TzimakoTOS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Παιδες υπαρχει καποιο exchange που εκτος απο τα δυνατα χαρτια να υποστητιζει trading omisego και stratis? Επισης σε gdax και coinbase που για να κανεις deposit θελει second verification με διπλωμα οδηγησης και εγω εχω το παλιο διπλωμα το οποιο εχει μονο ελληνικα βρεθηκα σε τελμα; Η σκαω 40ευρω να αλλαξω το διπλωμα σε νεο η ξεχναω τον gdax? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 ξέχνα το gdax και ασχολήσου με το kraken που δεν θέλει και πολλά χαρτιά για να κάνεις trade. Τώρα για το stratis σίγουρα το υποστηρίζουν το poloniex και bittrex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ο claymore του claymore miner λέει ότι μια από τις καινούργιες εκδόσεις του driver της amd θα φτιάξει το πρόβλημα που έχαναν απόδοση οι RX όσο πέρναγε ο καιρός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ο claymore του claymore miner λέει ότι μια από τις καινούργιες εκδόσεις του driver της amd θα φτιάξει το πρόβλημα που έχαναν απόδοση οι RX όσο πέρναγε ο καιρός. Ωχ, βλέπω να τσιμπάνε κανα 100ρικο ακόμα σε τιμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κάποιο ανταλλακτήριο για eth ή btc που να δέχεται paypal? Όλα όσα έχω δει μέχρι στιγμής λένε credit card αλλά δεν είναι να δώσει κανείς κάρτα σε sites που μπορεί και να βαρέσουν κανόνι ή δεν ξέρω γω ποιος κρύβεται από πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μπορεις να κανεις εμβασμα με sepa στο kraken. Φυσικα δεν χρειαζεται να δωσεις πιστωτικη. Για paypal μην εχεις ελπιδες. Το paypal γενικως με τα crypto δεν τα παει καλα, εκτος αν κατι εχει αλλαξει. Φοβουνται οτι θα κανεις παραπονα μετα και θα ζητας τα λεφτα σου πισω και το Paypal μπορει να στα δωσει γιατι γενικως δεν υποστηριζουν τις αγορες crypto assets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εγω ( τωρα αρχιζω, δεν εχω κανει ακομα την πρωτη μου συναλλαγη ) εχω γραφτει και λεω να χρησιμοποιω bittrex που εχει μεγαλη ποικιλια cryptos αλλα δεν δεχεται fiat και για deposits και withdrawals σε fiat να χρησιμοποιω τον kraken που εχει SEPA. Βspus ξερεις ποσο παιρνει ο kraken να δει τα χρηματα μεσω SEPA απο οταν τα στειλεις ? Επισης το SEPA ειναι χωρις fee απο την μερια του Κρακεν αλλα η τραπεζα σου θα παρει το κλασσικο 1 ευρω του εμβασματος προς εξωτερικο? Εχω καταλαβει καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δυστυχως δεν ξερω. Πριν 2 χρονια ειχα κανει μια τετοια συναλλαγη με το kraken και δε θυμαμαι λεπτομερειες. Παντως απο χρονο δε πρεπει να παιρνει πολυ. Καποιος που εκανε προσφατα μεσω web banking μου το ειπε οτι εγινε γρηγορα η συναλλαγη, ισως και την ιδια μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Για το Paypal θυμάμαι παλιά που κάποιοι είχαν στο ebay cryptos έγινε ένας μικρός χαμός και από τότε το Paypal είχε σταματήσει το οποιοδήποτε support - οπότε δώρον-άδωρον γιατί ακόμα κι αν κάποιο exchange δέχεται Paypal, δεν έχεις καμία προστασία. Για το θέμα του Kraken, δεν έκανα ποτέ κατάθεση σε € για να πω σίγουρα, σε ανάληψη είναι 1-2 εργάσιμες μέσω SEPA, με χρέωση κάτι ψιλά από το Kraken και 3€ από την ΕΤΕ για το εισερχόμενο έμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Πολύ προχωρημένοι είσαστε... Ενώ ξέρω τα πάντα για bitcoin monero ethereum κλπ, πως να τα κάνεις Ευρώ και Δολάρια δεν έχω ιδέα Αλλά τι λέω... Ούτε καν τραπεζικό λογαριασμό δεν έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 βλεπω μια ευκαιρια με το νομισμα 300 σπαρτανς 300 κομματια μονο στον κοσμο που σημαινει σπανιο τοκεν και ακριβω απο μονο του. στο cryptopia εχει πολυ χαμηλη τιμη αγορασ ακομα. αγοραστε μερικα και κρατηστε τα ,, στοχος τα 10000 δολλαρια το ενα δεν ειναι απιθανο. τωρα ειναι φτηνα ακομα 230$ το ενα,, παρτε εστω 0,2 - 0,5 δειτε παραδειγματα οπως το 23skidoo και 42coin το 1 κοστιζει 50 btc και το αλλο 3,5 btc σελιδα τους Https://300tokensparta.com και ενα σχετικο βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=R7tgQuB6BOw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) ρε παιδια έχω την κάρτα rx 580 8gb και με το nicehash παράγω μόνο 1.34€ την μέρα.γιατί τόσο λίγο? Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2017 από Ιάσωνbitc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παρακολουθει κάνεις το Everex? https://www.everex.io/?inviteID=FrKHJ9x&referer=&lp=lp1 φαίνεται πολύ promising. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 ρε παιδια έχω την κάρτα rx 580 8gb και με το nicehash παράγω μόνο 1.74€ την μέρα.γιατί τόσο λίγο? Ποσο καιει την ημερα η καρτα? Σιγουρα λιγοτερο. Οι εποχες που το mining απεδιδε εχουν περασει. Πλεον βγαζεις λιγο παραπανω απο τα εξοδα του ρευματος, αν δεν εχεις αρχαια καρτα και ειναι σωστα ρυθμισμενη. Ειδικα στην Ελλαδα με την τιμη του ρευματος. Εξαιρεση στο παραπανω ειναι να σκαβεις κατι πολυ υποτιμημενο που μετα θα ανεβει, αλλα ειναι και ρισκο, μπορει να μη βγαλεις και τιποτα. Δεν ξερω βεβαια και την αποδοση της 580, μπορει οντως να τα καταφερνει καλυτερα. Τι αλγοριθμο δοκιμασες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ποσο καιει την ημερα η καρτα? Σιγουρα λιγοτερο. Οι εποχες που το mining απεδιδε εχουν περασει. Πλεον βγαζεις λιγο παραπανω απο τα εξοδα του ρευματος, αν δεν εχεις αρχαια καρτα και ειναι σωστα ρυθμισμενη. Ειδικα στην Ελλαδα με την τιμη του ρευματος. Εξαιρεση στο παραπανω ειναι να σκαβεις κατι πολυ υποτιμημενο που μετα θα ανεβει, αλλα ειναι και ρισκο, μπορει να μη βγαλεις και τιποτα. Δεν ξερω βεβαια και την αποδοση της 580, μπορει οντως να τα καταφερνει καλυτερα. Τι αλγοριθμο δοκιμασες? dagger hashimoto αλγόριθμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα