Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, τι λετε αγοραζουμε ETH σημερα? Πατο αν δεν κανω λαθος επιασε στα 135 δολλαρια και τωρα φαινεται να σταθεροποιειται στα 150-152 και να ανεβαινει οποτε θεωρουμε πως ανεκαμψε για το ΣΚ αυτο ή υπαρχει περιπτωση να ξαναπεσει μεχρι το βραδυ?

Αξιζει λετε αγορα λετε τωρα με σκοπο πωληση μεσοβδομαδα αν φτασει 200-210 ή να περιμενουμε καλυτερα να δουμε πως θα παει και να χτυπησουμε κοντα στις 24 στο μεγαλο μπαμ?

Θα πέσει, περιμένεις.

Γνώμη μου βέβαια έτσι;

Μην πάρω κανένα στο λαιμό μου.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα τι μπορείς να κάνεις mining που να βγάζει έστω ελάχιστο κέρδος

Ορισε το ελαχιστο και τον αριθμο και τυπο GPU.1 GPU περίπου ένα ευρώ ημερησίως

Με τους υπολογισμούς που έκανα με διπλό mining και τα τωρινά δεδομένα, ούτε το ρεύμα δεν φτάνει να πληρώσω.

Αυτό που έχω καταφέρει είναι από 350watt/h καταναλώσει και 24Mhs να το φτάσω σε 275watt/h και 28Mhs.

Pc με μια rx 480.

Προφανώς υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζω για το mining. Αλλά δεν βρίσκω κάτι που να μπορείς να κάνεις mining.

Μήπως να αγοράσουμε bitcoin τέλος του μήνα?

Να μην κάνουμε καμία Συναλλαγή με bitcoin αρχές Αυγούστου?

• Like 2

Αυτή τη στιγμή αν μπεις στο  mining κάνεις απόσβεση εξοπλισμού σε κοντά ένα χρόνο (με σταθερές τιμές/hashsrate/difficulty) μη παραγματικό σενάριο δηλαδή. Τα πράγματα έξαρτώνται βασικά από τη τιμή του νομίσματος που σκάβεις, αφού όλα τα άλλα το μόνο σίγουρο είναι οτι θα δυσκολέψουν. Ανάλογα με τις εκτιμήσεις σου μπαίνεις ή όχι.

Αν δεν έχεις κάποιο δυνατό rig (που πιθανότατα θα το έιχες ήδη αποσβέσει) και πιστεύεις σε ένα cc πιο πολύ θα συνέφερε αυτή την εποχή να αγοράσεις παρά να σκάβεις

Με τους υπολογισμούς που έκανα με διπλό mining και τα τωρινά δεδομένα, ούτε το ρεύμα δεν φτάνει να πληρώσω.

Αυτό που έχω καταφέρει είναι από 350watt/h καταναλώσει και 24Mhs να το φτάσω σε 275watt/h και 28Mhs.

Pc με μια rx 480.

Προφανώς υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζω για το mining. Αλλά δεν βρίσκω κάτι που να μπορείς να κάνεις mining.

Μήπως να αγοράσουμε bitcoin τέλος του μήνα?

Να μην κάνουμε καμία Συναλλαγή με bitcoin αρχές Αυγούστου?

Τα έλεγα πριν 10 μέρες δεν τα έλεγα;

Βέβαια τότε έπεσαν να με φάνε όσοι είχαν αγγελίες με 480 4Gb στα 350€.

Για την ώρα μόνο trades και όλοι περιμένουν τι θα γίνει 1/8.

Ουσιαστικά αυτό που γίνεται τώρα είναι αποτέλεσμα δύο πραγμάτων.

Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος σε καμία περίπτωση μιας και τα λέω έξω από τον χορό.

Πρώτον η αβεβαιότητα και δεύτερον τα ICO.

Βέβαια ίσως και μόνο το πρώτο θα ήταν αρκετό αλλά σε συνδυασμό και τα δύο είναι καταστροφικά :(

Τα ICO γενικά από όσο είδα/διάβασα είναι ουσιαστικά μια μεγάλη απάτη στο σύνολο τους.

Έχουμε και Έλληνες στο παιχνίδι (όχι που θα έλειπαν) με το onecoin, φυσικά στο εξωτερικό έχουν δεσμευθεί αρκετοί λογαριασμοί τους αλλά εδώ από ότι διαβάζω έχουν κανονικά συνάντηση και ενημέρωση προς ενδιαφερόμενους επενδυτές!!!

• Like 2

Τα ICOs ξεγύμνωσαν μαζί με όλα και το μέσο επίπεδο των ανθρώπων που ασχολούνται με τα cc. Ορδές πήγαιναν να αγοράσουν tokens, με την ελπίδα να κάνουν boom, από σκιώδης εγχειρήματα με white papers γραμμένα στο πόδι σε μια νύχτα. Η φάση ήταν ΚΑΡΜΠΟΝ ΙΔΙΑ με αυτή του Χρηματιστηρίου το 99

• Like 2

Λογο out of the loop,τι ανακοίνωση περιμένουν απο btc και γιατι θεωρουν θα ανεβει η τιμη?

Υπάρχει περίπτωση για hard fork, εκεί θα είναι άσχημα τα πράγματα. Πολύ άσχημα!!!

• Like 1

έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα το fork απομακρύνετε αν όλα φυσικά πάνε καλά καθώς οι miner έχουν ήδη αρχίσιε να κάνουν signal το Bip91 που είναι ουσιαστικά η ενεργοποίηση του segwit.

Όποιος καταλαβαίνει Γερμανικά μπορεί να παρακολουθίσει το video για να καταλάβει για τι μιλάνε τα παιδιά από πάνω 

https://www.youtube.com/watch?v=4RuXIOF9UM8

Υπάρχει περίπτωση για hard fork, εκεί θα είναι άσχημα τα πράγματα. Πολύ άσχημα!!!΄

Δεν θα το έλεγα ότι θα είναι πολύ άσχημα . Ανάλογα πόσο τα % θα πάνε με το νέο σύστημα . Άμα είναι πάνω  80% δεν θα έχουμε θέμα 

Θεωρό ότι θα αρχίσει 10 Αυγούστου να ανεβαίνει το bitcoin .

( χωρίς να  μπορώ να το στηρίξω σε κάτι βάσιμο  ) 

δεν λέω ότι είμαι εξπέρ στα οικονομικά,αλλά όταν έχεις ημερομηνία για κάτι και περιμένεις να ανέβει (πχ μια μετοχή),δεν σημαίνει ότι αυτό θα κατέβει αμέσως τότε?

Όποιος καταλαβαίνει Γερμανικά μπορεί να παρακολουθίσει το video για να καταλάβει για τι μιλάνε τα παιδιά από πάνω

https://www.youtube.com/watch?v=4RuXIOF9UM8

Δεν θα το έλεγα ότι θα είναι πολύ άσχημα . Ανάλογα πόσο τα % θα πάνε με το νέο σύστημα . Άμα είναι πάνω 80% δεν θα έχουμε θέμα

Θεωρό ότι θα αρχίσει 10 Αυγούστου να ανεβαίνει το bitcoin .

( χωρίς να μπορώ να το στηρίξω σε κάτι βάσιμο )

Ο εχθρός δεν είναι το soft fork BIP91 BIP148 κτλπ ο εχθρός είναι το hard fork και από τις δηλώσεις που έχουν γίνει δεν ξέρω με φοβίζει.

Από ότι κατάλαβα το hard fork θέλουν να το κάνουν οι Κινέζοι, εάν το καταφέρουν το νόμισμα αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι στα 175-180$ οπότε μπορείς να φανταστείς τι έχει να γίνει!!!

Οι "ειδικοί" λένε πάντως ότι αν όλα πάνε καλά το bitcoin θα φτάσει τα 5000$ έως το τέλος του έτους.

Μακάρι να πάει καλά και να βγάλουν λεφτά όσοι έχουν κάνει επενδύσεις, εγώ είμαι επιφυλακτικός μιας και τα λεφτά που παίζονται είναι πολλά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...