να μην την πάρω που μου διαφεύγει; Υποστήριξη από την κοινότητα μήπως; H 1070 μου είναι 1 με 2ΜH/s ταχύτερη, aclock-άριστη από την R9 390 και καμία 30αριά βαθμούς πιο δροσερή, σε mining ΕΤΗ... προχώρα άφοβα (σε Windows έπαιζε και υποστηριζόταν άψογα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα