Bspus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 και αμα το στειλεις στη C τι θα καταλαβεις, την επομενη φορα που θα χτησιμοποιησεις τη C θα σου βγαλει την D. Το ποσο θα το δεις σε οποιαδηποτε απο τις διευθυνσεις σου ερθει. Το wallet εχει ηδη δημιουργησει αυτες τις 3 και πολλες αλλες διευθυνσεις και τις παρακολουθει ταυτοχρονα. Δυστυχως αμα δεν εχει ουτε τις βασικες επιλογες για τον ελεγχο των διευθυνσεων τι να κανουμε. Υπαρχει λογος που θελεις να το εχεις στο κινητο σου? Ενα desktop light wallet οπως το electrum σου δινει πληρη ελεγχο και παραμενει light, δηλαδη δεν κατεβαζει blockchain αλλα ελεγχει απο αλλο node. Θα σου ελεγα να αλλαξει σε αυτο και να στειλεις τα btc σου εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ωραια κατεβασα το Electrum και εστειλα απο το Airbitz οτι ειχα. Αλλα μου εχει μεινει μονο το θεμα της B address η οποια θα λαβει την επομενη Τριτη ενα ποσο, στο Airbitz δεν υπαρχει πια αυτη η address πως μπορω λοιπον να ελενξω την B και να την βαλω να στειλει τα bitcoin στο Electrum?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μα υπαρχει απλως δεν τη βλεπεις, η μαλλον δεν στην κανει αμεσα διαθεσιμη το interface του airbiz. Καλυτερα θα ηταν να περιμενες να ερθει και αυτο το ποσο και να τα μετεφερες ολα μαζι ωστε να γλυτωνες λιγα fees. Δεν πειραζει. Αλλη λυση, αν το ψαξεις και σου δινει δυνατοτητα να δεις τα private keys, μπορεις να τα κανεις import στο electrum και να σου εμφανιστει εκει η διευθυνση. Δεν εχω iphone να το βαλω απο περιεργεια να δω τις ρυθμισεις. Ειναι δυνατον να ειναι τοσο αθλιο και φτωχο σε επιλογες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Εγώ πάντως έχω το Copay σε iOS. Δημιουργεί new address μετά από κάθε συναλλαγή αλλά δεν "χάνεται" το παλιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaico Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση. Θα χρησιμοποιήσω το electrum για wallet αλλά λόγω αναβάθμισης μπορεί να χρειαστεί να κάνω σε λίγες μέρες φορματ στο PC. θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι απλή η διαδικασία? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση. Θα χρησιμοποιήσω το electrum για wallet αλλά λόγω αναβάθμισης μπορεί να χρειαστεί να κάνω σε λίγες μέρες φορματ στο PC. θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι απλή η διαδικασία? Ευχαριστώ. Πολύ απλή απλά φρόντισε να κρατήσεις backup του πορτοφολιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaico Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ απλή απλά φρόντισε να κρατήσεις backup του πορτοφολιού Σε ευχαριστω. Αρα κατεβαζω το electrum και μέσα απο αυτό παίρνω backup και μετα το φορματ όταν το ξανακατεβασω και το εγκαταστήσω θα κάνω κατι σαν import το προηγούμενο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ευχαριστω. Αρα κατεβαζω το electrum και μέσα απο αυτό παίρνω backup και μετα το φορματ όταν το ξανακατεβασω και το εγκαταστήσω θα κάνω κατι σαν import το προηγούμενο ? Οταν φτιαξεις wallet στο electrum θα σου δωσει μια ακολουθια λεξεων που ειναι το seed με το οποιο θα φτιαξει τα ζευγαρια public/private keys. Οποτε θα εχεις πολλες διευθυνσεις ταυτοχρονα Αυτην την ακολουθια λεξεων πρεπει να φυλαξεις και ειναι το μονο που χρειαζεσαι. Αν τυχον δεν την εχεις κρατησει η τη χασεις αλλα εχεις ακομα το wallet που εφτιαξες, θα πρεπει να του ζητησεις να σου δειξει το private key ξεχωριστα για την καθε διευθυνση στην οποια εχεις bitcoin Για περισσοτερη ασφαλεια το electrum θα σου ζητησει να φτιαξεις και passphrase. Αυτο ειναι εξτρα κωδικος καθε φορα που θες να ξοδεψεις bitcoin απο το electrum ωστε να μην σου τα κλεψει καποιος που απλως απεκτησε προσβαση στον υπολογιστη σου. Αυτο δεν εχει αμεση σχεση με την ακολουθια λεξεων που ανεφερα πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaico Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν φτιαξεις wallet στο electrum θα σου δωσει μια ακολουθια λεξεων που ειναι το seed με το οποιο θα φτιαξει τα ζευγαρια public/private keys. Οποτε θα εχεις πολλες διευθυνσεις ταυτοχρονα Αυτην την ακολουθια λεξεων πρεπει να φυλαξεις και ειναι το μονο που χρειαζεσαι. Αν τυχον δεν την εχεις κρατησει η τη χασεις αλλα εχεις ακομα το wallet που εφτιαξες, θα πρεπει να του ζητησεις να σου δειξει το private key ξεχωριστα για την καθε διευθυνση στην οποια εχεις bitcoin Για περισσοτερη ασφαλεια το electrum θα σου ζητησει να φτιαξεις και passphrase. Αυτο ειναι εξτρα κωδικος καθε φορα που θες να ξοδεψεις bitcoin απο το electrum ωστε να μην σου τα κλεψει καποιος που απλως απεκτησε προσβαση στον υπολογιστη σου. Αυτο δεν εχει αμεση σχεση με την ακολουθια λεξεων που ανεφερα πιο πανω Σε ευχαριστώ και πάλι . Έχω παραγγέλλει το ledger nano s αλλά μέχρι να έρθει θα αρχίσω με electrum. Απομένει μόνο να κάνω deposit στο kraken μέσω SEPA και ξεκινάω … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας..πιστευτε ακομα αξιζει το mining? Γιατι με ενδιαφερει να επενδυσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας..πιστευτε ακομα αξιζει το mining? Γιατι με ενδιαφερει να επενδυσω.. Συμφέρει αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. Τι ποσό θες να επενδύσεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Σχετικά είναι όλα... με φτηνό/τσάμπα ρεύμα αξίζει, αλλιώς ο χρονικός ορίζοντας στενεύει αν μιλάμε για GPU... Με τα ASICs δεν ξέρω τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Συμφέρει αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. Τι ποσό θες να επενδύσεις; Μιλαω για ποσο 2 χιλιαρικα ισως και παραπανω κ λεω να βαλω φωτοβολταικα..τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ λέω όταν ζητάτε βοήθεια να βοηθάτε τους άλλους για να σας βοηθούν και οι ίδιοι.Όταν κάνεις ερώτηση του τύπου "γιατρέ έχω πυρετό, τι έχω;", τι απάντηση να περιμένεις;Μην τα βγάζουμε με το τσιγκέλι. Πες μας δυο βασικά πράγματα έστω να ξέρουμε για τι λέμε.Μιλάς για gpu mining;Μιλάς για asic mining;Σκέφτεσαι καθόλου cloud mining;Έχεις καθόλου εξοπλισμό ήδη;Τα φωτοβολταϊκά θα τα βάλεις επί τούτου για το mining ή αφότου μπουν μπορείς να διαθέσεις και ένα 2χίλιαρο επιπλέον για mining; Για τι νομίσματα σκέφτεσαι;Τι σκεπτικό έχεις;Θες να σκάψεις και ό,τι βγάλεις να το κρατήσεις και ρωτάς εάν αξίζει αυτή η τακτική;Θες σε χρόνου γύρισμα να τα πουλήσεις όταν θεωρήσεις ότι έπιασαν καλή τιμή;Αντιλαμβάνεσαι ότι το "έχω 2 χιλιάρικα και σκέφτομαι το mining" δε λέει τίποτα.Και γώ έχω Χ και το σκέφτομαι στον ύπνο μου. (Χωρίς επιθετικό ύφος...για δική σου εξυπηρέτηση καθαρά.) edit: συνειδητοποίησα ότι λείπει και η βασικότερη πληροφορία όλων σχετικά με τα φωτοβολταϊκά.Το ρεύμα που θα παράγουν, θα πωλείται στη ΔΕΗ ή όχι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Bigi444444 Καλημερα, ευχαριστω για το ενδιαφερον, για gpu ηθελα να μαθω αλλα και asic αν νομιζεις οτι αξιζει παλι το συζηταμε, τωρα για cloud δεν εχω ακουσει κατι ενθαρρυντιξο αν εχεις αλλη γνωμη πες μου.εξοπλισμο δεν εχω.τα φωτοβολταικα μην τα βαζεις στην τιμη θα τα τοποθετησψ για να αυτονομισω το mining.Για τα νομισματα θελω λιγο βοηθεια, το σκεπτικο μου ειναι οταν κανω αποσβεση να κραταω και μερικα coins που πιστευω οτι θα ανεβουν.ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα