Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεωρητικά πάντα Volt*Ampere=Watt.

Από εκεί και πέρα αν δεν αναφέρει σωστά το ριμάδι το GPU-Z θα βγάζουμε λάθος αποτέλεσμα.

Οστόσο, αν και δεν είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός, νομίζω είναι αναμενόμενο μειώνοντας το voltage να μειώνεται σε μεγάλο βαθμό η κατανάλωση.

Στο GPU-Z συνήθως τα ampere και τα volt που βγάζει δεν είναι για όλο το board της gpu. Με undervolting ναι μειώνεις την κατανάλωση αλλά δεν μπορείς να το επαληθεύσεις από το gpu-z ολοκληρωμένα αυτό. Ιδανικά χρείαζεσαι ένα clamp meter που θα το βάλεις γύρω από τα καλώδια τροφοδοσίας της gpu για να δεις πόσο τραβάει από το τροφοδοτικό και επίσης χρησιμοποιώντας έναν pci extender, το βάζεις και γύρω από αυτόν και βλέπεις πόσο τραβάει από την motherboard μέσω του pci. Δείτε και αυτό

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο pool που γράφτηκες, πας στο Edit Account και στο Account Details βάζεις τη διεύθυνσή σου. 

Εκεί θα βρεις και τη ρύθμιση για το πόσα θέλεις να μαζευτούν πριν τα στείλει αυτόματα. Υπάρχει κάποιο κατώτατο όριο.

change payment adress και από το username μου που έχει by default ωάζω το μακρυνάρι που έχει το πορτοφόλι στο adress tab του receive;

edit: ok το έφτιαξα (νομίζω ^_^).

Δημοσ.

ρε παιδια εγω προσπαθώ να κάνω mining dogecoin αλλα μόλις ξεκινάει κανονικά το cgminer μετά μου βγάζει μύνημα Rejected 032428da Diff  81/16 GPU 0 <sHARE IS ABOVE TARGET>  τι σημαίνει αυτό??

Δημοσ.

Σταθερά LTC, μ'αρέσουν λύσεις τύπου fire n forget. Αν ήθελα να παίζω με ισοτιμίες κτλ υπάρχει το Forex με αρκετά καλύτερες συνθήκες για trading :P

Δημοσ.

Για googlαρέ το λίγο το σφάλμα που σου βγάζει.Καταρχάς κάνει για dogecoin το cgminer;Μπορεί να είναι τρελή νουμπιά αυτό που μόλις είπα, απλά είδα ότι κάνει για 2-3 νομίσματα. 

Λοιπόν, ξεκίνησα κι εγώ, κάθε αρχή και δύσκολη που λέει.Τουλάχιστον το ξεκίνησα, συνέδεσα και το πορτοφόλι και περιμένω.Ξεκίνησε με πολλά προβλήματα.Αρχικά μου λάγκαρε και το pc σε εκνευριστικό βαθμό και έβγαζε μόλις 360-365 kh/s με 7970ghz.Το έψαξα λίγο, δοκίμασα κάποιες ρυθμίσεις και πλέον βγάζει 500 με 510 χωρίς κολλήματα και νομίζω χωρίς να καίει πολύ.Είδα κάποιες ρυθμίσεις που προτείνουν σχεδόν όλοι, αν και δεν έχω τα ίδια αποτελέσματα.Το intensity πάντως όντως πρέπει να το θέλουν ακοπλειστικά στο 13 οι 7970.Είδα κάποιοι πρότειναν και συγκεκριμένη αναλογία στους χρονισμούς πυρήνα/μνήμης.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από τα 1050/1425 που δουλεύει η κάρτα μου default, αν κατεβάσω τους χρονισμούς στα 925/1350 ας πούμε δε χάνω σε απόδοση.Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται, βλέπω πως θέλει ψάξιμο η δουλειά πάντως.Απλά μου δίνει την εντύπωση ότι τουλάχιστον δεν καίει πολύ η κάρτα και αυτό είναι καλό. ^_^

Αρκετοί λένε πως μόνο με bios update λύθηκε το πρόβλημα χαμηλής απόδοσης που είχαν.Να πω την αλήθεια μου δεν είμαι διατεθειμένος να μπω σε τέτοιες διαδικασίες.Αν δε βγάλω άκρη και δω ότι αξίζει, θα την αφήσω ως έχει μέχρι να πάρω την 290 κάποια στιγμή, που έτσι κι αλλιώς ζαχάρωνα. :P

Δημοσ.

ρε παιδια εγω προσπαθώ να κάνω mining dogecoin αλλα μόλις ξεκινάει κανονικά το cgminer μετά μου βγάζει μύνημα Rejected 032428da Diff  81/16 GPU 0 <sHARE IS ABOVE TARGET>  τι σημαίνει αυτό??

Κάποιο λάθος στο .bat αρχείο. Για άνοιξέ το (επεξεργασία) και αντέγραψε εδώ να δούμε τι λέει.

Δημοσ.

@Bigi Δοκίμασε να παίξεις λίγο με μνήμες, αν είναι Elpida τους "αρέσουν" τα 1250 κ 1500 Mhz αντίστοιχα. Ούτε εγώ ξέρω τι ακριβώς παίζει με το hashing και προκύπτουν φαινομενικά περίεργα αποτελέσματα, αντιμετώπισα την όλη φάση σαν black box (απλή καταγραφή input-output) και κατέληξα στα 1025/1500 με 710 Kh/s. (intensity 13 πάντα, Thread Concurrency 8192)

@Blazz0r Στο BTC-e, αν αυτό εννοείς. Απλά ακόμα δεν έχω κάνει cash out, πρέπει να βγάλω ταυτότητα νέου τύπου για να κάνω verify στο OKPAY και όλο το αναβάλλω :P

Δημοσ.

το doge.pool.mn bat αρχειο έχει μέσα

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://doge.pool.mn:3333 -u ********* -p ****** -I 1  -I 12 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192

Δημοσ.

το doge.pool.mn bat αρχειο έχει μέσα

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://doge.pool.mn:3333 -u ********* -p ****** -I 1  -I 12 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192

Το -g 2 κάνε το -g 1

• Like 1
Δημοσ.

@Blazz0r Στο BTC-e, αν αυτό εννοείς. Απλά ακόμα δεν έχω κάνει cash out, πρέπει να βγάλω ταυτότητα νέου τύπου για να κάνω verify στο OKPAY και όλο το αναβάλλω :P

Α όχι εγώ αυτό έλεγα https://bitcoin-central.net/. Με το OKPAY πως πάει? Τα κάνεις withdraw στο OKPAY και από το OKPAY στην τράπεζα? Δεν έχει πολλά fees αυτό? Από χρόνους παράδοσης πως πάνε ξες καθόλου?

Δημοσ.

Δεν το έχω κάνει ακόμα για να σου πω, αφού χρειάζεται verify για να κάνεις withdraw. Λογικά κάποια στιγμή αυτόν το μήνα θα την κάνω τη δουλειά και θα πω λεπτομέρειες τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...