Bspus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ο εχθρός δεν είναι το soft fork BIP91 BIP148 κτλπ ο εχθρός είναι το hard fork και από τις δηλώσεις που έχουν γίνει δεν ξέρω με φοβίζει. Από ότι κατάλαβα το hard fork θέλουν να το κάνουν οι Κινέζοι, εάν το καταφέρουν το νόμισμα αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι στα 175-180$ οπότε μπορείς να φανταστείς τι έχει να γίνει!!! Οι "ειδικοί" λένε πάντως ότι αν όλα πάνε καλά το bitcoin θα φτάσει τα 5000$ έως το τέλος του έτους. Μακάρι να πάει καλά και να βγάλουν λεφτά όσοι έχουν κάνει επενδύσεις, εγώ είμαι επιφυλακτικός μιας και τα λεφτά που παίζονται είναι πολλά!!! $175-$180? Τι εννοεις οτι θα πεσει τοσο χαμηλα? Σε καμια περιπτωση. Καποιοι Κινεζει θελουν να κανουν hard fork σωνει και καλα. Η bitmain και οι υποστηρικτες της. Ας το κανουν, κανεις δεν θα τους παρει στα σοβαρα. Θα εχουμε και ενα εξτρα altcoin να κανουμε dump Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Για την bitmain μιλάω όταν λέω 180$ που είναι η τωρινή τιμή του. Εάν διαβάσεις τις ανακοινώσεις τους δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, Δηλώνουν ουσιαστικά ότι θα επιτεθούν στο chain τώρα πώς κτλπ είπα δεν γνωρίζω. Όπως είπα όμως σε αυτά τα μεγέθη χρημάτων όλα είναι πιθανά. Ξεχνάς μάλλον ότι ο miner μπορεί να κάνει fork και όλα είναι σε εξάρτηση του hash power. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μόνο με VM διαφορετικά δεν παίζει το σενάριο. Πως μπορώ με 2 διαφορετικά VM να κάνω mining ταυτόχρονα με τις 2 διαφορετικές gpus που έχω με το nicehash? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Πως μπορώ με 2 διαφορετικά VM να κάνω mining ταυτόχρονα με τις 2 διαφορετικές gpus που έχω με το nicehash? Πιο σημαντικη ερωτηση, πως θα κανω το VM να δει σωστα την GPU ωστε να δεχτει καλους drivers? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ.Ποιά είναι η απάντηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μακαρι να ξερα Απ'οτι εχω δει σε virtualbox, αλλα και vmware, δεν βλεπουν την GPU σου σαν αυτη που ειναι αλλα σαν κατι αλλο το οποιο ομως μπορει να παρει drivers για να παιζει σε direct x η οτι αλλο θελει και αν εισαι τυχερος να σου τρεξει σωστα καποιο παλιο παιχνιδι. Για mining ετσι ουτε λογος Δεν εχω ιδεα αν μπορεις να κανεις την GPU passthrough, ωστε να την βλεπει στο 100% οπως ειναι και να παρει τους σωστους drivers. Αν το ξερει καποιος ας μας πει, αλλα υποθετω πως δεν γινεται γιατι τοτε και το gaming μεσω VM θα ηταν ευκολη υποθεση και ο καθενας θα μπορουσε με ενα windows VM στο linux να παιζει ολα τα παιχνιδια αντι να ταλαιπωρειται με wine και native support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Σε κάποια φάση που έψαχνα κάτι αντίστοιχο (για gaming όχι mining), άκρη δεν είχα βρει (ούτε σε hackintosh ούτε με native windows). Και τώρα που ήθελα κάτι αντίστοιχο (η 980 με 384.76 και τους αμέσως προηγούμενους ήταν κολλημένη στα 3 Mh/s σε Eth) απλά την γύρισα σε Equihash ή Groestl αναλόγως τη δυσκολία, αν και πλέον απλά την παρόπλισα γιατί δεν είναι πολύ αποδοτική. Το θέμα είναι, τι θέλει να σκάψει με 7950 και αξίζει τον κόπο; Οι δικές μου ήταν φουρνάκια + πέρναν αυτιά την εποχή του LTC αλλά τουλάχιστον είχαν καλή απόδοση με τα τότε δεδομένα. Τώρα απ'ότι βλέπω, ζήτημα να βγάζουν 20-30 λεπτά την ημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Πως μπορώ με 2 διαφορετικά VM να κάνω mining ταυτόχρονα με τις 2 διαφορετικές gpus που έχω με το nicehash? δεν θα σου δωσει κατι παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δοκίμασες να κάνεις driver install manually ? Από το Device Manager . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Σε κάποια φάση που έψαχνα κάτι αντίστοιχο (για gaming όχι mining), άκρη δεν είχα βρει (ούτε σε hackintosh ούτε με native windows). Και τώρα που ήθελα κάτι αντίστοιχο (η 980 με 384.76 και τους αμέσως προηγούμενους ήταν κολλημένη στα 3 Mh/s σε Eth) απλά την γύρισα σε Equihash ή Groestl αναλόγως τη δυσκολία, αν και πλέον απλά την παρόπλισα γιατί δεν είναι πολύ αποδοτική. Το θέμα είναι, τι θέλει να σκάψει με 7950 και αξίζει τον κόπο; Οι δικές μου ήταν φουρνάκια + πέρναν αυτιά την εποχή του LTC αλλά τουλάχιστον είχαν καλή απόδοση με τα τότε δεδομένα. Τώρα απ'ότι βλέπω, ζήτημα να βγάζουν 20-30 λεπτά την ημέρα. Zac, θυμαμαι να συζηταμε αρκετο καιρο πριν και μου ειχες πει οτι εχεις καποια litecoins ξεχασμενα καπου. ηταν η εποχη που το ltc ειχε απαξιωθει και τα ειχες ξεγραμμενα. Ελπιζω να μην τα σκοτωσες αφου τωρα πλεον αναβιωσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ε γιατί να τα σκοτώσω, τότε είχαν ~3€, ήταν με το κραχ με τα πρώτα Scrypt ASICs, τώρα έδωσα τα 15 με μέση τιμή 32€/LTC, για να χρηματοδοτήσω (μέρος απο) τις ti μου. Έφαγα κανά 2 μέρες να βρω το wallet (τελευταία συναλλαγή ήταν από Liteguardian το '14 για να καταλάβεις) αλλά άξιζε τον κόπο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=G5NTGMhfDi4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για το Bittrex έχει κάνεις άποψη; Είναι αξιόπιστο + έχει νορμάλ χρόνους καταθέσεων/αναλήψεων; (για cryptos, όχι fiat) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για το Bittrex έχει κάνεις άποψη; Είναι αξιόπιστο + έχει νορμάλ χρόνους καταθέσεων/αναλήψεων; (για cryptos, όχι fiat) Ναι μια χαρα ειναι, ποτε δεν ειχα προβλημα. Ενδεχομενως να εχουν αυξησει το απαιτουμενο σε confirmations για btc λογω του fork αλλα εχουν δηλωσει επισης οτι θα πιστωσουν bcc σε οποιους εχουν btc στο λογαριασμο τους τη στιγμη του fork 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλά και το Κράκεν τα ίδια λέει, γενικά δεν κάνω τπτ μέχρι 4-5 Αυγούστου που θα καταλαγιάσει το πράγμα, αλλά ρωτάω γιατί θα χρειαστώ κάποια στιγμή να αλλάξω κάποια alts σε BTC ή LTC και το Κράκεν δεν έχει "ποικιλία". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα