Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kαλησπερα!

Υπαρχει καποιος φιλος να με στειλει 130 ευρω σε bitcoin?

Θα πληρωσω 150 με τραπεζα ή skrill

Eυχαριστώ

Για τέτοια ποσά χρησιμοποιείς το virwox (για το skrill νομίζω έχει ένα ημερήσιο limit 120 εύρο), πανεύκολο και γρήγορο και θα σου στοίχιση λίγο λιγότερο από 20 εύρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τέτοια ποσά χρησιμοποιείς το virwox (για το skrill νομίζω έχει ένα ημερήσιο limit 120 εύρο), πανεύκολο και γρήγορο και θα σου στοίχιση λίγο λιγότερο από 20 εύρω

ΔΕν ειμαι και πολυ γνωστης,ουτε ξερω και καλα ΑΓΓΛΙΚΑ και ειπα μηπως καποιος φιλος απο εδω μεσα μπορει να με στειελει,

προσπαθησα και με το virwox,μπερδευτηκα και τα παρατησα.

Μπορω να πληρωσω με λεφτα στο λεπτο απο Πειραιως ή με καταθεση.

Αυτο με την skrill δεν το ηξερα αλλα μπορω να στειλω τα μισα σημερα και τα υπολοιπα την επομενη μερα

Άμα θες για μακροπρόθεσμη επένδυση πήγαινε πάρε ΙΟΤΑ.

καλησπέρα. Γιατί να προτιμήσω ΙΟΤΑ σε σχεσημε ΕΤΗ ,ripple ? μπορω να αγοράσω με προπληρωμένη κάρτα και μεσω ποιας πλατφόρμας -wallet ?

Παιδια εχω καποιες πολυ απλες ερωτησεις, σχετικα με το mining, να απαντησουν οι γνωστες? 1)Αρχικα πως θα βρω πιο νομισμα ειναι καλυτερο για το hardware που διαθετω? Και το σημαντικοτερο, που δεν εχω ακομα καταλαβει, 2) η ισχυς του ηλεκτρικου ρευματος που θα απαιτειται οταν κανω mining αυξανεται? Εννοω οτι ετσι και αλλιως το pc ειναι ανοιχτο ολη μερα, αν τρεξω την εφαρμογη και κανω mining θα αυξηθει η καταναλαωση ρευματος? 3) παιζει ρολο στην καταλανωση ρεύματος το τροφοδοτικο που εχω και τα watt του? εννοωντας ότι αν εχω πολλα watt τροφοδοτικο θα καιω περισσοτερο ρευμα? και τελος προτείνεται μια καλη πλατφορμα  και νομισμα να ξεκινησω

Ευχαριστω

Short answer: Αν το hardware που διαθέτεις είναι αυτό της υπογραφής σου, απλά το ξεχνάς το mining.

Η πλήρης απάντηση είναι ότι

1) Υπάρχουν mining calculators που τα υπολογίζουν αυτά.

2) Το mining προφανώς και απαιτεί περισσότερο ρεύμα απ'ότι απλά να έχεις το PC ανοιχτό, η κάρτα γραφικών σε 2D περιβάλλον (desktop) έχει σχεδόν μηδενικό φορτίο, στο mining απ'την άλλη το φορτίο πάει στο 100%.

3) Το τροφοδοτικό παίζει ρόλο ως προς τον βαθμό αποδοτικότητάς του, δηλαδή πόσο ρεύμα τραβάει απ'την πρίζα για να το αποδώσει στα 12V DC που θέλει ο υπολογιστής. Αν είναι παλαιότερο τροφοδοτικό και δεν έχει πιστοποίηση 80+ Bronze, η αποδοτικότητα του λογικά θα είναι κάπου στο 70-75%. Τα watt του δεν παίζουν ρόλο(εφόσον επαρκούν προφανώς), θα τραβήξει όσο ζητάει το σύστημα, το δικό μου πχ που είναι 1600w, τραβάει αναλόγως του φορτίου, τα 1600w είναι απλά το άνω όριο.

• Like 2

Παιδια, εχωντας 3500ε και θελω να επενδυσω σε μηχανημα για bitcoin, αξιζει?

Αν βρεις κάρτες ναι αξίζει. Πρέπει να είσαι όμως διαβασμένος να υπολογίζεις σωστά τα ηλεκρικά κλπ.

Δηλαδή με 10 GPU (περίπου τόσες θα έχει με 3500Ε) θα έχεις λογαριασμούς της τάξεως των 1200 Ε το τετράμηνο (με undervolt, custom bios κλπ) ενώ η παραγωγή σου στο ίδιο χρονικό διάστημα θα είναι από 2000- 3000 με παρούσες τιμές πάντα.

Αύριο όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν.

και τι θα σκαβει με 10 καρτες που θα βγαζει 2000-3000 τον μηνα?

Από ότι κατάλαβα εννοούσε το τετράμηνο. Όπως και για τον λογαριασμό. Για να γίνει άμεση σύγκριση.

Αν δεν εχεις δωρεαν η εστω αρκετα φθηνοτερο ρευμα απο αυτο που κανονικα χρεωνει η ΔΕΗ μην το σκεφτεσαι.

Ακομα και αν εχεις τον καλυτερο δυνατο εξοπλισμο, συναγωνιζεσαι με miners απο ολο τον κοσμο και στην Ελλαδα εχουμε σχετικα ακριβο ρευμα

Να ρωτησω,απο το Nicehash γινεται να στειλεις σε αλλη address τα λεφτα που εχεις μαζεψει?? Τι μλκια εγινε?! Στο Airbitz (iphone wallet)  δεν ηξερα οτι καθε φορα που κανεις receive ενα ποσο σού αλλαζει και το address σου!! Δλδ τοσο καιρο εσκαβα στο Nicehash στην παλια μου address. Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος τωρα να στειλω τα λεφτα αυτα στο νεο address που εχεις δημιουργησει το Airbitz?

Να ρωτησω,απο το Nicehash γινεται να στειλεις σε αλλη address τα λεφτα που εχεις μαζεψει?? Τι μλκια εγινε?! Στο Airbitz (iphone wallet)  δεν ηξερα οτι καθε φορα που κανεις receive ενα ποσο σού αλλαζει και το address σου!! Δλδ τοσο καιρο εσκαβα στο Nicehash στην παλια μου address. Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος τωρα να στειλω τα λεφτα αυτα στο νεο address που εχεις δημιουργησει το Airbitz?

Δεν ξερω το συγκεκριμενο wallet αλλα εφοσον σου δινει ελεγχο των κλειδιων σου, θα πρεπει να βλεπει και ολες τις παλιες διευθυνσεις.

Οταν το εφτιαξες σου ζητησε η σου εδωσε ενα συνολο λεξεων? Απο αυτο φτιαχνει ενα συνολο διευθυνσεων που τις ελεγχει ολες ταυτοχρονα, ασχετα αν η default συμπεριφορα ειναι να τις χρησιμοποιει εκ περιτροπης για να βελτιωσει την ιδιωτικοτητα.

Αν ειναι καλο app θα πρεπει να εχει και επιλογη να σου τις δειξει ολες και να σου επιτρεψει να χρησιμοποιεις οποια θες

Μην σκας, θα σου έρθουν κανονικά. Το ίδιο κάνει και το Copay.

Το Airbitz απο οσο το ειχα ψάξει ηταν το πιο γνωστό για Ιos, και δυστυχώς δεν βρίσκω πουθενά παλιές address.

Για να το πω πιο απλά :

Η address A εχει ενα ποσο ηδη μεσα απο την πρώτη φορά και νομίζα θα έχω πάντα το Α.

Τωρα το Airbitz εχει μια Β και την έβαλα στο πρόγραμμα του nicehash, και μετα απο λίγη ωρα μου δείχνει οτι το νέο πόσο θα πάει την άλλη Τρίτη στην B.

Ψάχνοντας λιγο το Airbitz κατι πείραξα με τα email,και μου έκανε generate νεα address την C! Μπορώ να ακυρώσω το ποσό που θα πάει στην B ώστε να το στείλω C? Δλδ τώρα η B δεν υπάρχει πουθενά και θα λάβει ενα ποσο την άλλη την Τρίτη και απλά θέλω να το πάρω απο εκει αλλα δεν ξέρω το πως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...