Bspus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μια επιφανειακη ερευνα στο google δειχνει οτι δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη για eth mining. Ισως τα παει καλυτερα σε zcash. Δοκιμασε το equihash algo 2
Ιάσωνbitc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μια επιφανειακη ερευνα στο google δειχνει οτι δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη για eth mining. Ισως τα παει καλυτερα σε zcash. Δοκιμασε το equihash algo Μόλις δοκίμασα με equihash αλλά πάλι το ίδιο ...1.73 € βγάζει.Αν κάνω mining σε ubuntu θα έχω καλύτερη απόδοση?
sharke Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 οχι μονο οταν ανεβει το eth θα βγαζει περισοτερα $
mkp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ρε παιδιά τι ασχολείστε τώρα με mining και ιδικά με μια GPU, βάλτε λεφτά να επενδύσετε σε κάνα κάλο νόμισμα.
psiltal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Κάνω mining με το MinerGate v.6.8. Υπάχει η δυνατότητα να μεταφαρέρω τα coin αυτά στο wallet μου που έχω στην Coinbase?
ssd93 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ρε παιδιά ωραίο το mining αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι. Ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά και τι κερδίζει? Η ΔΕΗ του κάθε κράτους που πουλάει περισσότερο ρεύμα? Οι εταιρείες που κατασκευάζουν κάρτες για mining? Τα Χcoins αντικατοπτρίζουν μια οικονομική ισχύ με τις ισοτιμίες που παίζουν. Οι miners βοηθούν στη σταθεροποίηση και στη δημιουργία του bitcoin. Ποιο το νόημα της δημιουργίας ενός τέτοιου νομίσματος, ποιος επωφελείται από την ύπαρξη των coins? 2
Bspus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Εγω παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω την ερωτηση σου. Ρωτας γιατι υπαρχουν κρυπτονομισματα γενικως και ποια η χρησιμοτητα τους η γιατι υπαρχουν τοσα πολλα εκτος του bitcoin? Το γιατι ενα αποκεντρωμενο συστημα πληρωμων και αποθηκευσης/μεταφορας αξιας μπορει να ειναι χρησιμο εχει συζητηθει παρα πολυ. Μερικοι το θεωρουν τη μεγαλυτερη καινοτομια μετα το Internet, αλλοι το βρισκουν αδιαφορο και καποιοι νομιζουν οτι ολα αυτα ειναι μια πυραμιδα για να πλουτισουν λιγοι. Απειρα αρθρα στο ιντερνετ που αναλυουν τις αποψεις, ορεξη να εχεις να διαβαζεις Ρωτας ποιος κρυβεται πισω απο το mining? Τι εννοεις με αυτο? Ειναι απαραιτητη προυποθεση για τη λειτουργια των crypto και την επαληθευση των συναλλαγων. Εστω ειναι ενας απο τους τροπους. Λογω της μεγαλης δημοτικοτητας τους, εχει στηθει ολοκληρη βιομηχανια πλεον πισω απο το mining και πολλοι επωφελουνται αλλα αυτο ειναι κατι που προεκυψε. Δεν φτιαχτηκαν τα κρυπτονομισματα για το mining 1
ssd93 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Τα cryptocoins δημιουργούνται από κώδικα αν είμαι σωστός, αυτό επιτρέπει πολλές παραβιάσεις. 0 1 είναι και αυτά. Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι τεχνικά το mining πως λειτουργεί. Το wikipedia λέει πως σε ενα pool οι συμμετέχονες μοιράζονται μέρος της εργασίας. Ποια είνια η εργασία? Η επίλυση ενός μαθηματικού προβλήματος? Του οποίου η επίλυση πρακτικά τι προσφέρει? Ποιός είναι ο δημιουργός των coins ή πιο σωστά ποιος είναι αυτός που φτιαχνει το γρίφο για τη δημιουργία ενός block? Και αν καταλαβαίνω σωστά τα blocks είναι ότι και ο χρυσός της παλιάς εποχής. Και αν είναι τόσο απλό οι κατασκευαστές δεν θα μπορούσαν να βάλουν τις κάρτες τους ή τα ASICs να παράγουν χρήμα για τους ίδιους αντί να τις πουλάνε? Περιμένουμε τις VEGA και διαβάζω παντού ότι θα τις πάρουν οι miners. Άμα mining είναι η παραγωγή χρήματος έναντι κάποιας ισχύος να πάρουμε 10 VEGA ή ASICs και φωτοβολταικά να πλουτίσουμε όλοι. 1
bilythekid Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Νομίζω υπάρχουν εταιρείες από πισω,που νοικιάζουν επεξεργαστική ισχύ π.χ.buffering,σε σερβερς.κι εγώ ψαχνω να βρω πως γίνεται όλο το mining.μαζευονται πολλές κάρτες στα pool,και μετά διαμοιράζεται. 1
Zaknafein Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Cloud mining λέγεται, δεν ξέρω το buffering πώς προέκυψε. @ssd93 Και οι συναλλαγές με τις τράπεζες, κάρτες, Paypal κ.ο.κ. με 0 1 γίνονται, βρε λες να είναι τόσο απλό να τις παραβιάσεις; Σοβαρά τώρα, αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ, υλικό στο internet υπάρχει άφθονο, όρεξη να 'χεις να διαβάσεις. Πάντως για τους κατασκευαστές υλικού, ισχύει και για τους δύο τύπους (GPU κ ASICs) ότι ο κατασκευαστής θεωρητικά θα μπορούσε να το κάνει αυτό που λες, αλλά θα αναλάμβανε αυτός και όλο το ρίσκο της υπόθεσης συν το κόστος της υποδομής. Ειδικότερα για τις GPU, δεν παίζει να το κάνουν ούτε 1 στο εκατομμύριο, γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτός ο σκοπός της επιχείρησης και εν αντιθέσει με την Ελλ. Μπανανία, στο Αμέρικα θα σε κυνηγήσουν οι μέτοχοι κανονικά και με τον νόμο αν θεωρούν ότι δρας ενάντια στα συμφέροντα της εταιρίας, αναλαμβάνοντας τέτοια ρίσκα. Για τους Κινέζους που βγάζουν τα ASICs, ισχύει ότι μερικοί τα χρησιμοποιούν πρώτα οι ίδιοι, μερικές φορές, αλλά είναι δύσκολο να ξέρεις σε τι βαθμό και διάρκεια το κάνουν και είναι εντελώς rumour mill η φάση, οπότε ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορείς να βγάλεις. Δεν καταλαβαίνω τι σας μπερδεύει με τα pools, απλά μαζεύονται πολλοί miners και διαμοιράζεται η εργασία, ανάλογα με την επεξεργαστική ισχύ του καθενός.
Bspus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Τα cryptocoins δημιουργούνται από κώδικα αν είμαι σωστός, αυτό επιτρέπει πολλές παραβιάσεις. 0 1 είναι και αυτά. Οχι. Αλλα για να καταλαβεις γιατι πρεπει να διαβασεις αρκετα. Δες εδω καποια links http://www.insomnia.gr/topic/509624-bitcoin-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/page-166?do=findComment&comment=55886695 Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι τεχνικά το mining πως λειτουργεί. Το wikipedia λέει πως σε ενα pool οι συμμετέχονες μοιράζονται μέρος της εργασίας. Πριν καταλαβεις τα pools πρεπει να καταλαβεις το solo mining, οπως δηλαδη ξεκινησε η ιστορια, χωρις pools. Ξεκινα με τα links πιο πανω Ποια είνια η εργασία? Η επίλυση ενός μαθηματικού προβλήματος? Του οποίου η επίλυση πρακτικά τι προσφέρει? Δεν ειναι καποιο προβλημα που εχει πρακτικη αξια περα απο το ρολο του, τη διευκολυνση για consensus στο blockchain. Να συμφωνουν ολοι δηλαδη στο ποιο ειναι το επομενο block. Ακουγεται μπαναλ αλλα ειναι τεραστιας σημασιας. Παραλληλα δημιουργουνται και νεα bitcoin με τη διαδικασια αυτη αλλα δεν ειναι ο πρωταρχικος της ρολος (συνηθες λαθος). Αυτο ειναι το κινητρο που δινεται αλλα και μια λογικη μεθοδος για την εισαγωγη νεου χρηματος στο συστημα, που ειναι απαραιτητη. Ποιός είναι ο δημιουργός των coins ή πιο σωστά ποιος είναι αυτός που φτιαχνει το γρίφο για τη δημιουργία ενός block? Προκυπτουν απο τον κωδικα των bitcoin nodes. Εννοειται οτι αυτος ο κωδικας ειναι ιδιος για ολα τα nodes αλλιως δεν θα υπηρχε consensus και καποια nodes εφοσον δεν συμφωνουσαν θα απομονωνονταν και θα δημιουργουσαν ξεχωριστο chain. Καπως ετσι δημιουργουνται και τα hard forks Και αν καταλαβαίνω σωστά τα blocks είναι ότι και ο χρυσός της παλιάς εποχής. Τα blocks οχι. Τα coins ισως αν και η αναλογια αυτη δεν ειναι και τοσο καλη παντα Και αν είναι τόσο απλό οι κατασκευαστές δεν θα μπορούσαν να βάλουν τις κάρτες τους ή τα ASICs να παράγουν χρήμα για τους ίδιους αντί να τις πουλάνε? Μπορουνε και καποιοι το κανουν, ενω παραλληλα πουλανε κιολας. Το mining παντα εχει ρισκο Περιμένουμε τις VEGA και διαβάζω παντού ότι θα τις πάρουν οι miners. Άμα mining είναι η παραγωγή χρήματος έναντι κάποιας ισχύος να πάρουμε 10 VEGA ή ASICs και φωτοβολταικά να πλουτίσουμε όλοι. Ωραια δεν θα ηταν? Δυστυχως τα bitcoin που παραγονται, (η ο στοχος τουλαχιστον, περα απο μικρες αποκλισεις που επισης διορθωνονται αυτοματα απο το πρωτοκολλο μεσω της κυμαινομενης δυσκολιας) ειναι δεδομενης ποσοτητας ανεξαρτητα απο το processing power που εχει συνολικα το δικτυο. Οποτε θες ολο και περισσοτερη ισχυ για να κρατησεις σταθερο το ποσοστο σου σε σχεση με το συνολικο του δικτυου, αρα και την ανταμοιβη σου σε bitcoin 2
zaico Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω ETH ( αν γίνεται με προπληρωμένη webuy κάρτα της πειραιως) για επένδυση μάλλον μακροπρόθεσμη δεν μιλάω για καθημερινό trading όπως σε κανονικά νομίσματα. Ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσω ? Την εγγραφή σε coinbase και μεταφορά του ποσού στο GDAX ? Άκουσα π.χ ότι ζητάνε και δίπλωμα οδήγησης για second verification που δεν έχω από τα καινούργια ή δεν χρειάζεται αν αγοράσεις με κάρτα? To kraken είναι καλύτερη λύση από πλευράς γραφειοκρατίας και αξιοπιστίας? Δηλαδή μπορώ να μετατρέψω τα ETHER σε euro εύκολα? Επίσης νομίζω είδα ότι το coinbase ζητάει κάρτες 3d αυτό σημαίνει ότι δεν δέχεται προπληρωμένες? Ευχαριστώ.
mkp Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Άμα θες για μακροπρόθεσμη επένδυση πήγαινε πάρε ΙΟΤΑ.
-TRANE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Παιδια, εχωντας 3500ε και θελω να επενδυσω σε μηχανημα για bitcoin, αξιζει?
NT1G Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Όχι. Πάρε κατ' ευθείαν coins που λέει ο λόγος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα